Laura,o sa fac mîine o poza si îti arat.Am mai pus eu poze pe unde se vede clapa,dar nu stiu pe unde,si mi-e lene sa caut
Ma enerveaza oamenii prosti!Dar aia asa prosti,ca le spui ceva în fata si rîd de prosti ce-s!
Niste vecini de-ai mei,au luat de la tarani doua pisici,pentru ca na au doua fete si probabil nu au jucarii destule,sau s-au plictisit de ele!
Cît au fost micute,nici nu am stiut ca le aveau,acum de cînd vin pe la mine,am aflat de ele.Sînt niste dulcegarii de mîtze.Tinerele,frumusele,moi si finute,dar locuiesc cu oameni tîmpiti!În urma cu vreo doua luni aproape, l-am întîlnit pe vecinu' cu una din pisici în brate.Picase de la balcon,si el o adunase de pe jos.Nu a patit nimic.Pe atunci aveau aproximativ 7-8 luni.Am luat si eu pisicuta în brate,am pupacit-o si in timp ce faceam asta am observat ca pisica reactiona cam aprinsa la smotocelile mele.Îi spun vecinului ca mitza cam pare a fi "rollig"(adica umbla dupa motanel),la care el rînjeste ca un dobitoc...i-am spus sa aibe grija s-o tina în casa pîna o duce la castrat,la care el "Waas???Hahahahaha!Pisicile nu se castreaza,ca nu au oua!"

Îmi venea sa-i dau una dupa cap.Ma rog,în final i-am spus ca pentru sanatatea pisicii,si linistea lor ar fi mai bine sa o tina în casa pîna nu vine cu pui si mai stiu eu ce boli."Ce pui?Boli?Ca e prea tînara sa faca pui..." nu mai zic nimic.I-am dat pisica,si deja am început s-o compatimesc.
De atunci,ambele pisici au început sa plonjeze de la balcoane într-o veselie,si normal ca nu mai puteau sa urce înapoi,si asa ca i le mai duceam noi pe acasa,sau ceilalti vecini ai mei de 70-80 de ani,care locuiesc chiar sub apartamentul alora cu pisicile.Cîndva le-am sugerat faza cu scarita(cum am avut si eu la Felix cînd stateam la etajul 1)ca sa nu cumva sa-si rupa sarmanele de ele labutele,daca oricum lasa usile deschise si ele sar de la balcoane.Vecineii batrîni au fost de acord,si le-au permis scarita.Dupa înca vreo 2-3 saptamîni de pisici plonjate,au facut o scarita.Ei de atunci fetele vin într-o veselie in gradina la noi,si urla cît le tine boticul,si se dau de-a dura,si ridica fundu în sus...si iar urla.Felix nu le baga deloc în seama,Mike fuge de ele!Ele sarmanele vor "acoperite".
Ieri se întîlneste Dan cu ea,vecina,si îi spune ca pisicile ei vin la noi si plîng prin gradina.La care ea:"Vaaai ce ma enerveaza,dar bine ca merg afara,ca în casa nici nu pot sa le mai suport cît urla!"
Dan,la fel ca mine,îi spune ca ar trebui sa mearga la vet,sa le dea ceva sa se potoleasca,sau sa le castreze,ca deja se pare ca au peste 10 luni.
În final a aflat ca nici macar vaccinate nu-s,pentru ca e asa SCUMP!!!

Ce naiba face cînd vin ambele cu burta,si mai fac cîte 4 pui??!?!?!
Azi nu am vazut-o,dar mîine ma duc si-i lipesc un bilet pe usa cu adresa vetului meu,care e mai ieftin decît veta din oras...poate se urneste si face ceva pentru bietele pisici.
Unii nu merita sa tina în casa nici animale de plush!
Stiu ca nu-i frumos sa-ti bîrfesti vecinii...
Asta este Felix(e pisica,cum spuneam,dar asa a bozezat-o fetitele),e mai prietenoasa decît sora sa,cu care nu am poza,dar sînt identice.
miti (1).jpg (369.68K)
Number of downloads: 0
miti (2).jpg (365.51K)
Number of downloads: 0