Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4321 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 October 2013 - 01:24 PM

Vezi postareapetunie, la 14 October 2013 - 12:51 PM, a spus:

Fetelor, de vreo doua saptamani avem un musafir ce se tot plimba prin gradina si nu stiu cui apartine.Nu are zgarda, nu vad tatuaj, doar o capusa mare la ureche.Patrick i-a dat ieri putin sa manance, astazi mi-a intrat in casa.Arata tare slabit (e un el, asa am vazut sub coada) si infometat, dar nu as vrea sa-l adopt ca poate apartine cuiva.Ce sa fac? Maya poate auzi pe cineva care si-a pierdut pisica.Eu am sunat la cineva din zona care cauta acum cateva sapt o pisica, dar nu e a lor.De prin vecini nu e, ca abia acum doua sapt a aparut prima data si nici vecina de langa mine nu o cunoaste.E gri inchis, copiii l-au botezat "Tiggy"

Am vazut multe anunturi cu pisici disparute în ultima vreme... cel mai sigur e daca suni la Tierheim la Pürten. In general toti care pierd pisici suna acolo sa întrebe daca nu a aparut o pisica... in mod normal lasa descrierea pisicii. Adica sexul, culoarea, rasa etc...
Poate sa nu aibe tatuaj, ci chip. In ultima vreme doar pisicile de adapost mai au tatuaje în urechi, asa ca toti ai mei. Cine-si ia o pisi mica o chipeaza la vet, nu-i mai face si tatuaj.

Daca zici ca e slabit, cine stie de cînd o fi pierdut. Da-i sa haleasca. Daca e necastrat si amarît, e probabil al nimanui. Totusi poti lasa semnalmentele la adapost, ca cine stie, poate vreun amarît îsi cauta motanul. Daca e blînd, poti sa-l duci la vet sa verifice daca e chipat, si atunci stie exact al cui este.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4322 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 14 October 2013 - 01:33 PM

Vezi postareaMaya, la 14 October 2013 - 01:24 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 14 October 2013 - 12:51 PM, a spus:

Fetelor, de vreo doua saptamani avem un musafir ce se tot plimba prin gradina si nu stiu cui apartine.Nu are zgarda, nu vad tatuaj, doar o capusa mare la ureche.Patrick i-a dat ieri putin sa manance, astazi mi-a intrat in casa.Arata tare slabit (e un el, asa am vazut sub coada) si infometat, dar nu as vrea sa-l adopt ca poate apartine cuiva.Ce sa fac? Maya poate auzi pe cineva care si-a pierdut pisica.Eu am sunat la cineva din zona care cauta acum cateva sapt o pisica, dar nu e a lor.De prin vecini nu e, ca abia acum doua sapt a aparut prima data si nici vecina de langa mine nu o cunoaste.E gri inchis, copiii l-au botezat "Tiggy"

Am vazut multe anunturi cu pisici disparute în ultima vreme... cel mai sigur e daca suni la Tierheim la Pürten. In general toti care pierd pisici suna acolo sa întrebe daca nu a aparut o pisica... in mod normal lasa descrierea pisicii. Adica sexul, culoarea, rasa etc...
Poate sa nu aibe tatuaj, ci chip. In ultima vreme doar pisicile de adapost mai au tatuaje în urechi, asa ca toti ai mei. Cine-si ia o pisi mica o chipeaza la vet, nu-i mai face si tatuaj.

Daca zici ca e slabit, cine stie de cînd o fi pierdut. Da-i sa haleasca. Daca e necastrat si amarît, e probabil al nimanui. Totusi poti lasa semnalmentele la adapost, ca cine stie, poate vreun amarît îsi cauta motanul. Daca e blînd, poti sa-l duci la vet sa verifice daca e chipat, si atunci stie exact al cui este.

Mersi de info! Cand am vrut acu doua sapt sa pun mana pe el, s-a dat la o parte, speriat.Nu am mai incercat de atunci, dar daca apare azi iar , o sa vad cum reactioneaza? Ce sa-i dau sa manance? Patrick i-a dat ieri salam.Cum sa-l duc la veterinar? Daca nu patruleaza prin masina, l-as duce fara cos, dar nu stiu cum reactioneaza.O sa incerc sa sun la Tierheim.Sigur e pierdut, ca e prea slabit.La inceput am crezut ca e o proaspata mamica, asa i-a atarnat pielea, dar dupa aia i-am vazut chestiile sub coada.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#4323 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 14 October 2013 - 01:38 PM

Vezi postareaRain, la 11 October 2013 - 10:34 PM, a spus:

Vi-l prezint pe pufosu nostru,Mihaita! (i-am schimbat numele intre timp) Aici e la cateva zile dupa ce a venit la noi.

Bine a venit pufosenia gri! Sa iti traiasca baiatul :)
A cat is a friend fur-ever !

#4324 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 14 October 2013 - 01:40 PM

Pai cumpara si tu vreo cîteva dozici, si daca mai vine, poate va împrieteniti :)

Daca e sperios si greu de prins, e greu si de transportat fara o geanta/cos/boxa de transport. Poate ai prin vecini pe cineva cu geanta, daca nu, pot sa-ti împrumut eu una.

Banuiesc ca si la adapost au aparat de citit cipurile.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4325 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 14 October 2013 - 01:47 PM

Maine sun la Tierheim ca numai pana ora 13 au program.Mai incolo ma duc sa iau niste doze sa am acasa.Si dupa capusa la ureche imi dau seama ca nu apartine pisicul nimanui, ca o are de mult.Banuiesc ca stapanul i-ar fii scos-o, daca avea stapan.O sa sun si la veterinar, poate a anuntat careva si acolo lipsa.

#4326 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 October 2013 - 03:03 PM

Grea treaba Petu, dar tine-te tare, mai intai hraneste-l!Daca si copii s-au atasat, poate ai si tu un pui pufos!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4327 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 14 October 2013 - 04:13 PM

Acum am fost la magazin si am luat dozici, un set cu 12 doze mici (85g fiecare) cu 4 feluri de carne, de la KiteKat.O fii buna de ceva mancarea?.Cand am plecat de-acasa era in fata usii.Sunt curioasa daca mai vine azi.Cat sa-i pun sa manance, daca mai vine?

#4328 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 October 2013 - 08:05 PM

Vezi postareapetunie, la 14 October 2013 - 04:13 PM, a spus:

Acum am fost la magazin si am luat dozici, un set cu 12 doze mici (85g fiecare) cu 4 feluri de carne, de la KiteKat.O fii buna de ceva mancarea?.Cand am plecat de-acasa era in fata usii.Sunt curioasa daca mai vine azi.Cat sa-i pun sa manance, daca mai vine?

De calitatea mancarii o las pe Maya sa-ti zica ca le stie mai bine pe cele de acolo.

Cand vine pune-i o doza de mancare si neaparat apa.
Il lasi in casa?

#4329 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 14 October 2013 - 08:18 PM

Vezi postareaUma, la 14 October 2013 - 08:05 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 14 October 2013 - 04:13 PM, a spus:

De calitatea mancarii o las pe Maya sa-ti zica ca le stie mai bine pe cele de acolo.

Cand vine pune-i o doza de mancare si neaparat apa.
Il lasi in casa?

Nu-l las in casa, Uma, ca mi-e "teama", nu stiu daca e sanatos si nici nu vreau sa se ataseze copiii de el! A intrat azi ca am avut usa deschisa pt ca urma sa vina Amelie de la scoala.Am sunat la veterinar, aia nu stiu nimic, dar a zis sa trec cu el pe-acolo daca pot sa-l prind , sa-l verifice de cip, mi-aluat si nr de tel in cazul in care se anunta careva.Acu seara nu a mai venit pe aici.Am desfacut cutia de la mancare, dar nu sunt dozici inauntru, ci plicuri...sper sa fie ceva de ea.Maine daca mai vine, ii fac o poza.Am pregatit doua castronele pt mancare si apa.

#4330 Useril este offline   DoReMi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 27-March 12

Postat 14 October 2013 - 10:30 PM

Eu mai degraba as miza pe un bol cu bobite pentru pisici tinand cont ca nu stii cand si daca vine sa pape ,pliculetul/doza se altereaza repede.

.

#4331 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 14 October 2013 - 10:46 PM

Vezi postareaDoReMi, la 14 October 2013 - 10:30 PM, a spus:

Eu mai degraba as miza pe un bol cu bobite pentru pisici tinand cont ca nu stii cand si daca vine sa pape ,pliculetul/doza se altereaza repede.

.

Nu i-am lasat mancarea afara, ca o mananca pisica vecinii.Ii pun cand o vad iar

#4332 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 October 2013 - 11:18 PM

Vezi postareapetunie, la 14 October 2013 - 08:18 PM, a spus:

Nu-l las in casa, Uma, ca mi-e "teama", nu stiu daca e sanatos si nici nu vreau sa se ataseze copiii de el! A intrat azi ca am avut usa deschisa pt ca urma sa vina Amelie de la scoala.Am sunat la veterinar, aia nu stiu nimic, dar a zis sa trec cu el pe-acolo daca pot sa-l prind , sa-l verifice de cip, mi-aluat si nr de tel in cazul in care se anunta careva.Acu seara nu a mai venit pe aici.Am desfacut cutia de la mancare, dar nu sunt dozici inauntru, ci plicuri...sper sa fie ceva de ea.Maine daca mai vine, ii fac o poza.Am pregatit doua castronele pt mancare si apa.

Petunica, nu ii lasi pe pitici sa-l dragaleasca pana il duci la medic...dar zau ca le-ar fi bine si lor cu un pui de blanita cu musteti :) E demonstrat ca piticilor le e tare bine sa creasca cu animale :)

#4333 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 15 October 2013 - 01:54 AM

Multumesc fetelor,e rasfatatul familiei:)si nici nu am cuvinte sa spun cat de mult il iubim. <3
Enjoy the silence!

#4334 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 October 2013 - 08:53 AM

Vezi postareaRain, la 15 October 2013 - 01:54 AM, a spus:

Multumesc fetelor,e rasfatatul familiei:)si nici nu am cuvinte sa spun cat de mult il iubim. <3

Mie imi spui, de chestia cu iubitul!!!! Sa va traiasca pufosenia gri!!!!
GEORGIA

#4335 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 October 2013 - 08:54 AM

Vezi postareazerda, la 14 October 2013 - 03:03 PM, a spus:

Grea treaba Petu, dar tine-te tare, mai intai hraneste-l!Daca si copii s-au atasat, poate ai si tu un pui pufos!

Petu, poate pana la urma de dragul copiilor, cine stie, il adopti si pe dumnealui!
GEORGIA

#4336 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 16 October 2013 - 11:20 AM

Ieri nu a venit pe aici, dar daca cumva mai vine si reusesc sa-l duc la doctor sa vada dace are cip si daca e al nimanui, il tin, nu-l las pe strada.

#4337 Userul este online   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,014
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 16 October 2013 - 10:47 PM

Mine se implinesc doua saptamani de cand ne-am luat adio de la Mister... :notworthy:

#4338 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 17 October 2013 - 01:35 AM

Vezi postareaclau_ash, la 16 October 2013 - 10:47 PM, a spus:

Mine se implinesc doua saptamani de cand ne-am luat adio de la Mister... :P

Oh Clau :drool: ...Imi pare enorm de rau pentru voi! E cumplita durerea dupa puii dragi :notworthy: :biggrin: :cheers:

#4339 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 17 October 2013 - 04:52 AM

Vezi postareaclau_ash, la 16 October 2013 - 10:47 PM, a spus:

Mine se implinesc doua saptamani de cand ne-am luat adio de la Mister... :biggrin:
:notworthy:
Imi pare rau sa aud asta...saracii de voi...ouff...stiu cum este

#4340 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 17 October 2013 - 05:19 AM

Imi pare rau, Clau :biggrin: . Nici nu stiu daca sunt cuvinte sa te faca sa te simti mai bine :notworthy: . A fost bolnav?

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul