La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 01 November 2011 - 01:07 PM
Ieri am plecat ieri cu ea la un magazin dimineatza , a fost cuminte 10 min in carutz apoi a vrut sa o iau in bratze. N-am luat-o si a inceput sa urle. Imi era rusine....parca toata lumea se uita la mine. La casa m-a intrebat vanzatoarea ce vrea sa-i cumpar....I-am spus ca nu vrea nimic , vrea in bratze , nu m-a crezut , cica ceva tot vrea ea....Am luat-o in bratze demonctrativ. N-a mai zis NIMIC!
Ieri seara la cumparaturi la fel , urlete peste urlete. A urlat vreo 10 min dupa care s-a linistit singura.
Postat 01 November 2011 - 01:08 PM
Daniella, la 01 November 2011 - 12:57 PM, a spus:
Da' oare cu cine o fi semanand asa turbo?

Postat 01 November 2011 - 01:11 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 01 November 2011 - 01:13 PM
Hazel, la 01 November 2011 - 01:08 PM, a spus:

din punctul asta de vedere e sigur: mamica-sa

Postat 01 November 2011 - 01:20 PM

Si eu as mai sta la mama in brate daca as mai putea

Postat 01 November 2011 - 01:23 PM

Mutti, cu ce ti-am facut pofta cu laptic?

Fug, ca nu stiu ce mestereste al meu pe jos, s-a trezit cu chef de treaba si sincer eu n-am chef de nimic azi

Postat 01 November 2011 - 01:38 PM
Ioana, la 01 November 2011 - 01:23 PM, a spus:

Mutti, cu ce ti-am facut pofta cu laptic?

Fug, ca nu stiu ce mestereste al meu pe jos, s-a trezit cu chef de treaba si sincer eu n-am chef de nimic azi

Ioana confirm au baterii mai rezistente ca noi si ne iau de proaspeti la orice ora suntem acasa si ei nu dorm!
zi-i sotului ca azi e sarbatoare si nu se lucreaza

Postat 01 November 2011 - 01:41 PM
Ioana , cu lapte prins...ma tot gandesc daca sa pun si eu la prins...oare sa-i dau la asta mica daca nu-i pasteurizat? N-am mai luat de mult lapte crud...acum am vazut ca este si la ReWe...
Postat 01 November 2011 - 02:06 PM
Daniella, la 01 November 2011 - 01:38 PM, a spus:
Ioana confirm au baterii mai rezistente ca noi si ne iau de proaspeti la orice ora suntem acasa si ei nu dorm!
zi-i sotului ca azi e sarbatoare si nu se lucreaza

Dada, asa e nepoata-mea.Sormea o duce dimineata la gradi inainte sa pleca la munca si are activitate intensa si seara cand o vede pe maica-sa sare pe ea, e tare mamoasa.Norocul sormi e ca poimaine vin ai mei la ea si pana in ianuarie scapa si ea putin, ca atunci cand e mama acolo nu mai e asa incarcata.Din pacate soacra ei e batrana, are peste 80 de ani si nu mai poate sta prea mult cu picea,iar sor-sa mare sta ea ce sta da normal ca din ce si-a dorit o sora si i-a batut la cap pe sor-mea si cumnata-miu acu nu mai vrea sa stea cu ea(deh e si diferenta de 13 ani intre ele).
Venirea mamei la ea sau dincolo la cealalta intotdeuna e o binecuvantare, mai ales ca mama le cam face poftele

Am scapat de sot, s-a mutat la pc ca are ceva de lucru, asa ca ma lasa putin in pace :-p.I-am facut un latte machiatto, sper sa nu se prinda ca e cu lapte de orez,da de cand cumpar lapte de la taran nu am mai luat din magazin si altceva nu mai aveam in casa

Mutti, la 01 November 2011 - 01:41 PM, a spus:
Ioana , cu lapte prins...ma tot gandesc daca sa pun si eu la prins...oare sa-i dau la asta mica daca nu-i pasteurizat? N-am mai luat de mult lapte crud...acum am vazut ca este si la ReWe...
Mutti, nu stiu ce sa zic daca sa-i dai Elenei,acum depinde si de unde ei.Eu de ex stiu ca-s ok vacile de unde iau si odata i-as da, dar daca nu stiu sursa, nu ma bag.
Postat 01 November 2011 - 03:09 PM
Eu am fost numai un zambet aseara, plin de pici in costume adorabile!
Postat 01 November 2011 - 03:29 PM

Foxy, am uitat sa-ti multumesc de cele zise de intalneala, macar sa aud daca nu pot sa ma duc sa ma intalnesc cu voi, poate la anul, cred ca ma duc prin august in RO si am sa fiu pe la Bucuresti cateva ore,am sa vad, poate ne intalnim 1 ora, ca tare as vrea sa va cunosc.
hai ca mai citesc ce ati mai scris...
Pupici!!
Postat 01 November 2011 - 03:33 PM

Voi aveti ceva personal cu mine?

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 01 November 2011 - 03:37 PM

Daniella, scumpa aia mica, deja face sotii, eu am scapat de sotii, asta mica e cuminte, daca ii zic o data sa nu faca nu mai trebuie sa-i zic a 2-a oara, dar cea mare facea incontinuu, nu auzea NU-ul lui mami

Ioana, multumesc de compliment, imi creste f repede parul dar deja il vreau mai scurt, pe 12 am programare ca sa ma tund

Postat 01 November 2011 - 03:48 PM
Postat 01 November 2011 - 04:18 PM
Uma, la 01 November 2011 - 03:09 PM, a spus:
Eu am fost numai un zambet aseara, plin de pici in costume adorabile!
Ioana, Foxyy, Moatza, Uma, Oana va multumesc mult de complimente! si pe mine pozele cu astia mici ma fac numai un zambet, sunt tare dulci. Inzecit inapoi si pentru voi!
Oana nici picea nu aude ca NU e voie!
Postat 01 November 2011 - 04:38 PM
zoazorel, la 01 November 2011 - 03:33 PM, a spus:
Zoazo, uite ce am io cu tine:
poftiti la o bere
Fisiere atasate
-
images bbb.jpg (4.49K)
Number of downloads: 0 -
images berre.jpg (6.48K)
Number of downloads: 0
Postat 01 November 2011 - 04:40 PM
ma intreb Koral ce o fi facut cu inspectia? Koral? a fost deja data? te asteptam sa te felicitam
Fisiere atasate
-
mulled-wine.jpg (53K)
imagesCA323LU7.jpg (4.34K)
imagesCAHI6XV7.jpg (5.63K)
imagesCAJYLJ6G.jpg (9.4K)
imagesCA24FAYV.jpg (6.11K)
Number of downloads: 0
Postat 01 November 2011 - 04:44 PM
eu am un par f moale, mostenire de la tata.nh puteam sa mostenesc pigmentu de la tata si asprimea de la mama?tati meu si acum la 75 de ani are parul negru si pe cuv. ca nu se vopseste, pd cand mama la 30 era aproape alba.Adevarul d ca i-am mostenit juma- juma.nu-s inca total alba doar un sfert:-p si uneori mai sta ondulat.
Am vb azi pe skype cu mama si ma uitam ca are ditamai pleata, da i-am spus sa se tunda.nu-mi placd cand il ard asa lung:)). stiu sunt de coma
Postat 01 November 2011 - 04:51 PM

Postat 01 November 2011 - 05:41 PM

Eu as vrea sa am mai putin par, alti ar vrea mai mult si tot asa...
Femeile tot timpu au sa fie nemultumite de felul cum arat

Va pup!!
PS. poate am sa pun o poza cu mine cu parul meu natural ( blond) si ondulat...