koral, la 03 March 2012 - 07:04 PM, a spus:
Dănuţo, şi eu am multe de rezolvat, dar acum am căpătat încredere, mai încerc şi cu retul, vorba ta, pe rând.
Copiii mei fac bine, ăl mare se pregăteşte din greu pentru olimpiada pe judeţ la matematică şi astronomie ( acum e la pregătiri la astronomie, mă tot tachinează că el vede tot ce fac eu când se uită-n telescop

)ăl mic colorează, decupează, mă mai ajută la bucătărie, Jamie Oliver scrie pe el!
Eu, în locul tău, ( da" nu-i musai să am dreptate, doar povestim, nu-ţi dau sfaturi)aş vizualiza vreo 2 săptămâni problema aia cu temenelele...

Dacă vrei , te ajut şi eu, ne concentrăm amândouă , seara, pe problema asta.

daaaa, vreau sa ma ajuti, sa ne concentram sa nu mai comenteze decat pozitiv, sa faca temenele. Ce formula sa gasim?
azi a fost prima oara cand si.a exprimat o dorinta: nu faci si tu clatite? Imediat m-am executat

, ar fi fos si pacat, dupa ce ma plangeam de 4 ani ca nu zice ce vrea ... A ramas fara cuvinte ... Ca si eu intai am comentat, ca se face fum (Am bucatarie deschisa)
Woaaaw! ai Jamie la tine in bucatarie

! ce bine de tine

Cel mare cuminte si studios si cu inclinari in astronomie, woaw ... Daca tot citeste in stele ce faci, oare o fi avand inclinari si spre astrologie ?

Good, sa-ti faca astrograma!
nici tu nu ai aspirator mic, usor si puternic?