La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 10 February 2012 - 11:38 AM
Cum, Doamne iarta-ma, o persoana care nu te vede niciodata-n viata, doar te vede cum mergi si te diagnosticheaza intr-o secunda si cretinul asta care ne cunoaste de-o viata nu?
Ziceti voi daca e normal.
Dupa ce a consultat-o dr-ita a pus si un diagnostic diferential, da' chiar a nimerit-o din prima, bre... Bravo ei!
Cretinul meu, nici pe aproape nu era...
Ea mi-a zis intre un sindrom reumatic acut si mononucleoza, plus ca era sigura si de ceva anemie.
P-VITAMINA B12 * 983 pg/mL 160 970
Sg-EMOGLOBINA GLICATA * 5,7 per cento 4,0 5,6
Sg-EMOGLOBINA GLICATA * 39 mmol/mol 20 38
P-CALCIO TOTALE * 11,0 mg/dL 8,5 10,5
P-FOSFORO * 4,1 mg/dL 4,5 5,5
AUTOIMMUNITA'
S-FATTORE REUMATOIDE * 23 IU/mL fino a 20
P-PROTEINA C REATTIVA * 0,82 mg/dL fino a 0,50
DOSAGGIO VITAMINE
S-25OH VITAMINA D * 27,0 ng/mL 32,0 90,0
BATTERIOLOGIA
TAMPONE FARINGEO
(Ricerca Str. beta-emolitico gr.A (Str. pyogenes), gr.C e G e miceti)
Materiale in esame: Essudato faringeo
Flora microbica residente Ben rappresentata
Sviluppo di:
Streptococcus pyogenes (B emol gruppo A)
Antibiogramma:
1. Streptococcus pyogenes (B emol gruppo A)
____________________________________________________________________________________
|Antibiotico | 1 |
|____________________________________________|_______________________________________|
|Clindamicina | S |
|Eritromicina | S |
|Penicillina G | S |
|Tetraciclina | S |
Prima valoare e a copilei, urmatoarele doua sunt valorile minim si maxim.
Ceva hemoglobina mai mare, calciu si vit. B12 in plus, fosfor si vit. D in minus.
Factorul reumatic e mai mare.
Tamponul a iesit pozitiv la streptococ.
Si dupa cum va spuneam, copila mea nu are nimic... are doar o mama nebuna...
Si culmea e, ca eu chiar nu sunt asa... fara cuvinte.
Azi la h14 ma duc la el. Tare vreau sa vad ce perle mai scoate.
Postat 10 February 2012 - 11:53 AM
Va urez multa, multa sanatate si va tin pumnii!
Postat 10 February 2012 - 12:03 PM
Postat 10 February 2012 - 12:30 PM
Sanatate multa fetei si fii fericita ca a facut acum boala asta, si nu mai tarziu! Daca Mara n-a avut...mare grija.E forma superioara a oreionului, tot dintre bolile copilariei.
Eu am luat-o de la strand, vara!Aveam vreo 5 ani! Rabdare si putere iti doresc!
http://www.romedic.r...ioasa/tratament
Odihna multa si hidratare copilei! O pup, ca io pot! Da imunitatea!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 10 February 2012 - 12:48 PM
Postat 10 February 2012 - 01:10 PM
Giorgiana, la 10 February 2012 - 11:53 AM, a spus:
Va urez multa, multa sanatate si va tin pumnii!
Exact... viitorul Reumatism Articular Acut... care ataca direct la inimiora. Daca ma lasam pe mana lui cine stie daca descopeream vreodata, sau cand...
zoazorel, la 10 February 2012 - 12:30 PM, a spus:
Nu e mononucleoza, cel putin nu cred... stai sa vad ce zice...
Stiu ca e periculoasa pt toata familia.
Postat 10 February 2012 - 01:19 PM
Eu in locul tau nu mi-as pierde vremea cu pediatrul si as cauta-o pe doctorita aceea daca a fost competenta si ti-a inspirat incredere.
Postat 10 February 2012 - 01:20 PM
Postat 10 February 2012 - 01:29 PM
Sanatate Giuliei, si zau Sorina, lasa-l in saracie pe pediatrul tembel si du-te la dr buna.
Postat 10 February 2012 - 01:33 PM
Ce arata la TV, este incredibil, iar faptul ca autoritatile nu intervin, ca exista atata nesimtire, este si mai incredibil!
Postat 10 February 2012 - 02:03 PM
v-am auzit da' nu putui sa raspund.
noi suntem bine, in judet e grav.
pe noi ne paste spectrul foamei, ca-s goale magazinele si-i orasul inchis, nu pot sa faca astia aprovizionare.
da' omu' meu cu creier Somalia ne-a pus la adapost, asa ca n-o sa ma vedeti moarta de foame.
Postat 10 February 2012 - 02:10 PM
Alimocanu, sa stii ca si noi te cunoastem, si te-asteptam sa ne vizitezi mai des.
Sorina, sper sa se faca bine a' mica, tb tratament facut serios.
Giorgiana, si eu am facut moldamin, imi anchiloza piciorul dupa, doare rau.
Zozo, tot mustarul de-i zice dulce are zahar si nu numai. Eu foloseam un mustar La minut, un sortiment care n-are zahar (cel putin nu declarat.) Cateodata mai iau un mustar de dijon, frantuzesc, da' cam scump. ala e cu bobitele intregi, nu merge ptr icre.
S-a-nfiintat clubul de lectura si io nu stiu? ma bag si eu, da' sa termin mai intai seria Sven Hassel si dupa aia discutam ce propuneti voi.
Sper sa vina azi crestina lu' Ciupu, sa vedeti ce motzata voi avea eu!
Poate plec acasa mai repede, gata saptamana asta!
Postat 10 February 2012 - 02:15 PM
moatza, la 10 February 2012 - 02:03 PM, a spus:
v-am auzit da' nu putui sa raspund.
noi suntem bine, in judet e grav.
pe noi ne paste spectrul foamei, ca-s goale magazinele si-i orasul inchis, nu pot sa faca astia aprovizionare.
da' omu' meu cu creier Somalia ne-a pus la adapost, asa ca n-o sa ma vedeti moarta de foame.
Bine ca ai dat un semn de viata! UF!
Postat 10 February 2012 - 02:31 PM
Moata, zi-mi daca stii ceva de Florica (Mihailesti). Bunicul meu sta acolo... tata nu a mai reusit sa vorbeasca cu el de ceva timp...
Multumesc mult!
Postat 10 February 2012 - 02:44 PM
Sorina multa sanatate Giuliei, de doctori incompetenti sunt satula si eu aici... fie ca e pediatrul sau ca e medicul meu. Am acelasi streptococ ca si fetita ta, il am, dupa banuielile mele, de vreun an si 2 luni...timp in care am patimit cam mult, dureri si febre mari si zacut in pat, aproape luna de luna, plus in luna martie anul trecut o infectie renala.. sora cu septicemia... abia in octombrie mi-a dat sa fac un tampon si au vazut ca e prezent si mi-au facut antibiograma, timp in care eu m-am drogat efectiv cu antibiotice.. la recomandarea medicului bineinteles. Inca sufar, inca am dureri, inca am perioade in care nu sunt buna de nimic, nu reusesc sa il dobor si n-am reusit sa imi cresc imunitatea cu nici un tratament... Sper ca fetita sa fie puternica si sa treaca cu bine de perioada asta.
Angel ma bucur sa te vad, astazi prima data am intrat pe forum la mamici, am zis ca acolo cineva tre' sa stie ceva de tine!
Fox, multumesc pentru promptitudine.
Daniella, deocamdata e devreme sa iti dai seama daca Bea se batzaie ca orice copil sau chiar ii place, al meu are 4 ani si a facut asa mereu, am sa incerc sa va pun o filmare cu el de pe la un an si jumatate cand inca il mai convingeam sa danseze ca sa il pot filma... atunci inca era doar o miscare ritmata... acum sunt scheme si alte chestiuni:) Si parca are asta in sange, parca e adevarat ca nu se poate opti cand aude muzica.
Fug dupa copil la gradinita ca astazi toti infantii pleaca acasa la ora 14.. dupa care sper sa ma odihnesc si eu cat de cat.
Postat 10 February 2012 - 02:55 PM
Alina, stiu ce inseamna cand iti fura portmoneul cu bai, carduri si alte dracovenii...de 3 x am avut parte
sper sa recuperezi macar actele .
Postat 10 February 2012 - 03:03 PM
boni, la 10 February 2012 - 10:44 AM, a spus:
Boni nu coincide ora de pe forum (cel putin nu la mine) ,acum e asa ca nu are gradi' ca e inchisa ca nu e caldura asa ca nu a trebuit sa-l trezesc dimineata dar s-a trezit singur la 8 .
E plictisit, azi noapte s-a trezit de mai multe ori
Azi l-am dus la tata unde i-am gatit bors,ficatei, mamaliguta,friptura de pui,i-am luat salata ,lapte dulce si batut,branza dulce si de oi ,ca mai e o sapt. pana vine mama ,asa ca s-a plimbat si bub' putin cu ocazia asta si s-a jucat cu bicu',acum e obosit si-l duc la nani ...
P.S La ultimea postare la mine indica 5,03 in loc de 3,03...
Hieeii

Ajutor