Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1601
  • 1602
  • 1603
  • 1604
  • 1605
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32041 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 August 2013 - 02:29 PM

Vezi postareaCami, la 29 August 2013 - 08:47 AM, a spus:

Buna dimineata din Abu Dhabi :) La mine e o umiditate infioratoare, in 5 minute de mers pe jos sunt fleasca de transpiratie.
Am fost aseara la epilat, la un salon la intamplare, si m-am jurat ca nu mai merg in veci la salonul ala. Madama care m-a epilat n-a avut rabdare si mi-a lasat pe picioare cam jumate din firele de par, asa ca maine trebuie sa pun si aparatul la treaba. In plus, m-a fript, cred ca ceara era prea calda (desi la momentul ala nu mi s-a parut) si azi dimineata la dus am avut un soc sa vad pete rosii uriase pe picioarele mele :) :( Si eu care voiam sa imbrac rochite scurte we asta, ca ma duc in Dubai sa-mi vad sotul si sa ies cu prietenii. Pe naiba! Tot pantaloni sau rochii maxi :) :( Moaaama, ce nervi am....
Giani, vacanta placuta si vreme pe placul vostru :(
Va pup pe toate, la gramada, si va doresc un sfarsit de saptamana placut :)

Cami, ar putea sa nu fie arsura, c-ai fi simtit-o din prima!Ar putea fi o iritatie, sau o forma usoara de alergie la colofoniu sau la unul din compusii amestecului.Si, daca-i asa, atunci poti sa mergi in we cu fustita scurta. Ia un antihistaminic usor!
Cat despre tanti aia...vorba Giorgianei, voi n-aveti Protectia consumatorului?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#32042 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 August 2013 - 06:35 PM

Si eu, si eu high, sus pe toc!
Am ajuns de la munca pe la 1 noaptea cu flacari pe nas ca m-au pus in grafic in weekend fara sa-mi ceara aprobarea. Asa ca am fiert, fiert, si mi-am pus muzica...de toate felurile. Sunat dimineata la 7 la manager si exact ca la astea...I-am spus ca aceasta conversatie va fi inregistrata pentru scorpuri ulterioare. M-o rezolvat imediat :)Is libera pana duminica...yo, io:)

Apoi pe la 9 la voi am zis ca-i numai bine sa ii prind pe ai mei intre treburile casnice si am sunat cu gandul sa stau 15 ORE la telefon, ca atata-mi permite cartela de 2 dolari si au catei mici si gaini si-mi place sa-i aud, asa fond sonor.
Sun acasa, rad, ii pun sa se mute langa gaina care face cotcodac si maica-mea imi zice " fata, m-am imbogatit, imi dau astia niste retroactive si fii atenta ce fac, ne-o troznit fulgerul televizorul vechi si cu banii astia ma duc si-mi iau plasma, nu-mi mai iau tigai!". Taica-miu la biserica, ca azi e Taierea Capului Sf Ioan. Asa ca io cu maica-mea..."ce fata, unde te duci, lasa ca nu stii tu, iti cumpar eu cadou si iti vine la poarta la taranoaia, ca am vazut eu prin reclame ca mi-o dat fetele mele de pe net tv si vad tot ce misti".
Asa ca m-am conversat cu o doamna de la Flanco si rezultatul a fost nesatisfacator/ aiuristic. Apoi am sunat la aia de la Altex si obiectivi, responsabili si raspunzatori si accepta carti de credit din strainatate...Poate or fi de incredere.
Taica-miu intors de la biserica ne-o si luat la trei -pazeste..semn ca o fost slujba plicticoasa ,nicio baba constienta, nica nica si el s-o abtinut pana acasa dar cand o auzit ce-o facut fetele lui si o refulat la receptor cand l-am intrebat suav "ce faci, tati?"..ca ce ne trebuie noua de ala si tot pomelnicul. Adevarat e ca nici unul din noi nu stim cum arata, eu l-am vazut pe net, maica-mea a auzit de tv de asta subtirel, tata e pe partea culturala..adica vorbeste...
Dar noi, ca si copii, tre' sa mai fim un pic tampiti ca astia de-acasa, ca ai nostrii nu preau au ocazia sa o faca pe nebunii :)

Is asa curioasa, is asa curioasa, nu mai pot..abia astept sa vad daca merge tranzactia bine. Altex, bre, Altex, baby..poate nu-mi trag tzeapa vara asta sa nu zic ca n-am avut senzatii tari si am muncit ca vita fara sa mi se intample nimic. pAI mDA :)
The more I see, the less I know.

#32043 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 06:50 PM

Pupa-te-as io pa tini di Florisica! Dor mi-o fost! :)

Mai, eu-i stiu de seriosi pe cei de la ALTEX, da'puteai sa dai un PM-u si-o rezolvam pe plan local! Ce marca-i? De cati bani?

Sa-l stapaneasca sanatosi si multi ani ai tai! Sa ne tii la curent!

Bubu nostru o fi ajuns la plaja?

#32044 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 August 2013 - 07:12 PM

Vreau si eu inca o data la plaja!!!!! cu bub, fara bub!

Flori, sa le priasca televizorul alor tai, ai mei si-au luat de la Altex ceva si a fost ok!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32045 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 August 2013 - 07:17 PM

Vezi postareazoazorel, la 29 August 2013 - 06:50 PM, a spus:

Pupa-te-as io pa tini di Florisica! Dor mi-o fost! :)

Mai, eu-i stiu de seriosi pe cei de la ALTEX, da'puteai sa dai un PM-u si-o rezolvam pe plan local! Ce marca-i? De cati bani?

Sa-l stapaneasca sanatosi si multi ani ai tai! Sa ne tii la curent!

Bubu nostru o fi ajuns la plaja?

Draguta, apai pe mine si pe maica-mea ne-o palit instantaneu televizorul...o pana de current cica dar eu ii cam tot vanez pe ai mei sa le platesc impozitele si alte facturi. Sunt geana pe servicii , la current cu tot :) .
La tara, unde sunt ei, nu intra in casa vara, Europa fm la radio si cand se pun in pat ..dar na', hai sa complicam putin daca la terase, plaje nu mergem, nici eu aici, nici ei acolo... Cei de la Altex au fost foarte, foarte receptivi si sustinatori...deci pentru serviciul client, pana acum sunt super..daca parintii mei vor primi produsul voi mai face complimente... ar fi chiar minune, ca cica sunt restrictionate tranzactiile cardurilor emise in afara Romaniei pe motiv de mare frauda.

#32046 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 August 2013 - 07:17 PM

Floricico, o sa fie super bine.

#32047 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 August 2013 - 07:55 PM

Ooo, daca tembelizorul ajunge, o simt pe maica-mea in vena, sughit, imi bate sangele ca ar vrea un malaxor de aluat..si ea surade si parca o vad/n-o vad sub robot.
Nu ca-mi cere mie, isi cumpara singura vre-un malaxor, nu stiu, ceva masiv ca a economisit bani cu televizorul si isi ia ceva pentru pomeni si vecini.

Gata cu tampeniile, hai sa radem de Giani la mare...se arde ? Io sper sa-i priasca apa..tu, Ioano, mai baga apa sarata si soare sa-ti calmezi durerile.

#32048 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 August 2013 - 08:41 PM

Eu zic ca ea poate daca vrea! Eu nu m-as arde la ce vreme se arata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32049 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 02:02 PM

Salutari tuturor si La multi ani Alexandri si Alexandre. Gianino sa va traiasca Bub-ul

#32050 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 08:18 PM

Da, asa-i!E Sf Alexandru! Imagine postata Stellina!
La multi ani, Alex-Bub!Imagine postata La multi ani, MAITRE!Imagine postata La multi ani, Alex (Giorgie) si Ale, si tuturor! Imagine postata
La multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor!
Am ajuns acasa la Braila!Doamne, ce frig am bagat azi...Dar deh, am plecat ca un fluturas, in tinuta de vara si erau 16 grade toate.Ba si ploua!Bine ca la Braila era mai caldut!

#32051 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 August 2013 - 01:18 PM

Si de la mine un mare "La Multi Ani, Alexucilor!" =)) si actualizez ca au primit ai mei televizorul, deci nu e tzeapa. Foarte tare! :D Acum cica l-au pus pe masuta si se uita la el ca mda' "muietzi is posmagii ?" nu stiu cum sa-l instaleze dar si-o face careva pomana sa le arate.

Eu imi bag plaja in oase, cu balaceala, vorbit, rasete, somnic si gustarele bune, bune :D

#32052 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 31 August 2013 - 01:50 PM

Vezi postareafloricica, la 31 August 2013 - 01:18 PM, a spus:

Si de la mine un mare "La Multi Ani, Alexucilor!" =)) si actualizez ca au primit ai mei televizorul, deci nu e tzeapa. Foarte tare! :D Acum cica l-au pus pe masuta si se uita la el ca mda' "muietzi is posmagii ?" nu stiu cum sa-l instaleze dar si-o face careva pomana sa le arate.

Eu imi bag plaja in oase, cu balaceala, vorbit, rasete, somnic si gustarele bune, bune :D

brava Floricica noastra!!

#32053 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 August 2013 - 06:52 PM

Multumesc fetelor care mi-au tinut pumnii. E chiar o surpriza placuta, nu stiu de ce ma tot minunez.

#32054 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2013 - 09:56 PM

Baga, Floricico, plaja cat incape! Acu' vine frigul si pana la vara mai e muulta vreme!
Ce sa instaleze la el? Sa-l bage-n priza si sa-i infiga antena in gaura de antena, ca oricum n-au unde-n alta parte!
Sa-l stapaneasca sanatosi!

Vorbii cu Gianina si cu Alex-bub azi! Cica-i cald, soare, stau la plaja dimineata si seara se plimba! Le e bine! Vin miercuri!

#32055 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 August 2013 - 10:14 PM

asa mi-au placut naratiunile voastre: Moatza, Stella, alpha, Geany! Imagine postata Imagine postata

floricico, ma bucur ca toate bune cu tv la ai tai ... , ca tare ni-s dragi parintii!

Destiny si Carmen Imagine postata

Mutti, merci de povestire. Fain de tot!

Va imbratisez pe toate la gramada si pe rand, fara exceptie, si va doresc toate cele bune! Imagine postata

O duminica perfecta tuturor!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#32056 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 September 2013 - 05:22 AM

Hello . hello...m-am trezit cu noaptea-n cap, e cazul sa ma bag la loc in pat.
Fiocco alearga ca un bezmetic dupa un fluture si m-a trezit.
Iaca si 1 septembrie, s-a dus vara =)) , dar aici e inca un timp frumos.
duminica placuta tuturor.

#32057 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 September 2013 - 05:55 AM

Vezi postareastella, la 01 September 2013 - 05:22 AM, a spus:

Hello . hello...m-am trezit cu noaptea-n cap, e cazul sa ma bag la loc in pat.
Fiocco alearga ca un bezmetic dupa un fluture si m-a trezit.
Iaca si 1 septembrie, s-a dus vara :( , dar aici e inca un timp frumos.
duminica placuta tuturor.

Steluto, nu fi pesimista ca vara se duce deabea la 21 septembrie! Duminica 22 septembrie e prima zi de toamna- dar vine cu buzunarele doldora de nuci si mere si minunatii, ca de aia e toamna bogata :) SI dupa vin fulgii cu mos craciun ..si pana te dezmeticesti bine vine primavara cu verde crud si vara cu calduri de italia minunata!
Nu fi necajita, ca daca ar fi mereu cald, te-ai plictisi :floare:
A cat is a friend fur-ever !

#32058 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 September 2013 - 06:05 AM

Uma draga, nu-s necajita , imi place si toamna, mai ales cu ce aduce in desaga ei , belsug de fructe si legume, la fel si primavara...iarna sincer nu e sezonul preferat :floare: , dar asta este.

#32059 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 September 2013 - 06:38 AM

Vezi postareastella, la 01 September 2013 - 06:05 AM, a spus:

Uma draga, nu-s necajita , imi place si toamna, mai ales cu ce aduce in desaga ei , belsug de fructe si legume, la fel si primavara...iarna sincer nu e sezonul preferat :floare: , dar asta este.

Trimit eu pachet un pic de bucurie de la mine :) Fulgii de zapada imi aduc atata bucurie ca indiferent de varsta o sa sar in sus de bucurie... Dar iubesc la fel de mult restul de anotimpuri...numai umiditatea vara nu-mi place.... De ieri e o atmosfera ciudata la Toronto, umiditate dar si un aer greu de respirat...si intunecime...da-mi o dimineata luminoasa de iarna oricand la schimb :(
A cat is a friend fur-ever !

#32060 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 01 September 2013 - 08:53 AM

BUNA LA FETE
Ieri a inceput aici celebra braderie....eu trebuia sa ma duc dar de la ora 12 am fost bolnava cu toate pastilele luate....criza puternica de ulcer plus reflux...la totale.M am tirit cum am putut la SOS Medecin....mi au dat o reteta
Lumea se intorcea fericita de la braiderie ....eu singura cu bratele pline de medicamente
noaptea a fost 50% convenabila acum iar imi e rau....incerc sa nu ma las sa scot si eu capul in lume in d amiaza aceasta
Imi place entuziasmul Umei.....dar sigur ca fiecare cu preferintele lui :floare:
Stella domnisoara ta e o gratioasa!! :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1601
  • 1602
  • 1603
  • 1604
  • 1605
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic