boni, la 26 January 2012 - 12:11 PM, a spus:
izuk, la 26 January 2012 - 12:06 PM, a spus:
Uite cum vad eu treaba , putea sa spuna altfel "e o petrecere mai barbateasca , cu bautura si alte cele ce deriva din asta " si sa lase la latitudinea noastra daca vrem sa venim amandoi , cu un copil de 3 ani jumatate . EU sa aleg daca imi iau copilul , daca merg si eu sau nu . Normal , nu m-as fi dus cu fata dupa mine, dar asta trebuia sa fie alegerea mea .
izuk, gresesti! iar privesti doar din puctul tau de vedere. omul organizeaza o petrecere care trebuie sa iasa bine. daca lasa la altitudinea ta ce faci cu copilul, si apari cu el acolo (el tu te cunoaste, nu stie exact ce hotarasti) se duce naibi petrecerea din punctul lui de vedere. intelegi ce vreau sa spun?
nu stiu daca i se strica petrecerea, dar din moment ce a zis ca nu vrea sa vii cu copilul, tu, ca invitat care vrea sa-l onoreze cu prezenta, vii in condiiile pe care ti le-a pus el. doar respectandu-i conditiile esti bineprimit. nu ca te-ar da afara, dar ar sti ca nu-i respecti dorinta si s-ar purta in consecinta.
any_annette, la 26 January 2012 - 12:09 PM, a spus:
Pai asta e problema lor nu a ta, ca se aseaza la alta masa.
Din cauza lui x care nu vrea sa aiba copii in preajma, y trebuie sa-si lase copilul acasa eventual cu un strain?
Hai sa fim seriosi.
pai e petrecerea lui x, si vrea sa iasa bine.
absolut de-acord!
izuk, la 26 January 2012 - 03:47 PM, a spus:
Este cam asa cum spui tu . Iar daca acum nu am reactionat "agresiv" din prima , este pentru ca sunt satula de certuri , care oricum nu rezolva problema . O sa ii spun ce am de spus , dar nu chiar acum , las sa treaca ceva timp , pentru a-i putea spune totul cu calm , cu vorba buna .
Se va duce singur , asta e hotararea pe care am luat-o . De fapt , invitatia i-a fost facuta lui , abia apoi s-a mentionat si persoana mea ( "esti invitat" "pentru ca apoi sa spuna "bineinteles ca puteti veni amandoi ...")
Chiar daca unele ma veti "condamna" pentru gest , stiu ca nu voi regreta . Nu am sa ma dau peste cap sa caut pe "cineva" sa stea cu copilul meu in timp ce eu se presupune ca m-as distra ( stiu sigur ca nu ar fi asa , as sta mereu cu ochii pe telefon si cu gandul la copil ) .
Nu am de unde sa scot pe cineva care sa fie dispus sa vina aproape zilnic la mine , sa stea cu fata . Oricum , nu ar face-o nimeni pe gratis ,iar al meu sot nu va fi dispus sa plateasca acest serviciu, stiu asta sigur . Aicic serviciile costa. Nu ca-n Romania , gasesti o tanti cu pensie mica , ce vrea sa-si completeze veniturile cu cativa banuti .Nu as apela la oricine de pe strada .
Dorina, imi pare tare rau ca esti atat de des suparata si dezamagita de relatia ta. O iesire in plus sau in minus, nu conteaza asa de mult, chiar daca frustrarile se acumuleaza. Asta-i inca o picatura care da pe-afara.
Eu, daca as fi in locul tau,m-as gandi mai mult la viitorul meu si al fetei. Nu stiu cat o sa mai stati voi acolo, dar se pare ca mai e ceva timp. Tu, in tot timpul asta, vrei sa stai doar in casa cu Iza si sa faci menaj? Din cate ai mai spus tu, ai studii, in tara ai avut o cariera, prieteni...nu mai zic de parinti, ca asta doare cel mai mult. Daca tu vrei ca sotul tau sa te respecte iar tu sa te valorizezi din nou, trebuie sa faci mai mult decat menaj si crescut copii. Atat timp cat esti, material vorbind,la mana lui, probabil ca el presupune ca tb sa-i accepti termenii si conditiile. Mai ales ca nu-i un barbat docil si usor de impresionat cu datu' din gene.
Ptr unii barbati e suficient o astfel de femeie, ptr el se pare ca nu.
Chiar daca nu vrea, poate nu-si permite, o babysitter, trebuie sa gasiti o solutie de integrare a Izei in colectivitate. Poate ca ar suferi o perioada, dar e mai usor acum decat peste 2-3 ani. Iar tu, daca ai de gand sa ramai acolo, trebuie sa te gandesti la o forma de echivalare a studiilor, poate o reorientare..trebuie sa-ti gandesti viitorul tau. Timpul trece, nu se stie ce-ti aduce viitorul, ori acolo, ori in tara, trebuie sa-ti fii propria stapana. daca nu esti independenta material, nu poti face nimic.
Te rog sa ma ierti daca am zis prea multe, cred ca in sinea ta si tu stii aceste lucruri, dar poate daca le mai zice si altul, total dezinteresat, ti se mai limpezeste mintea. Eu te apreciez f mult, mi se pare ca esti o fire pasionata de ceea ce-ti place, ca vrei sa excelezi in ceea ce faci, sigur ai multe calitati...pacat ca nu le observa mereu si cel de langa tine. N-as vrea sa fiu in pielea ta, te simt necajita... te imbratisez!
any_annette, la 26 January 2012 - 08:11 PM, a spus:
Moatzo a fost inspirat juniorul ca s-a intors cu masina si a luat trenul.
Doamne, dac-ai sti cat de mult ma bucur c-a avut intelepciunea de-a se intoarce din drum! Si acum sunt inzapeziti acolo cei ce n-au vrut sa renunte la masini.
Asta ma face sa-mi reconsider parerea despre el, care-i un impulsiv si-un prea putin chibzuit! dar uite ca, in sfarsit, a luat o hotarare importanta in acel moment, si-a fost o hotarare buna.
si-a luat si examenul, mai la limita, da' se cheama ca-i luat si creditele adunate la barem.
ia si-o cinste, in ton cu nota!
bere ptr toti!.jpg (7.3K)
Number of downloads: 0
zoazorel, la 26 January 2012 - 08:27 PM, a spus:
Deci nici la Braila n-am cum pleca! Toate iesirile din Bucuresti spre Braila sunt inchise!
cele rutiere. Cu trenul se circula decent, tocmai a venit fi-miu. A avut intarziere trenul 30min, pe traseu, din cauza de macaze intepenite de ger. Pleaca cu intarzieri din Bucuresti, dar poti alege unul convenabil.