Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#9021 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 January 2012 - 10:51 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2012 - 09:18 PM, a spus:

eas vrea eu sa am curajul sa cant la un karaoke! Tare-mi place sa fredonez, numai ca nu am voce deloc. Si nuy ma alint ca altii, chiar n-am voce! Da'n urechea mea interioara -o exista? -imi suna asa de bine tot ce ganguresc...

Daniella, sa dea DD sa slabesti tu 15kg pana la Pasti si-ti garantez ca n-ai nimica-nimicuta cu pielea. Tre sa fii perseverenta sa folosesti creme bune dupa fiecare dus, daca poti sa bagi si-un masaj profesionist - zana esti!

Corina, adica tu ai 52 de kg??? Wow! Pai ce faci tu cu toate gatelile tale? Doar adulmeci? Zi si noua - te rugaaaaam!- ce mananci tu intr-o zi? Cantitati? Si parintii tai sunt slabi?
Auzi, 52 de kg!!! OMG! OMG! Deci la noapte te visez!

Stellino, cum fu concertul de-aseara? Special ceva de Anul Nou? Cum e lumea la spectacolele voastre? Eleganta? Cam cat dureaza un astfel de concert? Si cat e un bilet la voi in sat? Adica e ceva la indemana oricui? Se obtin usor bilete? Pe mine m-ar interesa, nu c-as ajunge eu vreodata, dar, de fapt, nu se stie.

Cerra baga Rev2. Eee, pe vremuri, cand ne organizam noi, asa faceam, trei zile tinea petrecerea si mai luam si la pachet. Distractie faina, Cerra!

Moatza si eu cu vocea, gangureala si karaoke la fel. Desi daca fredonez cu ei pare sa ma descurc, am incercat singura si o iau complet pe aratura. Asa ca stau cumintica si cant de pe scaunelul meu.

Da, sa dea DD sa slabesc, macar sa vad ca ma urnesc. Poate mai imi dati idei (stiu toata teoria la perfectie, ar trebui doar sa nimeresc ceea ce mi se potriveste si principala mea problema sunt mesele dezorganizate si cina bombastica in lipsa celorlalte 2 mese de peste zi).

In Elvetia si un crenvusti e scump, dar un bilet la concert :occasion14:

Mda, pe vremuri si noi rev2, acum abia ne strangem pt rev1, cum ai zis si tu oamenii sunt in criza pe toate planurile ... :71:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9022 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 10:52 PM

Stellina

1. merci de aprecieri, tot timpul esti o draguta si o joviala, ne faci sa ne ia cu leasin de placere :71:

2. l-am vazut pe d-l behehehe la topicul lui dex, modelul arata de ar manca si un vegetarian! brava! eu nu stiu, la noi se gaseste siragul asta de cotlete sub forma asta de racks? :occasion14:

#9023 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 10:57 PM

Vezi postareaEllani, la 01 January 2012 - 10:16 PM, a spus:

Wow,ce Doamne cu 'D' majuscul vad pe aici si frumoase,ce sa mai!
Si ca tot ziceti ca nu prea ati gatit de Revelion(si bine ati facut ca v-ati distrat) poftiti la masa,poate asa nu va mai ganditi ca trebuie sa slabiti,pentru ca va sade bine asa cum sunteti:

woaaaw Ellani ce ai culinarit tu de ne-ai luat piuitul cu aperitivele astea. Ia te rog sa ni le explici putin. ce-i pestisorul? tort de peste) si pe urma, alaturi ce mai avem ?

#9024 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 01 January 2012 - 10:58 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2012 - 10:43 PM, a spus:

Ellani, ce masa frumoasa si colorata ai! eu vreau crevetii aia din coltul salatei+o frunza de rucola, suficient! :occasion14:

Multumesc frumos,eu parca magandeam ca-i prea colorata si nu eram sigura daca sa postez poza sau nu.Mai am,dar astept sa-mi vina curajul. :71:
Poftim de ia crevetii,doar ca e neaparat sa gusti macar un pic din tort,da,e vorba de tort sarat,facut prima oara si placut mult de tot.

#9025 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 10:58 PM

Geany sa va fie de bine, ca ieri la pranz si noi tot asa am papat si tare's bune! :71:
Matali mananci putin, eu portie normala :occasion14:

#9026 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 January 2012 - 11:10 PM

Vezi postareaEllani, la 01 January 2012 - 10:58 PM, a spus:

Multumesc frumos,eu parca magandeam ca-i prea colorata si nu eram sigura daca sa postez poza sau nu.Mai am,dar astept sa-mi vina curajul. :71:
Poftim de ia crevetii,doar ca e neaparat sa gusti macar un pic din tort,da,e vorba de tort sarat,facut prima oara si placut mult de tot.

sunteti asa de harnice, talentate si dedicate...de ce sa n-aveti curaj? si sa stiii, mai m-am gandit: am sa iau o portie maaare, ca doar e virtual!

Stella, ce preturi! carre d'or... :occasion14: si adica tu pana spre 20 ian nu ai spectacol?

#9027 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 January 2012 - 11:10 PM

Mah! Fetili' ma uitam la ''kiling Bill'' film grotesc dar melodia cantata de Gheorghe Zamfir la nai the lonely sheperd =)) Duoamnee!!E divin :71:

http://www.youtube.c...feature=related

Mi sa increteste pielea pe mine ,zau ashea :occasion14:

#9028 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 11:18 PM

Daca-i asa cum ziceti,iau o piatra in gura si merg sa deshid dara un topic.Nu ma apropii eu de meniurile de clasa postate de fetele de aici,dar macar asa va intelege si Daniella ce si cum si poate de conving si pe tine,Moatza sa mai servesti si din altele,daca tot nu ingrasa :occasion14:

#9029 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 11:19 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2012 - 11:10 PM, a spus:

sunteti asa de harnice, talentate si dedicate...de ce sa n-aveti curaj? si sa stiii, mai m-am gandit: am sa iau o portie maaare, ca doar e virtual!

+ 1! imparte si cu pofticioasa! :occasion14:

#9030 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 11:20 PM

Vezi postareaEllani, la 01 January 2012 - 11:18 PM, a spus:

Daca-i asa cum ziceti,iau o piatra in gura si merg sa deshid dara un topic.Nu ma apropii eu de meniurile de clasa postate de fetele de aici,dar macar asa va intelege si Daniella ce si cum si poate de conving si pe tine,Moatza sa mai servesti si din altele,daca tot nu ingrasa :71:

pe mine ma convingi garantat ... eu sunt termita =)) . Dar de pe 8 ianuarie gata ...cre'k nu mai intru'nu sh' ce fac ... =))
nu ai avut-o pe cumnatica la masa de te.ai lansat ... :occasion14: ?

#9031 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 January 2012 - 11:53 PM

imi pare rau dar nu merge sa il schimb.in words il am dar nu merge cu f3 si nici la change nu am sentence.

Sorry.

Meniu Restaurant HAROLD`S Timisoara

REVELION 2012

MINI FRIGARUI DE CURCAN CU PROSCIUTTO SI SALVIE
PIERSICA CU SALATA FRANCEZA
PASTETA DE BRANZA CU NUCA
RULADA DE PORC CU SPANAC IN CRUSTA DE SUSAN
MINI CHIFTELUTE ASORTATE
RULADA DE CURCAN CU FRUCTE
BOCCONCINI CU CHERRY
BULGARI DIN BRANZA DE CAPRA CU CHERRY
SALATA DE BEOUF
SALATA DE VINETE
TERINA DIN PASTRAV SOMONAT SI SALAU
PLATOU DE BRANZETURI
SALATA CU SOMON,CAPSUNI SI FENICUL
SALATA EXOTICA
SALATA CAESAR CU PIEPT DE CURCAN

CIORBA DE VACUTA

SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU BACON SI MAMALIGUTA

FRIPTURA DE CURCAN CU IERBURI AROMATE
COTLET CU OS SI SOS BRUN
CARTOFI IN CRUSTA DE SARE SI SOS DE IAURT
RISOTTO
SOTE CIUPERCI DE PADURE
SALATA VERDE

CHIFLE

TORT

BAUTURI

APA MINERALA / PLATA
SUC
ESPRESSO
BERE

Tariile si vinul sa dus de acasa.

Acum nici eu nu stiu exact care cum sunt. Nu am papat din toate, dar pestele a fost foarte bun, mai ales ala care are un surimii si cea lalta nustiu ce`i( ceva cu un contur negru si mijloc alb) dar era bun tare. Ala era pastrav somonat.

Cunoscatoarele recunosc dupa meniu si platouri. Da, salata de somon care avea si capsuni a fost foarte buna.

Branza de capra este cea cu rosia in ea si data prin verdeatza.

si acum trandafirii mei si tortul de ciocolata
Fisier atasat  IMG_1616 (Medium).jpg (56.88K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  IMG_1625 (Medium).jpg (64.22K)

Fisier atasat  IMG_1636 (Medium).jpg (87.36K)

sectiune

#9032 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 11:57 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 11:20 PM, a spus:

pe mine ma convingi garantat ... eu sunt termita :) . Dar de pe 8 ianuarie gata ...cre'k nu mai intru'nu sh' ce fac ... :)
nu ai avut-o pe cumnatica la masa de te.ai lansat ... :tongue3: ?

Pai tu trebuie sa maninci si pentru sotul tau,care n-ar manca nici picat cu ceara ;)
Ei lasa,o data in an e Craciunul si Revelionul,adevarat ca si Pastele e tot o data si-apoi zilele de nastere,aniversari etc. :D Si eu vreau s-o las mai moale,desi n-am facut excese decat ieri si azi un pic,dar tot am simtit asa,ca stare generala.

Ai ghicit,am fost doar 2 si a rezultat un fel de cina romantica.Astfel,am gatit ce mi-a venit,fara nici o grija,pentru ca sotului i-a placut totul,exceptie palariile omuletilor,care erau din masline. :)

#9033 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 02 January 2012 - 12:06 AM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2012 - 09:18 PM, a spus:

Vezi postareaManeki Neko, la 01 January 2012 - 08:22 PM, a spus:

Acestea fiind spuse, va doresc o seara de exceptie! Si noi am petrecut azi noapte, s-a lasat cu karaoke, de-astea!

Maneki, la multi ani, frumoaso! Ia pune si tu o poza!
eas vrea eu sa am curajul sa cant la un karaoke! Tare-mi place sa fredonez, numai ca nu am voce deloc. Si nuy ma alint ca altii, chiar n-am voce! Da'n urechea mea interioara -o exista? -imi suna asa de bine tot ce ganguresc...

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 08:24 PM, a spus:

Carmen, Moatza, are ceva nashpa pielea daca slabesti 10-12 kg in 4 luni?

Daniella, sa dea DD sa slabesti tu 15kg pana la Pasti si-ti garantez ca n-ai nimica-nimicuta cu pielea. Tre sa fii perseverenta sa folosesti creme bune dupa fiecare dus, daca poti sa bagi si-un masaj profesionist - zana esti!

Corina, adica tu ai 52 de kg??? Wow! Pai ce faci tu cu toate gatelile tale? Doar adulmeci? Zi si noua - te rugaaaaam!- ce mananci tu intr-o zi? Cantitati? Si parintii tai sunt slabi?
Auzi, 52 de kg!!! OMG! OMG! Deci la noapte te visez!

Stellino, cum fu concertul de-aseara? Special ceva de Anul Nou? Cum e lumea la spectacolele voastre? Eleganta? Cam cat dureaza un astfel de concert? Si cat e un bilet la voi in sat? Adica e ceva la indemana oricui? Se obtin usor bilete? Pe mine m-ar interesa, nu c-as ajunge eu vreodata, dar, de fapt, nu se stie.

Cerra baga Rev2. Eee, pe vremuri, cand ne organizam noi, asa faceam, trei zile tinea petrecerea si mai luam si la pachet. Distractie faina, Cerra!

Multumesc frumos!

Am ajuns acasa deja. A fost bine dar ma tem ca maine tre sa o lungim iarasi in alta parte :tongue3:

#9034 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 January 2012 - 12:54 AM

Moatzo :tongue3: avem doar pana in 4 ian liber. din 5 incepem repet . asa mai multe fronturi...concertul de inceput de an, cu muzica franceza ...bolero alea alea...apoi niscai concerte cu dirijorul atitrat, si in 22 plecam in turneu la jermanika, austria si ....rusia la st petersburg si maskva :) , asa ca opera deocamdata e free. canta altii in lipsa noastra :) .deci din 5 ian pe baricade rau di tat :).
Cerra , frumos tort . ai muncit ceva la el.
si meniul foarte variat si muuuuuuuult frate...cine poate manca asa din toate ???

#9035 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 02 January 2012 - 01:16 AM

Vezi postareastella, la 02 January 2012 - 12:54 AM, a spus:

Cerra , frumos tort . ai muncit ceva la el.
si meniul foarte variat si muuuuuuuult frate...cine poate manca asa din toate ???

Da, muncit. Da, foarte variat meniul . Nu am papat din toate ptr ca nu puteam. Am pozat farfuria mea ce am papat.Poze nu am reusit la tot sa fac dar toate aratau super bine.A ramas multa mancare.Am dansat mult ce sa mai maninci? Am baut un campari si in rest apa plata cu lamaie.Am venit la ora 5 acasa.Nustiu cat ar costa asa tot ce am avut noi colo , ptr ca toate astea au fost pregatite asa ca ptr prieteni. Si d-na Harod`s era cu noi si... plata a fost nesemnificativa in comparatie cu meniul.Am platit doar materia prima cam asa cumva.Am petrecut ca intr`o famile mare, doar ca nu ne `m cunoscut chiar toti. Prietenii prietenilor si iaca asa. A fost foarte bine.Si in plus noi suntem obisnuiti la Harold`s asa ca nu puteam merge in alta parte sa petrecem.

Asta papat eu: doua feluri de salata si ce se mai vede colo si dupa ceva timp am papat o sarma si nustiu ce pik asa pe farfurie.
Fisier atasat  IMG_1581 (Medium).jpg (91.25K)

#9036 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 02 January 2012 - 03:05 AM

ia uite la ele ce se plang aici, 52kg...62kg...rusinica :D

(apropo, 52 aveam si eu cand m-a cunoscut sotul :tongue3: )...acuma nu spui :)

ati aratat bine toate. Moatzo ce-mi place tunsoarea ta. super marfa iti sta. tare micuta esti

Daniela, nu te mai supara pe kg, aratati bine impreuna, nu santeti disproportionati....si nu arati atat de mare cat te vezi tu. stiu ca trebuie sa fii tu comfortabila in primul rand si pe urma ce zice lumea dar sincer, nu 12kg cat zici tu. si corpul se schimba dupa sarcina. eu nu imi mai recunosc forma in primul rand, parca si osatura s-a schimbat.

eu nu am poze, nu am cu ce sa ma laud. am stat imbracata in sutien de la costum de baie si o fusta lunga lejera in seara de revelion :)...cald si am fost doar noi asa ca nu m-am obosit :)

ma uit la meniurile voastre si la distractia de revelion si parca mi-e dor de revelioanele din Romania.

#9037 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 02 January 2012 - 07:46 AM

La multi ani doamnelor! Sa aveti un An Nou asa cum meritati si sa fiti iubite!

Fisiere atasate

Imagine postata
Imagine postata

#9038 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 02 January 2012 - 08:01 AM

Moatzo ca de obicei la inaltime!!!
Brava, imi place ca stii sa traiesti viata cu voie buna!

Marturisesc ca noi nu am fost niciodata la un revelion si am restante serioase le capitolul "trai normal, relaxat, sanatos", vacanta si altele de genul asta...asa ca rezolutia de anul nou include cite un pic din toate astea, mai mult timp pt mine si pt familia mea, o vacanta normala o data pe an si mai putina munca robotizata. Cu alte cuvinte anul asta imi propun sa gasesc cheia de la usa "inchisorii":tongue3:)
Imagine postata
Imagine postata

#9039 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 January 2012 - 10:23 AM

Vezi postareaAngel, la 02 January 2012 - 03:05 AM, a spus:

ia uite la ele ce se plang aici, 52kg...62kg...rusinica :D

(apropo, 52 aveam si eu cand m-a cunoscut sotul :tongue3: )...acuma nu spui :)

tu esti inalta cred, baga de seama ca noi suntem la 1,60 - 1,62 si nu-i tot aia!
acuma nu tb sa spui ca porti pe fasolica, dar arati bine si cu si fara el, nu ai nici tu a te plange ..., desigur tb sa tinem in frau asa zisele pofte la romani... ;) asta e tare greu ...cea mai grea emisiune :(

asa e, s-a modificat corpul, dar cred ca tot din pricina comoditatii de a da jos surplusul, pt vad la locul de joaca mamici cu un bazin cat ibricul meu de cafea, nu pot sa pricep unde au tinut sarcina. Asa ca eu cred ca modificarile astea apar de la ingrasat si cu foarte multa vointa si un trai sanatos (la general nu pe 3 saptamani si gata) s-ar putea rezolva multe din frustrarile mele legate de greutatea in care incet incet inaintez ... :)
Mie nu poa'sa-mi vina a crede ca am pantofi in care nu mai incap :)
Hai ca am pliptisit lumile la han cu frustrarile mele, sa trecem domne la masaje, beuturi si dixtractiune!
ce avem in program azi? relax? sau iar munciti doamnelor? :(

#9040 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 January 2012 - 11:00 AM

Neata! Nu stiu voi...dar eu relax! Poate ma duc pan' la mama ca e libera azi :tongue3: Sa vad cum imi tuna.Si ea are rosu-n gat ia medicamente saracuta :D eu ma simt mai bine dar inca nu stiu daca sa ies sau nu ca e frig afara si mi-i ca m-o intoarce,pe de alta parte nici nu mi-i a sta in casa :) Mari' dilema pi capu' meu :)

Il intreb pe bub',da el sigur o sa zica:''IIiieee,melgem la bicutzaaa!!! :) ''!!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul