Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4961 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 September 2011 - 04:50 PM

Geany, nu vegeta :) prea tare!

Am venit din conced cu gand rau pe apa vie a lui sefu' W.M.Paparotti. Si acu te intreb io pe tine ai facut-o vreodata?

#4962 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 September 2011 - 05:06 PM

Ce apa vie?! rachiu?! daca da eu nu am facut niciodata.

#4963 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 05:23 PM

nu rachiu bre, apa vie asta
cica e sanatate curata
io n-am atatea legume la indemana si ma gandesc sa n-o fac prea saraca, nu-s ce am de n-am curaj
caut incurajari :)

#4964 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 05:36 PM

Ha ha ha! Cand va zic,ca in ultima vreme inteleg 2din 1 =)) stiam de borsul sefului dar uitasem ca-l numise apa vie.Nu nu am facut ca eu cumpar un bors bun de tecuci fara coloranti fara conservanti etc,si deseori am bors umplut de matusa asa ca lene mare nu am facut :)

Auzi la mine rachiu :) :)

#4965 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 05:40 PM

hahaha pasarea mihai viteazu se zice pe la pitesti
am fost la un parastas (de sfanta marie am fo la slujba la mine in sat si la iesire imparteau coliva si alte bunatati) si am servit o gura de tuica mama-mama ce buna a fost, l-as fi baut tot daca nu era inainte de pranz :)
ca tot veni vorba de tuica/rachiu

#4966 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 September 2011 - 05:50 PM

Vezi postareastella, la 19 September 2011 - 02:03 PM, a spus:

Daniella, sa va fie de bine...deci daca a ales biletul de dolce far niente , si cheile de la proprietatea altuia...plus foarfeca...bag sama ca a inteles totul de la viata :)..
o sa taie si spanzure pe cei ce n-o asculta, si se va relaxa un max...la vita e bella.

Stellina =)) tare ca de obicei :) !

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4967 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 05:55 PM

Vezi postareaOana S, la 19 September 2011 - 02:58 PM, a spus:

Nu ma pregatesc cu nimic ca nu fac petreceri de ziua mea, macar atunci sa fiu petrecuta de altii :). Prefer sa ies, decat sa stau sa gatesc, sa fac curat si sa fiu f obosita de ziua mea.
Sotul si cele 2 fete ale mele (Jasmine 3 ani si Evelyn 1 an si jumate) mi-au facut o surpriza enorm de mare,ca si cadou din partea lor pt vineri 4 ore la SPA, masaj, bulbucareala, manichiura, pedichiura si curatare ten de la A la Z-et...deci!! fara copii fara griji 4 ore, EEEEEEEEEEEEeeeee!!!

Ma duc sa-mi fac iarasi tortul, ca vreau sa am un tort reusit totusi de ziua mea, chiar de ziua mea nu se poate!!

Pupici de sarbatorici!!!

La multi ani, multa sanatate, relaxare, noroc si fericire Oana!
am aceeasi filozofie ca si tine! nu-mi place sa fiu franta cand e o zi mare ... ca taman eu sa bucataresc si sa ma dau peste cap si sa fiu livida de oboseala taman de ziua mea. E fff bine sa iesi. Mai bine cumpara un tort (sau alt dulce) ce-ti place tie mai mult de unde e mai bun, ca doar o data pe an e ziua ta!
Un cadou minunat ti-au facut, profita la max si gata necajeala!

#4968 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 05:55 PM

Vezi postareaMariaSan, la 19 September 2011 - 05:23 PM, a spus:

nu rachiu bre, apa vie asta
cica e sanatate curata
io n-am atatea legume la indemana si ma gandesc sa n-o fac prea saraca, nu-s ce am de n-am curaj
caut incurajari :)

Maria sa-ti fie de bine concediul si bine ai revenit! A fost frumos acasa? Ai botezat pe Chris?

#4969 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 06:03 PM

Vezi postareaMariaSan, la 19 September 2011 - 05:40 PM, a spus:

hahaha pasarea mihai viteazu se zice pe la pitesti

Ha ha ha! Si la noi in familia :''gaina pe luna?!''pt. ca atunci cand se dadea in premiera la tv. imagini de pe luna(primul zbor) strabunica d-zeu s-o odihneasca motzaia,toti cei ai casei ,bunica cu bunicul, vecini si sleatca de copchii erau lipiti de tv. sa vada curiosi ce minuni s-or gasi pe luna,vadit deranjata de agitatie a inteles si strabunica mea cam ce pricepui eu cu apa vie,si tresarind din motaiala a intrebat:''Ci'?! gaina pe luna?!''si deatunci asa i-a ramas vb. saracuta ca obraznicii de copchii o necajeau..''gaina pe luna''...iar ea ii boscorodea si agita bastonul la ei suparata =))

:) :)

#4970 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 06:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 September 2011 - 05:55 PM, a spus:

Maria sa-ti fie de bine concediul si bine ai revenit! A fost frumos acasa? Ai botezat pe Chris?

Daniella, multumesc, a fost tare frumos acasa, m-au rasfatat ai mei, ce sa zic.
Am botezat pe Cris si, contrar multor voci, Cris inca face reactii alergice =)) . Scuze ca-s putin rautacioasa cu botezul asta, dar am fost priviti tare rau ca nu am botezat copilul 'la timp' si am fost presati psihic si mental :) sa venim sa-l botezam, indiferent de ce credem noi sau vrem noi sau simtim noi etc.
Botezul a fost frumos, n-a putut sa-l inmoaie in cristelnita decat cu fundu ca s-a prins cu mainile de marginea cristelnitei :) , ma gandesc ce credeau ei, pai baiatul meu e ca un taur de puternic. oricum, a fost bine. ne-am petrecut la iarba verde la gratar fo 40 de persoane cu tot cu multimea de copii si bebici.

ce mai face printesa ta?

#4971 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 06:10 PM

woaaaaw Maria! sa-ti traiasca, creshtinul! sa se faca mare, sanatos si sa aiba noroc in viata!
mi-a fost dor de tine, sa stii! si ma gandesc adesea la rabdarea ta, cand ma lasa rabdarile cateodata cu Beutza! :)
auzi, dar nu era numele lui Cris cu h? retinui gresit, memoriile mele .... =))

#4972 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 06:13 PM

Daniella, asa e, Chris, m-am obisnuit io ca la romani sa il scriu fara h pentru a evita explicatii/confuzii/intrebari - mea culpa, nu mai fac!
Si mie mi-a fost dor de voi si m-am gandit adesea la discutiile noastre si la bebicii culinari, care ce mai face =))

Geany, criminala faza cu gaina pe luna, sa stii ca si vad faza cu mamaia adormita :)

#4973 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 19 September 2011 - 06:26 PM

Deniella, multumesc frumos de vorbele frumoase. M-am consolat cu ideea tortului, e bun la gust si asta ma bucura sufleteste, mai mult vroiam sa-l fac iarasi pt bucatarasi care-mi viziteaza site-ul de retete, dar trebuie sa ma mai gandesc si la mine, ca prea ma stresez cu site-ul...
Asa ca relaxare completa la mine... pe langa fetitele mele.

Pupici si mai vorbim...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#4974 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 19 September 2011 - 06:29 PM

MariaSan, si eu am patit aceasi chestie, m-au stresat multe persoane cu botezatul copilului...Eu pe prima fetita am botezato la 4 luni si pana atunci tot primeam critice...ma rog...nu am pus suflet ,am facut cum am vrut eu...

Sa-ti traiasca baietelul!! sa fie sanatos si sa se bucure de orice in viata!
ReteteFamilie.com

#4975 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 06:37 PM

Vezi postareaOana S, la 19 September 2011 - 06:29 PM, a spus:

MariaSan, si eu am patit aceasi chestie, m-au stresat multe persoane cu botezatul copilului...Eu pe prima fetita am botezato la 4 luni si pana atunci tot primeam critice...ma rog...nu am pus suflet ,am facut cum am vrut eu...

Multumesc!!

Te inteleg. La noi, ca bebelinul a avut si inca mai are probleme de sanatate, cu atat mai negre priviri am avut de infruntat. In ziua botezului 'babele' ne explicau cum imediat dupa botez o sa il privim si o sa vedem cu ochii nostri cum o sa i se curete pielea. Ne-am uitat toata ziua :) , da nimic. N-am pierdut nimic, ca el e un frumos si un jucaus, am avut ce vedea. Dupa ziua botezului nimeni nu a mai scos nici un sunet, de parca nici nu fusese vreo controversa la mijloc. =))

#4976 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 19 September 2011 - 07:19 PM

Vezi postareaMariaSan, la 19 September 2011 - 06:37 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 19 September 2011 - 06:29 PM, a spus:

Multumesc!!

Te inteleg. La noi, ca bebelinul a avut si inca mai are probleme de sanatate, cu atat mai negre priviri am avut de infruntat. In ziua botezului 'babele' ne explicau cum imediat dupa botez o sa il privim si o sa vedem cu ochii nostri cum o sa i se curete pielea. Ne-am uitat toata ziua :) , da nimic. N-am pierdut nimic, ca el e un frumos si un jucaus, am avut ce vedea. Dupa ziua botezului nimeni nu a mai scos nici un sunet, de parca nici nu fusese vreo controversa la mijloc. =))

M-ai facut sa rad...ha, ha, ha!!!
ReteteFamilie.com

#4977 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 19 September 2011 - 07:45 PM

Dolce far'niente! = ca si io tot p-asta l-as fi ales!Imagine postata
Sa va fie de bine si las' c-a meritat oboseala!

Oana, si io mi-as dori un cadou ca al tau!Imagine postata

Giorgie, Imagine postata lui Nelu!
Bun venit tuturor si drum bun Izuk!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4978 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 20 September 2011 - 02:54 AM

neata
ce d-ati mai scris :floare:
eu urasc superstitiile astra prostesti si niciodata n-am tinut cont de ele. si chestia cu ' i se curata pielea vazand cu ochii' m-a facut sa rad la prima ora.
sor'mea cea mica imi tot repeta" tu nu trebuie sa traiesti printre oamenii astia, eu trebuie sa ma conformez". ba deloc. cealalta sora tot in romania traieste si nu se conformeaza deloc :)..nici la nunta nici la botez nu a tinut cont de porcarii. punct.

acuma, fiecare face cum stie. mi-am zis si eu parerea :D
eu ma apuc de treaba imediat, doar sa termin micul dejun. mai am de vopsit. :)

#4979 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 September 2011 - 05:51 AM

Mirela,spor la treaba , si ai grija sa nu te obosesti peste masura.eu mi-s "coshtorobita" dupa atata crengarit, a si plouat, mai am de taiat marunt unele si altele ( crengi ovcors :floare: ) dar sincer nu mai am nici energie si nici chef...tre sa-mi dau un sut in posterior maine sau poimaine daca se indreapta vremea.
o zi faina va doresc.azi in casa,spalat rufe, schimbat paturi etc etc...nu va inchipuiti ca shad doar :)

#4980 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 20 September 2011 - 06:34 AM

mersi stela. am inceput devreme azi si am vopsit o groaza, ma am putin si termin parterul (fara bucatarie ca e mai migaloasa nitel. o las pe maine). sotul imi face galerie de pe margine nesuferitul :floare:...o sa trebuiasca sa ma ajute ca nu ma pot cocota deasupra scarilor si el e lung.
schimb si camera fetelor ce pana mea...daca-i bal bal sa fie :)

maine vopsesc iar joi ma duc la cumparaturi. are nepotica prima comuniune si nu stiu ce sa-i iau. isi serbeaza si fratele ei ziua in aceeasi zi(sa nu faca 2 petreceri) deci ne trebuie cadou si pt el.
iar eu vreau sa ma duc la un maternity shop sa-mi iau sutien si mai am ceva in minte :)...restul nu-mi trebuie nimic.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul