Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4261 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 July 2013 - 09:05 AM

Vezi postareazerda, la 19 July 2013 - 08:41 AM, a spus:

Hai ma!!! Cum sa dati puiuta??!! Nu vezi cum s-a integrat in familie?? Offff, ma bucur ca eu chiar ti-am zis sa n-o dai! O sa fie foarte frumoasa la urmatoarea zi a ta la care o sa venim! :drool:

Si sa pupi nepotul din partea mea ca a gasit-o!! :drool:

Acum nu se mai pune problema sa o dam, toata lumea a indragit-o. Si Cody a acceptat-o, cu Ursula mai are ea o problema si il pandeste toata ziua pe Ritu. =))

Si tu vrei sa spui ca nu mai dai pe la mine decat la anul de ziua mea?????? Adica vrei sa ti-o iei, nu! :drool:
Si sa pupi tu personal nepotu!!!!
GEORGIA

#4262 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 July 2013 - 09:15 AM

Georgi, cat poate fi de faina ultima poza, cu Cody si Fifi, imi place de numa'.

#4263 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 July 2013 - 09:36 AM

Vezi postarea2ut, la 19 July 2013 - 09:15 AM, a spus:

Georgi, cat poate fi de faina ultima poza, cu Cody si Fifi, imi place de numa'.

Cody si-a luat rolul de "mama", o cheama la el cand nu o gaseste si ea vine repede de pe unde este ascunsa, o lasa sa se joace cu coada lui si pitica il cauta de tzitzi. :drool:
Sunt dulci amandoi!
GEORGIA

#4264 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 July 2013 - 11:52 AM

E pui inca, i-ar mai veni sa suga!! noroc ca a dat peste voi, pe strada o calca masina pana acum!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4265 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 July 2013 - 12:38 PM

Ce dulci sunt!

Noi,în schimb, ieri era gata gata să rămânem fără Pisi. Norocul a fost că nu o lăsăm niciodată nesupravegheata în curte. A fost atacată de pisica vecinei. Rivala din vecini e cât un elefant pe lângă șoricelul nostru. Direct în cap i-a sărit. Norocul a fost să fiu chiar lângă ea, așa că am țipat zdravăn și intruza a zbughit-o.
Fetele mele au rămas șocate. Mara, care e mai sensibilă de felul ei, toată ziua a coborât scările la Pisi să vadă dacă mai trăiește. Biata de ea, cred că azi noapte numai la ea s-a gândit. Primul ei gând a fost la Pisi.
Ce am remarcat eu e că de la atacul de ieri Pisi e foarte agresivă, chiar și atunci când se joacă.
E normal un așa comportament? În plus se și sperie de orice.
Sorina

#4266 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 19 July 2013 - 01:11 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 19 July 2013 - 12:38 PM, a spus:

Ce am remarcat eu e că de la atacul de ieri Pisi e foarte agresivă, chiar și atunci când se joacă.
E normal un așa comportament? În plus se și sperie de orice.

E inca speriata draga de ea..rabdare si mangaieri si o sa-si revina :drool:

Giorgi, Cody e adorabil cum a adoptat piticuta! Sa va traiasca.
A cat is a friend fur-ever !

#4267 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 19 July 2013 - 09:05 PM

Cody parca-i un tata protector! :angryfire:

#4268 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 July 2013 - 08:50 AM

Da, Cody este foarte protector si atent cu ea, o cheama tot timpul si ea vine fuga-fuga, mananca frumos unul langa altul si dupa aceea fac schimb de castroane, se joaca unul cu altul, pur si simplu ma uit la Cody este un alt pisoi de cand este Fifi in casa! Dorm amandoi cu noi in pat, la picioare Cody si Fifi intre noi, cand lipita de mine cand lipita de tacso. Mamitza este cea mai incantata de Fifi, in fiecare dimineata dupa ce plecam noi la servici se duce la ea in pat si au momentele lor de tandrete si joaca, si ea ii spune "Printesa Sisi". :)

Si FAZA ZILEI!!!!!

Fisier atasat  IMG_0106.JPG (90.28K)
Number of downloads: 0

Chiar nu vezi ca imi place aici!

Fisier atasat  IMG_0107.JPG (80.48K)

Dar totusi am stat cam mult, nu ma scoti de aici!!!!

Fisier atasat  IMG_0108.JPG (71.44K)

SSSSSTTTT, liniste, se mai si doarme in casa asta!

Fisier atasat  IMG_0105.JPG (89.51K)
GEORGIA

#4269 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 24 July 2013 - 02:53 PM

Doamne, doamne ce mare dragoste între ei :)
Gio, sper ca nu înaripata e bine, ca Fifi arata de parca trage un pui de somn dupa o masa copioasa... la locul faptei =)
Ma bucur ca se înteleg blanosii asa bine. Era de asteptat, ca Fifi e asa pitica, iar Cody, chiar daca a facut pe nebunul olecuta, totusi e un iubaret fara pereche, si si-a dat seama ca tre' sa aibe grija de surioara.

Sorina, cum mai e pitica ta, inca speriata?

Hai sa vi-l mai arat pe Sam, ca pe Mike vi l-am mai aratat :)

Na, nu-s eu un frumos? :D

Imagine postata

Hei, tu iar pozezi aiurea? Tre' sa sar în fata obiectivului sa ma vezi? :D

Imagine postata

La noi înca e canicula, baietii tot pe sub tufe stau :D

Imagine postata

Mike, tolanit în zen garden pe pietricele între "pilonii" fîntînii, sub umbra artarului japonez si a bambusului :D

Imagine postata

...sau dorm pe terasa la umbra :)

Imagine postata

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4270 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 July 2013 - 07:44 AM

Vezi postareaMaya, la 24 July 2013 - 02:53 PM, a spus:

Doamne, doamne ce mare dragoste între ei :)
Gio, sper ca nu înaripata e bine, ca Fifi arata de parca trage un pui de somn dupa o masa copioasa... la locul faptei =)
Ma bucur ca se înteleg blanosii asa bine. Era de asteptat, ca Fifi e asa pitica, iar Cody, chiar daca a facut pe nebunul olecuta, totusi e un iubaret fara pereche, si si-a dat seama ca tre' sa aibe grija de surioara.

Hai sa vi-l mai arat pe Sam, ca pe Mike vi l-am mai aratat :D

Na, nu-s eu un frumos? :D

Hei, tu iar pozezi aiurea? Tre' sa sar în fata obiectivului sa ma vezi? :D
La noi înca e canicula, baietii tot pe sub tufe stau :D
Mike, tolanit în zen garden pe pietricele între "pilonii" fîntînii, sub umbra artarului japonez si a bambusului :D
...sau dorm pe terasa la umbra :)

Vai, Maya, cum sa manance porumbelul, se poate asa ceva, el este printul nostru inaripat!
Era seara si Ritu era deja la locul lui de somn, adica pe dulapul din baie si colivia disponibila iar Fifi curioasa din fire a vrut sa vada cum este acolo, mancase bine si un pui de somn nu ii strica! :P
Il pandeste toata ziua de dupa toate colturile, dar atat, pentru ca Ritu se infoaie odata la ea si sare cu ciocul si asta mica se sperie, cum de altfel se sperie si Cody. Ritu stie singur sa isi apere piele, scuzati, penele!

Ba este un frumos si Sam, se poate asa ceva! Pup eu doi mustaciosi pe nasuc! :)
GEORGIA

#4271 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 28 July 2013 - 08:57 PM

Buna fetele
De-a lungul timpului v-am admirat blanoasele iar de ieri ni sa marit si noua familia cu un motanel de aproape 4 luni.Cineva ni la dat este un frumusel,curat si cuminte insa am descoperit ca are purici si tare mila imi este de el.Maine mergem la vet pentru control si vaccinuri,dar vroiam sa va intreb,voi cum va descurcati cand pisicutele au puricei?

Multumesc frumos pentru sfaturi
Enjoy the silence!

#4272 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 28 July 2013 - 09:44 PM

Vezi postareaRain, la 28 July 2013 - 08:57 PM, a spus:

Buna fetele
De-a lungul timpului v-am admirat blanoasele iar de ieri ni sa marit si noua familia cu un motanel de aproape 4 luni.Cineva ni la dat este un frumusel,curat si cuminte insa am descoperit ca are purici si tare mila imi este de el.Maine mergem la vet pentru control si vaccinuri,dar vroiam sa va intreb,voi cum va descurcati cand pisicutele au puricei?

Ploicica,
Uite
Www.animal.ro
Www.animalutze.ro
O sa ti raspunda feteleccare au bucuria de a avea micile blanoase inca alaturi de ele
Vetul o sa ti dea sfaturi si el...deci zgardutza antipurzci,produse
Sa te bucuri neincetat de afectiunea lui:-):-):-)

#4273 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 July 2013 - 09:52 PM

Multumesc frumos verber, ma duc sa studiez. :biggrin:
Este tare cumintel si--a facut nevoile la cutiuta (desi a fost invatat afara) si inca exploreaza casa.
Enjoy the silence!

#4274 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 28 July 2013 - 10:24 PM

Bun venit piticelului, Rain. Cum îl cheama?
Daca îl vei tine doar în casa, nu-l "otravi" cu nimic. Nici zgardita, nici picaturi, nimic. Fa-i o baita cu sampon pentru pisici, clateste-l bine, usuca-l bine într-un prosop, apoi cumpara un borcanel de ulei de cocos pur/bio (e în stare solida pina la aprox. 25°C). E scump, adica in jur de 5 euro 200 g, dar îti ajunge... probabil pîna i se va termina data de valabilitate :biggrin:. 1 x pe saptamîna bagi degetelul curat în borcanel si iei cît o picatura, te ungi cu ea pe degete, mai mult pe buricele degetelor, si îi treci cu ele prin blanita peste tot. Cînd e mai mare iei cît doua picaturi. Deci nu-l ungi, doar îl aromatizezi putin :biggrin:
Asta e asa preventiv, ca în mod normal felinele indoor nu prea au cum sa faca pureci, dar totusi am auzit de cazuri. Cocosul nu e daunator, si-l fereste si de piscaturile de tîntari. În rest obisnuieste-l de pe acum cu periatul, pieptanatul, ca asa nu tre sa inghita prea mult par. Poti sa-i semeni ovaz, e chiar mai fraged si suculent decît iarba de pisici, asta sa-i curete burtica de par. Ce-i drept unora nu le place sa roada iarba de niciun fel. Baietii mei sînt maaari "pascatori" :floare:

Daca va iesi afara, probabil ca protectia cu uleiul de cocos nu va fi suficienta în toate anotimpurile anului. Atunci, în perioadele mai calde/caniculare cîte un spot on de Frontline pe luna. Eu la asta recurg doar cînd vad purece, în rest îi cocosez.
Daca totusi va fi un motan care nu agata pureci prea des (e diferenta si la ei de la felina la felina. Nu toti agata purecii la fel de des... ) daca gasesti pe undeva Verminex, sa stii ca foarte bun (contine ulei de ricin, cocos... si alte chestii care nu dauneaza, doar ca 1-2 zile, coama pisoiului va arata punky :pupic:) si nu e asa daunator ca Frontline si alte insecticide de astea. Zgarda, din punctul meu de vedere nu e ok, deci nu recomand.

Ai grija cu sfaturile vetilor, ca unii vor sa-ti vînda tot ce au în cabinet, zgarde, insecticide, mîncaruri...etc.

Indicat ar fi sa-l deparazitezi mîine si interior, în afara vaccinurilor, daca zici vine de afara.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4275 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 July 2013 - 08:44 AM

Vezi postareaRain, la 28 July 2013 - 08:57 PM, a spus:

Buna fetele

Bun venit piticului!!!!

Pentru puricei si eu am procedat la fel ca Maya, i-am facut lui Fifi o baita buna cu sampon special si a scapat bine de ei si urmeaza sa o ducem la vet pentru alte sfaturi contra puriceilor de aici incolo.
GEORGIA

#4276 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2013 - 01:43 AM

Multumesc pentru sfaturi Maya si Georgiana.

Ieri i-am facut baita si i-am "imprumutat" si din uleiul meu de cocos,dar azi la vet dr. a decis ca ar avea nevoie de picaturi (i-au pus ei) si zgardita "pentru o perioada" intrucat vine dintr-o familie de 4 pisici+2 caini care au stat numai afara. Nu i-au facut nici un fel de deparazitare interna ;) ,m-au pus sa le duc proba de caca. I-au facut si prima serie de vaccinuri si vreau sa va spun ca s-a comportat exemplar, nici miau nu a zis. Urmeaza sa mergem iar in trei saptamani pentru celelalte vaccinuri iar apoi o sa-l castram (saracutu). Nu sunt insa sigura ca am dat de un vet bun desi a fost recomandat.

Maya motanelul o sa stea numai in casa si o sa ii sadesc zilele astea ovaz, sa vedem daca ii place. Cu numele inca suntem in tratative (eu cu junioara) ,avem pe lista Tommy si Mihaitza. Pana una alta nu raspunde la niciunul.
Enjoy the silence!

#4277 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2013 - 02:01 AM

Am incercat sa pun vreo doua poze dar nu-mi iese ;)
Enjoy the silence!

#4278 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 30 July 2013 - 03:56 AM

Vezi postareaRain, la 30 July 2013 - 01:43 AM, a spus:

. Urmeaza sa mergem iar in trei saptamani pentru celelalte vaccinuri iar apoi o sa-l castram (saracutu). Nu sunt insa sigura ca am dat de un vet bun desi a fost recomandat.

Bun venit ;) Sper sa asculti de ce iti spunem aici, ca sincer, ne-am documentat in timp si nu am sfatui pe nimeni de rau! Mai ales cand vine vorba de suflete pufoase, suntem cu toatele mame de pui mustaciosi si le suflam mereu sub codita sa le fie bine!

Nu il duce la castrat asa de mic! Un motan trebuie sa isi dezvolte aparatul urinar pana la 1 an - dupa il poti castra. Drept e ca multi castreaza acum mai devreme, DAR ca sa eviti orice fel de problema, mai lasa-l un pic. Nu il plange, odata castrat, o sa fie cuminte si-si vede de ale lui fara sa iti cante dupa fete cucuiete si fara sa-si marcheze zona. Eu am dus-o si pe fie-mea paroasa la un an, cu toate ca, in principiu, fetele se pot castra fara probleme de la 6 luni.

Pe Maya sa o asculti mai abitir, ca eu pe ea as scula-o si la 12 noaptea sa o intreb de fac bine ceva sau nu ;) Eu tin matzonul in casa, asa ca nu e nevoie de deparazitare, dar daca ea zice ca nu e bine, pun cuvantul ei in balanta cu orice vet si tot al ei atarna mai greu.
Nu ca e prietena mea, dar pentru ca isi iubeste baietii cu dragoste de mama si ea nu si-ar da niciodata cu parerea daca nu ar stii sigur ce e bine ;)

Iti urez sa ai parte de toate bucuriile pe care le aduc cele patru labute !
A cat is a friend fur-ever !

#4279 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 July 2013 - 10:54 AM

Cody este iar bolnav, acum sigur este o raceala ne-a zis vet-ul, iar injectii cu antibiotic, doua zile la rand a facut febra 40 grade Celsius si nu a avut chef de nimic, astazi mi s-a parut un pic ma vesel.
Pur si simplu duminica pe la pranz incepuse sa miorlaie rau de tot si nu stiam de ce? cand am pus mana pe el l-am simtit fierbinte, nasul fierbinte si am decis sa-i iau temperatura, cand am vazut 40 m-am speriat, l-am sunat pe dl.doctor si a zis ”acum cu el la cabinet” si asa l-am dus pana acolo miorlaind jalnic. Dupa aceea a tras un somn pana seara si toata noaptea a fost linistit. Luni dupa-amiaza cand ajung acasa de la servici, Cody apatic, pun mana pe nasuc, pe el, fierbinte, iar ii iau temperatura, iar 40. Oricum era ora de dus la tratament si atunci a hotarat vet-ul sa-i schimbe tratamentul cu unul mai puternic, asta noaptea a mai facut un pic de febra si nu putea sa doarma si l-a recomandarea doctorului i-am administrat in poponet o jumatate de supozitor algocalmin pt.copii. Jale mare pana i-am pus supozitorul! Dupa aceea a dormit si azi dimineata era chiar tare vesel si cu chef de joaca cu coana Fifi.
Sa vedem astazi ce o mai fi!
Cam atat de la noi!

Sanatate la toti blanosii!
GEORGIA

#4280 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 30 July 2013 - 01:19 PM

Georgi...i ai facut analizele???ca pe vorbe nu merge....
Pup blanosul nostru drag!!!!....ouff,ouff schimba vetul sa ai si alta opinie.
Dragu nostruuuuu fa te bine!!!♡♡♡♡♡

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic