Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 27 April 2010 - 03:27 PM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 27 April 2010 - 03:41 PM

Postat 27 April 2010 - 03:42 PM
Nera - e o frumusete neagra. Dulce-foc! De-ar fi toate ca ea, ar disparea rapid superstitia cu pisica neagra ce-ti taie calea.
Lili - o pufoasa somnoroasa! Cam ciuparici ca-i tunsa, da'-i trece!
Kitty - alta persana frumoasa!

Postat 27 April 2010 - 04:15 PM
Postat 28 April 2010 - 08:05 AM
Uma, la 27 April 2010 - 03:05 PM, a spus:
Cami ma bucur sa-ti vad puii dragi! - ai grija de leuta sa nu o lasi la diferente mari de temeperatura ca blanita are rol de a o proteja si de caldura si de frig. Incearca sa o perii de cum ii creste blanutul sa o obisnuiesti ca totusi e mai bine sa o lasi cu hainuta de blana pe ea

Nu-mi place nici mie sa o tund, dar nu pot nicicum sa o perii. Cum simte peria pe spate se intoarce si ma musca si ma zgarie de nu ma vad. Iar de burtica ei nici sa nu ma gandesc macar sa ma apropii. Temperatura e ok in casa, ca eu sunt friguroasa rau. Iar cand merge aerul conditionat vine ea si se cuibareste pe langa noi.
Mino, pufoasele noastre parca sunt copie una dupa cealalta, asa e bine seamana.
Postat 28 April 2010 - 06:42 PM
Cami, la 28 April 2010 - 08:05 AM, a spus:
Uma, la 27 April 2010 - 03:05 PM, a spus:
Cami ma bucur sa-ti vad puii dragi! - ai grija de leuta sa nu o lasi la diferente mari de temeperatura ca blanita are rol de a o proteja si de caldura si de frig. Incearca sa o perii de cum ii creste blanutul sa o obisnuiesti ca totusi e mai bine sa o lasi cu hainuta de blana pe ea

Nu-mi place nici mie sa o tund, dar nu pot nicicum sa o perii. Cum simte peria pe spate se intoarce si ma musca si ma zgarie de nu ma vad. Iar de burtica ei nici sa nu ma gandesc macar sa ma apropii. Temperatura e ok in casa, ca eu sunt friguroasa rau. Iar cand merge aerul conditionat vine ea si se cuibareste pe langa noi.
Mino, pufoasele noastre parca sunt copie una dupa cealalta, asa e bine seamana.
O Cami, sunt sigura ca ai grija de ea -numai ca blanitul la pisiconti e important pentru reglarea temperaturii. Ma gandeam ca daca o iei de cum creste putin, poate incet incet se obisnuieste.
Grasone al meu ma cearta foarte tare - dar o iau incet, incet, cu mangaiat cu mana, dragalit sub barbita si dupa trecem la peria nr 1 care e rara rau, dupa la nr 2 si cu asta nu ma lasa mult - cum se intoarce sa ma capseze, ii cer scuze de deranj si o las in pace

Postat 30 April 2010 - 12:43 AM

Noi am rîs toata ziua!Avem într-una în fata ochilor imaginea aia de dulau panicat...ca la desene animate

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 30 April 2010 - 03:40 PM

Number of downloads: 5

Postat 30 April 2010 - 10:14 PM
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 30 April 2010 - 10:31 PM
Aveam laptopul în poala.A venit domnul,si a început sa isi faca loc în poala mea,de parca era în pat.
Si-a bagat curu între laptop si mine,a început sa se linga si sa împinga de aparatul care îl deranja!
A trebuit sa renunt la internet...ca îmi era asa de drag cum îsi facea el de cap în poalele mele

Într-un final a obosit,si s-a culcat.Cîndva îi era asa de bine,ca nu îi eram destul de mare(si eu chiar nu-s mica

Aici începe :

Number of downloads: 7
...si pe laptop se termina!

Number of downloads: 6
Îl durea în cizmele lui alea albe!

Si am stat asa uitîndu-ma la sopîrla de pe display vreo ora jumate

Nu,deci am mai facut si altceva...dar fara sa deranjez mustaciosul.
Între timp i-am facut cîteva poze,mi-am facut bilet de cumparaturi,
am studiat retetele în cele doua carti de bucatareala(Jamie Oliver),
primite de ziua mea,de la draga mea pisica-Denise

Ce bine e sa ai multe lucruri la îndemîna!!!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 30 April 2010 - 10:51 PM

Eu pana azi am sta cu o frica de zile mari ca as putea fi alergica la parul de animale, dar din fericire azi dupa vizita la aerolog am rasuflat usurata ca nu sufar de nici o alergie.
Mitzi a mea e tristuta, deja se vede ca e nerabdatoare sa iasa, am vrut sa-i punem plasa la balcon, macar sa stea acolo, sa ma "ia aer", dar tocmai cand voiam sa o montam vine o vecina sa ne anunte ca nu putem pune ca de luni incep astia renovarea blocului si tb sa eliberam tot ce e la fatada

ca dovada
Fisiere atasate
-
IMG_1890.JPG (448.07K)
Number of downloads: 6 -
IMG_1892.JPG (451.61K)
Postat 02 May 2010 - 03:28 AM

Eu am dormit mai mult azi dimineata si cand grasunica mea a vazut ca nu poate sa ma trezeasca si-a pus singura capul in palma mea si s-a dragalit de zor..dupa care s-a jucat sa-mi rontaie degetele, sa le linga si sa se spele pe cap...de mana mea

Fratele ei a inceput iar sa doarma pe...capul lui maica-sa...Si s-a urcat pe perna si pentru ca nu si-a intors cumva capul sa stea bine, i-a pus labuta pe frunte si a marcanit..adica mamiiii...sunt aici!!!
Postat 03 May 2010 - 12:25 AM
Postat 03 May 2010 - 11:57 PM
Postat 04 May 2010 - 11:02 AM
Cum sa dormi bai pe rosii si la umbra patrunjlelulu'?

Postat 04 May 2010 - 12:30 PM
Daca va era dor de noi, iata-ne la joaca:

Postat 04 May 2010 - 12:55 PM