Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1301 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 March 2011 - 02:12 PM

Andrada,ma bucur ca-ti vad dintre copilasi,dar ma bucuram mai mult daca vedeam toata satra :angryfire:
Chiar ma întrebam ce-ti fac pitzucii si artistul de teatru! :)
Cîti dintre piticotii de schnauzeri mai ai?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1302 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 17 March 2011 - 03:02 PM

Andrada, scumpi foc puiutii..dragoste mare!

Ai cumva o poza cu Igor unde sa i se vada fata bine? Ca am senzatia ca seamana foarte mult cu PArcisor, fratele Mayei :)Inclusiv la patutele de pe fata si sub barbita :angryfire:

Fisier atasat  Pirci..jpg (10.8K)
Number of downloads: 0
A cat is a friend fur-ever !

#1303 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2011 - 05:39 PM

Si ei ii place sa fie scarpinata cand sta la soare!

Fisier atasat  IMG_0300.jpg (243.73K)

si se lupta cu tine sa te muste:

Fisier atasat  IMG_0299.jpg (209.66K)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1304 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 March 2011 - 09:51 AM

IOANA si MARIETTE, intr-adevar Cody a facut burtica, dar ii place enorm sa-l scarpini toata ziua pe burtica!!! Pupici si la mustacioasele voastre!!!

KIKEN, ce blanosi dulci ai tu acolo si ce frumos se joaca, pupici pe nasucul lor!!! Dar galbiorul il mai ai?

Pupici si lui mandra care ii place sa fie scarpinata cand sta la soare!!!!

MAYA si Cody doarme asa cu mine, adica cu spatele la mine si lipit tot de corpul meu si cand se plictiseste se lipeste de pulpanele mele, la taticul lui nu prea se duce si ala este gelos nevoie mare.
GEORGIA

#1305 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 18 March 2011 - 05:35 PM

Mai cafeluta mai, ce papusa zmotocesti tu acolo :)

#1306 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 March 2011 - 05:04 PM

Smotoceste o fata frumoasa!O pupam! :)

Hai sa va mai zic ce fac putzulucii mei!
De cînd a dat olecuta caldurica,e unu mai nebun ca alalaltu!V-am mai zis ca noi am luat o "felie" din geamul de jos al usii de terasa,ca sa le facem lor clapita.Pentru ca la frig usita transpira putin si întepenea,Dan the Builder :) ,le-a construit un antreu în fata clapitei.Antreul ala e ca un hol lung cu o intrare.Asa clapita era protejata,si nu mai îngheta,si baietii puteau circula dupa pofta inimii fara sa ne trezeasca sa le-o împingem noi(clapita).
Acum cum s-a dezghetat tot,clar ca s-a cam mocirlit prin gradina,si baietii vin ca fetele alea ce se bat în piscine cu namol :)
Ca sa nu mai intre cu picioarele asa murdare,tot Dan,le-a bagat un covoras flausat înauntru/sa-si stearga labutele de el.Ei!!!Asta e ceva cool pentru ei.Care cum prinde antreul liber,se culca pe covoras,sau pur si simplu sta acolo,si nu-l lasa pe celalalt sa intre/sa treaca.L-a început s-au tot asteptat nervosi unul pe celalalt...acum stiti ce fac?Trec unu peste celalalt!!!

Ca niste vitei calca unul peste altul!Sa le fie rusine!
Cici nu îndrazneste sa treaca peste niciunul din ei!Dar merge si cerseste la usa Denisei care da tot spre terasa.Smecher,nu?!Clar ca si baietii mei pot cersi la usa ei,sau pe la alte geamuri,dar am observat ca le face o placere deosebita sa treaca unu peste celalalt!Deh,asa e fratia! :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1307 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 20 March 2011 - 09:11 PM

Vezi postareaMaya, la 20 December 2009 - 07:58 PM, a spus:

Imagine postata[/align]

=))

Spinaci freschi! =))

Eu am luat topicul de la cap, tare mi-s dragi.

#1308 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 March 2011 - 09:20 PM

Vezi postareaEataly, la 20 March 2011 - 09:11 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 20 December 2009 - 07:58 PM, a spus:

=))

Spinaci freschi! =))

Eu am luat topicul de la cap, tare mi-s dragi.

Da,cumparasem spanac,si eu cum despachetez ceva-plastic,cartoane,etc,le arunc toate lînga usa de la terasa,ca de acolo le sortez si apoi le duce Dan la conainere.Asa ca ei probeaza tot felul de cartoane si ladite.Acum în iarna cum a fost sezonul de clementine and Co,si cum eu le cumpar numai la ladita,ca la noi se manînca cu kila citricele,au avut motanii la lazi de numa!

Felix încearca sa se bage si în cartoanele de oua!!!Si daca îi pun o cutiuta de chibrituri,isi baga macar o laba si apoi se culca pe ea!El e cel mai terminat dupa tot felul de ambalajuri =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1309 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 20 March 2011 - 10:17 PM

Nu ma mira reactia baietilor tai, tinand seama cat de important e pentru ei sa stea pe orice "textura" noua. Trebuie as recunosc ca mai imi dau cateodata blugii jos si raman pe parchet pana sa-i duc la spalat -bine , e chestie de secunde, ca apare grasa si-si face cuib in ei! Daca e o hartie pe jos, o punga, orice, Maya trebuie sa stea pe ele!

Adorabili! Trebuie sa-i prinzi in poza !!!

#1310 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 March 2011 - 02:14 PM

Va mai pun trei exemplare din colectia personala!

Imagine postata

o zapacita cuminte doar cand doarme:

Imagine postata

si o blana foarte stralucitoare:

Imagine postata

#1311 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 24 March 2011 - 04:24 PM

Vezi postareaMaya, la 20 March 2011 - 05:04 PM, a spus:

Smotoceste o fata frumoasa!O pupam! :appl:

Hai sa va mai zic ce fac putzulucii mei!
De cînd a dat olecuta caldurica,e unu mai nebun ca alalaltu!V-am mai zis ca noi am luat o "felie" din geamul de jos al usii de terasa,ca sa le facem lor clapita.Pentru ca la frig usita transpira putin si întepenea,Dan the Builder :appl: ,le-a construit un antreu în fata clapitei.Antreul ala e ca un hol lung cu o intrare.Asa clapita era protejata,si nu mai îngheta,si baietii puteau circula dupa pofta inimii fara sa ne trezeasca sa le-o împingem noi(clapita).
...

Problema asta o are si maica-mea cu pisicii, e mereu un du-te vino si deschis-inchis usa de la bucatarie. I-am sugerat sa-si faca o usita din aceea mobila, insa pana acum n-a facut nimic. Poti tu sa faci o poza de exemplificare cu usita voastra? As vrea sa vad si sa o folosesc de inspiratie. Mersi anticipat! :scratch:

#1312 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 March 2011 - 08:15 PM

Laura,o sa fac mîine o poza si îti arat.Am mai pus eu poze pe unde se vede clapa,dar nu stiu pe unde,si mi-e lene sa caut :P

Ma enerveaza oamenii prosti!Dar aia asa prosti,ca le spui ceva în fata si rîd de prosti ce-s!
Niste vecini de-ai mei,au luat de la tarani doua pisici,pentru ca na au doua fete si probabil nu au jucarii destule,sau s-au plictisit de ele!
Cît au fost micute,nici nu am stiut ca le aveau,acum de cînd vin pe la mine,am aflat de ele.Sînt niste dulcegarii de mîtze.Tinerele,frumusele,moi si finute,dar locuiesc cu oameni tîmpiti!În urma cu vreo doua luni aproape, l-am întîlnit pe vecinu' cu una din pisici în brate.Picase de la balcon,si el o adunase de pe jos.Nu a patit nimic.Pe atunci aveau aproximativ 7-8 luni.Am luat si eu pisicuta în brate,am pupacit-o si in timp ce faceam asta am observat ca pisica reactiona cam aprinsa la smotocelile mele.Îi spun vecinului ca mitza cam pare a fi "rollig"(adica umbla dupa motanel),la care el rînjeste ca un dobitoc...i-am spus sa aibe grija s-o tina în casa pîna o duce la castrat,la care el "Waas???Hahahahaha!Pisicile nu se castreaza,ca nu au oua!" :D Îmi venea sa-i dau una dupa cap.Ma rog,în final i-am spus ca pentru sanatatea pisicii,si linistea lor ar fi mai bine sa o tina în casa pîna nu vine cu pui si mai stiu eu ce boli."Ce pui?Boli?Ca e prea tînara sa faca pui..." nu mai zic nimic.I-am dat pisica,si deja am început s-o compatimesc.

De atunci,ambele pisici au început sa plonjeze de la balcoane într-o veselie,si normal ca nu mai puteau sa urce înapoi,si asa ca i le mai duceam noi pe acasa,sau ceilalti vecini ai mei de 70-80 de ani,care locuiesc chiar sub apartamentul alora cu pisicile.Cîndva le-am sugerat faza cu scarita(cum am avut si eu la Felix cînd stateam la etajul 1)ca sa nu cumva sa-si rupa sarmanele de ele labutele,daca oricum lasa usile deschise si ele sar de la balcoane.Vecineii batrîni au fost de acord,si le-au permis scarita.Dupa înca vreo 2-3 saptamîni de pisici plonjate,au facut o scarita.Ei de atunci fetele vin într-o veselie in gradina la noi,si urla cît le tine boticul,si se dau de-a dura,si ridica fundu în sus...si iar urla.Felix nu le baga deloc în seama,Mike fuge de ele!Ele sarmanele vor "acoperite".

Ieri se întîlneste Dan cu ea,vecina,si îi spune ca pisicile ei vin la noi si plîng prin gradina.La care ea:"Vaaai ce ma enerveaza,dar bine ca merg afara,ca în casa nici nu pot sa le mai suport cît urla!" =)) :D =))
Dan,la fel ca mine,îi spune ca ar trebui sa mearga la vet,sa le dea ceva sa se potoleasca,sau sa le castreze,ca deja se pare ca au peste 10 luni.
În final a aflat ca nici macar vaccinate nu-s,pentru ca e asa SCUMP!!! :D Ce naiba face cînd vin ambele cu burta,si mai fac cîte 4 pui??!?!?!
Azi nu am vazut-o,dar mîine ma duc si-i lipesc un bilet pe usa cu adresa vetului meu,care e mai ieftin decît veta din oras...poate se urneste si face ceva pentru bietele pisici.

Unii nu merita sa tina în casa nici animale de plush!
Stiu ca nu-i frumos sa-ti bîrfesti vecinii... :(

Asta este Felix(e pisica,cum spuneam,dar asa a bozezat-o fetitele),e mai prietenoasa decît sora sa,cu care nu am poza,dar sînt identice.

Fisier atasat  miti (1).jpg (369.68K)

Fisier atasat  miti (2).jpg (365.51K)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1313 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 March 2011 - 08:20 PM

Cafeluta, ma topesc puii tai pufosi si burticosi ca si Maya mea !

Vecinii sunt idioti! Iti vine sa ii dai cap in cap, sau cap-perete!!! Nu inteleg de ce aduc un suflet in casa daca nu sunt capabili sa aiba grija de ele!!! Trebuia sa spuna ca vor jucarii ca sunt sigura ca se gasesc matze de plus !!
Bine ca bietele suflete nu mai plonjeaza sa-si rupa ceva...iar cu castratul, chiar asa de scump e de nu-si permit?
Eu stiu, da-le ceva de citit de pe net ca poate de tine zic ca nu esti informata si vorbesti din basme:)

Oricum, frumoase foc mandretile!

#1314 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 March 2011 - 08:28 PM

Vezi postareaUma, la 24 March 2011 - 08:20 PM, a spus:

Cafeluta, ma topesc puii tai pufosi si burticosi ca si Maya mea !

Vecinii sunt idioti! Iti vine sa ii dai cap in cap, sau cap-perete!!! Nu inteleg de ce aduc un suflet in casa daca nu sunt capabili sa aiba grija de ele!!! Trebuia sa spuna ca vor jucarii ca sunt sigura ca se gasesc matze de plus !!
Bine ca bietele suflete nu mai plonjeaza sa-si rupa ceva...iar cu castratul, chiar asa de scump e de nu-si permit?
Eu stiu, da-le ceva de citit de pe net ca poate de tine zic ca nu esti informata si vorbesti din basme:)

Mai,îmi vine sa ma dau pe spate cînd cineva aduce acasa 2 animale pe care nici nu stie cum sa le îngrijeasca,si nici nu prea are de gînd sa stie...si nu se gîndeste cîte costuri mai sînt pe lînga mîncare.Nici nu vreau sa stiu ce face cu ele cînd pleaca în concediu!Probabil le lasa prin gradinile vecinilor,ca stie c-o sa le dea careva ceva de haleala.

Uma,daca o prind mîine încerc sa-mi mentin calmul si sa-i vorbesc prieteneste,si sa-i dau adresa vetului meu,care oricum e mai ieftin ca veta din oras.Daca o prind,o sa-ti spun daca am avut succes,sau daca nu mai auzi nimic de mine,suna-l pe Dan sa ma scoata de la jail =))

Castratul la motani costa în jur de 50 iar la motance în jur 100 euro.
Dar si vaccinatul costa,si deparazitarea bineînteles,si astea se repeta...si banuiesc ca nici extern nu au nimic pe ele pentru capuse si pureci... =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1315 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 March 2011 - 09:24 PM

Hai sa nu ma mai enervez eu despre altii,si sa va mai arat pe mustaciosii mei! :appl:

Asa,deci eu,Felix,stiu sa dorm pe o perna,pe doua,
si stiu chiar cum pot sa le trag cu ghearele pe toate trei sub mine,
în asa fel încît sa nu mai aiba si restul pe ce pune capul!

Fisier atasat  m+f (1).jpg (372.31K)

Stiu sa ma spal pe picioare în orice pahar lasat unde nu trebuie,
si,da,stiu sa ma usuc pe microunde...eu le stiu pe toate!

Fisier atasat  m+f (2).jpg (226.42K)

Eu,Mike,urasc sa dorm singur!Îmi trebuie o bucata de mama :wub:
Cînd pleaca de lînga mine,ma pacaleste cu o rola...ma face sa cred ca dorm sprijinit de vreun bulan ceva :D

Fisier atasat  m+f (3).jpg (350.61K)

Îmi place în gradina!...si ma bucur ca Fel îmi da voie sa pazesc terasa de pe trunchiul lui propriu si personal.
Mi-a spus ca e si al meu!Am voie sa-l calaresc dupa plac!Cici,nu!Doar cînd nu-l observa nimeni...atunci are voie :D

Fisier atasat  m+f (4).jpg (354.21K)

...si ,da!Maya e dusa cu pluta,ca vorbeste în locul nostru! :floare:

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1316 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 March 2011 - 09:27 PM

Maya e mama noastra care intelege limba asa ca va traduce :floare:)

PS Na ca si Uma a inceput sa vorbeasca in numele nostru :appl:

#1317 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 March 2011 - 09:29 PM

Vezi postareaUma, la 24 March 2011 - 09:27 PM, a spus:

Maya e mama noastra care intelege limba asa ca va traduce :appl:)

PS Na ca si Uma a inceput sa vorbeasca in numele nostru :wub:

Pai ca si ea întelege pisiceasca,de aia! :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1318 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 March 2011 - 11:05 PM

Offf Maya, ma gandeam ca la voi sunt oamenii mai constienti si mai educati!

Daca nu vor sa faca nimic, poate vorbiti intre voi vecinii si strangeti bani si le operati, ca altfel tot ele or sa sufere, sau bietii pui.

Noi asa mai faceam cu animale din astea care migrau in curtea firmei unde lucram, de ce buni proprietari aveau!

Si pe urma operatia aia este o data si nu mai urla dupa aia! pOate asa se mobilizeaza imbecilii!

Prin cate am trecut si eu, dar ele au avut ce le-a trebuit!

Si Mike seamana din ce in ce mai tare cu Pisi, poate o prind in picioare sa te minunezi!

#1319 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 March 2011 - 11:15 PM

Vezi postareazerda, la 24 March 2011 - 11:05 PM, a spus:

Offf Maya, ma gandeam ca la voi sunt oamenii mai constienti si mai educati!

Nu sînt de aici.Ambii natii diferite.Unu din ei e de-al nostru... :wub:

Daca nu vor sa faca nimic, poate vorbiti intre voi vecinii si strangeti bani si le operati, ca altfel tot ele or sa sufere, sau bietii pui.
Noi asa mai faceam cu animale din astea care migrau in curtea firmei unde lucram, de ce buni proprietari aveau!
Si pe urma operatia aia este o data si nu mai urla dupa aia! pOate asa se mobilizeaza imbecilii!

Nu putem face asta.Niciun vet nu-mi opereaza mîta altuia.Aici animalele care ajung la vet se înregistreaza(daca nu sînt deja),
iar detinatorul este raspunzator pentru ele.

Prin cate am trecut si eu, dar ele au avut ce le-a trebuit!

...si acum sînt rea din nou,Astia nu trec prin nimic,doar prin inconstienta si dobi...mai bine tac!

Si Mike seamana din ce in ce mai tare cu Pisi, poate o prind in picioare sa te minunezi!

Mike e puiucu' meu Big :floare: este un iubaret iesit din cale afara si un comod,ca deabia da din gene.Precum taurasul Ferdinand,vorba Umei :appl:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1320 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 24 March 2011 - 11:24 PM

Vezi postareaMaya, la 24 March 2011 - 08:15 PM, a spus:

Laura,o sa fac mîine o poza si îti arat.Am mai pus eu poze pe unde se vede clapa,dar nu stiu pe unde,si mi-e lene sa caut :wub:
...
Ma enerveaza oamenii prosti!Dar aia asa prosti,ca le spui ceva în fata si rîd de prosti ce-s!
Niste vecini de-ai mei,au luat de la tarani doua pisici,pentru ca na au doua fete si probabil nu au jucarii destule,sau s-au plictisit de ele!
Cît au fost micute,nici nu am stiut ca le aveau,acum de cînd vin pe la mine,am aflat de ele.Sînt niste dulcegarii de mîtze."Ce pui?Boli?Ca e prea tînara sa faca pui..."
...
Dan,la fel ca mine,îi spune ca ar trebui sa mearga la vet,sa le dea ceva sa se potoleasca,sau sa le castreze,ca deja se pare ca au peste 10 luni.
În final a aflat ca nici macar vaccinate nu-s,pentru ca e asa SCUMP!!! :floare: Ce naiba face cînd vin ambele cu burta,si mai fac cîte 4 pui??!?!?!
...

Citeaza

Mai,îmi vine sa ma dau pe spate cînd cineva aduce acasa 2 animale pe care nici nu stie cum sa le îngrijeasca,si nici nu prea are de gînd sa stie...si nu se gîndeste cîte costuri mai sînt pe lînga mîncare.Nici nu vreau sa stiu ce face cu ele cînd pleaca în concediu!Probabil le lasa prin gradinile vecinilor,ca stie c-o sa le dea careva ceva de haleala.
...
Castratul la motani costa în jur de 50 iar la motance în jur 100 euro.
Dar si vaccinatul costa,si deparazitarea bineînteles,si astea se repeta...si banuiesc ca nici extern nu au nimic pe ele pentru capuse si pureci... :D

Mersi frumos, stau cuminte in banca mea si astept pozicile. Nu-i graba mare, de acum incepe sa se incalzeasca vremea. Ideal era sa fi facut smekeria asta asta-toamna.

Io nu pricep cum de se angajeaza unii la tinut animale fara sa fie minim responsabili. Acu' poate n-ai bani ori chef sa vaccinezi animalul in fiecare an (mai ales daca sta la bloc si nu iese din casa), insa odata in viata trebuie sa faci "imensul efort banesc" sa-l castrezi. Sigur ca daca erau 2 motani iesea mai ieftin, asa cu 2 pisici costa dublu. Poti sa-i spui vecinei ca la noi in Portugalia, tara mai saraca unde salariul minim e de 465 € (asa sunt platiti 60% din fericitii care au loc de munca) un castrat e chiar mai scump, costa 70 € motanul si 140 € pisicuta. Asa ca ar putea sa le fie rusine, sunt convinsa ca daca ar face o minima economie timp de o luna ar putea castra ambele animale.
Mai poti sa spui ca orice veterinar stie ca unele pisicute pot ramane gravide incepand cu 6 luni. 10 luni e deja tarziu, pot avea surprize neplacute. Banuiesc ca nu toti motanii sunt castrati pe la voi prin zona...

Ori poate se asteapta sa le castrati, vaccinati si deparazitati voi vecinii sufletisti. Iar cand or avea pui o sa-i abandoneze tot prin curtile voastre. :appl:

Pacat de pisicutele acelea, tare-s frumoase. :D

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic