Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6081 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 October 2011 - 11:37 AM

Vezi postareaizuk, la 20 October 2011 - 09:16 AM, a spus:

Buna dimineata .
Eu am avut o noapteee....off ...cu asta mica fonfanita . Ii curge nasul , tuseste pentru ca in pozitia culcat ii vin secretiile in gat .Dar numai eu sunt vinovata :scratch: , i-am dat si ei .

Nu te mai invinovati, asa trebuie sa fie familiile unite, si la bine si la rau. Si eu am fost racita si acum au luat si ceilalti, ce sa fac? Da, merit si eu :scratch: !
Sanatate si pupici pe nasuc la fonfaita!
GEORGIA

#6082 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 20 October 2011 - 11:52 AM

Fetele , am intrat scurt sa va salut: sunt inca la mama si e bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elena-i cam racita...dar , asta e , e copil. In rest , e super fericita cu bunicii si verisoara-sa. Striga una dupa alta , se cauta.....se pupa!!!!!!!! Va citesc duminica sau luni cand sunt acasa. Va pup!

#6083 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 October 2011 - 03:04 PM

Vezi postareastella, la 19 October 2011 - 05:51 PM, a spus:

Oana, daca nu mi-a placut cartea :D, mi-s muzicanta, cant intr-o orchestra simfonica, si facem si opera :D deci ai sa ma vezi ca-s des la "repetitii " :D
Daniella, daca era mai aproape il cadoriseai cu ceva home made...asa vinul e perfect.
o seara placuta la europeni, peste garla o zi faina .

Treaba buna faceti voi care cantati la instrumente. Imi place f mult muzica simfonica, ma calmeaza si ma face sa visez...
As vrea sa incerc si cu fetitele mele sa faca cate un instrument...o sa vedem daca au pasiune la ceva sau nu..

...m-am lamurit si cu cartea...acum cu economia asta mai mult cei smecheri au de castigat
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6084 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 October 2011 - 03:10 PM

Eu la cafeluta...
Geany, de acum esti mai ocupata daca e baietelul acasa, sper sa te mai vedem la ochi :D
Izuk, iti doresc multa rabdare :D Sanatate!!
Daniella, ai cumparat vin?
ReteteFamilie.com

#6085 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 20 October 2011 - 03:16 PM

Sanatate multa muciosilor mici si mari! Eu trag de una bucata de nas de ceva timp, tot dau cu vitamina C si zinc...
A cat is a friend fur-ever !

#6086 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 October 2011 - 04:43 PM

Vezi postareaOana S, la 20 October 2011 - 03:10 PM, a spus:

Eu la cafeluta...
Geany, de acum esti mai ocupata daca e baietelul acasa, sper sa te mai vedem la ochi :)
Izuk, iti doresc multa rabdare :) Sanatate!!

Da, am rezolvat tot: am luat un vin de vinoteca de Vincon, Cabernet Sauvignon, din 1969 (am avut mare noroc ca am vrut sa fie din anul lui de nastere, mai era din 52 si din 78 sau 79), cu sticla de aia prafuita si cutie de lemn cu geam transparent, cu certificat de garantie si buletin de analiza. Mai mult am cautat dupa felicitari, sa dai cu tunul nu e o felicitare decenta de nunta! Numai tampenii cu mesaje de cartier! In fine am gasit ceva la carturesti am luat si o hartie de ambalat foooarte faina cu harta lumii pe care am dat cu un marker (unul care nu-ti sparge dintii fata de celelalte culori de pe harta) pe Romanica si am scris un mesaj, cum m-am priceput si eu ca nu am mai facut urari de nunta in engleza pana acum. si cutia impachetata in harta lumii, apoi pusa intr-o punga de carton, pe asta am gasit-o mai faina tematica pe o fata, pe care am lipit pe verso cateva smecherii de alea 3D albe cu tema de nunta, una era cu verighete. Totul a iesit simplut dar asa cu bun gust, zic eu, n-am mai avut timp sa pozez ca eram in mare graba ca DHL la noi functioneaza doar pana la 16:00!!! Program de lauze mai nene!
sper sa fie dragut gestul..., ca in loc sa lucrez azi am pierdut ziua la cumparaturi :)

Izuk pune-o sa doarma cu capul pe perne sau daca are inca patut, ridica-i picioarele la cap sa stea inclinat sa curga secretiile. Sanatate multa.

Geany cum l-a tuns frizerul pe Bub, cu masina sau din foarfeca? Ma gandesc sa o tund si eu pe Pitica, ca a inceput finalmente sa-i creasca, dar acum e iarna si se usuca greu. Am eu o teorie (verificata de mine) cu tunsul cand e luna in crestere....

O dupa amiaza placuta tuturor si merci de idei.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6087 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 October 2011 - 05:16 PM

Da Oana,o sa ma vedeti mai rar,bubuletul va fi sef :)

Da Dani' l-a tuns si cu masina si din foarfec,iar el a stat f. cuminte :)

Edit: Ca am halit litere :)

Si daca tot am dat edit si am o tzar' de timp,azi am avut o zi f. intieresanta' ,am venit tarziu din oras,hunii flamanzi,asa ca am desfacut rapid o punga de mazare congelata si am aruncat-o in ceaun peste niste ceapa,stropit cu lapte ,1 cubulet de unt ,la urma putin vin alb si 1 lingura de smantana,sa fac mazarea aia alba de ne place mie si lui Any :) ,pe alt ochi,o tigaie cu alta ceapa taiat julien sa fac o omleta cu ceapa,salata de gogosari copti aveam,au halit hunii :) bucataria mea pe chituci,din cauza de graba mare,o su' di oale farfurii,si mirosea a oua si a ceapa de te traznea,cand tzar,tzar la usa,cin' sa fie,cin' sa fie?! ...Nu ,nu era piticu' era tanti cu recensamantu' :-* Primul lucru ce mi-a venit pe limba :''Da' nu ne-ati anuntat ca veniti azi''...Raspuns:''Pa' ce nu va uitati la tv.?!'' :) il chem pe sot ,istetul o ''introduce '' derect in bucatarie,am crezut ca mor de rusine ,l-am luat pe bubulet si au stat acolo o ora cred ca stie tanti si cate fire de par avem pe fiecare picior fiecare ...Ma gandeam ce o fi in mintea ei,da' daca pe mine asa m-o prins eu ce sa fac?! :)

#6088 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 October 2011 - 07:34 PM

Vezi postareaGeany, la 20 October 2011 - 05:16 PM, a spus:

Da Oana,o sa ma vedeti mai rar,bubuletul va fi sef :)

Da Dani' l-a tuns si cu masina si din foarfec,iar el a stat f. cuminte

Edit: Ca am halit litere

Si daca tot am dat edit si am o tzar' de timp,azi am avut o zi f. intieresanta' ,am venit tarziu din oras,hunii flamanzi,asa ca am desfacut rapid o punga de mazare congelata si am aruncat-o in ceaun peste niste ceapa,stropit cu lapte ,1 cubulet de unt ,la urma putin vin alb si 1 lingura de smantana,sa fac mazarea aia alba de ne place mie si lui Any :) ,pe alt ochi,o tigaie cu alta ceapa taiat julien sa fac o omleta cu ceapa,salata de gogosari copti aveam,au halit hunii :) bucataria mea pe chituci,din cauza de graba mare,o su' di oale farfurii,si mirosea a oua si a ceapa de te traznea,cand tzar,tzar la usa,cin' sa fie,cin' sa fie?! ...Nu ,nu era piticu' era tanti cu recensamantu' :) Primul lucru ce mi-a venit pe limba :''Da' nu ne-ati anuntat ca veniti azi''...Raspuns:''Pa' ce nu va uitati la tv.?!'' :) il chem pe sot ,istetul o ''introduce '' derect in bucatarie,am crezut ca mor de rusine ,l-am luat pe bubulet si au stat acolo o ora cred ca stie tanti si cate fire de par avem pe fiecare picior fiecare ...Ma gandeam ce o fi in mintea ei,da' daca pe mine asa m-o prins eu ce sa fac?! :-*

pe mine ma enerveaza la culmea sa-mi bata cineva la usa si sa vina neanuntat. Urasc asta!!! Da telefon si apoi vina...hm..Eu cu 2 copii si toate'n capul meu o zi intreaga nu am timp sa ma cuconesc ....si tot asa sunt si eu, mai murdara pe haine de la dat mancare fetelor, de la facut mancare, toate jucariile imprastiate prin living (sufragerie) farfurii si oale nespalate ca dupa gateala si neavand timp sa le spal imediat...ufufuf..Sa nu va prind pe la usa fara sa dati telefon :)
Stiu sentimentul...deci te inteleg ce ai simtit Geany :)
Si eu am patit-o cu o vecina, a venit la mine si eu debea facusem mancare, toate erau insarate, mizerie pe jos cum a mancat fetitele saratele si eu in pantaloni scurti si neepilata si na...a vazut tot ce era atunci...si eu :)
ReteteFamilie.com

#6089 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 October 2011 - 09:33 PM

Da pai draga Oana daca era vreo vecina,o tineam frumos pe presul de la usa,ca mie nu-mi calca nimeni pragul asa tam nesam,chestia e ca m-a prins ezact' pe picior gresit rau,ca eu sunt f. rapida in bucatarie dar si fac dezastru in urma mea(ca o si disperez' pe maica-mea,ca sambata si duminica si de sarbatori in familie sau traditionale ,eu gatesc si la ea)deci iese f. bun dar dupa mine parca a trecut o tornada sau cine stie ce alt dezastru natural,o su' de vase ,stropi peste tot,ca eu cand gatesc parca intru in transa ,ce-i drept si curat spal si strang in momentul unu' ,dar acum a sunat ezact cand s-au ridicat ai mei de la masa si s-au risipit rapid care in cotro,asa ca bucataria mea era ca dupa un dezastru atomic,de miros nu mai zic.

Ce voiam eu sa zic,pune nene un afis pe usa de la intrare de la scara,ca atunci cand vine popa cu ajunu,de ezemplu':

''Bueeyy,in ziua de...la ora de...sa vine ba' cu recensamantu'...

P.S : Eventual sa nu prajasca Geany oua sha ceapa ca s-ar putea sa fie cam nasol'' :)

Ca multi nu raspundeau ca nu erau acasa sau etc...

Am citit recent chiar pe situl stirilor pro tv. o stire ca vine sf. lumii ,''iar''(ca ala de a mai prezis-o s-a inselat la calculit')si era acolo un comentariu (va zic cu cuvintele mele):

Cica unul a auzit ca vine apocalipsa ...Ala om cu bun simtz...Ii lasa belet'...

Draga Apocalipsa,ma bucur ca vii,eu nu voi fi acasa,finca' voi fi la serviciu',apoi voi iesi cu prietenii la o bere ca sa sarbatorim venirea ta,vezi ca telecomanda e pe tv.,ai de mancare in frigi.,de baut in bar ,intr-un tarziu voi ajunge si eu acasa,sa ai o sedere cat mai placuta...

Eii ashea da... :)

Ca acu' am patit si eu ca Zavo' ca a intrat proprietaru' peste ea si ea era in sutien si in chiloti,si noroc ca stie ea caratzi,ca i-a aratat ea lu' ala ca altfel o viola saracuta...Aaaa si l-a muscat si de deget...Deci nu sa vine bre' neanuntat...

Uite daca venea tanti mai pe seara ,era mai curat in bucatarie si mirosea si mai frumos...Ei cu atat mai rau pt. ea,mai mult pt. voi...

Fisier atasat  SAM_1178.JPG (66.72K)
Number of downloads: 0

Bineinteles ca a fost doar un spirit de gluma ,bazat pe fapte reale ,si a fost pus doar in speranta ca v-am mai inveselit nitel...

#6090 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 October 2011 - 05:17 AM

si eu as fii tinut-o la usa dar copilul ei a dat buzna in casa si...na..
Si nu mai zic ce dezorganizata sunt in bucatarie, ma apuc sa fac multe feluri de mancare si vreau sa le fac rapid si nu pot sa-ti spun ce hala'n dala este in bucatarie :)
Mai cat de gumeata poti fii!! Mi-ai facut ziua :)
Maine ma gandesc sa fac si eu o pizza sau ma mai gandesc ce...ca m-am cam luat de sot astazi degeaba si sa-i fac ce-i place lui dar cred ca ii fac grisine cu masline, sunt preferatele lui. Mai mult eu as vrea pizza.
Nu mai zic de pizza ta ce bine arata, imi curg...stii tu ce ...pe tastatura cand ma uit la poza.

Sa mai citesc pe aici sa vad ce ati mai scris si apoi fuga in pat, ca deja mi se face pofta de papa bun si greu sau dus 2 kg jos si il vreu si pe al 3-lea si pe al....deja e o poveste lunga :)

Pupici!!

PS. Chiar mi-ai facut ziua :)
ReteteFamilie.com

#6091 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 October 2011 - 05:27 AM

Vezi postareaDaniella, la 20 October 2011 - 04:43 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 20 October 2011 - 03:10 PM, a spus:

Eu la cafeluta...
Geany, de acum esti mai ocupata daca e baietelul acasa, sper sa te mai vedem la ochi :)
Izuk, iti doresc multa rabdare :) Sanatate!!

Da, am rezolvat tot: am luat un vin de vinoteca de Vincon, Cabernet Sauvignon, din 1969 (am avut mare noroc ca am vrut sa fie din anul lui de nastere, mai era din 52 si din 78 sau 79), cu sticla de aia prafuita si cutie de lemn cu geam transparent, cu certificat de garantie si buletin de analiza. Mai mult am cautat dupa felicitari, sa dai cu tunul nu e o felicitare decenta de nunta! Numai tampenii cu mesaje de cartier! In fine am gasit ceva la carturesti am luat si o hartie de ambalat foooarte faina cu harta lumii pe care am dat cu un marker (unul care nu-ti sparge dintii fata de celelalte culori de pe harta) pe Romanica si am scris un mesaj, cum m-am priceput si eu ca nu am mai facut urari de nunta in engleza pana acum. si cutia impachetata in harta lumii, apoi pusa intr-o punga de carton, pe asta am gasit-o mai faina tematica pe o fata, pe care am lipit pe verso cateva smecherii de alea 3D albe cu tema de nunta, una era cu verighete. Totul a iesit simplut dar asa cu bun gust, zic eu, n-am mai avut timp sa pozez ca eram in mare graba ca DHL la noi functioneaza doar pana la 16:00!!! Program de lauze mai nene!
sper sa fie dragut gestul..., ca in loc sa lucrez azi am pierdut ziua la cumparaturi :)

O dupa amiaza placuta tuturor si merci de idei.

Wow!! un cadou mai frumos nu se putea! Bravo!! Pacat ca nu ai facut poze. Eram curioasa cum arata in realitate, ca asa in mintea mea mi l-am imaginat eu intr-un fel :)

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#6092 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 October 2011 - 08:24 AM

Buna dimineata la tot hanul.e frig si mohorat, treaba multa, alergatura , alea alea...
va salut din mers, fug sa fac o cafea.

#6093 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 October 2011 - 08:56 AM

Hello .
Stella , stai , vin si eu la cafea , ca aici nu da nimeni :)

#6094 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 21 October 2011 - 10:13 AM

dau eu cafea instant ca mi-a murit masina si santem in cautare de alta.
eu sant franta, nu am energie deloc. trebuie sa iau fier ca sant anemica da nu mi-a zis nimeni cat sa iau, daca ma duc iar la GP platesc consultatia din nou sa imi spuna ca pot lua over the counter cum mi s-a mai intamplat :)

n-am nici un chef sa fac nimic de mancare...acum as face o baie lunga si m-as baga in pat...e doar ora 4 dupa masa :) sant nebuna!

#6095 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 21 October 2011 - 11:19 AM

Dau si eu o cafea!
La noi este inca o zi frumoasa si ce bine este!
Dar se para ca de maine se raceste, asta este nasol!
Pupici la toate fetele!

Fisier atasat  169988053.jpg (83.51K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#6096 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 21 October 2011 - 05:55 PM

Vezi postareaAngel, la 21 October 2011 - 10:13 AM, a spus:

dau eu cafea instant ca mi-a murit masina si santem in cautare de alta.
eu sant franta, nu am energie deloc. trebuie sa iau fier ca sant anemica da nu mi-a zis nimeni cat sa iau, daca ma duc iar la GP platesc consultatia din nou sa imi spuna ca pot lua over the counter cum mi s-a mai intamplat :D

n-am nici un chef sa fac nimic de mancare...acum as face o baie lunga si m-as baga in pat...e doar ora 4 dupa masa :occasion14: sant nebuna!

E normal sa ai starile astea de oboseala daca esti anemica. Cand am fost anemica as fi dormit non stop - eu am luat pastile cu fier vre-o luna si de atunci nu am mai avut probleme. Dar din cauza de fasolica, cred ca tot medicul iti poate spune care sunt bune si cat sa iei.

Astept cu nearbdare sa vina week-endul (mai ales ca am o cafea speciala de la o persoana foarte speciala si deabea astept sa o incerc sambata dimineata). Se anunta vreme urata si rece (in jur de 12-13 grade) asa ca e vreme buna de somn :notworthy:

Spor la treaba celor cu treaba si seara buna in zonele Europene (cred ca Ingerica deja doarme?)

#6097 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 21 October 2011 - 06:30 PM

Vezi postareaAngel, la 21 October 2011 - 10:13 AM, a spus:

trebuie sa iau fier ca sant anemica da nu mi-a zis nimeni cat sa iau, daca ma duc iar la GP platesc consultatia din nou sa imi spuna ca pot lua over the counter cum mi s-a mai intamplat :occasion14:

intreaba la farmacie, ar trebui sa poate sa-ti dea ceva indicatii in functie si de medicamentele pe care le mai iei.
pup!

#6098 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 21 October 2011 - 06:32 PM

salutare la toata lumea!
eu de dimineata muncesc in bucatarie, am facut o supa crema de legume, o musaca cu conopida, carne si ricotta, carne tocata la cuptor pentru mine (de regim) si acu' ma pregatest de niste fursecuri gen brownies.
In curand tre' sa-mi iau odorul de la scoala si apoi sa ma mai odihnesc si eu putin.
Pupici la toata lumea!

#6099 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 21 October 2011 - 06:33 PM

Vezi postareaUma, la 21 October 2011 - 05:55 PM, a spus:

Spor la treaba celor cu treaba si seara buna in zonele Europene (cred ca Ingerica deja doarme?)

Uma, ce-ai facut pana la urma cu ratza aia ca n-am mai urmarit subiectul?

#6100 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 21 October 2011 - 07:37 PM

Vezi postarearalesu, la 21 October 2011 - 06:33 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 21 October 2011 - 05:55 PM, a spus:

Uma, ce-ai facut pana la urma cu ratza aia ca n-am mai urmarit subiectul?

Nu...din multe motive a tot fost amanata. Rata e in congelator, varza in tipla in frigider si eu sper ca macar in week-endul asta sa fie momentul ei.
Am admirat rata facuta de Maya dupa reteta lui Alex si ma tenteaza..dar daca lumea vrea pe varza, asta e.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic