Am venit din conced cu gand rau pe apa vie a lui sefu' W.M.Paparotti. Si acu te intreb io pe tine ai facut-o vreodata?
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 19 September 2011 - 04:50 PM
Am venit din conced cu gand rau pe apa vie a lui sefu' W.M.Paparotti. Si acu te intreb io pe tine ai facut-o vreodata?
Postat 19 September 2011 - 05:23 PM
cica e sanatate curata
io n-am atatea legume la indemana si ma gandesc sa n-o fac prea saraca, nu-s ce am de n-am curaj
caut incurajari
Postat 19 September 2011 - 05:36 PM
Auzi la mine rachiu
Postat 19 September 2011 - 05:40 PM
am fost la un parastas (de sfanta marie am fo la slujba la mine in sat si la iesire imparteau coliva si alte bunatati) si am servit o gura de tuica mama-mama ce buna a fost, l-as fi baut tot daca nu era inainte de pranz
ca tot veni vorba de tuica/rachiu
Postat 19 September 2011 - 05:50 PM
stella, la 19 September 2011 - 02:03 PM, a spus:
o sa taie si spanzure pe cei ce n-o asculta, si se va relaxa un max...la vita e bella.
Stellina
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 September 2011 - 05:55 PM
Oana S, la 19 September 2011 - 02:58 PM, a spus:
Sotul si cele 2 fete ale mele (Jasmine 3 ani si Evelyn 1 an si jumate) mi-au facut o surpriza enorm de mare,ca si cadou din partea lor pt vineri 4 ore la SPA, masaj, bulbucareala, manichiura, pedichiura si curatare ten de la A la Z-et...deci!! fara copii fara griji 4 ore, EEEEEEEEEEEEeeeee!!!
Ma duc sa-mi fac iarasi tortul, ca vreau sa am un tort reusit totusi de ziua mea, chiar de ziua mea nu se poate!!
Pupici de sarbatorici!!!
La multi ani, multa sanatate, relaxare, noroc si fericire Oana!
am aceeasi filozofie ca si tine! nu-mi place sa fiu franta cand e o zi mare ... ca taman eu sa bucataresc si sa ma dau peste cap si sa fiu livida de oboseala taman de ziua mea. E fff bine sa iesi. Mai bine cumpara un tort (sau alt dulce) ce-ti place tie mai mult de unde e mai bun, ca doar o data pe an e ziua ta!
Un cadou minunat ti-au facut, profita la max si gata necajeala!
Postat 19 September 2011 - 05:55 PM
MariaSan, la 19 September 2011 - 05:23 PM, a spus:
cica e sanatate curata
io n-am atatea legume la indemana si ma gandesc sa n-o fac prea saraca, nu-s ce am de n-am curaj
caut incurajari
Maria sa-ti fie de bine concediul si bine ai revenit! A fost frumos acasa? Ai botezat pe Chris?
Postat 19 September 2011 - 06:03 PM
MariaSan, la 19 September 2011 - 05:40 PM, a spus:
Ha ha ha! Si la noi in familia :''gaina pe luna?!''pt. ca atunci cand se dadea in premiera la tv. imagini de pe luna(primul zbor) strabunica d-zeu s-o odihneasca motzaia,toti cei ai casei ,bunica cu bunicul, vecini si sleatca de copchii erau lipiti de tv. sa vada curiosi ce minuni s-or gasi pe luna,vadit deranjata de agitatie a inteles si strabunica mea cam ce pricepui eu cu apa vie,si tresarind din motaiala a intrebat:''Ci'?! gaina pe luna?!''si deatunci asa i-a ramas vb. saracuta ca obraznicii de copchii o necajeau..''gaina pe luna''...iar ea ii boscorodea si agita bastonul la ei suparata
Postat 19 September 2011 - 06:03 PM
Daniella, la 19 September 2011 - 05:55 PM, a spus:
Daniella, multumesc, a fost tare frumos acasa, m-au rasfatat ai mei, ce sa zic.
Am botezat pe Cris si, contrar multor voci, Cris inca face reactii alergice
Botezul a fost frumos, n-a putut sa-l inmoaie in cristelnita decat cu fundu ca s-a prins cu mainile de marginea cristelnitei
ce mai face printesa ta?
Postat 19 September 2011 - 06:10 PM
mi-a fost dor de tine, sa stii! si ma gandesc adesea la rabdarea ta, cand ma lasa rabdarile cateodata cu Beutza!
auzi, dar nu era numele lui Cris cu h? retinui gresit, memoriile mele ....
Postat 19 September 2011 - 06:13 PM
Si mie mi-a fost dor de voi si m-am gandit adesea la discutiile noastre si la bebicii culinari, care ce mai face
Geany, criminala faza cu gaina pe luna, sa stii ca si vad faza cu mamaia adormita
Postat 19 September 2011 - 06:26 PM
Asa ca relaxare completa la mine... pe langa fetitele mele.
Pupici si mai vorbim...
Postat 19 September 2011 - 06:29 PM
Sa-ti traiasca baietelul!! sa fie sanatos si sa se bucure de orice in viata!
Postat 19 September 2011 - 06:37 PM
Oana S, la 19 September 2011 - 06:29 PM, a spus:
Multumesc!!
Te inteleg. La noi, ca bebelinul a avut si inca mai are probleme de sanatate, cu atat mai negre priviri am avut de infruntat. In ziua botezului 'babele' ne explicau cum imediat dupa botez o sa il privim si o sa vedem cu ochii nostri cum o sa i se curete pielea. Ne-am uitat toata ziua
Postat 19 September 2011 - 07:19 PM
MariaSan, la 19 September 2011 - 06:37 PM, a spus:
Oana S, la 19 September 2011 - 06:29 PM, a spus:
Multumesc!!
Te inteleg. La noi, ca bebelinul a avut si inca mai are probleme de sanatate, cu atat mai negre priviri am avut de infruntat. In ziua botezului 'babele' ne explicau cum imediat dupa botez o sa il privim si o sa vedem cu ochii nostri cum o sa i se curete pielea. Ne-am uitat toata ziua
M-ai facut sa rad...ha, ha, ha!!!
Postat 19 September 2011 - 07:45 PM
Sa va fie de bine si las' c-a meritat oboseala!
Oana, si io mi-as dori un cadou ca al tau!
Giorgie,
Bun venit tuturor si drum bun Izuk!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 20 September 2011 - 02:54 AM
ce d-ati mai scris
eu urasc superstitiile astra prostesti si niciodata n-am tinut cont de ele. si chestia cu ' i se curata pielea vazand cu ochii' m-a facut sa rad la prima ora.
sor'mea cea mica imi tot repeta" tu nu trebuie sa traiesti printre oamenii astia, eu trebuie sa ma conformez". ba deloc. cealalta sora tot in romania traieste si nu se conformeaza deloc
acuma, fiecare face cum stie. mi-am zis si eu parerea
eu ma apuc de treaba imediat, doar sa termin micul dejun. mai am de vopsit.
Postat 20 September 2011 - 05:51 AM
o zi faina va doresc.azi in casa,spalat rufe, schimbat paturi etc etc...nu va inchipuiti ca shad doar
Postat 20 September 2011 - 06:34 AM
schimb si camera fetelor ce pana mea...daca-i bal bal sa fie
maine vopsesc iar joi ma duc la cumparaturi. are nepotica prima comuniune si nu stiu ce sa-i iau. isi serbeaza si fratele ei ziua in aceeasi zi(sa nu faca 2 petreceri) deci ne trebuie cadou si pt el.
iar eu vreau sa ma duc la un maternity shop sa-mi iau sutien si mai am ceva in minte

Ajutor