Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4701 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 August 2011 - 06:01 PM

Vezi postareaDexter, la 30 August 2011 - 04:02 PM, a spus:

postul umei mi-a adus aminte de bancu ăsta

două mame vorbesc despre ginerii şi nurorile lor:

- fata mea a nimerit foarte bine, bărba-su o ajută la toate, are grijă de copii, îi aduce micu dejun in pat, da' băiatu săracu, n-a avut noroc, tre'să facă de toate în casă, îi duce şi micu dejun în pat nevesti-sii :D

hahaha! =)) ! foarte tare!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4702 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 30 August 2011 - 06:47 PM

Vezi postareaUma, la 30 August 2011 - 03:19 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 30 August 2011 - 01:51 PM, a spus:

Abia astept eu sa te stabilesti la un domn, sa vezi tu ca va trebui sa te adaptezi ... desi nici eu nu as fi crezut asta la cat sunt de cocos... Din pacate noi idealizam imaginea barbatului pe care il dorim, iar acel ideal nu exista. Tarziu am inteles asta :D
anyway da domnul sa ai parte de barbatul visurilor tale si sa-mi spui ca ai avut tu dreptate !

Dragule, nici in adolescenta nu am idealizat un mascul si n-am avut un barbat al visurilor, cu atat mai putin acum (cand sunt foarte, foarte departe de adolescenta :D )
Nici nu cred ca poti schimba un om, decat daca acel om vrea sa se schimbe -si atata timp cat exista "treaba de femeie" si "treaba de barbat" si o societate in care mamele gadila cam mult orgoliul cocosesc si nu-l invata pe fiu sa puna mana sa nu creasca un handicapat (adica sa stie sa-si calce o camasa, sa faca o mancare)nici domnii nu o sa se inghesuie :D
Am avut prietena maritata cu un dragut care zicea ca treaba lui de barbat era doar sa bata covoarele si sa mute mobila - si acum la fel zice, dar singur, si mamica vine sa-i faca de mancare ca l-a lasat sotia...

Nu e vorba, orice parteneriat (nu ii zic casnicie, pentru ca nu o hartie tine o casa) implica compromisuri -dar eu stiu ce pot face si ce nu - si un puturos la usa nu tin, pentru ca pe un puturos nu-l pot respecta, si fara respect nu exista dragoste (nu in ceeace ma priveste)
Dar fiecare e diferit, si crede-ma, daca nu as stii ce vreau de la viata la varsta mea, ar fi tare trist :D

PS Sunt sigura ca fiecare cuplu isi gaseste un echilibru - eu am zis in general, ca idee, ca fitzele gen mama imi calca chilotelul cu danteluta la mine nu merg :D
Si cred ca mereu am fost asa, mai apriga..cand eram mica, mica, ii spuneam lui taica-miu ca daca "chiar" trebuie sa ma marit, o sa ma marit cu unul pe care il cheama Broasca, ca sa-si schimbe el numele :D!Asta era singurul vis =))

Hehe...suna bine ce zici tu Uma:)
Cam in categoria asta ma situez si eu. Daca nu exista respect la toate nivelurile, din pacate se estompeaza substratul afectiv care tine un cuplu legat si indragostit.
Imagine postata
Imagine postata

#4703 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 30 August 2011 - 08:48 PM

Vezi postareaLizura, la 30 August 2011 - 06:47 PM, a spus:

Hehe...suna bine ce zici tu Uma:)
Cam in categoria asta ma situez si eu. Daca nu exista respect la toate nivelurile, din pacate se estompeaza substratul afectiv care tine un cuplu legat si indragostit.

Exact. Ma termina nervos cand vad cupluri in care partenerii nu stiu cum sa-si jigneasca jumatatea, nu o apreciaza sau incearca sa faca pe desteptii ca sa pice celalalt de fraier.
Eu zic ca trebuie sa ne placem, respectam si sa avem grija unul de celalalt, ca altfel, la ce bun?
A cat is a friend fur-ever !

#4704 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2011 - 09:50 PM

asta e perfect adevarat! dar respectul si bucatareala sunt doua treburi diferite! eu nu as spune ca respectul consta in bagatul vaselor in masina de vase. Evident cand femeia e insarcinata si numai trebuie sa zumzaie barbatul cu toate prin casa ...

#4705 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 30 August 2011 - 10:35 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 August 2011 - 09:50 PM, a spus:

asta e perfect adevarat! dar respectul si bucatareala sunt doua treburi diferite! eu nu as spune ca respectul consta in bagatul vaselor in masina de vase. Evident cand femeia e insarcinata si numai trebuie sa zumzaie barbatul cu toate prin casa ...

Asta cam asa e, in perioada hormoneiilor jucausi e bine sa se declare vinovati indiferent de situatie :D)

Si nu e vorba de bagat de vase in masina de vase ci de avut grija de un personaj gravid si bolnavior :D Care (zic eu) trebuie menajat si avut grija tare =))
A cat is a friend fur-ever !

#4706 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 31 August 2011 - 01:48 AM

moama ce lobby mi se face aici....mersi, mersi :notworthy:

azi cand m-am trezit era in priza ;)...gunoiul afara ca e zi de gunoi, cutiile taiate si puse in recicling ;)..cafeaua mea facuta si hot chocolate pt fete...mandru tare.
prinde bine sa mai intri in ei putin.

ma plang eu de el dar am trecut prim multe desi santem doar de 7 ani impreuna. daca era altul cred ca fugea si nu se mai intorcea.

si da, hormonii ma fac din om neom ca si durerea de altfel. :)

cum zice daniela, nici eu nu sant o persoana maleabila si usor sa traiesti cu ea ;)...dar tocmai asta i-a placut la mine.

#4707 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 August 2011 - 07:44 AM

Buna dimineata. Injer intunecos, ma bucur ca esti mai bine, si ca manul din dotare a intrat in priza :notworthy:.
Noi de aseara avem un nou membru in famelie...domn fiocco( fulg) ca e pufos...e maidangist maicasa e tigrata cu parul scurt, tatal necunoscut,
se poate ca sa i se traga de la el partea "angorata". am pus poze la blanoase. fiimea e incantata.

#4708 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 31 August 2011 - 08:19 AM

Vezi postareastella, la 31 August 2011 - 07:44 AM, a spus:

Buna dimineata. Injer intunecos, ma bucur ca esti mai bine, si ca manul din dotare a intrat in priza :notworthy:.
Noi de aseara avem un nou membru in famelie...domn fiocco( fulg) ca e pufos...e maidangist maicasa e tigrata cu parul scurt, tatal necunoscut,
se poate ca sa i se traga de la el partea "angorata". am pus poze la blanoase. fiimea e incantata.

L-am vazut si admirat la rubrica cu blanoase, este o scumpete, ce l-as mai smotoci!
GEORGIA

#4709 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2011 - 08:25 AM

Stella, pt o clipa am crezut ca a venit fiica-ta cu un baiet acasa :notworthy:
Sa va traiasca Fiocco! Sanatos!

#4710 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2011 - 11:24 AM

Azi e pustiu la han! Cafeluta e gata dragii si dragele mele, va poftesc

Fisiere atasate

#4711 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 31 August 2011 - 11:29 AM

tortul ala arata demential pur si simplu. e liniste pe aici vad...
noi luam cina (eu si fetele)...am facut chicken wraps si le place mult. eu am luat maioneza ca aveam pofta si abia asteptam sa vad cu ce o mananc :)
am vrut vinete cu maioneza dar e 3.99 o vanata(nu 1kg) :notworthy: asa ca nu am luat. in cazul in care 1aud = 3 ron ;)...o avere!

nici nu mi-e foame seara prea tare, mai mult ciugulesc...seara mi-e greata de obicei si de-aia cred.

#4712 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2011 - 11:35 AM

pofta buna!

cum faci aceste chicken wraps ? ai postat pe undeva? e ceva prajit?

or fi scumpe vinetele ca e iarna la voi

tortul arata de as face o crima pt el ;) ! noroc ca nu imi apare in real life in viata! ;)

daca ai pofta d maioneza, care va sa zica nu ai greturi? sau ai numai seara? mie dc mi-e greata nu pot manca ceva gras, nicicum maioneza :notworthy:

de mirosuri ti-a trecut? ai avut pb cu mirosurile in celelalte 2 sarcini? cand faci eco la care se vede sexul? :) sper sa fi pariat corect! ;)

hei lumeee, poftiti la sueta

Fisiere atasate

#4713 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 31 August 2011 - 12:56 PM

buna dimineata fetili

m-am trezit ca de obicei, la 5:30, imi beau cafeluta si tare pofta de ceva dulce mi-a facut Daniella cu tortul ala.

M-am suit azi pe cantar si...si....m-am ingrasat 2 kile. Se pare ca trebuie sa ma intorc la abdominale si la bicicleta :notworthy: Nimic nu se face fara efort in viata asta?!!! :)

acum trebuie sa plec, va pup ;)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4714 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 31 August 2011 - 01:24 PM

mi-e greata seara mai mereu...inca ma lupt cu mirosurile desi, daca acu 2 seri muream de greata de la miros de usturoi a doua zi mi-am facut omleta si am mancat cu usturoi :notworthy:....

nu am avut pb cu nimic la celelalte, absolut deloc. nici greata nici nimic. acuma, cum ti-o fi norocul la pariuri, stiu si tu :)

mai ai de asteptat pana se vede, vreo luna asa cred....se vede dupa 4 luni cred. nu mai stiu ca nu am aflat cu fetele si nu m-a interesat exact cand se vede.

#4715 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2011 - 02:33 PM

daca retin la prima eco morfologica, care parca am facut-o in S13 ...deci nu mai e mult (sau sa fi fost S16) memoria mea am transferat-o toata fetii... :notworthy:

#4716 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 31 August 2011 - 03:45 PM

Sper sa nu vorbesc prostii , dar am impresia ca ecografia morfo-fetala se face dupa saptamana 15 .Pitica mea nu a vrut sa arate ce-i pana tarziu , aveam aproape 5 luni cred cand mi s-a spus "da , tati imi pare rau :violent6: , mami vei avea o fetita" . Pana atunci era doar o banuiala .

#4717 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2011 - 03:54 PM

o sa ma uit acs in dosar
la prima eco morfofetala trimestrul I, si noua ne-a spus: nu se arata, dar cred ca este fetita (am avut un ecografist de nota 10+)

#4718 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 September 2011 - 08:08 AM

Buna dimineatza la han. Mai da pe unde umbla Gianina noastra? ca de mult e lipsa.Ce-o fi facut oare Bubuletele la mare?
Eu incerc sa scriu , si fiocco, crede ca ma joc, asa ca e cam laborios.o zi faina tuturor.

#4719 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 September 2011 - 08:10 AM

Buna dimineata.

Imagine postata

Eu sunt in priza astazi , am de facut cate ceva de mestecat pe drum , putina ordine prin casa , de calcat niste haine , am de terminat bagajele . Maine dis de dimineata purcedem la drum. Am emotii mari , niciodata nu am mers atat de mult cu masina cu pitica , cel mai mult a fost 1000 km , facuti noaptea , cu ea dormind si avea doar un anisor. Nu stiu cum s-o tin ocupata , pentru ca se plictiseste repede de orice .Sper sa fie bine totul si sa ajungem repede la destinatie .

#4720 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 01 September 2011 - 08:21 AM

hello, scularea!

Gianina tre sa apara c-au c-am plecat stranierii. Bubu cred ca-i bine (daca nu l-or mai fi tuns intre timp :) )

Izuka, drum bun! O sa va mai opriti pe drum ca sa suporte mititica mai usor. Am auzit la tv c-au ajuns tiganii si la voi, erau cu toate troacele in fata primariei -de fapt in Helsinki, tu parca nu esti chiar acolo.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul