moatza, la 01 January 2012 - 09:18 PM, a spus:
Daniella, sa dea DD sa slabesti tu 15kg pana la Pasti si-ti garantez ca n-ai nimica-nimicuta cu pielea. Tre sa fii perseverenta sa folosesti creme bune dupa fiecare dus, daca poti sa bagi si-un masaj profesionist - zana esti!
Corina, adica tu ai 52 de kg??? Wow! Pai ce faci tu cu toate gatelile tale? Doar adulmeci? Zi si noua - te rugaaaaam!- ce mananci tu intr-o zi? Cantitati? Si parintii tai sunt slabi?
Auzi, 52 de kg!!! OMG! OMG! Deci la noapte te visez!
Stellino, cum fu concertul de-aseara? Special ceva de Anul Nou? Cum e lumea la spectacolele voastre? Eleganta? Cam cat dureaza un astfel de concert? Si cat e un bilet la voi in sat? Adica e ceva la indemana oricui? Se obtin usor bilete? Pe mine m-ar interesa, nu c-as ajunge eu vreodata, dar, de fapt, nu se stie.
Cerra baga Rev2. Eee, pe vremuri, cand ne organizam noi, asa faceam, trei zile tinea petrecerea si mai luam si la pachet. Distractie faina, Cerra!
Moatza si eu cu vocea, gangureala si karaoke la fel. Desi daca fredonez cu ei pare sa ma descurc, am incercat singura si o iau complet pe aratura. Asa ca stau cumintica si cant de pe scaunelul meu.
Da, sa dea DD sa slabesc, macar sa vad ca ma urnesc. Poate mai imi dati idei (stiu toata teoria la perfectie, ar trebui doar sa nimeresc ceea ce mi se potriveste si principala mea problema sunt mesele dezorganizate si cina bombastica in lipsa celorlalte 2 mese de peste zi).
In Elvetia si un crenvusti e scump, dar un bilet la concert

Mda, pe vremuri si noi rev2, acum abia ne strangem pt rev1, cum ai zis si tu oamenii sunt in criza pe toate planurile ...