Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#741 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 10:56 AM

Ce fain e ibricul ala de arama... :drool:

Iar cu traista-n bat Zozo... :pupic:

#742 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 09 January 2011 - 11:58 AM

Daniella , cred ca dupa 3 saptamani fermenteaza branza.

Am pus si eu in ulei cu un amestec de condimente cumparate de la un targ de Craciun , o bunatate , dar n-a stat multa vreme. La sfarsit a inceput sa fermenteze.

#743 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 09 January 2011 - 12:09 PM

Zoazo azi esti in pana de inspiratie, aceeasi poza pe toate site-urile :pupic:

#744 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 09 January 2011 - 12:16 PM

Neah, mi-a placut mie mai mult si s-a-ncadrat si-n dimensiuni!
Dar uite o cafea mai "la decor":
Fisier atasat  ibrc arama.jpg (397.51K)
Number of downloads: 1
Deci, pana la urma ai facut checul cu lamaie!Imagine postata
Bravooo!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#745 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 12:32 PM

Vezi postareaMutti, la 09 January 2011 - 11:58 AM, a spus:

Daniella , cred ca dupa 3 saptamani fermenteaza branza.

Am pus si eu in ulei cu un amestec de condimente cumparate de la un targ de Craciun , o bunatate , dar n-a stat multa vreme. La sfarsit a inceput sa fermenteze.

Da, nici eu nu am lasat-o prea mult(la noi se mananca rapid),poate exista o alta reteta pt. conservarea branzei pe termen lung(sterilizate bine borcanele,capsate,ce tip de branza sau de ulei etc...)dar asta eu nu pot sa stiu ca nu am auzit si nu am facut,era doar o parere. :pupic:

#746 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 12:33 PM

Azorel,drum bun...Lasa ca a trece repede si sapt. asta si ne revedem... :pupic: :drool:

#747 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 January 2011 - 12:35 PM

A fermentat branza in frigi, asa-i, Mutti?

Eu beau din 2003 numai expresso scurt scurt si numai Illy (neindulcita). De atunci nu ma mai imi produce placere nici o alta cafea. Insa cum e la barurile din Italia unde le fac pe banda, nu e nicaieri. In pietele aglomerate, as bea 5 una dupa alta (cu un strop de zahar brun si eventual cate una cu grappa), de simt ca-mi plesnesc urechile si tot nu ma satur...are un gust, o savoare ce imi penetreaza toate simturile ...traiesc un extaz papilo-neuronal.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#748 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 12:38 PM

Ia uite ce interesanta e asta,sper ca am voie daca nu sterg .

#749 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 January 2011 - 12:43 PM

Geany, referitor la cat costa borcanul in comert, te asigur ca daca faci cu ulei de masline bun + branza tot acolo ajungi. Avantajul ar fi ca stii ce ulei pui si poti sa pui branza preferata. Am vazut ca ulei prea mult nu ramane in borcan, o parte se mai ia pe branza cand o scoti si restul volumului a fost ocupat de branza, totusi la 2 borcane am pus peste jumate de litru de ulei. :pupic:
Nu m-am uitat ultimamente la raion, dar parca stiu ca in forma asta se gaseau specialitati daneze. Cred ca o sa incerc cu fetta danish, daca gasesc.

Oricum astea pe care le-am pus acum au fost prea sarate pentru gustul meu, trebuie sa caut ceva mai nesarat, ca nu ma mai impac deloc cu sarea.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#750 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 12:47 PM

Hi hi hi!!Daniela eu am pus in ulei de masline cand l-am avut cadonat' dar cand n-am avut avand in vedere condimentele si tot am pus si in ulei normal de floarea soarelui,si am refolosit si uleiul ramas,f. bun in opinia mea...Ma rog vezi tu... :pupic:

#751 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 12:52 PM

Ps. eu pun in strecuratoare cantitatea de branza ,masline ,ceapa ,ce urmeaza sa servesc,deasupra unui castronel ,si colectez tot uleiul care se scurge si-i dau drumul inapoi in borcan.
Seful imi mai povestea de branzeturi nobile camembert si cu rosmarin proaspat asta daca vrei delicatese. :pupic:

#752 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 January 2011 - 03:35 PM

Vezi postareaGeany, la 09 January 2011 - 12:38 PM, a spus:

Ia uite ce interesanta e asta,sper ca am voie daca nu sterg repede...My link

Geany, ceea ce-ti spuneam alaltaieri, vad degeaba, prin mesaj privat, e scris sper destul de clar in regulament

Vezi postareaadmin, la 15 December 2009 - 03:32 PM, a spus:

5. Sunt strict interzise:
d. utilizarea forumului în scop comercial: postarea de reclame, mesaje personale care conţin reclame, reclamă mascată (numele utilizatorului identic cu al unei societăţi comerciale sau pagini personale). În aceasta categorie intra si postarea de linkuri catre situri românesti cu acelasi profil cu ArtaCulinara.com.


#753 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 09 January 2011 - 04:03 PM

Imagine postata Pa-pa , fetelor! Ne "vedem" vineri!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#754 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 January 2011 - 05:19 PM

Drum bun zoazo. pe curand

#755 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 05:26 PM

Nu a fost cu intentie imi cer scuze.L-am sters .Se poate da link spre situri culinare care nu sunt romanesti?

#756 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 January 2011 - 05:28 PM

Ok, daca nu sunt romanesti da.

#757 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 05:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 January 2011 - 05:28 PM, a spus:

Ok, daca nu sunt romanesti da.

Am inteles acum,nu se va mai repeta,credeam ca e vb. numai de forumuri concurente,ala nu mi s-a parut mie si deaici confuzia mea.

#758 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 January 2011 - 08:32 PM

Geany, interesanta reteta. Daca o faci poate realizezi un topic sa avem si noi.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#759 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 08:42 PM

Vezi postareaDaniella, la 09 January 2011 - 08:32 PM, a spus:

Geany, interesanta reteta. Daca o faci poate realizezi un topic sa avem si noi.

Nu mai fac nimik Danielo,mai faceti si voi,eu m-am cam lamurit si momentan nu mai pun nimik ce nu-i de pe situl nostru sau din retetele mele personale.Am inceput anul asta cu stangul si am reusit sa supar mai multe persoane cu ignoranta mea,asa ca deajuns,am zis eu :''Geany,mai tine-ti limba-n gura,ca vb. mult si prost...'' :blush:

#760 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 January 2011 - 10:04 PM

Stai, ca-i si vina mea.Eu am ramas cu acasa ca program tv cu telenovele si ti-am zic ca-i ok.Mea culpa, Geany.
Trebuia sa fiu mai atenta. :icon_fessee: Geany scuzele mele!

Sper ca nu am cauzat nentelegeri.Adriana, imi astept pedeapsa.

Arata acest topic


  • 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi