Si eu, si eu high, sus pe toc!
Am ajuns de la munca pe la 1 noaptea cu flacari pe nas ca m-au pus in grafic in weekend fara sa-mi ceara aprobarea. Asa ca am fiert, fiert, si mi-am pus muzica...de toate felurile. Sunat dimineata la 7 la manager si exact ca la astea...I-am spus ca aceasta conversatie va fi inregistrata pentru scorpuri ulterioare. M-o rezolvat imediat :)Is libera pana duminica...yo, io:)
Apoi pe la 9 la voi am zis ca-i numai bine sa ii prind pe ai mei intre treburile casnice si am sunat cu gandul sa stau 15 ORE la telefon, ca atata-mi permite cartela de 2 dolari si au catei mici si gaini si-mi place sa-i aud, asa fond sonor.
Sun acasa, rad, ii pun sa se mute langa gaina care face cotcodac si maica-mea imi zice " fata, m-am imbogatit, imi dau astia niste retroactive si fii atenta ce fac, ne-o troznit fulgerul televizorul vechi si cu banii astia ma duc si-mi iau plasma, nu-mi mai iau tigai!". Taica-miu la biserica, ca azi e Taierea Capului Sf Ioan. Asa ca io cu maica-mea..."ce fata, unde te duci, lasa ca nu stii tu, iti cumpar eu cadou si iti vine la poarta la taranoaia, ca am vazut eu prin reclame ca mi-o dat fetele mele de pe net tv si vad tot ce misti".
Asa ca m-am conversat cu o doamna de la Flanco si rezultatul a fost nesatisfacator/ aiuristic. Apoi am sunat la aia de la Altex si obiectivi, responsabili si raspunzatori si accepta carti de credit din strainatate...Poate or fi de incredere.
Taica-miu intors de la biserica ne-o si luat la trei -pazeste..semn ca o fost slujba plicticoasa ,nicio baba constienta, nica nica si el s-o abtinut pana acasa dar cand o auzit ce-o facut fetele lui si o refulat la receptor cand l-am intrebat suav "ce faci, tati?"..ca ce ne trebuie noua de ala si tot pomelnicul. Adevarat e ca nici unul din noi nu stim cum arata, eu l-am vazut pe net, maica-mea a auzit de tv de asta subtirel, tata e pe partea culturala..adica vorbeste...
Dar noi, ca si copii, tre' sa mai fim un pic tampiti ca astia de-acasa, ca ai nostrii nu preau au ocazia sa o faca pe nebunii
Is asa curioasa, is asa curioasa, nu mai pot..abia astept sa vad daca merge tranzactia bine. Altex, bre, Altex, baby..poate nu-mi trag tzeapa vara asta sa nu zic ca n-am avut senzatii tari si am muncit ca vita fara sa mi se intample nimic. pAI mDA
The more I see, the less I know.