Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#9301 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 04 January 2012 - 09:01 PM

Pt tine Lizura, reteta o am de pe culinar este a lui Bianca-21 si am dat COPY AND PASTE pt tine. Este foarte, foarte bun, noua ne-a placut f mult, am pus de ceva timp ochi pe acest tort. Eu l-am numit tort alba ca zapada pt ca este aproape acesi idee ca si prajitura cu acelasi nume.

Tort de lamaie/Tor Alba ca zapada

Ingrediente aluat: 500gr faina, 2 lingurite rase praf de copt, 150gr zahar pudra, 1 zahar vanilat, putina sare, coaja rasa de la o lamaie, 3 oua, 300gr unt sau margarina, eu am folosit unt.

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus si cand e gata pudram masa de lucru cu faina si il tavalim prin ea. Se da la rece cam jumatate de ora.

Il taiem in 6 parti egale
O parte se intinde si se decupeaza 24 sau 32, depinde in cate felii doriti sa taiati tortul , forme mici, ca la fursecuri (stelute, floricele, inimioa), ce vreti voi care le coacem la 175°C timp de 8-10 min.
Intre timp ungem o forma de tort de 26cm si intindem o parte din cele 5 bucati ramase, apoi coacem la 180°C circa 12-15 min, pe rand pana le terminam.
Cand suntem gata facem crema din coaja rasa de la 2 lamai, 150ml suc de lamaie, 175gr zahar, un zahar vanilat si 2 linguri amidon, le punem pe foc pana se topeste zaharul.
Apoi inainte sa luam crema de pe foc adaugam 3 oua, si amestecam pana incepe sa se ingroase. Se lasa la racit si se adauga 200gr unt moale.
Incepem sa intindem crema intre foi, si la sfarsit facem o glazura din 225gr zahar pudra si 4-5 linguri suc de lamaie sau portocale, eu am pus lamaie -EU L-AM ORNAT CU FRISCA)
Se lasa 2-3 linguri de crema deoparte pentru fursecuri, care se lipesc si se pun peste glazura. Am mai ornat cu fistic.
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#9302 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 January 2012 - 09:06 PM

Vezi postareaMutti, la 04 January 2012 - 02:47 PM, a spus:

Apropos de retzepturi , motzalino , tz-am cerut acu' un an =)) retzeta de la torturile de biscuitzi , dar n-ai mai intrat pe la dulciuri....ce zici , ma fericesti?

oo, Mutti, sa ma ierti, nu ti-am vazut dorinta.
biscuiti folosesc de aia fragezi, afanati -petit beurre le zice la noi. ca sa iasa un tort cat de cat fatzos, tb sa ai 5-6 biscuiti inaltime. deci incepi prin a sti pe ce platou montezi tortul si aproximezi nr biscuitilor. apoi iei la numarat pachetele prin supermarket.
biscuitii astia nu se insiropeaza, se pot pensula usor cu sirop de care doresti sau o bauturica slab alcoolica-dulce,asta daca nu mananca si minunea de Elena. Apoi crema faci de care vrei tu. eu am facut de revelion 3 torturi cu crema ganache. asta stii cum se face. si am mai spus eu, dar repet, ca poate face cineva si-mi da dreptate: eu imbogatesc ganache-ul cu cateva linguri de cacao, 2-3 fctie de cantitate, in plus fata de smantana si ciocolata. mai ales daca nu folosesti ciocolata amaruie, lingurile de cacao fac crema f aromata si puternic ciocolatoasa. mai pui niste rom sau esenta de portocale, mi se pare ca se potrivesc cel mai bine. eu am mai facut cu crema de lamaie, un ganache alb in care pun coaja lamaiei blenduita in sucul ei, de portocale - aceeasi treaba. n-am facut cu crema gen rafaello, da' ma bantuie ideea. altceva ce sa-ti spun? nu-i nicio scofala! cred c-am mai facut la urgenta si cu vreo budinca de ciocolata, imbogatita cu iubirea mea, cacaoa, si ceva unt. fel de fel de variante! ptr copilasi, as face cu iaurt (cu gelatina) si fructe din compot sau proaspete. merge si gem amestecat in iaurt, si-asa mai scapi de conservele din camara. varianta asta ar fi mai light, cred ca merge ptr o petrecere de copii. multumita?
pupam printesa!

Vezi postareaDaniella, la 04 January 2012 - 03:26 PM, a spus:

Ciorba mananc fara paine

eu nici nu concep painea la ciorba. dar cu niste mamaliga calda mi-ar placea.

din 4 linguri e gol borcanul de zacusca ... ce-s 4 inghitituri :( ?
sunt paguba la casa omului, deci pe mine sa nu ma invitati :( ...

auzi, la cata conservaraie am in boxa, eu m-as risca. cred ca te-as dovedi :(

Vezi postareaDaniella, la 04 January 2012 - 06:48 PM, a spus:

io vreau sa vina foxyy :P ! strigati-o si voi! :floare:

:hug: dna foxxy, dna foxxy! este chemata de urgenta la han! arde! :P

Vezi postareaDaniella, la 04 January 2012 - 07:05 PM, a spus:

ma bag si io la apa plata cu lamaie pana de Paste! cand incepe postu'? de fapt cand pica Pastele anul asta?

postul Pastelui incepe pe 27 februarie iar Pastele e pe 15 aprilie.

Vezi postareaDaniella, la 04 January 2012 - 07:16 PM, a spus:

bun si acum ce faci cu 1 kg de fasole?

ba pardon! a zis Koralina ca face 1litru de fasole. :notworthy:

Destiny, la multi ani!

Lili, aparusi si tu! La multi ani si-un an bun!
Se strange gasca!
Mi-e dor de Fox!

ps: painea aia pe care n-amm vazut-o, a lu' Giani, mi-a amintit de painea de revelion de la Cerra: ati vazut ce tzatzte avea?Fisier atasat  tzatze.gif (5.09K)
Number of downloads: 1

scuzati, pardon!

#9303 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 04 January 2012 - 09:10 PM

Multumesc de complimente fetelor, sunteti dragute. :notworthy:

Lili bine ai venit printre noi!!
Angel cum ai petrecut tu revelionul e si asta un mod de a sarbatori si noi am mai sarbatorit asa vreo 3 ani la rand, era liniste, eram noi ,era frumos. Mi-a placut imbracamintea ta :floare:.

Am vazut fetelor ca deja sunteti la cura si alea , alea...si eu debea incep sa gatesc mancaruri traditionale, astazi am facut salata "buff' si proiectez si un tort a lui KikenHana care se numeste Flódni si mai vrea ubitu ciocolata de casa - iarasi...ha,ha!!

Si eu am remarcat de mult ca Stella a slabit mult tare.

Ma duc sa fac foile pt tort, va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#9304 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 04 January 2012 - 09:29 PM

Buna seara, buna seara( s-ar fi potrivit sa vin cu sanioara, asa-i?) Mi-ar fi placut, dar zapada yoc, asa ca am venit calare pe matura ce m-a ajutat azi la debarasat aranjamente si bradut crengutze si alea, alea...
Si-s asa de obosita, incat as face un popas la han, dar nu stiu de gasesc vreo masa libera si de nu gasesc, sa vad daca ma primiti pe la mesele voastre rezervate cu mult timp inaintea mea.
V-am adus rulada de sfecla cu crema de branza fiindca la noi carnea nu mai merge de fel...
As fi fiert si un vin, dar mi-era teama ca vorbesc in dodii si fiind primul popas, sa nu ma fac de hazul lumii:))))))))))
Fisier atasat  Picture 083.jpg (87.22K)
Number of downloads: 0
Ma bucur sa gasesc aici un aer asa, nu stiu cum sa spun, respirabil, care sa nu ma sufoce si sa ma lase sa spun si Io ce am pe suflet ca omu'si sa fiu in elementul meu, ca doar d'aia trag la han!
Bine v-am gasit!
Sa fiti sanatosi si sa aveti un an asa cum l-ati visat!

#9305 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 January 2012 - 09:34 PM

Vezi postareaGelutza, la 04 January 2012 - 09:29 PM, a spus:

dar nu stiu de gasesc vreo masa libera si de nu gasesc, sa vad daca ma primiti pe la mesele voastre rezervate cu mult timp inaintea mea.

aici mereu e un loc pastrat ptr cine vrea sa ni se-alature!

V-am adus rulada de sfecla cu crema de branza fiindca la noi carnea nu mai merge de fel...

acuma fii atenta ca tb sa dai si retete!

As fi fiert si un vin, dar mi-era teama ca vorbesc in dodii

ee, nu era rau, da' esti binevenita si fara! vinul ala mai dezleaga limbile si, poate-ai observat, noi suntem cam nevorbite! :notworthy:

#9306 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 January 2012 - 09:51 PM

Hi hi! Gelutza ada vinu' si zii in aeru' asta respirabil tot ce ai pe suflet :notworthy:

Io's Geany,Gina,Ginutza,Jana,Jannen si etc :floare: :hug:

#9307 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 January 2012 - 09:55 PM

Am vazut filmu' si ma bucur,mi-a placut f. mult :notworthy: Merci Dani ca m-ai anuntat :floare:

Asi putea sa-l vad la calculator sau la dvd. dar nu m-ar lasa bub' ca-i posesiv,asa la tv.-ul din sufragerie nu ma deranjeaza,sotu' e inghesuit la tv.-ul cu dvd. in dormitor,la calculatot intram cu randul,cel mare mai mult bantuie cu prietenii,cand e acasa ne inghesuim si ne facem loc cumva :hug:

#9308 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 January 2012 - 09:56 PM

Youpiiiiiiiiiiiiii , bun venit Gela draga :floare:. ma bucur sa te vad. si astept ratzoiul umplut cu galuste :hug: , al meu nu era fatzos, dar tareeee bun a mai fost si tare a placut la musafiri. si am admirat si niste biscuiti fatzosi rau di tàt =))
o seara faina la tot hanul . :notworthy:

#9309 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 January 2012 - 10:00 PM

Rau, nu primesc aer, behai... din lipsa de aer, simt ca am o copita pe "chept", iar in git parca am un burete sugrumat!
De miine, cica, ne ia vintul si ne palesc ploile reci, furtuna... ce stiu eu. In orice caz, la Radio ne-a avertizat sa adunam Terrasse si balcoane, ca altfel riscam sa ne culegem lucrurile de prin vecini :notworthy:
Sper ca voua sa va mearga mai bine. Va pupez si ma'c sa va cetesc, nevorbitelor! :floare:

Bun venit, Gelutza! :hug:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#9310 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 January 2012 - 10:02 PM

Ma bucur sa gasesc aici un aer asa, nu stiu cum sa spun, respirabil, care sa nu ma sufoce si sa ma lase sa spun si Io ce am pe suflet ca omu'si sa fiu in elementul meu, ca doar d'aia trag la han!
Bine v-am gasit!
Sa fiti sanatosi si sa aveti un an asa cum l-ati visat!

Bine ai venit Gelutza!!!

=)) :hug: :notworthy: :floare:

#9311 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 January 2012 - 10:10 PM

Vezi postareaOana S, la 04 January 2012 - 09:10 PM, a spus:

... astazi am facut salata "buff' si proiectez si un tort a lui KikenHana care se numeste Flódni

abia astept. Reteta e pe arta?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#9312 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 January 2012 - 10:18 PM

Vezi postareamoatza, la 04 January 2012 - 09:06 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 04 January 2012 - 02:47 PM, a spus:

Apropos de retzepturi , motzalino , tz-am cerut acu' un an =)) retzeta de la torturile de biscuitzi , dar n-ai mai intrat pe la dulciuri....ce zici , ma fericesti?

oo, Mutti, sa ma ierti, nu ti-am vazut dorinta.
biscuiti folosesc de aia fragezi, afanati -petit beurre le zice la noi. ca sa iasa un tort cat de cat fatzos, tb sa ai 5-6 biscuiti inaltime. deci incepi prin a sti pe ce platou montezi tortul si aproximezi nr biscuitilor. apoi iei la numarat pachetele prin supermarket.
biscuitii astia nu se insiropeaza, se pot pensula usor cu sirop de care doresti sau o bauturica slab alcoolica-dulce,asta daca nu mananca si minunea de Elena. Apoi crema faci de care vrei tu. eu am facut de revelion 3 torturi cu crema ganache. asta stii cum se face. si am mai spus eu, dar repet, ca poate face cineva si-mi da dreptate: eu imbogatesc ganache-ul cu cateva linguri de cacao, 2-3 fctie de cantitate, in plus fata de smantana si ciocolata. mai ales daca nu folosesti ciocolata amaruie, lingurile de cacao fac crema f aromata si puternic ciocolatoasa. mai pui niste rom sau esenta de portocale, mi se pare ca se potrivesc cel mai bine. eu am mai facut cu crema de lamaie, un ganache alb in care pun coaja lamaiei blenduita in sucul ei, de portocale - aceeasi treaba. n-am facut cu crema gen rafaello, da' ma bantuie ideea. altceva ce sa-ti spun? nu-i nicio scofala! cred c-am mai facut la urgenta si cu vreo budinca de ciocolata, imbogatita cu iubirea mea, cacaoa, si ceva unt. fel de fel de variante! ptr copilasi, as face cu iaurt (cu gelatina) si fructe din compot sau proaspete. merge si gem amestecat in iaurt, si-asa mai scapi de conservele din camara. varianta asta ar fi mai light, cred ca merge ptr o petrecere de copii. multumita?
pupam printesa!

Vezi postareaDaniella, la 04 January 2012 - 03:26 PM, a spus:

Ciorba mananc fara paine

eu nici nu concep painea la ciorba. dar cu niste mamaliga calda mi-ar placea.

din 4 linguri e gol borcanul de zacusca ... ce-s 4 inghitituri :( ?
sunt paguba la casa omului, deci pe mine sa nu ma invitati :( ...

auzi, la cata conservaraie am in boxa, eu m-as risca. cred ca te-as dovedi :(

Vezi postareaDaniella, la 04 January 2012 - 06:48 PM, a spus:

io vreau sa vina foxyy :( ! strigati-o si voi! :floare:

:hug: dna foxxy, dna foxxy! este chemata de urgenta la han! arde! :P

Vezi postareaDaniella, la 04 January 2012 - 07:05 PM, a spus:

ma bag si io la apa plata cu lamaie pana de Paste! cand incepe postu'? de fapt cand pica Pastele anul asta?

postul Pastelui incepe pe 27 februarie iar Pastele e pe 15 aprilie.

Vezi postareaDaniella, la 04 January 2012 - 07:16 PM, a spus:

bun si acum ce faci cu 1 kg de fasole?

ba pardon! a zis Koralina ca face 1litru de fasole. :notworthy:

Destiny, la multi ani!

Lili, aparusi si tu! La multi ani si-un an bun!
Se strange gasca!
Mi-e dor de Fox!

ps: painea aia pe care n-amm vazut-o, a lu' Giani, mi-a amintit de painea de revelion de la Cerra: ati vazut ce tzatzte avea?Fisier atasat  tzatze.gif (5.09K)
Number of downloads: 1

cate tzate avea ai vrut sa zici nu? cele mai mari erau rezervate :P

scuzati, pardon!

#9313 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 January 2012 - 10:31 PM

Maya draga ...tot andreea si la voi?? ca aici au anuntzat pe maine mare furtuna mare andreea cica la munte va sufla intre 140-180 km/h , brrrrr , si bleah.

http://www.tdg.ch/su.../story/22209957

#9314 Guest_Gelutza_*

Postat 04 January 2012 - 10:42 PM

Vezi postareamoatza, la 04 January 2012 - 09:34 PM, a spus:

dar nu stiu de gasesc vreo masa libera si de nu gasesc, sa vad daca ma primiti pe la mesele voastre rezervate cu mult timp inaintea mea.

aici mereu e un loc pastrat ptr cine vrea sa ni se-alature!

acuma fii atenta ca tb sa dai si retete!

As fi fiert si un vin, dar mi-era teama ca vorbesc in dodii

ee, nu era rau, da' esti binevenita si fara! vinul ala mai dezleaga limbile si, poate-ai observat, noi suntem cam nevorbite! :notworthy:

Multumesc, multumesc, ma asez si o sa meditez oleaca...
Retete o sa dau, ca ursitoarele le-au prezis"libera circulatie"numai sa ma obisnuiesc putin cu modalitatea de lucru si purced la treaba.
Vin o sa fierb de Boboteaza, fiindca maine vom posti, am fin preot si m-a sunat special sa ma roage sa tin post si i-am promis, stiu ca e bine sa tii post in ajunul Botezului Domnului;
Eu am vb la greu toate zilele astea, ma doare gura, ce bine ca aici vb. cu tastatura))))))))))))voi cum de sunteti nevorbite, n-ati avut musafiri sau v-ati protejat?
Eu am avut valuri, valuri de musafiri...mama s-a incumetat sa ma fac de revelion, pe un mare viscol; si la primarie s-a deschis tocmai pe trei si atunci m-au declaratara:)si asa tine ziua mea trei zile si trei nopti si lumea trece pe la noi ca prin gara, in aceste tri zile...si vb si vb. si bem si mancam, asa ca Io sunt full, da' tot nu tac!

#9315 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 January 2012 - 10:47 PM

La multi, multi ani Gela. Sa fii mereu cu casa plina de musafiri, si sa fie mereu veselie si voie buna.

Sampanie la tot hanul

Fisiere atasate

#9316 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 January 2012 - 10:49 PM

Vezi postareacerra, la 04 January 2012 - 08:58 PM, a spus:

Ptr Sf Ion o sa fac piersici umplute nu caise.

Am citit ca o sa faci piersici umplute cu caise :hug: .
Astea de le.ai facut sunt oleak fara culoare si putinel cam curgatoare ...zic eu ... ca nu au destula fata pt masa festiva, desi pot sa fie bune la gust, tu stii mai bine si tu faci cum vrei si iti place :floare: .
Sa stii ca eu m-am gandit la tine, chiar stateam si ma intrebam ce te-o fi apucat sa faci acest preparat pe care nu l.ai gustat si nu stii dc era bun! Chiar dc nu mai incapea, de curiozitate si tot tb sa iei una si sa tai tacticos jumate sa adulmeci, sa gusti si lasai de-o parte sarmaua de porcule, ca d-aia stii cum e. In fine si ce ma gandeam eu era ca iti va raspunde Stellina, ca ea e meseriasa cu linkuri de astea de receipturi de orice fel cand e omul in necaz si mi-am zis azi dimi sa mai stau, sa nu ma bag de aiurea in vorba. Totusi in capul meu fara sa miros, sa gust sau sa vad preparatul (ce se vede pe platoul ala dintre zeci de rulade/tartine/frigarui/pastette si alte minunatii este "de vis" - nu pricepi nik!) este ca piersica aia e umpluta cu o crema de branza frantuzeasca (amesteca doua care-ti plac si pe care le gasesti :de ex cred ca merge de capra cu inca una de vaca sau si mai bine roquefort si in care adaugi putina smantana daca nu e destul de moale). Bagi in siringa faci un motz pe piersica si in mijloc ornezi cu samburele de la o juma de nuca usor praji). Mai poti arunca si 2-3 bobite de rodie si decor final cu cateva bucatele de ceapa ciorii taiata maruntel. Cam asa vaz io salata aia franceza, dar o alta varianta mai buna ar mai fi sa o suni pe madam de la local (tu sau cine e mai apropiat de ea) si sa o rogi ca ti-a picat cu tronc preparatul ...
Daca mai vrei alte idei fara carneturi mai intreba-ma ca iti scot imediat din tolba cateva incercate si care sunt sigur bune.
Oricum Any ti-a dat 2 idei cu smochinele si curmalele intregi, nu zice ca nu ti-a raspuns chiar nimeni. :notworthy:
te pup si sa ai inspiratie!!!!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9317 Guest_Gelutza_*

Postat 04 January 2012 - 10:55 PM

Vezi postareaGeany, la 04 January 2012 - 09:51 PM, a spus:

Hi hi! Gelutza ada vinu' si zii in aeru' asta respirabil tot ce ai pe suflet :notworthy:

Io's Geany,Gina,Ginutza,Jana,Jannen si etc :floare: :hug:

Ma bucur sa te intalnesc si in acest an, pup Geany si aduc vin si spun tot, dar cu o conditie:sa nu fie vreun sef p'aici care sa-mi cenzureze spusele si actiunile ca Io nu pot sa umblu la horoscop si traiesc bune si rele, nu pot doar sa zambesc, sa rad numai... pe urma ma trmiteti la aia glumetzi:))

Si acum sa-ti spun ce am pe suflet:am inceput munca si as fredona intruna"Nu am chef azi, nu am chef azi!"
Hai, ca iau chitara si il cant si aici, ma lasati?
http://www.youtube.c...h?v=w_4nLtYqtyc

#9318 Guest_Gelutza_*

Postat 04 January 2012 - 10:57 PM

Vezi postareaMaya, la 04 January 2012 - 10:00 PM, a spus:

Rau, nu primesc aer, behai... din lipsa de aer, simt ca am o copita pe "chept", iar in git parca am un burete sugrumat!
De miine, cica, ne ia vintul si ne palesc ploile reci, furtuna... ce stiu eu. In orice caz, la Radio ne-a avertizat sa adunam Terrasse si balcoane, ca altfel riscam sa ne culegem lucrurile de prin vecini :notworthy:
Sper ca voua sa va mearga mai bine. Va pupez si ma'c sa va cetesc, nevorbitelor! :floare:

Bun venit, Gelutza! :hug:

Sunt incantata de o primire atat de calduroasa din partea tuturor!Multumesc!

#9319 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 04 January 2012 - 10:57 PM

Ce faci Doamna???
Ce m am mai gindit la cine semneaza mesajul ala....
Merci de urare eu imi doresc sanatate ca acum vin de la dentistul mircea care vrea s a mi scoata tot...(pai lucrarile cum se fac???)
Pupicei tie si salutari Maestrului!
[/quote]

Carmen,nu fac bine deloc,la mine anul nou a venit cu vesti foarte proaste,rele,nici nu stiu cum sa le zic.
Acum incercam sa trecem peste...
De ce te-ai dus la Mircea?Dr.Florescu(pe bulevard)este muult mai bun
va pup pe toate,ma duc la fantana sa-mi spun dorinta,poate va functiona
Prietenii advarati sunt rari

#9320 Guest_Gelutza_*

Postat 04 January 2012 - 11:09 PM

Vezi postareastella, la 04 January 2012 - 10:47 PM, a spus:

La multi, multi ani Gela. Sa fii mereu cu casa plina de musafiri, si sa fie mereu veselie si voie buna.

Sampanie la tot hanul

Multumesc,stellina, multumesc!
Sa stii ca asa este la noi, "o aglomeratie" vesela in toate aceste zile;in seara asta sotzul ne-a cantat la vioara(nu e lautar!)a cantat la cererea unei rude care acum locuieste in Spania si dorea sa asculte melodia Ilenei Sararoiu" Unde e Targovistea-el a cantat la instrumeent si eu solo!
Ce prietena adevarata esti tu, repede mi-ai sarit in ajutor cu sampania, multumesc frumos!
Fug dupa niste saratele ca mai am !

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic