Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1432
  • 1433
  • 1434
  • 1435
  • 1436
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28661 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 27 March 2013 - 09:42 AM

Si la mine, ninge-ploua, nu stiu ce face!
Stella, draga mea, multumesc mult, daca tot mi-ai adus va servesc pe toate cu tort si-un pahar (sau mai multe) de sampanie!
Azi dimineata fetele mi-au facut o surpriza frumoasa, ca de obicei, si mi-au daruit un magnet de frigider si felicitari ( denu stiu cate zile tot mosmondeau ele pe la birourile lor)

Fisier atasat  poza1.JPG (59.23K)
Number of downloads: 2

Fisier atasat  poza.JPG (74.31K)
Number of downloads: 2

Asa ca mi-am inceput ziua tare frumos si am continuat-o mai putin, ca pe cand am ajuns la servici si m-am dat jos din masina am constatat cu surprindere ca ne-a furat cineva capacele de la roti....(asta numai azi-noapte, din fata garajului s-a putut intampla). Asta e, om lua altele.
La noi la scoala nu s-au dat tare multi bani, in general, iar ce s-a luat cadou s-a luat pentru clasa (un casetofon mic sa asculte cd-uri, atlase, din astea).
Maya, ce plini de zapada sunt bietii, ce ai zis ca sunt aia?
Sa aveti o zi frumoasa!

#28662 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 27 March 2013 - 10:14 AM

2UT....ce frumos!
LA MULTI SANATOSI SIVOIOSI alaturi de vesela si ghidusa banda!!
:occasion15:

#28663 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 10:22 AM

Vezi postareaverber, la 27 March 2013 - 10:14 AM, a spus:

2UT....ce frumos!
LA MULTI SANATOSI SIVOIOSI alaturi de vesela si ghidusa banda!!
:occasion15:

Multumesc, Verb!

#28664 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 27 March 2013 - 10:36 AM

Vezi postarea2ut, la 27 March 2013 - 09:42 AM, a spus:

Azi dimineata fetele mi-au facut o surpriza frumoasa, ca de obicei, si mi-au daruit un magnet de frigider si felicitari ( de nu stiu cate zile tot mosmondeau ele pe la birourile lor)
Imagine postata îţi umplu inima.

Aş avea şi eu de comentat relativ la banii ceruţi prin şcoli. Da' n-am timp acum destul pentru un post lung... În general eu zic că ţine de părinţi, iar dacă părinţii ar "ridica glasul" atunci nu s-ar putea cere cu nesimţire bani pentru toate mofturile. Am tot zis eu că eu am norocul să trăiesc în altă lume (încă) din punctul ăsta de vedere, într-o lume mai aproape de "normalul" aşa cum îl văd eu. La noi la Maia şcoala e ok amenajată, din fondul clasei s-au cumpărat doar nişte draperii pentru geamuri (clasa lor e cu "faţa la soare"), atunci când s-a stabilit fondul clasei nu a sări nimeni să zică 500 lei, aşa că soţul a zis 50 :love7: şi nu a protestat nimeni. Pentru uniforme am căzut toţi de acord cu unele la preţ rezonabil (asta e), cadourile pentru "doamna" nu au depăşit niciodată un buchet sau ghiveci de flori + o cafea sau cutie de bomboane. Eu mă declar mulţumită şi, în lumina celor discutate, o mare norocoasă :occasion15:

Vă doresc tuturor o zi frumoasă :occasion15:
Şi vă las o melodie care mi-a plăcut mult de când am auzit-o prima dată acum mulţi ani, şi de care mi-am amintit din cauza unui film (trebuie să mai trec şi pe acolo să mai povestesc, că n-am stat degeaba) şi care mă pune într-o dispoziţie excelentă.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=rVxcwe7EcaY"]http://www.youtube.c...h?v=rVxcwe7EcaY[/url]

#28665 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 March 2013 - 10:43 AM

Buna dimineata! La multi ani Bia! :occasion15: multa sanatate si tot ce-ti doresti :hug: :-*

La noi nu mai ninge ce-i drept,dar nici soare nu-i ,e zapada si destul de frig!
Vesnica dilema ,iar nu stiu ce sa le fac de mancare la huni,m-am gandit ca poate la amiaza sa le fac mancare de pastai cu pui ,da' pe seara ce le-oi mai da?! :love7:
Mac' la cumparaturi si poate ma inspirez :occasion15:

O zi faina tuturor! :love7:

#28666 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 10:52 AM

Multumesc Geany. Eu pentru azi am in plan o supa crema de mazare galbena (in premiera) si ficatei cu ceapa si cu cuscus. In plus vreau sa-mi faci si mie niste chiftele de linte, sper sa iasa.

#28667 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 11:03 AM

Vezi postareaPiscotel, la 27 March 2013 - 09:41 AM, a spus:

In clasa intaia ,Bazu ma intreba de ce io nu vin la scoala sa-i aduc lui doamna invatatoare cafea si prajituri in pauza,ca uite mamica lui Gigel,Smarandel si Idiotel asa fac in fiecare zi.
La care eu nu stiam ce sa-i raspund ,sa inteleaga si ea asa dupa mintea ei.
De dus nu m-am dus si rezultatul a fost ca nu a luat premiul intai ci numai premiul doi .Imagine postata
Intr-a 12a stia deja cum stau lucrurile. Am platit pentru banchet si pentru album cat s-a cerut,ca nu se putea altfel .
Dar nu a vrut nici in ruptul capului rochie de banchet( se luau rchii din alea ca la nunta,lungi,cu corset strans si pline de voal jos , groaznic de scumpe ) si nici sarmale in cap.
Si-a luat o rochita din matase scurta pana la genunchi si un sal cu trandafiri brodati,pe care le-a purtat pana a terminat facultatea la orice ceai .

Imi aduc aminte de banchet... n-am avut curaj sa le cer bani alor mei pentru o rochie speciala ca eu fiind la Caragiale si cum noi aveam defilarea anuala de la Perla la liceu, pe Dorobanti, fiecare clasa avea uniforma, ai mei platisera deja si uniforma si banchetul.

Asaaaa, dar la banchet trebuia alta rochie. Stiti vorba aia cu barza chioara?? Eh, asa am patit si eu! Pusesem ochii pe o rochie veche a mamei de matase, dar scurta, pana la genunchi. Numai ca era neagra si mama a zis ca nu merge, in fine in culmea crizei noastre de moda, suna o vecina, cu cativa ani mai mare ca mine si incepe sa ma melitzeze ca mama, ca nu pot purta negru, lasa ca-mi da ea o rochie, era alba, scurta pana genunchi, fara umeri si cu un bolero albastru de matase. Vecina si-o facuse pentru o ocazie X. A stat si m-a fardat, m-a aranjat ziceai ca sunt sora ei( care era de varsta mea, de altfel).

Deci de costat nu m-a costat nici un leu, de aratat, am aratat beton, iar colega al carei tata a filmat evenimentul nu vroia sa-mi dea caseta ca tatal ei ma filmase prea mult! Lasa ca a vazut tata caseta, dar numai asa cand nu era nimeni sa-l vada ca plange!

Asa-i cu tatii de fete!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28668 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 27 March 2013 - 11:11 AM

Azi dimineata fetele mi-au facut o surpriza frumoasa, ca de obicei, si mi-au daruit un magnet de frigider si felicitari ( denu stiu cate zile tot mosmondeau ele pe la birourile lor)

Ce emotionant !
La multi ani draga mea !Imagine postata
Ai primit cel mai frumos cadou .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#28669 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 11:27 AM

Multumesc Lia, asa e. M-au distrat ca toata dimineata mi-au explicat ca azi trebuie sa stau acasa, cum sa ma duc la servici daca e ziua mea!!!!
M-am inteles cu ai mei ca azi nu facem nimic deosebit (e destul de rau si asa ca fac 40 de ani :occasion15: ), dar ei sa ma scuteasca de spalat vase.

#28670 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 11:42 AM

[/quote]

eu cred ca daca parintii ar spune toti nu, profesorii nu ar avea ce face. Dar din cate am auzit, sunt parinti care vor sa arate ca au bani sau sunt pur si simplu snobi, genul vai, trebuie sa cumparam cel mai scump cadou dirigintei, vai, trebuie sa comandam ce-i mai scump si tot asa. Si e de ajuns sa fie 1-2 din astia intr-un colectiv, iar ceilalti nu mai zic nimic de rusine sau frica sa nu-si puna copilul intr-o situatie marginala. Zic si eu, din ce aud de la sor'mea, de la cumnata'mea.
[/quote]

Fix asa este Aura, asta e buba, snobi, fara respect fata de ceilalti din jurul lor.
Imagine postata

#28671 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 11:43 AM

ma scuzati, am dat busna in han fara sa spun frumos, buna ziua tuturor :occasion15:
Imagine postata

#28672 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 11:54 AM

2ut, La multi ani fericiti!
Emotionante cadourile de dimineata si cele mai pretioase.
Imagine postata

#28673 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 March 2013 - 11:57 AM

Vezi postareaMutti, la 26 March 2013 - 02:52 PM, a spus:

Saptamana asta mergem sa le facem domiciuliul aici ( soacra-mea n-are pasaportul la ea , s-ar putea sa fie o problema), apoi sa rezolvam cu asigurarea medicala si cand s-or hotari ei sa-si vanda apartamentul o sa-si ia pe aci vreo garsoniera....

Mutti, nu are nevoie de Pass, o poti Anmeldung doar cu CI.Am niste prieteni care doar cu CI se legitimeaza, desi au si Pass.Se uita ei cam ciudat dar fiind in UE pt noi ajunge doar CI.

Vezi postareaaura, la 27 March 2013 - 02:13 AM, a spus:

eu cred ca daca parintii ar spune toti nu, profesorii nu ar avea ce face. Dar din cate am auzit, sunt parinti care vor sa arate ca au bani sau sunt pur si simplu snobi, genul vai, trebuie sa cumparam cel mai scump cadou dirigintei, vai, trebuie sa comandam ce-i mai scump si tot asa. Si e de ajuns sa fie 1-2 din astia intr-un colectiv, iar ceilalti nu mai zic nimic de rusine sau frica sa nu-si puna copilul intr-o situatie marginala. Zic si eu, din ce aud de la sor'mea, de la cumnata'mea.

da din pacate in multe cazuri e asa, desi sunt parinti care nu au posibilitatea tac si inghit doar ca copilul sa nu fie marginalizat, ceea ce mie mi se pare o MARE tampenie.Atata timp cat copilul are ceva in cap se tine de invatatura.
Asta imi aduce aminte de melodia lui Puya
Orice amarat are macar un telefon
Macar o haina de firma, macar sa fie domn
Unii conduc masini mai scumpe decat casa unde stau
Cheltuie in club si banii pe care nu-i au

Linkul meu

Si la mine, ninge-ploua, nu stiu ce face!
Stella, draga mea, multumesc mult, daca tot mi-ai adus va servesc pe toate cu tort si-un pahar (sau mai multe) de sampanie!

Atasament poza1.JPG

Atasament poza.JPG

La multi ani, Bianca! o zi minunata :occasion15: sa ai asa cum ai incept-o(facand exceptie partea cu capacele).

In alta ordine de idei, vreau primavara, anul asta mi-a ajuns zapada cat pentru 10 ani.Afara-i frig, zapada multa, intunecat.Chiar daca nu-s catolica voiam sa imi curat si eu geamurile , canci, caci cu frigul de afara ar ingheta solutia de geamuri.Ca niciodata casa mea e o nebuneala, mai strange al meu(desi acum a reusit sa-si taie un deget cu toporul cand taia lemne),dar doar la suprafata, mai dat cu un aspirator.De cand a plecat mama la sf lui ianuarie tot se strang teancuri de haine de calcat, eu calc cat am nevoie sau hainele de munca, sau mai calca sotul,in rest n-am timp de nimic.
Azi sunt libera si sper sa apuc sa fac ceva.As fi vrut sa dorm mai mult, da nici nu pot, am avut 2 saptamani infernale cu lucrat 7 zile din 7 cate 11h/zi.Nu ma plang,da cu vremea asta de afara obosesc pe drum nu la munca :crying:
Singurul lucru bun facand abstractie de oboseala, e ca am iesit din rutina de stat acasa si mi-am reluat stilul meu alert de viata si am reusit sa slabesc 7 kg fara a ma infometa, sau manca doar o salata, sau a face restrictie de ceva.Mananc pana si seara la 10 , prajituri, paine(eu care nu manacm paine, acum mananc zilnic ca avem o paine buna la munca :tongue3: )

In rest viata e frumoasa si astept primavara, oriunde ar fi ea :biggrin:

O zi mirifica va doresc.Poate mai dau mai pe seara pe aici.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#28674 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 27 March 2013 - 11:58 AM

Vezi postarea2ut, la 27 March 2013 - 11:27 AM, a spus:

e destul de rau si asa ca fac 40 de ani :occasion15: ...
Ei, hei, nu aşa!!! De ce ar fi rău? Măi, eşti sănătoasă? Eşti! Eşti mulţumită de viaţa ta? Eşti (că ai spus că a fost bun anul ăsta)! Aşa că ce nu-i bine? Aud? Ia 3 ţucături să te înveseleşti Imagine postataImagine postataImagine postata
Îmi amintesc de postul Liei, când împlinea 50 de ani. Doamne ce frumos a scris atunci. L-am pus pe soţ la citit atunci :biggrin:

#28675 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 12:00 PM

Multumesc Carmen. Ioana, care e o somnoroasa si jumatate, s-a trezit azi pe la 6 si tot misuna pe la ele prin camera, pe intuneric, sa aseze cadoul cred, ca m-am facut ca n-o vad.
Ioana, iti multumesc frumos de urari. ma bucur ca iti merge bine si ca chiar daca lucrezi atat de mult esti vesela si multumita, conteaza enorm sa faci cu placere ceea ce faci.

#28676 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 12:23 PM

'Hello!!!!

In primul rand: LA MULTI ANI!!!! Bia la implinirea frumoasei varste de "20 de ani", te rog frumos! Si sa nu te mai aud ca spui: "e destul de rau si asa ca fac 40 de ani ..."! Sa-ti traiasca fetele si sa va bucurati de ele! Si sa-ti mai faca asa supriza frumoasa!

Si referitor la banchete, v-am povestit la vremea respectiva cat ne-a costat pe noi banchetul sfarsitului clasei a 8-a, asa ca! S-a facut la un restaurant de fitze, daca eu cu sotul meu am venit cu o propunere de meniu si local mai ieftin, am fost luati peste picior, a trebuit sa ne supunem majoritatii. Normal ca am platit tacamul profesorilor, cadouri profesorilor, s-a platit la sfarsitul banchetului separat cafeaua, sampania si bauturile profesorilor. Hainele copilului, nu mai zic. Album, fotografii, DVD..... Si au fost copiii care au venit la restaurant cu...limuzina si erau plini de aere, MVAI!
Si asta a fost la generala, dar cand o termina 12 clase?!?! Trebuie sa punem bani deoparte de acum, nu!
Gata, nu mai zic, ca ma enervez!

O zi frumoasa va doresc in continuare si sa vina primavara odata!
GEORGIA

#28677 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 27 March 2013 - 12:42 PM

Ioana , merci , tocmai ce am sunat la Stadtbüro si mi-a zis ca ajunge si CI.
Al meu e insa foc si para:tanti zice ca-i trebuie si extras CF de la noi ( am zis ca mergem aci la noi in sat ca e mai aproape , ma duc eu cu ei dimineatza ) El nu le da extras CF si pace, Ce-i intereseaza pe ei cate datorii avem noi pt casa? Are si el dreptate....na....

Bianca , LA MULTZI ANI!

#28678 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 12:51 PM

Multumesc frumos, fetelor!
Ioi, Georgi, sper sa nu fie si la noi chiar asa; noi avem noroc de o diriginta tare cu capul pe umeri si practica, imi place de ea.

#28679 Useril este offline   Miti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 10-March 10

Postat 27 March 2013 - 01:18 PM

Buna Ziua,
2ut La Multi Ani, multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii!
Frumoasa surpiza din partea fetelor.
La noi e frig tare, azi a mai fulguit un pic dimineata.
Diana e acasa de luni ca a racit si e pe tratament si acum am racit si eu!
Va doresc o zi buna si multa sanatate!

#28680 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 27 March 2013 - 01:20 PM

Vezi postareaboni, la 27 March 2013 - 11:58 AM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 27 March 2013 - 11:27 AM, a spus:

e destul de rau si asa ca fac 40 de ani :occasion15: ...
Ei, hei, nu aşa!!! De ce ar fi rău? Măi, eşti sănătoasă? Eşti! Eşti mulţumită de viaţa ta? Eşti (că ai spus că a fost bun anul ăsta)! Aşa că ce nu-i bine? Aud? Ia 3 ţucături să te înveseleşti Imagine postataImagine postataImagine postata
Îmi amintesc de postul Liei, când împlinea 50 de ani. Doamne ce frumos a scris atunci. L-am pus pe soţ la citit atunci :biggrin:

La 40 treci de toate comlexele ,esti sigura pe tine,.. esti ceea ce esti.... si mai ai o viata inainte.
Sunt femei care devin mame la 40 ,asa ca 40 e o varsta magica .
Cei mai frumosi ani sunt intre 40 si 50.
Un singur lucru m-a suparat la 50.Cand o fatuca de 25 mi-a spus : Sarumana .Imagine postata
La 50 o sa regreti tot ce nu ai facut la 40 .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1432
  • 1433
  • 1434
  • 1435
  • 1436
  • Ultima »