Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 564
  • 565
  • 566
  • 567
  • 568
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11301 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 26 January 2012 - 06:22 PM

Dragelor, va salut dintr-o zona cu iarna apocaliptica!
Am vrut zapada si mi-a dat DD. cu nemiluita, offf, ce zi grea am avut!:)((((((((((((((((((((((((
Inmormantare pe vremea asta !!!
Va multumesc pentru condoleante, de azi sunt mai saraca si am un gol in suflet pe care incerc sa-l umplu vb. putin cu voi...dupa care merg sa fac o focaccia, voi prelua niste rude ale familiei indoliate care sunt din alte judete si nu au cum sa plece din cauza timpului,m-am oferit eu sa-i gazduiesc azi, maine, fiindca nu au loc cu totii acasa la prietenii nostri.Vor veni pe la opt, dupa ce mai stau de vorba cu toti membrii familiei...
Sper ca voi sunteti bine si aveti iarna mai blanda,noi in cateva ore am devenit prizonierii nametilor!
Myra, mi-ai adus aminte sa pun si eu anason la vin fiert, o sa pun in seara asta cand am sa le fierb oamenilor si un vin( nu doar ceai), arata foarte bine vinul tau!
Izuk, am citit putin care-i pasul tau si parerea mea e sa rezolvi problema comunicand sincer si deschis cu sotul, sugerandu-i solutia aleasa de tine, "nu ar fi mai bine sa...""ar fi bine daca am face asa..."
Cred ca solutia sa participati impreuna e cea mai buna, imposibil sa nu gasiti o cale de a lasa micuta cateva ore cu cineva;daca o inveti asa de retrasa va socializa greu cand o vei lasa in colectivitate si adaptarea ei intr-un mediu din care voi lipsiti va fi tare grea, am vazut ca si boni a subliniat acest aspect deloc de neglijat...in fine, cred ca veti lua o decizie in urma careia toata lumea sa fie multumita.
Zoazo, nu te-am mai vazut, sper ca ai ajuns acasa si esti ok.
Moatza, nu vreau sa treci si tu prin ce am trecut eu,sper sa faci cinste pentru examenul trecut cu bine de fecior!
Lili,imbratisarea si pupicii tai mi-au incalzit sufletul saracit, Oana. mi-au facut cu ochiul painicile alea insiropate in laptic de cocos, vreau si Io de luni incolo, Hazel, mi-am injectat si eu o cafeluta de la tine, saru'mana,Foxyy, ai fost pe baricade, toata admiratia :)
Carmawww, eu am vazut tot filmul netitrat de dragul lui Harun&Eda,inteleg bine turca, am o prietena turcoaica de la care am invatat sa iubesc filmele( au o industrie cinematografica beton) bucataria si limba lor!
Pentru tine, genam, :) Mai ai de vazut multe incurcaturi!
Gata,plec la focaccia si va aduc si voua ,sper sa fie gata si calda cand vin oamenii...
O seara incalzita de ganduri si vorbe frumoase va doresc tuturor!

#11302 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2012 - 08:04 PM

Unde sunteti ca bate vantul, sunteti la dat jos zapada de pe masini :) ?
Va ofer un ceai cu miere si lamaie si o felie de paine prajita cu dulceata de capsuni facuta de mami meu (asta a fost un borcan din 2010)

Fisier atasat  Immagine.jpg (212.33K)
Number of downloads: 0

#11303 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 08:11 PM

Pardon, tocmai am vazut ca a iesit Boc si va da el zapada de pe masini.

E teroare ce-i in Ro cu frigul si zapada.

Moatzo a fost inspirat juniorul ca s-a intors cu masina si a luat trenul.

#11304 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 January 2012 - 08:18 PM

Gelutza si eu tre' sa merg la o pomenire de 40 de zile cu fameleonul duminica :)

Focaccia cica fac si eu si ceva pizza da' nu stiu pt. cine ca cel mare ca de obicei mi-a copt-o ca a mancat la mama,beshte' cu mamaliga ,sot' de serviciu ... :)

Mo' ce fain arata painea aia cu dulceata :)

#11305 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 08:23 PM

Vezi postareaGeany, la 26 January 2012 - 08:18 PM, a spus:

Gelutza si eu tre' sa merg la o pomenire de 40 de zile cu fameleonul duminica :)

Focaccia cica fac si eu si ceva pizza da' nu stiu pt. cine ca cel mare ca de obicei mi-a copt-o ca a mancat la mama,beshte' cu mamaliga ,sot' de serviciu ... :)

Mo' ce fain arata painea aia cu dulceata :)

Geanino am baut 2 cani cu ceai si am halit 2 felii din alea si sa stii ca capsunile toate sunt intregi in borcan, nu le-am cautat pentru poze :) .
Mama e profesoara la facut dulceturi. Pentru mine e "the best" :) !

Nu fa nimic, ia odihneste-te profita si tu ca cel mare a mancat, sotul la servici, lui bub ii dai ou, iar tu fa-ti un ceai si gata :) .
Te poti relaxa cu un film .

#11306 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 26 January 2012 - 08:27 PM

Salut!
Gelutza, condoleante si de la mine!
Nu m-ai vazut ca doar am citit! Azi am plecat de dimneata la munca si ne-a intors Politia inapoi.Maine...
Deci nici la Braila n-am cum pleca! Toate iesirile din Bucuresti spre Braila sunt inchise!Imagine postata
Si ninge!Daca n-ar fi viscol, chiar mi-ar placea cum e!
Am facut doi cartofi copti, sa vad si eu cum e!N-am facut niciodata! Buni!
Izuk, eu as asculta de fete! Incearca sa vezi problema din toate unghiurile!
As bea vin fiert! Is cam apatica! Nu trista, nu suparata...fara chef de ceva anume!(adica de mers la munca!)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#11307 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 08:40 PM

Anuta' ti-ai gasit cine :) aluatul e la crescut ceapa e taiat,sosul e facut :)

Zoazo' te pupez :) ,iesi din apatie ,ca nu face bine la ten :)

#11308 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 08:46 PM

Vezi postareazoazorel, la 26 January 2012 - 08:27 PM, a spus:

Salut!
Gelutza, condoleante si de la mine!
Nu m-ai vazut ca doar am citit! Azi am plecat de dimneata la munca si ne-a intors Politia inapoi.Maine...
Deci nici la Braila n-am cum pleca! Toate iesirile din Bucuresti spre Braila sunt inchise!Imagine postata
Si ninge!Daca n-ar fi viscol, chiar mi-ar placea cum e!
Am facut doi cartofi copti, sa vad si eu cum e!N-am facut niciodata! Buni!
Izuk, eu as asculta de fete! Incearca sa vezi problema din toate unghiurile!
As bea vin fiert! Is cam apatica! Nu trista, nu suparata...fara chef de ceva anume!(adica de mers la munca!)

Zorzorico revino-ti :) ! N-ai vin? Fa niste vin fiert daca tot ti-e pofta.
Apropos ce trebuie la vin fiert? Eu stiu asa: piper boabe, cuisoare, foaie de dafin. Si mai ce?

Vezi postareaGeany, la 26 January 2012 - 08:40 PM, a spus:

Anuta' ti-ai gasit cine :) aluatul e la crescut ceapa e taiat,sosul e facut :)

Zoazo' te pupez :) ,iesi din apatie ,ca nu face bine la ten :)

Da, eram siguraaa ca nu poti sta tu locului.
Asa sunt si eu, mie-mi place sa gatesc, sa stau in bucatarie, eu pot face prajituri si noaptea, no problem!

Pentru seara asta am facut o crema de bobi.

#11309 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 08:51 PM

La vin fiert mai poti pune ce mirosenii iti plac,cuisoare, anason si zahar...

Uite Any... :) http://artaculinara..../399-vin-fiert/

#11310 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 09:04 PM

Eiii, nu-s lipsita de vitalitate, doar ca maine n-as merge la munca!Sambata e ziua lui tata si eu nu pot ajunge ...dar oi putea eu odata! Taare-as sta maine acasa...Dar nu pot!Imagine postata D-aia-s asa...DE LENE! Ma stiti optimista, dar mi se mai face si mie lene cateodata!
Vinul fiert eu il fac cu zahar, scortisoara, cuisoare si, cand si daca am, coaja uscata de portocale, pe care o pun cand inchid si-o infuzez,Nu mult, ca se amaraste vinul.
Acum n-am vin pentru fiert.Vinul pentru fiert e d-ala mai...prost, adica mai"gros", nu stiu cum sa va zic...de nu-l poti bea altfel!
N-am!

Ce zici tu, Any, eu pun la tuica fiarta! Si zahar!

#11311 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 26 January 2012 - 09:06 PM

Izuk, din cate vad eu de pe margine, problema ta e barbatul tau, nu invitatia si termenii acesteia. E drept ca coroborez cu alte dati cand te-ai mai plans ca te lasa singura si el e la serviciu, etc. Din pacate pentru voi, la stilul asta de a pune problemele nu va vad un viitor stralucit impreuna. Si ma opresc aici, mai multe in privat daca vrei.

#11312 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 09:08 PM

Vezi postareaGeany, la 26 January 2012 - 08:51 PM, a spus:

Uite Any... :) http://artaculinara..../399-vin-fiert/

Merci Geanino, m-am uitat, n-am cuisoare si nici vin mai nasparliu cum zice Zoaza.
Dar il fac. Neaparat.

Vezi postareazoazorel, la 26 January 2012 - 09:04 PM, a spus:

Eiii, nu-s lipsita de vitalitate, doar ca maine n-as merge la munca!Sambata e ziua lui tata si eu nu pot ajunge ...dar oi putea eu odata! Taare-as sta maine acasa...Dar nu pot!Imagine postata D-aia-s asa...DE LENE! Ma stiti optimista, dar mi se mai face si mie lene cateodata!
Vinul fiert eu il fac cu zahar, scortisoara, cuisoare si, cand si daca am, coaja uscata de portocale, pe care o pun cand inchid si-o infuzez,Nu mult, ca se amaraste vinul.
Acum n-am vin pentru fiert.Vinul pentru fiert e d-ala mai...prost, adica mai"gros", nu stiu cum sa va zic...de nu-l poti bea altfel!
N-am!

Adica de piper boabe si foaie de dafin, zici?

#11313 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 09:14 PM

Vezi postareanrares, la 26 January 2012 - 09:06 PM, a spus:

Izuk, din cate vad eu de pe margine, problema ta e barbatul tau, nu invitatia si termenii acesteia. E drept ca coroborez cu alte dati cand te-ai mai plans ca te lasa singura si el e la serviciu, etc. Din pacate pentru voi, la stilul asta de a pune problemele nu va vad un viitor stralucit impreuna. Si ma opresc aici, mai multe in privat daca vrei.

Izuka e inca tanara,si el poate e naravas in sensul ca ''zburda'',mai mult singur de s-ar putea ,dar daca il tine din scurt (parerea mea)v-a obtine rezultate,asta + ca si el se v-a mai domoli,cunosc N' cazuri...

#11314 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 09:51 PM

Vezi postareaany_annette, la 26 January 2012 - 09:08 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 26 January 2012 - 08:51 PM, a spus:

Uite Any... Imagine postata http://artaculinara..../399-vin-fiert/

Merci Geanino, m-am uitat, n-am cuisoare si nici vin mai nasparliu cum zice Zoaza.
Dar il fac. Neaparat.

Vezi postareazoazorel, la 26 January 2012 - 09:04 PM, a spus:

N-am!

Adica de piper boabe si foaie de dafin, zici?

Da.Piper boabe, zahar si+ /- foaie de dafin pun la tuica.

#11315 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 January 2012 - 09:59 PM

Eu pap de zor salata verde, trebuia sa-mi dea un ghiont cineva ca sa-mi aduc aminte ce mult asteptata era salata verde si ce buna cand o mancai dupa o iarna lunga! Mii de pupicuri Geany!!
Eu de cand sunt aici , nu mai mananc asa multa salata cum mancam in RO si gresesc enorm, ca e foarte buna si f f sanatoasa. Eu am aici mai toata perioada anului si de la fermieri si organica si sa-mi fie rusine ca nu o mananc.

Cat e de naspa cu zapada in RO!! Sper sa nu mai ninga atat.

Zoazo, vina la mine ,iti fac vin fiert cu ce vrei, numai sa nu fii trista..

Va mai citesc si revin..
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#11316 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 January 2012 - 10:01 PM

Vezi postareaGeany, la 26 January 2012 - 09:14 PM, a spus:

Vezi postareanrares, la 26 January 2012 - 09:06 PM, a spus:

Izuka e inca tanara,si el poate e naravas in sensul ca ''zburda'',mai mult singur de s-ar putea ,dar daca il tine din scurt (parerea mea)v-a obtine rezultate,asta + ca si el se v-a mai domoli,cunosc N' cazuri...

bine graiesti
ReteteFamilie.com

#11317 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 10:08 PM

Oana sa-ti fie de bine salata :)

Eu am halit o felie(oaie)de focaccia cu ceapa ardei iute si masline :)

Izu' saracuta se acomodeaza mai greu printre straini ,v-a dura putin pana sa-si construiasca si ea relatii de prietenie,cu fete sau alte familii,copila v-a creste ca timpul zboara,v-a fi la gradi si v-a avea si ea mai mult timp pt. ea,atunci sa-l vad pe domul sot ca nu v-a mai fi el asa de ''bazat'' :) ca acum ea e acasa cu copilul,gateste de numa,pt. el ''trai nineaca'' :) el zburda prefericit',o sa-i treaca..o sa-i treaca de n-o sa stie :)

#11318 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2012 - 10:13 PM

Izuk, eu mi-am dat cu parerea mea de baby sitter, copilul s-a simtit foarte bine, vreo doua ore a scociorit toate sertarele, a intrebat cand vine mama, i-am spus ca nu peste mult timp si a plecat sa devalizeze alt sertar cu suruburi de-ale lui tata. Ma stia la fata de toata viata ei, deci nu eram chiar o straina, dar dulapurile erau minunate!
Varul meu la gradinitza a urlat cu simtul raspunderii vreme de 2 ani batuti pe muchie fiindca a fost asa un copil ocrotit! L-a gasit mama mea cand s-a dus sa-l ia o data ca nu putea matusa-mea, agatat de tatal unui copil care incerca sa-si imbrace copilul si urla: Nu-l lua pe asta, ia-ma pe mine! Iti dai seama soc pe ea ca noi doi nu fusesem asa, nu stia cum sa se scuze! Deci daca vrei iti dau pe privat telefonul lui mama sa ma verifici! Nu cred ca asta vrei pentru fetita ta!

Asa cum nu e bine ca vietile voastre sa se separe asa de clar, el cu viata sociala si cu amici, colegi si tu cu ce??
Esti tanara, nu stiu nimic despre el, dar iti spun sigur, la fel ca nrares ca nu va vad bine daca dihotomia asta continua.Eu zic sa mergi cu el, oricum o fi, asa o sa invete sa te ia in calcul si poate si colegii or sa faca invitatiile formulate altfel.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#11319 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 26 January 2012 - 10:14 PM

Vezi postareaboni, la 26 January 2012 - 12:11 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 26 January 2012 - 12:06 PM, a spus:

Uite cum vad eu treaba , putea sa spuna altfel "e o petrecere mai barbateasca , cu bautura si alte cele ce deriva din asta " si sa lase la latitudinea noastra daca vrem sa venim amandoi , cu un copil de 3 ani jumatate . EU sa aleg daca imi iau copilul , daca merg si eu sau nu . Normal , nu m-as fi dus cu fata dupa mine, dar asta trebuia sa fie alegerea mea .

izuk, gresesti! iar privesti doar din puctul tau de vedere. omul organizeaza o petrecere care trebuie sa iasa bine. daca lasa la altitudinea ta ce faci cu copilul, si apari cu el acolo (el tu te cunoaste, nu stie exact ce hotarasti) se duce naibi petrecerea din punctul lui de vedere. intelegi ce vreau sa spun?

nu stiu daca i se strica petrecerea, dar din moment ce a zis ca nu vrea sa vii cu copilul, tu, ca invitat care vrea sa-l onoreze cu prezenta, vii in condiiile pe care ti le-a pus el. doar respectandu-i conditiile esti bineprimit. nu ca te-ar da afara, dar ar sti ca nu-i respecti dorinta si s-ar purta in consecinta.

Vezi postareaany_annette, la 26 January 2012 - 12:09 PM, a spus:

Pai asta e problema lor nu a ta, ca se aseaza la alta masa.
Din cauza lui x care nu vrea sa aiba copii in preajma, y trebuie sa-si lase copilul acasa eventual cu un strain?
Hai sa fim seriosi.
pai e petrecerea lui x, si vrea sa iasa bine.

absolut de-acord!

Vezi postareaizuk, la 26 January 2012 - 03:47 PM, a spus:

Este cam asa cum spui tu . Iar daca acum nu am reactionat "agresiv" din prima , este pentru ca sunt satula de certuri , care oricum nu rezolva problema . O sa ii spun ce am de spus , dar nu chiar acum , las sa treaca ceva timp , pentru a-i putea spune totul cu calm , cu vorba buna .
Se va duce singur , asta e hotararea pe care am luat-o . De fapt , invitatia i-a fost facuta lui , abia apoi s-a mentionat si persoana mea ( "esti invitat" "pentru ca apoi sa spuna "bineinteles ca puteti veni amandoi ...")
Chiar daca unele ma veti "condamna" pentru gest , stiu ca nu voi regreta . Nu am sa ma dau peste cap sa caut pe "cineva" sa stea cu copilul meu in timp ce eu se presupune ca m-as distra ( stiu sigur ca nu ar fi asa , as sta mereu cu ochii pe telefon si cu gandul la copil ) .
Nu am de unde sa scot pe cineva care sa fie dispus sa vina aproape zilnic la mine , sa stea cu fata . Oricum , nu ar face-o nimeni pe gratis ,iar al meu sot nu va fi dispus sa plateasca acest serviciu, stiu asta sigur . Aicic serviciile costa. Nu ca-n Romania , gasesti o tanti cu pensie mica , ce vrea sa-si completeze veniturile cu cativa banuti .Nu as apela la oricine de pe strada .

Dorina, imi pare tare rau ca esti atat de des suparata si dezamagita de relatia ta. O iesire in plus sau in minus, nu conteaza asa de mult, chiar daca frustrarile se acumuleaza. Asta-i inca o picatura care da pe-afara.
Eu, daca as fi in locul tau,m-as gandi mai mult la viitorul meu si al fetei. Nu stiu cat o sa mai stati voi acolo, dar se pare ca mai e ceva timp. Tu, in tot timpul asta, vrei sa stai doar in casa cu Iza si sa faci menaj? Din cate ai mai spus tu, ai studii, in tara ai avut o cariera, prieteni...nu mai zic de parinti, ca asta doare cel mai mult. Daca tu vrei ca sotul tau sa te respecte iar tu sa te valorizezi din nou, trebuie sa faci mai mult decat menaj si crescut copii. Atat timp cat esti, material vorbind,la mana lui, probabil ca el presupune ca tb sa-i accepti termenii si conditiile. Mai ales ca nu-i un barbat docil si usor de impresionat cu datu' din gene.
Ptr unii barbati e suficient o astfel de femeie, ptr el se pare ca nu.
Chiar daca nu vrea, poate nu-si permite, o babysitter, trebuie sa gasiti o solutie de integrare a Izei in colectivitate. Poate ca ar suferi o perioada, dar e mai usor acum decat peste 2-3 ani. Iar tu, daca ai de gand sa ramai acolo, trebuie sa te gandesti la o forma de echivalare a studiilor, poate o reorientare..trebuie sa-ti gandesti viitorul tau. Timpul trece, nu se stie ce-ti aduce viitorul, ori acolo, ori in tara, trebuie sa-ti fii propria stapana. daca nu esti independenta material, nu poti face nimic.

Te rog sa ma ierti daca am zis prea multe, cred ca in sinea ta si tu stii aceste lucruri, dar poate daca le mai zice si altul, total dezinteresat, ti se mai limpezeste mintea. Eu te apreciez f mult, mi se pare ca esti o fire pasionata de ceea ce-ti place, ca vrei sa excelezi in ceea ce faci, sigur ai multe calitati...pacat ca nu le observa mereu si cel de langa tine. N-as vrea sa fiu in pielea ta, te simt necajita... te imbratisez!

Vezi postareaany_annette, la 26 January 2012 - 08:11 PM, a spus:

Moatzo a fost inspirat juniorul ca s-a intors cu masina si a luat trenul.

Doamne, dac-ai sti cat de mult ma bucur c-a avut intelepciunea de-a se intoarce din drum! Si acum sunt inzapeziti acolo cei ce n-au vrut sa renunte la masini.
Asta ma face sa-mi reconsider parerea despre el, care-i un impulsiv si-un prea putin chibzuit! dar uite ca, in sfarsit, a luat o hotarare importanta in acel moment, si-a fost o hotarare buna.
si-a luat si examenul, mai la limita, da' se cheama ca-i luat si creditele adunate la barem.

ia si-o cinste, in ton cu nota! :)

Fisier atasat  bere ptr toti!.jpg (7.3K)
Number of downloads: 0

Vezi postareazoazorel, la 26 January 2012 - 08:27 PM, a spus:

Deci nici la Braila n-am cum pleca! Toate iesirile din Bucuresti spre Braila sunt inchise!

cele rutiere. Cu trenul se circula decent, tocmai a venit fi-miu. A avut intarziere trenul 30min, pe traseu, din cauza de macaze intepenite de ger. Pleaca cu intarzieri din Bucuresti, dar poti alege unul convenabil.

#11320 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 January 2012 - 10:17 PM

Vezi postareaGeany, la 26 January 2012 - 10:08 PM, a spus:

Oana sa-ti fie de bine salata :)

Eu am halit o felie(oaie)de focaccia cu ceapa ardei iute si masline :)

Izu' saracuta se acomodeaza mai greu printre straini ,v-a dura putin pana sa-si construiasca si ea relatii de prietenie,cu fete sau alte familii,copila v-a creste ca timpul zboara,v-a fi la gradi si v-a avea si ea mai mult timp pt. ea,atunci sa-l vad pe domul sot ca nu v-a mai fi el asa de ''bazat'' :) ca acum ea e acasa cu copilul,gateste de numa,pt. el ''trai nineaca'' :) el zburda prefericit',o sa-i treaca..o sa-i treaca de n-o sa stie :)

eu am halit ceva asemanator dar nu foccacia, mi-am facut salata din : salata verde, masline, feta, ceapa verde si ofcourse ardei iuti din aia pepperoncini - as manca din astia in fiecare zi si numai cu feta, asa mi-a ramas mie pofta din sarcina, mancam in fiecare zi :)

Asa este cu Izu - bafta ii doresc !
ReteteFamilie.com

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 564
  • 565
  • 566
  • 567
  • 568
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul