Da pai draga Oana daca era vreo vecina,o tineam frumos pe presul de la usa,ca mie nu-mi calca nimeni pragul asa tam nesam,chestia e ca m-a prins ezact' pe picior gresit rau,ca eu sunt f. rapida in bucatarie dar si fac dezastru in urma mea(ca o si disperez' pe maica-mea,ca sambata si duminica si de sarbatori in familie sau traditionale ,eu gatesc si la ea)deci iese f. bun dar dupa mine parca a trecut o tornada sau cine stie ce alt dezastru natural,o su' de vase ,stropi peste tot,ca eu cand gatesc parca intru in transa ,ce-i drept si curat spal si strang in momentul unu' ,dar acum a sunat ezact cand s-au ridicat ai mei de la masa si s-au risipit rapid care in cotro,asa ca bucataria mea era ca dupa un dezastru atomic,de miros nu mai zic.
Ce voiam eu sa zic,pune nene un afis pe usa de la intrare de la scara,ca atunci cand vine popa cu ajunu,de ezemplu':
''Bueeyy,in ziua de...la ora de...sa vine ba' cu recensamantu'...
P.S : Eventual sa nu prajasca Geany oua sha ceapa ca s-ar putea sa fie cam nasol''
Ca multi nu raspundeau ca nu erau acasa sau etc...
Am citit recent chiar pe situl stirilor pro tv. o stire ca vine sf. lumii ,''iar''(ca ala de a mai prezis-o s-a inselat la calculit')si era acolo un comentariu (va zic cu cuvintele mele):
Cica unul a auzit ca vine apocalipsa ...Ala om cu bun simtz...Ii lasa belet'...
Draga Apocalipsa,ma bucur ca vii,eu nu voi fi acasa,finca' voi fi la serviciu',apoi voi iesi cu prietenii la o bere ca sa sarbatorim venirea ta,vezi ca telecomanda e pe tv.,ai de mancare in frigi.,de baut in bar ,intr-un tarziu voi ajunge si eu acasa,sa ai o sedere cat mai placuta...
Eii ashea da...
Ca acu' am patit si eu ca Zavo' ca a intrat proprietaru' peste ea si ea era in sutien si in chiloti,si noroc ca stie ea caratzi,ca i-a aratat ea lu' ala ca altfel o viola saracuta...Aaaa si l-a muscat si de deget...Deci nu sa vine bre' neanuntat...
Uite daca venea tanti mai pe seara ,era mai curat in bucatarie si mirosea si mai frumos...Ei cu atat mai rau pt. ea,mai mult pt. voi...
SAM_1178.JPG (66.72K)
Number of downloads: 0
Bineinteles ca a fost doar un spirit de gluma ,bazat pe fapte reale ,si a fost pus doar in speranta ca v-am mai inveselit nitel...