Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6421 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 01 November 2011 - 01:07 PM

Daniella ,asa face si terorista mea de o vreme , de vreo 2-3 saptamani , vorba ta. Vrea NUMAI in bratze , vine in fatza mea si ridica mainile ,Eh , Eh , Eh...ca sa o observ. A fost o vreme cand chiar striga ceva de genul Batze , Batze....dar acum nu se mai chinuie , daca nu o iau urla.

Ieri am plecat ieri cu ea la un magazin dimineatza , a fost cuminte 10 min in carutz apoi a vrut sa o iau in bratze. N-am luat-o si a inceput sa urle. Imi era rusine....parca toata lumea se uita la mine. La casa m-a intrebat vanzatoarea ce vrea sa-i cumpar....I-am spus ca nu vrea nimic , vrea in bratze , nu m-a crezut , cica ceva tot vrea ea....Am luat-o in bratze demonctrativ. N-a mai zis NIMIC!

Ieri seara la cumparaturi la fel , urlete peste urlete. A urlat vreo 10 min dupa care s-a linistit singura.

#6422 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 01 November 2011 - 01:08 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 November 2011 - 12:57 PM, a spus:

ce nastrusnica? ce nazdravana? e copilul turbo! in 3h te pune pe butuci! nu-i stau mainile si picioarele! iar butoanele on/off sunt preferatele ei, iar lactocul meu e intr-un prelungitor cu acest tip de buton care mai are si luminita rosie (butonul) ...va dati seama ... ce atractie sa-mi ia curentul ... si dai si lupta ...

Da' oare cu cine o fi semanand asa turbo? :rolleyes:
Imagine postata

#6423 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 November 2011 - 01:11 PM

nu'sh ce le-a apucat cu bratele!!! dar iti zic pe topicul de pitici continuarea, ca incurcam lumile aici

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6424 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 01:13 PM

Vezi postareaHazel, la 01 November 2011 - 01:08 PM, a spus:

Da' oare cu cine o fi semanand asa turbo? :rolleyes:

din punctul asta de vedere e sigur: mamica-sa ;)

#6425 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 01 November 2011 - 01:20 PM

Mutti, printesa mea si acum la trei ani vrea in brate si chiar o iau si chiar o tin, dar numai atunci cand am timp si pot. Dimineata de ex avem sesiunea noastra de tinut in brate, cand suntem doar noi doua treze. :rolleyes:
Si eu as mai sta la mama in brate daca as mai putea ;)

#6426 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 01 November 2011 - 01:23 PM

Daniela, ce dulce e Bea.Asa e cu fasnetii astia mici.Chiar vb acum cateva seri cu cumnatul meu pe net si il intrebam de sor-mea unde e si cica: cu nepoata-ta care are o energie debordanta.Zic: are baterii duracell, la care el: altceva ca duracell, are propriile baterii inventate de ea. ;) Asta era undeva pe la 10 seara, sor-mea era proaspat venita de la munca si o ia de proaspata, ca sa nu mai zic ca inca suge si peste 9 zile face 3 ani.Da e asa de dulce , m-am topit instantaneu de ziua mea cand m-a sunat sora mea si mi-a dat-o la telefon sa-mi spuna La multi ani.E un ingeras cum vorbeste cum canta, da in acelas timp un mic dracusor. ;)

Mutti, cu ce ti-am facut pofta cu laptic? ;) Pe la 6 ma duc sa vad daca e deschis la taran, daca nu o las pe vineri seara ca mi-am facut rost de un bidon de 5l. :rolleyes:

Fug, ca nu stiu ce mestereste al meu pe jos, s-a trezit cu chef de treaba si sincer eu n-am chef de nimic azi ;)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6427 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 01:38 PM

Vezi postareaIoana, la 01 November 2011 - 01:23 PM, a spus:

Daniela, ce dulce e Bea.Asa e cu fasnetii astia mici.Chiar vb acum cateva seri cu cumnatul meu pe net si il intrebam de sor-mea unde e si cica: cu nepoata-ta care are o energie debordanta.Zic: are baterii duracell, la care el: altceva ca duracell, are propriile baterii inventate de ea. ;) Asta era undeva pe la 10 seara, sor-mea era proaspat venita de la munca si o ia de proaspata, ca sa nu mai zic ca inca suge si peste 9 zile face 3 ani.Da e asa de dulce , m-am topit instantaneu de ziua mea cand m-a sunat sora mea si mi-a dat-o la telefon sa-mi spuna La multi ani.E un ingeras cum vorbeste cum canta, da in acelas timp un mic dracusor. ;)

Mutti, cu ce ti-am facut pofta cu laptic? ;) Pe la 6 ma duc sa vad daca e deschis la taran, daca nu o las pe vineri seara ca mi-am facut rost de un bidon de 5l. :rolleyes:

Fug, ca nu stiu ce mestereste al meu pe jos, s-a trezit cu chef de treaba si sincer eu n-am chef de nimic azi ;)

Ioana confirm au baterii mai rezistente ca noi si ne iau de proaspeti la orice ora suntem acasa si ei nu dorm!

zi-i sotului ca azi e sarbatoare si nu se lucreaza ;)

#6428 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 01 November 2011 - 01:41 PM

Maria , imi rupe mainile..........

Ioana , cu lapte prins...ma tot gandesc daca sa pun si eu la prins...oare sa-i dau la asta mica daca nu-i pasteurizat? N-am mai luat de mult lapte crud...acum am vazut ca este si la ReWe...

#6429 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 02:06 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 November 2011 - 01:38 PM, a spus:

Ioana confirm au baterii mai rezistente ca noi si ne iau de proaspeti la orice ora suntem acasa si ei nu dorm!

zi-i sotului ca azi e sarbatoare si nu se lucreaza ;)

Dada, asa e nepoata-mea.Sormea o duce dimineata la gradi inainte sa pleca la munca si are activitate intensa si seara cand o vede pe maica-sa sare pe ea, e tare mamoasa.Norocul sormi e ca poimaine vin ai mei la ea si pana in ianuarie scapa si ea putin, ca atunci cand e mama acolo nu mai e asa incarcata.Din pacate soacra ei e batrana, are peste 80 de ani si nu mai poate sta prea mult cu picea,iar sor-sa mare sta ea ce sta da normal ca din ce si-a dorit o sora si i-a batut la cap pe sor-mea si cumnata-miu acu nu mai vrea sa stea cu ea(deh e si diferenta de 13 ani intre ele).
Venirea mamei la ea sau dincolo la cealalta intotdeuna e o binecuvantare, mai ales ca mama le cam face poftele ;)

Am scapat de sot, s-a mutat la pc ca are ceva de lucru, asa ca ma lasa putin in pace :-p.I-am facut un latte machiatto, sper sa nu se prinda ca e cu lapte de orez,da de cand cumpar lapte de la taran nu am mai luat din magazin si altceva nu mai aveam in casa :rolleyes:

Vezi postareaMutti, la 01 November 2011 - 01:41 PM, a spus:

Maria , imi rupe mainile..........

Ioana , cu lapte prins...ma tot gandesc daca sa pun si eu la prins...oare sa-i dau la asta mica daca nu-i pasteurizat? N-am mai luat de mult lapte crud...acum am vazut ca este si la ReWe...

Mutti, nu stiu ce sa zic daca sa-i dai Elenei,acum depinde si de unde ei.Eu de ex stiu ca-s ok vacile de unde iau si odata i-as da, dar daca nu stiu sursa, nu ma bag.

Acasa la mine

#6430 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 November 2011 - 03:09 PM

Mai ce de copilasi adorabili! Oana+ Daniella, sa va traiasca comorile!

Eu am fost numai un zambet aseara, plin de pici in costume adorabile!
A cat is a friend fur-ever !

#6431 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 November 2011 - 03:29 PM

Multumesc fetelor de complimente :rolleyes:
Foxy, am uitat sa-ti multumesc de cele zise de intalneala, macar sa aud daca nu pot sa ma duc sa ma intalnesc cu voi, poate la anul, cred ca ma duc prin august in RO si am sa fiu pe la Bucuresti cateva ore,am sa vad, poate ne intalnim 1 ora, ca tare as vrea sa va cunosc.

hai ca mai citesc ce ati mai scris...

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6432 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 November 2011 - 03:33 PM

Nevorbitelooor! Io cand mai si citesc, mai fac si masaj, mai bag si-o prajitura....Uuuff!Imagine postata
Voi aveti ceva personal cu mine? Imagine postata
Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6433 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 November 2011 - 03:37 PM

Foxyy iau ceaiul ca prea bine arata si apoi vreau masaj si...deja vreau prea multe :rolleyes:
Daniella, scumpa aia mica, deja face sotii, eu am scapat de sotii, asta mica e cuminte, daca ii zic o data sa nu faca nu mai trebuie sa-i zic a 2-a oara, dar cea mare facea incontinuu, nu auzea NU-ul lui mami ;) Scumpa fetita!! Foarte bine arata mancarea!!

Ioana, multumesc de compliment, imi creste f repede parul dar deja il vreau mai scurt, pe 12 am programare ca sa ma tund ;)
ReteteFamilie.com

#6434 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 November 2011 - 03:48 PM

Vezi postareazoazorel, la 01 November 2011 - 03:33 PM, a spus:

Nevorbitelooor! Io cand mai si citesc, mai fac si masaj, mai bag si-o prajitura....Uuuff!Imagine postata
Voi aveti ceva personal cu mine? Imagine postata
Imagine postataImagine postata

Chiar deloc, noi te iubim si tot te asteptam sa mai apari si te asteptam cu de toate :rolleyes:

te pup!!
ReteteFamilie.com

#6435 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 04:18 PM

Vezi postareaUma, la 01 November 2011 - 03:09 PM, a spus:

Mai ce de copilasi adorabili! Oana+ Daniella, sa va traiasca comorile!

Eu am fost numai un zambet aseara, plin de pici in costume adorabile!

Ioana, Foxyy, Moatza, Uma, Oana va multumesc mult de complimente! si pe mine pozele cu astia mici ma fac numai un zambet, sunt tare dulci. Inzecit inapoi si pentru voi!

Oana nici picea nu aude ca NU e voie!

#6436 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 04:38 PM

Vezi postareazoazorel, la 01 November 2011 - 03:33 PM, a spus:

Nevorbitelooor! Io cand mai si citesc, mai fac si masaj, mai bag si-o prajitura....Uuuff![img] Voi aveti ceva personal cu mine?

Zoazo, uite ce am io cu tine:
poftiti la o bere

Fisiere atasate

#6437 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 04:40 PM

desi la mine e cam frig, asa ca mai bine dau si o runda de vin fiert pentru amatori

ma intreb Koral ce o fi facut cu inspectia? Koral? a fost deja data? te asteptam sa te felicitam

Fisiere atasate

#6438 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 04:44 PM

Oana, daca tunzi trimite restu la mine :-p
eu am un par f moale, mostenire de la tata.nh puteam sa mostenesc pigmentu de la tata si asprimea de la mama?tati meu si acum la 75 de ani are parul negru si pe cuv. ca nu se vopseste, pd cand mama la 30 era aproape alba.Adevarul d ca i-am mostenit juma- juma.nu-s inca total alba doar un sfert:-p si uneori mai sta ondulat.
Am vb azi pe skype cu mama si ma uitam ca are ditamai pleata, da i-am spus sa se tunda.nu-mi placd cand il ard asa lung:)). stiu sunt de coma

Acasa la mine

#6439 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 04:51 PM

si eu par relativ moale, dar bun, statea drept de la natura, aproape ca intins cu placa, doar daca ii dadeam cu putina spuma! Insa acum, de juma de an nu mai stiu ce sa ma fac cu el, s-a subtiat de tot, cauza din care se incurca, se innoada nu-l pot pieptana efectiv. Imi si cade. Toata casa e plina de parul meu. Am tuns mai bine de 2 palme din el. Degeaba, acelasi rezultat. Nu am mai patit niciodata asa ceva, pare sa fie un efect dupa sarcina+alaptat. Daca incerc cu putin ulei se incarca si se slinoseste de zici ca mi-am turnat toata sticla. Oare vopsitul o fi o solutie sa se mai ingroase firul de par? Sunt disperata si am disperat si pe toti din casa ... :) Ce sa ma mai fac ofofof :)

#6440 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 01 November 2011 - 05:41 PM

eu il aveam f undulat si dupa a 2-a sarcina s-a indreptat si-mi place mai mult, ca ma dispera asa ondulat, vroiam sa-mi fac multe stiluri de tunsori dar la al meu par nu mergea. Eu de cand ma stiu, imi cade parul...nu stiu ce sa zic de tine Daniella...Eu tot timpul ziceam ca are de unde sa-mi cada , ca al meu e destul de mult( des) firul f gros si mai este si aspru, toate le are parul meu :) Eu l-am vopsit mai mult ca sa nu-mi mai stea asa infoiat si asa si este...eu fara ulei nu pot traii, trebuie la mine ca se electrizeaza si apoi sunt buhuhu :)
Eu as vrea sa am mai putin par, alti ar vrea mai mult si tot asa...
Femeile tot timpu au sa fie nemultumite de felul cum arat :)

Va pup!!

PS. poate am sa pun o poza cu mine cu parul meu natural ( blond) si ondulat...
ReteteFamilie.com

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul