Iar cu traista-n bat Zozo...
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
#741
Postat 09 January 2011 - 10:56 AM
Iar cu traista-n bat Zozo...
#742
Postat 09 January 2011 - 11:58 AM
Am pus si eu in ulei cu un amestec de condimente cumparate de la un targ de Craciun , o bunatate , dar n-a stat multa vreme. La sfarsit a inceput sa fermenteze.
#743
Postat 09 January 2011 - 12:09 PM
#744
Postat 09 January 2011 - 12:16 PM
Dar uite o cafea mai "la decor":
ibrc arama.jpg (397.51K)
Number of downloads: 1
Deci, pana la urma ai facut checul cu lamaie!
Bravooo!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#745
Postat 09 January 2011 - 12:32 PM
Mutti, la 09 January 2011 - 11:58 AM, a spus:
Am pus si eu in ulei cu un amestec de condimente cumparate de la un targ de Craciun , o bunatate , dar n-a stat multa vreme. La sfarsit a inceput sa fermenteze.
Da, nici eu nu am lasat-o prea mult(la noi se mananca rapid),poate exista o alta reteta pt. conservarea branzei pe termen lung(sterilizate bine borcanele,capsate,ce tip de branza sau de ulei etc...)dar asta eu nu pot sa stiu ca nu am auzit si nu am facut,era doar o parere.
#746
Postat 09 January 2011 - 12:33 PM
#747
Postat 09 January 2011 - 12:35 PM
Eu beau din 2003 numai expresso scurt scurt si numai Illy (neindulcita). De atunci nu ma mai imi produce placere nici o alta cafea. Insa cum e la barurile din Italia unde le fac pe banda, nu e nicaieri. In pietele aglomerate, as bea 5 una dupa alta (cu un strop de zahar brun si eventual cate una cu grappa), de simt ca-mi plesnesc urechile si tot nu ma satur...are un gust, o savoare ce imi penetreaza toate simturile ...traiesc un extaz papilo-neuronal.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#748
Postat 09 January 2011 - 12:38 PM
#749
Postat 09 January 2011 - 12:43 PM
Nu m-am uitat ultimamente la raion, dar parca stiu ca in forma asta se gaseau specialitati daneze. Cred ca o sa incerc cu fetta danish, daca gasesc.
Oricum astea pe care le-am pus acum au fost prea sarate pentru gustul meu, trebuie sa caut ceva mai nesarat, ca nu ma mai impac deloc cu sarea.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#750
Postat 09 January 2011 - 12:47 PM
#751
Postat 09 January 2011 - 12:52 PM
Seful imi mai povestea de branzeturi nobile camembert si cu rosmarin proaspat asta daca vrei delicatese.
#752
Postat 09 January 2011 - 03:35 PM
Geany, la 09 January 2011 - 12:38 PM, a spus:
Geany, ceea ce-ti spuneam alaltaieri, vad degeaba, prin mesaj privat, e scris sper destul de clar in regulament
admin, la 15 December 2009 - 03:32 PM, a spus:
d. utilizarea forumului în scop comercial: postarea de reclame, mesaje personale care conţin reclame, reclamă mascată (numele utilizatorului identic cu al unei societăţi comerciale sau pagini personale). În aceasta categorie intra si postarea de linkuri catre situri românesti cu acelasi profil cu ArtaCulinara.com.
#753
Postat 09 January 2011 - 04:03 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#755
Postat 09 January 2011 - 05:26 PM
#758
Postat 09 January 2011 - 08:32 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#759
Postat 09 January 2011 - 08:42 PM
Daniella, la 09 January 2011 - 08:32 PM, a spus:
Nu mai fac nimik Danielo,mai faceti si voi,eu m-am cam lamurit si momentan nu mai pun nimik ce nu-i de pe situl nostru sau din retetele mele personale.Am inceput anul asta cu stangul si am reusit sa supar mai multe persoane cu ignoranta mea,asa ca deajuns,am zis eu :''Geany,mai tine-ti limba-n gura,ca vb. mult si prost...''
#760
Postat 09 January 2011 - 10:04 PM
Trebuia sa fiu mai atenta.
Sper ca nu am cauzat nentelegeri.Adriana, imi astept pedeapsa.

Ajutor









