Forum Culinar: Finger Food - Forum Culinar

Salt la continut

  • 19 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Finger Food ...de toate felurile

#241 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 14 February 2012 - 08:02 PM

Mai contribui si eu la topic cu niste aperitive

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1267-13292425010649.jpg

#242 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 08:42 PM

Vezi postareaEllani, la 14 February 2012 - 08:02 PM, a spus:

Mai contribui si eu la topic cu niste aperitive



Ellani ce-ai pus in castronel, ce salata e?
Si castronelul se mananca? Asa mi se pare, comestibil.

#243 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 14 February 2012 - 08:50 PM

'Castronelul' mi-a parut mie de efect si e din seria taco(asemanator cu chipsurile din porumb mexicane)

Iar salata e una descoperita recent si am facut-o cred deja de vreo 3 ori de la revelion,noua ne place mult.Contine fasole rosie,cascaval ras,ardei gras si surimi sau bastonase de crabi le mai zice uneori(stiu ca-i doar numele de crabi in el,pentru ca de fapt e cu E-uri destule,dar in cantitati mici imi mai trece prin mana :occasion14: ) si maioneza.

#244 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 08:53 PM

Vezi postareaEllani, la 14 February 2012 - 08:50 PM, a spus:

'Castronelul' mi-a parut mie de efect si e din seria taco(asemanator cu chipsurile din porumb mexicane)

Iar salata e una descoperita recent si am facut-o cred deja de vreo 3 ori de la revelion,noua ne place mult.Contine fasole rosie,cascaval ras,ardei gras si surimi sau bastonase de crabi le mai zice uneori(stiu ca-i doar numele de crabi in el,pentru ca de fapt e cu E-uri destule,dar in cantitati mici imi mai trece prin mana :rolleyes: ) si maioneza.



Faina salata, merci :occasion14: !

#245 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 04 March 2012 - 12:53 PM

Pentru ca am avut niste prieteni in ospetie,clar se cerea ceva finger-food,asa ca iarasi am facut tarta fara blat a lui Any si le-am combinat cu ce mai era in frigider

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1267-13308583062256.jpg

#246 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 March 2012 - 05:33 PM

Vezi postareaEllani, la 04 March 2012 - 12:53 PM, a spus:

Pentru ca am avut niste prieteni in ospetie,clar se cerea ceva finger-food,asa ca iarasi am facut tarta fara blat a lui Any si le-am combinat cu ce mai era in frigider



Ai facut foarte bine, sper ca oaspetii au apreciat :floare: !

#247 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 04 March 2012 - 06:24 PM

Vad ca nu s-a suparat nici unul si nici sa lase in farfurii(mai are sotul vreo 2 pentru maine la pachetul de servici) .Dar nici n-a fost cumnata pe ospete,cu restul ma descurc mai usor. :rolleyes:

#248 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 26 March 2012 - 09:14 AM

Vezi postareaAdriana, la 01 January 2011 - 05:31 PM, a spus:

Cred ca virgula clatita e o alternativa foarte buna pentru ca e moale deci mai usor de rulat, cu proxima ocazie incerc si eu folosind clatite.


e vechi acest post, dar sper ca niciodata nu e prea tarziu pentru un raspuns
eu am deschis un topic aici
http://artaculinara....6-rosh-hashana/
in care sunt clatite sarate rulate cu somon - parerea mea e ca singustul, si textura sunt mai bune decat la varianta cu tortilla, dar ...de gustibus!

#249 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 May 2012 - 02:29 PM

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13373440036845.jpg

Eu cred ca merg aici.Bilute de branza de capra umplute cu miere si pateu de masline.
Le-am vazut de cumparat "de'a gata" si ca de obicei am furat ideea din zbor:

branza cremoasa de capra(caprino)

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13373436396383.jpg

miere
amidon
pateu de masline( eu, taggiasche)

Pentru umplutura de miere, am incalzit doua linguri de miere, suficient cat sa o fluidizeze.Am luat de pe foc si am adaugat 1 lingurita rasa de amidon.Am amestecat bine si l-am lasat la racit.
Am obtinut o miere mai groasa, mai densa:

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13373439465913.jpg

Am taiat felii branza, am apasat usor cu degetul in mijloc, mierea ingrosata am pus-o in decopen-ul meu(sau o punga cu coltul taiat).

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13373438403814.jpg

Am incercat sa inchid biluta asa, dar n-a mers, asa ca peste fiecare cuib am "aplicat" o alta feliuta de branza.Am sigilat si am format in sfarsit bilutele.

Le-am dat repede la frigider.
La fel am procedat si cu pateul de masline:

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13373440354324.jpg

Voilà!

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13373440567648.jpg

#250 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 May 2012 - 02:57 PM

Cat de mult imi place mie branza asta, nici nu stii tu!
Ma atrag mult bilutele tale. Ingenios :rolleyes: !

#251 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 May 2012 - 03:08 PM

Ma crezi ca le-am mancat eu cu Manu pe toate?
Si trebuie sa le refac, ca Manu m-a intrebat iar de ele. :rolleyes:

Ma tot uitam la ele, in gastronomie, ale lor erau mai mici, dar nu conteaza. =))

#252 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 May 2012 - 03:08 PM

Faine bilutele Lilly...de retinut. si eu sunt fan branza tip tomini, de capra etc.

#253 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 May 2012 - 04:24 PM

waw :rolleyes:

#254 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 May 2013 - 04:53 PM

Profiteroalele lui Any, umplute cu "tonno e carciofini" ton+anghinare in ulei scursa bine+maioneza:

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-9-13681111547758.jpg

Any sa traiesti cu reteta asta ca le-am umplut cu de toate.Infinite posibilitati. ^_^

#255 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 May 2013 - 07:35 PM

Vezi postareaEataly, la 09 May 2013 - 04:53 PM, a spus:

Profiteroalele lui Any, umplute cu "tonno e carciofini" ton+anghinare in ulei scursa bine+maioneza:

Any sa traiesti cu reteta asta ca le-am umplut cu de toate.Infinite posibilitati. ^_^


N-ai sa ma crezi, dar eu m-am gandit sa le umplu cu pateul tau de ficatei de pui. N-am mai reusit sa le fac, insa cred ca ies fain si in varianta asta.
Imi place combinatia de ton si anghinare, super, de pus in practica neparat!
Si ce gogosele frumoase ai facut, tura viitoare le fac si eu cu duiul dantelat B) !

#256 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 May 2013 - 07:36 PM

Sunt nemaipomenite chestiile astea! Noi am avut la aperitivul de la nunta umplute cu crema de icre, o nebunie curata!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#257 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 May 2013 - 08:00 PM

Vezi postareaany_annette, la 09 May 2013 - 07:35 PM, a spus:


Si ce gogosele frumoase ai facut, tura viitoare le fac si eu cu duiul dantelat ^_^ !


Pai da, ca eu cumpar sac a poche de unica folosinta si arunc cu tot cu dui. B)
Dar imi plac profiteroalele cretze! B)

Lore buna idea cu icre! B)

#258 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 May 2013 - 08:22 PM

Pe bune daca nu! Mai topaiam oleac', mai suteam o gogosica si tot asa.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#259 Useril este offline   laurentiudan 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 18-May 13

Postat 25 May 2013 - 08:33 PM

Vezi postareaEataly, la 09 May 2013 - 04:53 PM, a spus:

Profiteroalele lui Any, umplute cu "tonno e carciofini" ton+anghinare in ulei scursa bine+maioneza:

Atasament IMG_1777.JPG

Any sa traiesti cu reteta asta ca le-am umplut cu de toate.Infinite posibilitati. :o



Unde gasesc anghinare pe pietele noastre. Stiti cumva? Eu locuiesc in Braila si nu am vazut deloc .

#260 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 25 May 2013 - 09:01 PM

laurentiudan: anghinare proaspata am vazut in Auchan. Dar presupun ca ai nevoie de anghinare in borcan pe care o gasesti in orice hipermarket.

Arata acest topic


  • 19 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi