Mutti, la 26 March 2013 - 02:52 PM, a spus:
Saptamana asta mergem sa le facem domiciuliul aici ( soacra-mea n-are pasaportul la ea , s-ar putea sa fie o problema), apoi sa rezolvam cu asigurarea medicala si cand s-or hotari ei sa-si vanda apartamentul o sa-si ia pe aci vreo garsoniera....
Mutti, nu are nevoie de Pass, o poti Anmeldung doar cu CI.Am niste prieteni care doar cu CI se legitimeaza, desi au si Pass.Se uita ei cam ciudat dar fiind in UE pt noi ajunge doar CI.
aura, la 27 March 2013 - 02:13 AM, a spus:
eu cred ca daca parintii ar spune toti nu, profesorii nu ar avea ce face. Dar din cate am auzit, sunt parinti care vor sa arate ca au bani sau sunt pur si simplu snobi, genul vai, trebuie sa cumparam cel mai scump cadou dirigintei, vai, trebuie sa comandam ce-i mai scump si tot asa. Si e de ajuns sa fie 1-2 din astia intr-un colectiv, iar ceilalti nu mai zic nimic de rusine sau frica sa nu-si puna copilul intr-o situatie marginala. Zic si eu, din ce aud de la sor'mea, de la cumnata'mea.
da din pacate in multe cazuri e asa, desi sunt parinti care nu au posibilitatea tac si inghit doar ca copilul sa nu fie marginalizat, ceea ce mie mi se pare o MARE tampenie.Atata timp cat copilul are ceva in cap se tine de invatatura.
Asta imi aduce aminte de melodia lui Puya
Orice amarat are macar un telefon
Macar o haina de firma, macar sa fie domn
Unii conduc masini mai scumpe decat casa unde stau
Cheltuie in club si banii pe care nu-i au
Linkul meu
2ut, la 27 March 2013 - 09:42 AM, a spus:
Si la mine, ninge-ploua, nu stiu ce face!
Stella, draga mea, multumesc mult, daca tot mi-ai adus va servesc pe toate cu tort si-un pahar (sau mai multe) de sampanie!
Azi dimineata fetele mi-au facut o surpriza frumoasa, ca de obicei, si mi-au daruit un magnet de frigider si felicitari ( denu stiu cate zile tot mosmondeau ele pe la birourile lor)
poza1.JPG
poza.JPG
La multi ani, Bianca! o zi minunata

sa ai asa cum ai incept-o(facand exceptie partea cu capacele).
In alta ordine de idei, vreau primavara, anul asta mi-a ajuns zapada cat pentru 10 ani.Afara-i frig, zapada multa, intunecat.Chiar daca nu-s catolica voiam sa imi curat si eu geamurile , canci, caci cu frigul de afara ar ingheta solutia de geamuri.Ca niciodata casa mea e o nebuneala, mai strange al meu(desi acum a reusit sa-si taie un deget cu toporul cand taia lemne),dar doar la suprafata, mai dat cu un aspirator.De cand a plecat mama la sf lui ianuarie tot se strang teancuri de haine de calcat, eu calc cat am nevoie sau hainele de munca, sau mai calca sotul,in rest n-am timp de nimic.
Azi sunt libera si sper sa apuc sa fac ceva.As fi vrut sa dorm mai mult, da nici nu pot, am avut 2 saptamani infernale cu lucrat 7 zile din 7 cate 11h/zi.Nu ma plang,da cu vremea asta de afara obosesc pe drum nu la munca
Singurul lucru bun facand abstractie de oboseala, e ca am iesit din rutina de stat acasa si mi-am reluat stilul meu alert de viata si am reusit sa slabesc 7 kg fara a ma infometa, sau manca doar o salata, sau a face restrictie de ceva.Mananc pana si seara la 10 , prajituri, paine(eu care nu manacm paine, acum mananc zilnic ca avem o paine buna la munca

)
In rest viata e frumoasa si astept primavara, oriunde ar fi ea
O zi mirifica va doresc.Poate mai dau mai pe seara pe aici.