Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7161 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 November 2011 - 07:05 PM

Vezi postareastella, la 25 November 2011 - 06:45 PM, a spus:

Daniella :blink:, e insurat si e over 50 =)) , dar este foarte iscusit si indemanatec la bucatarie.
si nu numai, ( ma refer la gradinarit, instalat, electric etc ...in rest nu am cunostinte =)) )

vezi =)) , stiu eu de ce intreb! sa vina sa dea si lui tati niste lectii, daca de nevasta nu poa'sa ma ia :tongue3:
crezi ca daca e asa priceput, in toate cele, mai conteaza o diferenta de 15 ani? B)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7162 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2011 - 07:12 PM

carmen? cum sunt la voi mezele? ca si la ciprioti?

#7163 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 November 2011 - 07:34 PM

Vezi postareaIoana, la 25 November 2011 - 01:10 PM, a spus:

altfel nemtii sunt f economi.pe 27 cand se redeschid magazinele nici nu zici ca a fost craciunul.nu mai e nici un ornament.

ooo, ce pragmatici sunt! totusi e trist asa!

Daniella, daca nu poti sa-l convingi, ameteste-l! :tongue3:

#7164 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 25 November 2011 - 07:59 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 November 2011 - 06:34 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 25 November 2011 - 06:21 PM, a spus:

IOOOOOOI!!!!-Răutate ce eşti!!!! Mai şi răsuceşti cuţitu-n rană.... :tongue3:

de ce zici asa? =))

Daniella , glumeam , eu sunt uşor nonconformistă şi , ca adolescentă , îmi imaginam că nu voi fi nevoită să depind niciodată de un bărbat , ca atare am să trăiesc cu cel pe care-l vreau , fără acte, fără să-mi pese de gura lumii etc. Doar că ai mei au fost cam prea burghezi pentru o fată rebelă ca mine şi nu s-a putut decât cu acte. Şi în ziua de azi mama , care mai trăieşte, este mai preocupată de gura lumii decât de ce simt eu sau sora mea. Nu că nu ar merge ŞI cu acte căsnicia , dar mie mi s-ar fi potrivit mai bine una FĂRĂ- doar aşa , pentru sufletul meu...Ca să rezum, te invidiam. :blink: Strict ca principiu.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#7165 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 25 November 2011 - 08:08 PM

buna seara la lume ! cam rar ajung pe la han :tongue3: sa-mi fie rusine
daniela - sunt foooarte linistita : am asa o lene de cateva zileeee :blink: sper sa-mi treaca odata si-odata =)) stefana e bine , acum e mai relaxata , normal ....de relaxata ce e azi a luat un ....5 la franceza !!!! =)) era in stare de soc B) e prima ei nota sub 9 in 8ani de scoala B) noi ne-am amuzat teribil de `aerul` ei usor confuz B) pai liceu fara note mici ?? astea-s sarea si piperul , nu ? acu` sper sa nu se invete =))

#7166 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 November 2011 - 08:54 PM

Vezi postareamoatza, la 25 November 2011 - 07:34 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 25 November 2011 - 01:10 PM, a spus:

altfel nemtii sunt f economi.pe 27 cand se redeschid magazinele nici nu zici ca a fost craciunul.nu mai e nici un ornament.

ooo, ce pragmatici sunt! totusi e trist asa!

Daniella, daca nu poti sa-l convingi, ameteste-l! :tongue3:

Moaza, asta e.Imi aduc aminte ca in primul an cand am venit aici m-am dus la cumparaturi intr-un fel de Mall si erau personaje din poveste printre care si cei din croitorasul cel viteaz.Iar uriasul sforaia.Atat mi-au placut ca mai toate erau iteractive.In ziua aia nu aveam aparatul la mine, pe 27 m-am dus special si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca nu mai erau.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#7167 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 25 November 2011 - 09:09 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 November 2011 - 07:12 PM, a spus:

Buna Daniela
Tocmai cind iti lansam raspunsul la mesajul tau imi cade netul..;mamica lui:(
Da camtot asa ...uite o lista incompleta
salata greceasca
masline marinate
dolmadakia(sarmalute in vita umplute cu orez)
souvlakia(brochete)
brinza feta stropita cu ulei si origan
mizitra
graviera
staka(cu ou sau fara)
tzatziki
fava
tarama
pestisori prajiti
rondele de calamar prajite
caracatita in vin rosu
flori de dovlecei umplutecu orez
legume umplute cu orez:orez si carne la cuptor
fritura de legume
paputzakia(vinete umplute)
kalitzunia(cu ierburi sau brinza)
chiftelute
chiftelute de dovlecei
apaki(carnita de porc afumata in ierburi de munte...f buna)
crochete de peste(ala saratu dar care se desareaza) cu sos skordakia
boureki
pine paximari si deasupra rosie mixata si feta ,origan
diverse turte
melci ciobanesti
etc etc.... :tongue3: :blink:

#7168 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2011 - 11:11 PM

Vezi postareamoatza, la 25 November 2011 - 07:34 PM, a spus:

Daniella, daca nu poti sa-l convingi, ameteste-l! =))

pe cine? m-am pierdut? pe fratele stellei? :blink:
ia da-mi o lectie, cum fac ? :tongue3:

#7169 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2011 - 11:22 PM

Vezi postareakoral, la 25 November 2011 - 07:59 PM, a spus:

Daniella , glumeam , eu sunt uşor nonconformistă şi , ca adolescentă , îmi imaginam că nu voi fi nevoită să depind niciodată de un bărbat , ca atare am să trăiesc cu cel pe care-l vreau , fără acte, fără să-mi pese de gura lumii etc. Doar că ai mei au fost cam prea burghezi pentru o fată rebelă ca mine şi nu s-a putut decât cu acte. Şi în ziua de azi mama , care mai trăieşte, este mai preocupată de gura lumii decât de ce simt eu sau sora mea. Nu că nu ar merge ŞI cu acte căsnicia , dar mie mi s-ar fi potrivit mai bine una FĂRĂ- doar aşa , pentru sufletul meu...Ca să rezum, te invidiam. =)) Strict ca principiu.

si eu fiind nonconformista, am considerat ca nu imi aduce nimic in plus hartia: mai multa dragoste? mai multa stabilitate? mai multa siguranta? ...eu consider ca nici una dintre astea... Desigur, si mie mama cum ma prinde imi zice sa fac acte, dar eu pe buna dreptate ii spun: nu am timp! si in plus nu imi plac nuntile, cel putin asa CU DAR si cu multa oboseala, cum se fac pe la noi ..., daca as fi ceva mai bogata sa pot sa invit lumea fara "amenda" as face-o, dar ca sa stiu ca la sfarsit toata lumea imi da un plic nu ar fi genul meu... Apoi am multi prieteni, colegi, ceva rude si nu as putea sa ma rezum la mai putin de vreo 80, de ambele parti, asta ar fi prea mult pt buzunarul meu... Prefer cu banutii aia sa ma sim tbine cu iubitul facand o vaacnta ... Ciudat, dar eu spre deosebire de majoritatea fetelor, nu mi-am dorit niciodata sa fiu mireasa ... In schimb imi place sa vad pozele altora de la nunta si am fost si la cateva nunti reusite, cred ca doar vreo 2, restul, mai degraba o chestiune legata de "intratul in randul lumii"... Acum, fiecare cu gusturile si placerile sale ... Dar de vecinul si vecina ai mei sau ai mamei mie mi se rupe: nu traiesc pentru ei si nici nu-mi dau de mancare. Stiu insa ca e greu cu mentalitatile parintilor..., asa ca te inteleg perfect. Eu nu am putut sa lipsesc o noapte de acasa pana la 30 ani ... :tongue3: , cand m.am suparat si le-am zis: gata cu povestile cu Alba ca Zapada si Ileana Cosanzeana, inapoi in lumea reala, va rog!
Oare eu cum o sa fiu cand o avea Bea vreo 25-30 ani? :blink:

Din punct de vedere al independentei, lucrurile sunt mai complicate. Nu actul te face neaparat dependent. Daca vrei mai dezvoltam..., dar sa nu plicitsim lumile pe la han...

#7170 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2011 - 11:37 PM

Vezi postareadani_ela, la 25 November 2011 - 08:08 PM, a spus:

buna seara la lume ! cam rar ajung pe la han :tongue3: sa-mi fie rusine
daniela - sunt foooarte linistita : am asa o lene de cateva zileeee :blink: sper sa-mi treaca odata si-odata =)) stefana e bine , acum e mai relaxata , normal ....de relaxata ce e azi a luat un ....5 la franceza !!!! =)) era in stare de soc B) e prima ei nota sub 9 in 8ani de scoala B) noi ne-am amuzat teribil de `aerul` ei usor confuz B) pai liceu fara note mici ?? astea-s sarea si piperul , nu ? acu` sper sa nu se invete =))

Dani_ela, nu-i bai, dar poate ar fi bine sa stii cum sa reactionezi, sa nu se invete.
Iti spun din experienta mea: am fost premianta cu coronita pana intr-a 8-a. Dau la liceu, la profil de chimie-fizica, cu scopul de a face medicina. Intru acolo cu 9,67 (cu examen era atunci). In prima saptamana profa de chimie ne da un extemporal si ne umple pe toti de 3,4,5. Nu mai tin minte cat am luat, cred ca 4, desi eu invatasem chimie in generala si chiar stiam cu ce se mananca. Ok, mai trec doua saptamani, invat lectia ma scoate la tabla si imi mai da tot una din notele astea 3 sau 4. Tine minte: invatasem lectia.
Femeia era sperietoarea scolii.
Desigur, dupa asta mi-a trecut orice chef sa mai invat la chimie, sa mai merg la orele lui madam, sau sa mai dau la medicina.
Asa cum spuneai la liceu, s-a cam terminat cu notele mari. Important sa faci sa nu se descurajeze din cauza unei nebune de astea ...
Eu din pacate nu am avut o relatie destul de deschisa ca sa comunic cu parintii suficient incat sa le zic ca luam 3 si 4 si 5 pe la liceu, dupa ce eram numa de 10.

#7171 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2011 - 11:41 PM

Vezi postareacarmaw, la 25 November 2011 - 09:09 PM, a spus:

Buna Daniela

woaaaw! merci, Carmen :blink: ! dar trebuie sa-mi pui si foto :tongue3: , ca nu stiu ce sunt majoritatea dintre ele =))
nu sunt separat meze de carne si meze de peste?

#7172 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 26 November 2011 - 06:48 AM

Vezi postareaDaniella, la 25 November 2011 - 11:41 PM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 25 November 2011 - 09:09 PM, a spus:

Buna Daniela

woaaaw! merci, Carmen :scratch: ! dar trebuie sa-mi pui si foto :occasion14: , ca nu stiu ce sunt majoritatea dintre ele :)
nu sunt separat meze de carne si meze de peste?

Buna dimineata dragelor,
Va invit la cafeaua mea obisnuita...nu e mare lucru!(sunt in pana de zahar brun...)Fisier atasat  Imagine0953.jpg (250.78K)
Number of downloads: 0
O sa pun poze cind le capturez draga mea Daniela...da asa este... aperitivele de peste sint bagate in lista cu pescaria...restul la gramada!
Astazi fac o salata de toamna cu nuci telina stadide gutui bla bla...o sa pun poze la salate....in rest sun la pescarie sa vad daca au scoici(le iubesc rau!)
Nimic nou sub soare ...o zi frumoasa va urez.
=)) :-*
Ps LA MULTI ANI STELA...sanatate si bucurii!
Felicitari si petrecere frumoasa! :icon_twisted:

#7173 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 26 November 2011 - 07:31 AM

Carmen , iau su eu o ceasca de cafea de la tine, ca a mea nu mi-a ajuns, nu ma pot trezi :icon_twisted:
Imagine postata

#7174 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 26 November 2011 - 08:09 AM

Vezi postareaHazel, la 26 November 2011 - 07:31 AM, a spus:

Carmen , iau su eu o ceasca de cafea de la tine, ca a mea nu mi-a ajuns, nu ma pot trezi :occasion14:

Cu mare placere!!
:icon_twisted:

#7175 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 November 2011 - 08:52 AM

Vezi postareaDaniella, la 25 November 2011 - 11:22 PM, a spus:

si eu fiind nonconformista, am considerat ca nu imi aduce nimic in plus hartia: mai multa dragoste? mai multa stabilitate? mai multa siguranta? ...eu consider ca nici una dintre astea...

Ciudat, dar eu spre deosebire de majoritatea fetelor, nu mi-am dorit niciodata sa fiu mireasa ... In schimb imi place sa vad pozele altora de la nunta si am fost si la cateva nunti reusite, cred ca doar vreo 2, restul, mai degraba o chestiune legata de "intratul in randul lumii"...

Noi ne-am casatorit la primarie, împinsi de situatie... altfel trebuia sa ma duc 'napoi la mama :scratch: Legea germana nu era interesata de dragoastea noastra, fara dovada pe hîrtie. Un azilant politic si-o turista? Nö, nö! :icon_twisted: ( Mai, acum sa nu credeti ca mi-am luat neamtu' ala de 80 de ani si putred de bogat, pentru acte, cum credeau niste forumisti, pe un alt forum... odata. Noi am fost iubitei de pe vremea comunismului :occasion14: ) "Nunta" noastra a fost perfecta. Noi doi si un martor, în fata primarului. Am zis da, am plecat acasa, ne-am amuzat în doi despre noi si vorba vine "nunta noastra", apoi am plecat la strand.
Înca multi ani dupa, a tot încercat mama sa ma convinga sa fac/em nunta în tara, cu rochie de mireasa, aia, aia, asa cum se cuvine, ca lumea deh, vorbea! Pîna si bunica sotului ne tot spune ca traim în curvie... Pentru amîndoi, show-ul asta ar fi fost un cosmar! Deci n-am putut s-o facem nici macar de dragul lor...

Buna dimineata =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#7176 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 November 2011 - 09:26 AM

Buna dimineata.Eu am facut "nunta" la primarie si apoi am invitat ( pregatit si preparat home made alea alea , cu ajutorul prietenelor , mamei mele si cumnatei) intr-o sala inchiriata intr-un parc...fara fitze si dichiseli :occasion14:. Bufet ( delicios) din care se servea fiecare. apoi muzica si antrenul :icon_twisted: facut de pretini .Basta. dupa multi ani ( Vale ava vreo 3-4 ani) la insistentele mamei mele am chemat preotul acasa, am mancat ,baut bine inainte ( eram noi, mama,socrii, "nasii" si Vale)si apoi facut rapid si "nunta religioasa" ( efortul enorm a fost al sotului care e ateu :scratch: )
azi e Sf Stelian =)))asa ca dau de baut , alea alea....

Fisiere atasate

#7177 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2011 - 09:40 AM

Vezi postareaMaya, la 26 November 2011 - 08:52 AM, a spus:

Noi ne-am casatorit la primarie, împinsi de situatie... altfel trebuia sa ma duc 'napoi la mama :scratch: Legea germana nu era interesata de dragoastea noastra, fara dovada pe hîrtie. Un azilant politic si-o turista? Nö, nö! :icon_twisted: ( Mai, acum sa nu credeti ca mi-am luat neamtu' ala de 80 de ani si putred de bogat, pentru acte, cum credeau niste forumisti, pe un alt forum... odata. Noi am fost iubitei de pe vremea comunismului :occasion14: ) "Nunta" noastra a fost perfecta. Noi doi si un martor, în fata primarului. Am zis da, am plecat acasa, ne-am amuzat în doi despre noi si vorba vine "nunta noastra", apoi am plecat la strand.
Înca multi ani dupa, a tot încercat mama sa ma convinga sa fac/em nunta în tara, cu rochie de mireasa, aia, aia, asa cum se cuvine, ca lumea deh, vorbea! Pîna si bunica sotului ne tot spune ca traim în curvie... Pentru amîndoi, show-ul asta ar fi fost un cosmar! Deci n-am putut s-o facem nici macar de dragul lor...

Buna dimi!

si "casatoria mea" ideala, unica pe care mi-as fi dorit-o/acceptat-o, era in varful muntelui, unde la o manastire de calugari sa fim cununati. Participanti: noi 2 si doi martori. Din pacate casatorie religioasa fara cea legala la primarie nu se poate, sau eu nu am gasit inca, desi am intrebat cativa preoti ... toti au fost vehement negativi.
La fel si pentru noi (am avut noroc ca nici tati nu era amator deloc): o nunta "ca pe la noi" ar fi fost un cosmar. Indiscutabil exista persoane (si intre cele dragi mie) carora nuntile de la noi sunt asteptarea vietii lor, rochia lunga de mireasa un vis etc ..., dar pentru multi e doar afacere/dogma sociala. Dar nah, oamenii sunt diversi si de aceea e frumoasa lumea!

Nici mama mea nu a vrut nunta cu rochie de mireasa, dar ea a facut cununie civila si o masa cu neamurile de ambele parti. Bine, acum aproape 50 ani, nu prea era posibil, social vorbind, sa fi noncoformist si mama nu e o nonconformista.

Eu am avut "norocul" sa fiu "in centrul atentiei" de undeva de la 20 ani in sus prin alte metode decat prin rochia alba de mireasa, asa ca nici ce imi spuneau prietenele: sa fii o zi in centrul atentiei, nu m-a atras n nici un fel ...

Sa aveti o zi splendida cu spor in ce v-ati propus!
Sa aveti un weekend minunat cu clipe frumoase, relax si papa bun!
Sa aveti o noua saptamana plina de succese si cu multi bani, sau tot ce va doriti!

va pupez

#7178 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 26 November 2011 - 09:42 AM

Sal'taaaree!
Beyyy, da' ce-ati mai scriiis!
Io beau o cafea ceea ce va doresc si voua!

Fisier atasat  cafele.jpg (84.96K)
Number of downloads: 0

Ma asteapta o zi luuunga si grea!Asa ca voi mai da pe-aici pentru relaxare! Azi: curatenie, spalat, administrativ!
Nici eu nu-s"luata" cu acte!Si nici nu intentionez! Mie mi-e bine asa.Punct.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7179 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2011 - 09:44 AM

Stella, e sotul tau Stelian?

La multi ani! multa sanatate si zile senine impreuna!

#7180 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2011 - 09:59 AM

si sf Andrei cand?

Nu am stiut de black friday, alta data cand mai aflati sa dati alarma pe aici pe la han, va rog.

ce cafele bune ai facut zoazo :icon_twisted: , iau si io vreo 2

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic