Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1561
  • 1562
  • 1563
  • 1564
  • 1565
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31241 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 June 2013 - 09:30 AM

Lasa ca nu-i nevoie de mobile! Eu eram in tabara la Bucsoaia, langa Frasinul, si sa vezi ce m-a dus capul s-o sun pe mama cu taxa inversa de la Posta! Ai fete destepte, se descurca ele!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31242 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 June 2013 - 09:38 AM

Buna dimineata!!!!

Bine ca este vineri astazi si urmeaza doua zile libere, ca m-a ajuns oboseala.

Koral, si eu zic ca fetele, Catalin o sa intre acolo unde isi doreste. Nu tineti minte anul trecut ce agitata eram si eu si Alex era calm si sigur ca intra acolo unde vrea el, si asa a fost. Dar asa sunt mamele astea! OF!

Geany, pupici ca sa nu mai fi supălată! :rolleyes:

Carmella, ce oameni! Cum sa nu te supere asa ceva! O imbratisare calda :hug: si un pupic :pupic: !

2ut, sa se distreze bine si sa aiba vreme frumoasa fetele in tabara! Si intr-un fel tot puteti sa luati legatura cu ele, sa vedeti ce fac, trebuie sa existe o solutie, daca nu le da voie cu telefoane mobile, eu asa zic!

O zi frumoasa va doresc si un week-end minunat!
GEORGIA

#31243 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 28 June 2013 - 10:36 AM

Intre timp ne-au trimis email cei de la tabara ca au discutat si le putem pune telefoane cu ei, m-am linistit. Oricum n-am de gand sa le sun, ne suna ele cand pot si vor. Vineri mergem dupa ele si cred ca o sa ne mai plimbam si noi un pic - Curtea de Arges, Sibiu, ceva de genul.
Koral, sigur Cata o sa intre acolo unde vrea, dar intr-adevar e cam frustrant. Am citit si eu subiectele si unele erau de-a dreptul penibile, intr-adevar.

#31244 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 28 June 2013 - 10:44 AM

Doamne, fetelor, mi-a dat Alex o veste groaznica, un coleg de la ei din liceu care a terminat acum clasa a 9-a a avut un groaznic accident, din teribilism, asa ca trebuie sa avem mare grija si cum se joaca copiii astia ai nostri. DD sa-l odihneasca!

http://www.digi24.ro...icicleta_113799
GEORGIA

#31245 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 June 2013 - 10:52 AM

DD sa-l odihneasca...si aici sunt multe jocuri extrem de periculoase, chiar in curtea scolii care sunt interzise, dar copiii cateodata vor sa iasa din comun si de multe ori cu consecinte tragice.

#31246 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 June 2013 - 11:51 AM

Vezi postareazerda, la 27 June 2013 - 10:55 PM, a spus:

ce ai fata??? cine te-a suparat?

Eii stai linistita nimic deosebit iubita :P :-* niste cunostinte deale mele imi poarta grija si ma vorbesc pe la spate,exact ce urasc eu mai mult,eu sunt tipul care nu ma intereseaza ce face unul ce face altul cu ce se ocupa ce a mancat unde a fost si de unde a venit etc si la fel mi-ar place sa fiu tratata si eu dar se pare ca sunt tipul care atrag ca un magnet exact tipul asta de oameni :hug:

Azi sunt intoarsa (cu lunarele :pupic: ) si al meu vrea sa ma taraie la matusa si la unchiul ,iar eu nu am nici un chef azi,dar nu pot sa dau indarat ca i-a anuntat,ne asteapta, si bub' e nerabdator asa ca azi i-asa :rolleyes:
Eu azi voiam sa stau in liniste acasa,planuisem ca tot e racoare sa coc niste vinete sa fac o salata ,sa mai fac niste pastai ,ciu-ciu acu tre' sa ma imbrac :P

Mda! azi sunt Gica contra,sa-mi fie rusine,dar iote' ca mai am si eu zile de astea ,ar fi bine sa-mi dau 2 palme sa-mi revin! =))

O zi faina tuturor! :P

#31247 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 11:52 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 28 June 2013 - 10:44 AM, a spus:

Doamne, fetelor, mi-a dat Alex o veste groaznica, un coleg de la ei din liceu care a terminat acum clasa a 9-a a avut un groaznic accident, din teribilism, asa ca trebuie sa avem mare grija si cum se joaca copiii astia ai nostri. DD sa-l odihneasca!

http://www.digi24.ro...icicleta_113799

Off!! Giorgi' ce nenorocire! :rolleyes: d-zeu sa-l odihneasca!

#31248 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 June 2013 - 12:27 PM

Oi fi in zodia mea! Eu ieri m-am certat cu toti! N-am ratat nimic! Mai, dar cu un spor, daca eram agricultor aram nustiucate hectare! M-am abtinut sa vorbesc cu cateva perosane importante ca mi-era ca fac varza totul!

Eu nu vorbesc niciodata pe la spate, dar sa stii ca te costa sa fii onest!

Georgi, sa-l ierte Dumnezeu si sa-l odihneasca in pace!

#31249 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 28 June 2013 - 12:30 PM

am auzit si eu la stiri de baiatul cu bicicleta, ce accident stupid!

hello!
la mine-i o vreme de-mi vine sa ma pup singura, simt ca traiesc. si ma consolez cu gandul c-a trecut deja o luna cu potential canicular si-au mai ramas doar doua. o trece si vara asta!

Koral, stiu ca n-ai cum sa nu te stresezi, dar ai sa-ti dai seama mai tarziu c-a fost in zadar. ai un copil f bun, nu-ti mai face atatea griji!
mi-amintesc ca pe vremea lu' fi-miu, erau copii veniti de la tzara cu 10 pe linie media gimnaziului si n-au reusit sa treaca proba de mate. in conditiile in care al meu, fara sa fie prea silitor, a luat 9.30. nu m-a mai intersat gradul de dificultate al subiectelor, dar la unele materii mi se pare ca prea se vrea de elita invatamantul romanesc. adica, din ce mai aud si eu cum e pe-afara, chestii care se-nvata in facultate de profil, la noi incearca sa le bage obligatoriu in cap inca din primii ani de liceu.
eu imi impun sa fiu zen, scoala e buna, dar sunt totusi lucruri si mai importante. cum ar fi sanatatea. si daca am avut niste experiente mai tragice pe partea asta, iau mai usor chestia cu examenele si performanta. un examen picat nu-i o chestie de viata si de moarte, se mai poate repeta.
bine, nu-i cazul, Koralino, dar iti zic s-o iei mai usor, ai sa vezi ce bucurie o sa-ti faca baiatul :rolleyes:

Giani, asa nu-mi pasa de ce zic unii/altii! cand mi-or plati ei ratele si-oi trai pe spinarea lor, da! altfel, esti tanara, de nimeni nu depanzi...da-i incolo!

un we glorios, bye!

#31250 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 12:39 PM

Hi hi ! Ioana eu sunt pesti cu ascendent in balanta,da o fi luna :rolleyes: .... =)) :hug:

Moatzo' paii tocmai asta -i racaia,ca cum eu imi permit sa stau acasa numai pe salarul sotului si am casa mea si nu am nici o rata nici o datorie?!,si ei nu se mai ajung cu banii,mda' ca sa vezi,si sa o monteze pe sor-mea la telefon auzi?! ca ar trebui sa-mi spuna ea mie sa-mi caut eu de munca si alte sfaturi f. bineintentionate'' despre ce ar trebui sa-mi spuna ea sa fac io' :P ..di- undi' pana undi'?! ca nu inteleg ,am vazut eu ca data trecuta imi spusese ca ma ingrasasem,dar am tacut ca mna' e cam adevarat ,dar acum chiar ca m-am ofticat... :pupic:

#31251 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 01:12 PM

Bre, m-ati innebunit cu pastaile, asa ca azi fusei si la piata...luat pastai, pus de ciorba cu pastai si barabule noi (poate vreti sa stiti ca am plecat in bagajuél de mana cu 3 dovlecei, 3 barabule si covrigi=))...m-au pus aia sa deschid sa vada ce lucruri stranii am eu acolo..l-a umflat rasul pe nenea ala...mi-a zis sa am pofta :)norocul ca bagasem in valiza de cala, telemeaua, scaricica afumata , toba & carnati afumati ( de la bucovinenei da !!:rolleyes: ) ...si mararul :pupic:.
de la anglizoi am venit cu dropsuri :hug: din alea ca in copilaria mea...stiti cum vin din Italia...sunt dusa rau.
felul doi ...ciulama de ciupe cu smantana, marar ( din bucale) si maligutza.
Pusha,eu gandesc la fel ca tine, si de cei ce-mi poarta grija, si de notele scolerilor.
pentru mine, o nota de examen e aleatorie...ca poti fi toba de carte si sa ai un moment prost, sau un subiect care nu-ti convine...sau sa stii doar 2-3 chestii si sa pici pe alea...

#31252 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 June 2013 - 01:40 PM

Vezi postareaGeany, la 28 June 2013 - 12:39 PM, a spus:

,am vazut eu ca data trecuta imi spusese ca ma ingrasasem,dar am tacut ca mna' e cam adevarat ,dar acum chiar ca m-am ofticat... :pupic:

Pai sa nu taci, sa le zici, normal ca ma ingras ca am viata buna si frumoasa, ma tine sotul ca pe o printesa si alora ce nu au loc de fundul meu sa-l pupe.
Si a doua oara nu o sa-ti mai zica nica, ca o sa le fie teama de oferta :rolleyes:
A cat is a friend fur-ever !

#31253 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 June 2013 - 01:45 PM

Da fata, inchide-le gura rapid sa nu mai aiba loc sa mai macane! de aia nu mai ai tu loc, de una care vorbeste sa se auda!

#31254 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 28 June 2013 - 02:11 PM

Vezi postareaUma, la 28 June 2013 - 01:40 PM, a spus:

Pai sa nu taci, sa le zici, normal ca ma ingras ca am viata buna si frumoasa, ma tine sotul ca pe o printesa si alora ce nu au loc de fundul meu sa-l pupe.
Imagine postataImagine postataImagine postata
Uma, dragă, mi-ai înveselit ziua. Hai să te pup Imagine postata

Bună ziua la han! N-am apucat să zic nimic de râs.
Să aveţi un week-end fain. :rolleyes:

#31255 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 June 2013 - 04:28 PM

Doar ca o anecdota, cand divortam eu si ma batea vantul pe strada, aveam 44 de kile si mergeam la cardiolog, bonus, asta, ai naibii barbatii daca se uitau dupa glezna mea fina si dupa corpul meu ca de silfida!

Cand m-am ingrasat asa cam 17 kg in plus, chiar saptamana trecuta mi-a pus unul mana pe fund in fata la BRD, daca voi intelegeti ceva sa le spuneti alora cu reclamele! In orice caz ei au lipsit de la cateva lectii, nu toate slabaturile inspira un barbat! Ah ca din alea 17 kile as arunca macar jumate, e clar, dar nu e cazul sa ma sinucid pentru aia!

#31256 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 28 June 2013 - 05:45 PM

am auzit si eu recent una: sotul o paraseste pe sotie pe motiv de sani mici si pleaca cu alta ce detinea doua "lebenite", sotia parasita,nu vrea sa divorteze, incearca sa-l readuca pe ratacit acasa dar fara rezultat, decide sa-si faca operatie de marire a sanilor...ratacitorul se intoarce urgent la consoarta legala
happy end
fiica dacilor

#31257 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 06:01 PM

Mare-i gradina, si-i tine pe toti...

#31258 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 June 2013 - 06:14 PM

Si cine ma stie, stie ca umblu prin lume cu o fata incruntata si cu poseta ca o veritabila arma, deci nu inspir incredere sa te dai la mine, fara doi pumni in nas!

#31259 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 28 June 2013 - 06:39 PM

Vezi postareabristena, la 28 June 2013 - 05:45 PM, a spus:

am auzit si eu recent una: sotul o paraseste pe sotie pe motiv de sani mici si pleaca cu alta ce detinea doua "lebenite", sotia parasita,nu vrea sa divorteze, incearca sa-l readuca pe ratacit acasa dar fara rezultat, decide sa-si faca operatie de marire a sanilor...ratacitorul se intoarce urgent la consoarta legala
happy end

Si cînd o s-o lase pentru una cu nas mai mic, par mai lung si picioare mai zvelte... ce-o sa faca? Concluzia... ea e o proasta, iar el o va parasi din nou pentru una cu gene mai lungi...
Oameni tîmpi :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#31260 Useril este offline   Elena-Ct 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 15-January 13

Postat 28 June 2013 - 06:47 PM

Vezi postareaCarmella, la 27 June 2013 - 10:10 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 27 June 2013 - 09:54 PM, a spus:

apropo de bunul simț civic, la fermele de prin imprejurimile satului meu se practică următorul sistem self-serve: fermierul are o masă/chioșculeț la drum/șosea cu fructe, legume, flori proaspete, o listă cu prețuri și o pușculită. dacă omul nu-i prezent la datorie, persoanele interesate se servesc, lasă banii în pușculită și își văd de drum. am văzut și tarabe cu banii la vedere, intr-o cutie cu capac, să-ți poți lua rest dacă nu ai bani ficși.

De asta ce sa mai zic?! Nici nu pot spera la asa ceva... mie mi-au disparut pomii saditi in gradina in toamna trecuta, 52 de bucati, intr-o curte privata, nu pe cimp :D ma duc sa caut ca poate mi-a lasat banii pe undeva :D

Offfff, Carmen, si eu am fost in aceeasi situatie luna trecuta.Avem un teren la aprox. 100 Km de Constanta N - spre Tulcea si am pus doar pomi fructiferi si ne-au furat cam 50-60 pomisori din 300 a fost suparare mare.Vreau sa vand sa nu mai stiu...ce se intampla oameni buni?

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1561
  • 1562
  • 1563
  • 1564
  • 1565
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul