La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 25 June 2013 - 01:15 PM
Ieri a trebuit sa merg cu ea la ortodont sa-i verifice aparatul. m-am imbracat la repezeala si-am luat o pereche de pantofi sport in picioare. Cand am coborat din masina, m-a luat pe dupa umeri...mai are cativa cm, putini, si e cat mine

Postat 25 June 2013 - 01:44 PM
sa se faca omu' bine si sa pregateasca pusca!
nu vrei o portie de arsita de Buzau? e nashpa rau!
Postat 25 June 2013 - 01:50 PM

trimite-mi un pic de caldura ca anul asta nu cred ca o sa vad prea mult soare

Postat 25 June 2013 - 02:10 PM
verber, la 24 June 2013 - 03:48 PM, a spus:

Carmen, multumesc!

Postat 25 June 2013 - 02:15 PM
Acum , a zis 9,50 la romana ( nu e material lui forte) , Doamne-da sa ia cat zice!
Joi la mate, sambata se dau rezultatele...
Opteaza pentru clasa de mate-info bilingva, 28 de locuri pe judet... optiunea a doua mate-info , 46 locuri pe judet. Ambele in colegiul Lucaciu, unde preda domnul professor Stoian astronomie

Postat 25 June 2013 - 02:34 PM
Postat 25 June 2013 - 02:43 PM
koral, la 25 June 2013 - 02:15 PM, a spus:
Acum , a zis 9,50 la romana ( nu e material lui forte) , Doamne-da sa ia cat zice!
Joi la mate, sambata se dau rezultatele...
Opteaza pentru clasa de mate-info bilingva, 28 de locuri pe judet... optiunea a doua mate-info , 46 locuri pe judet. Ambele in colegiul Lucaciu, unde preda domnul professor Stoian astronomie

Bravo, bravo, pana acum

Postat 25 June 2013 - 02:49 PM
zerda, la 25 June 2013 - 02:34 PM, a spus:
He, heeeee, parca ma descrii pe mine

Noroc ca printul meu e tehnic, stiintific si exact si se teme de penibil, asa ca nu joaca teatru si nu exagereaza in culori reci

PS: eu, la toate examenele la care ieseam plangand, luam 10 curat, asa ca te inteleg...

Postat 25 June 2013 - 02:53 PM
Am mai apucat să citesc din urmă. Sper să nu uit pe cineva.
Zerda, la mulţi ani ţie şi să fiţi fericiţi încă mulţi ani de acum în colo cu omul tău.
Stella, multă sănătate îţi doresc. Urâte-s înţepenelile.
Geany, la multi ani parintilor tai, să fiţi în continuare aşa o familie frumoasă...
Koral, tin pumnii în continuare.
Multă sănătate tuturor, baftă celor care au hopuri de trecut şi zile frumoase pentru toată lumea.
EDIT: că am uitat de alpha. Felicitări! Iute mai cresc copiii...
Postat 25 June 2013 - 03:25 PM
Alpha, felicitari copilei, si spune-i sotului ca nu tre sa-si ia kalasnicov, ca fetele-si gereaza bine viata in general

Koralida draga mea, copiii astia stiintifici, sunt tare cu picioarele pe pamant.
Sa dea DD sa intre in clasa dorita, eu sunt convinsa ca asa va fi.
E soare si 17 greade...wow.
Postat 25 June 2013 - 04:20 PM

Azi a fost o zi super!! in tren aer conditionat,bub' a fost super incantat,nu s-a mai dezlipit de la geam,ba chiar a facut si el poze
Ia urechiatu' e lipit de geam

Number of downloads: 0

Mda' poze facute de domnu' Geany'

Maii gata ca ti-o iei dupa ureche

Cica:'' da ce-am facuutt??!!''

Ashea' sa continuam..
Porumbu' e asa daca sunteti interesati

Bub' la utza'

Apoi am fost pe la magazine ,prin piata,am luat una alta,printre altele branza buna si rosii bune(parca nu puteam sa luam si de la Bacau dar parca sunt mai bune plimbate )
La poze nu a vrut sa stea deloc,cucu-bau

Ia sa vedem noi ce alegem din meniu

Domnu' Geani' clar ciorba de burta

S-a chinuit sa-i dea si lui bub' cateva linguri,bub' a declarat ca nu e buna ca e ''cu muraturi''

,domnu' geani in schimb a fost f. multumit a spus ca era optima si nu prea da el prea des calificative destea
Bub' intai a zis ca vrea mici cu cartofi dupa care s-a razgandit si a zis ca vrea pizza(care a fost o dezamagire totala ca a fost adusa deja inecata in kechup,dar a fost bunutza,am mancat toti din ea si am luat si 2 felii la pachet pt. bub')

Geaba s-a chinui tacso' sa-l scoata intr-o poza ca se stramba ca toate alea

Poza asta a facut-o bub'

Si gata acum e in cada se balace'

Postat 25 June 2013 - 06:54 PM

Bine ca azi am intrat in toate magazinele si magazinasele ce-mi ieseau in cale (ca eu sunt curioasa ca o pisica

Postat 25 June 2013 - 08:00 PM
stella, la 25 June 2013 - 07:47 PM, a spus:
Hi hi hi! diparti' rau Stelino' (doar ma cunosti

Dar pt. bub' dus-intors e mai mult decat extraveral'

Am plecat la 9 si ceva si am ajuns pe la 10 si olea',ne-am intors cu trenul de trei si trecute oleaca,am ajuns in Bacau la 4(adica 16 mai bine zis) ,aer conditionat vagon modern(dar tauleta' tot jale e ca pe vremuri

Postat 25 June 2013 - 10:00 PM
Frumos peisajul si bubuletzul bineinteles