Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 743
  • 744
  • 745
  • 746
  • 747
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14881 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 March 2012 - 06:44 PM

Vezi postareaFoxyy, la 03 March 2012 - 12:03 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 01 March 2012 - 08:55 PM, a spus:

Moama, nu-mi vine sa cred ce aud la tv, au scumpit astia ouale, pfoaiii..., opt mii oul,pe mine m-a sunat baiatul care mi le strange zilnic de la gainile de la tara, cica azi a luat 35 de oua din cuibare, productia e in crestere, ieri a luat 32...de Paste vin la capitala si va aduc si voua oua sanatoase de la gaini nestresate...

Io ma abonez! Se poate? Facem lista pentru ouale Gelutzei??? :D

vreau si eu sa fiu pe lista pt oua de gainuse alergate :D
care mai e situatia cu Dunarea la voi? dar barcuta? sper ca toate bune! :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14882 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 06:55 PM

Vezi postareakoral, la 03 March 2012 - 04:36 PM, a spus:

Mare PS: Am încercat tehnici din cartea Daniellei, spre surprinderea mea mi s-a îndeplinit o chestie cvasiimposibilă, da" fix aşa cum am vizualizat eu că se va întâmpla vreo 5 seri la rând. :D

Koral, ma bucur ca esti bine :D . Lasa ca nu-i bai daca avem mult de lucru: e chalanging si ne mentinem tinere! Mai rau ar fi sa nu avem de lucru ...
Ma bucur ca ai confirmat ca si tu ai avut succes! si eu am exersat si reusit dupa 2 seri de vizualizare tot o chestie cu care ma luptam de vreo 15 ani! In carte scrie ca se pot rezolva chestii pe care noi nu le vedem posibile si nu trebuie sa ne batem capul despre mijloacele cu care se vor realiza si nici sa mai vedem vreo piedica ... Totul e posibil.

Eu am spus ca am toata increderea in subconstient si de fapt asta e si singura metoda: increderea!
Doar ca eu am multe la rezolvat si nu prea am rabdare sa ma concentrez pe rand pe fiecare :D , dupa ce se rezolva cate una, rand pe rand ...

Ce fac copiii tai de acs?

#14883 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 03 March 2012 - 07:04 PM

Dănuţo, şi eu am multe de rezolvat, dar acum am căpătat încredere, mai încerc şi cu retul, vorba ta, pe rând.

Copiii mei fac bine, ăl mare se pregăteşte din greu pentru olimpiada pe judeţ la matematică şi astronomie ( acum e la pregătiri la astronomie, mă tot tachinează că el vede tot ce fac eu când se uită-n telescop :D )ăl mic colorează, decupează, mă mai ajută la bucătărie, Jamie Oliver scrie pe el! :D

Eu, în locul tău, ( da" nu-i musai să am dreptate, doar povestim, nu-ţi dau sfaturi)aş vizualiza vreo 2 săptămâni problema aia cu temenelele... :D Dacă vrei , te ajut şi eu, ne concentrăm amândouă , seara, pe problema asta. :D
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#14884 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 07:04 PM

Vezi postareaDexter, la 03 March 2012 - 05:20 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 11:01 AM, a spus:

recomandare pentru un aspirator practic, eficient si usor

dani, ţie ţi-ar trebui Irobot Roomba, ce s-ar mai distra Bea cu ea :D

de distrat s-ar distra, dar ce face el ? e al de face singurel? Arata micut si usurel. Dex are o intuitie buna :D
Bucurestiul asta e tare pacatos in ceea ce priveste praful. Eu sunt disperata. Se aduna imediat dupa o zi, numai pe la colturi, probabil ca atunci cand noi trecem prin casa, curentii de aer il imping spre zonele periferice ale camerei si se uneste in somoioage mici.

#14885 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 07:15 PM

Ce e aia Geany "eu intuneric" ? Sper ca nu ai vreo melancolie ? Ma si gandeam la tine ca nu apari si precis esti la masa la mama. Eu azi am pregatit, dimi gustarica, la pranz- supa crema de broccoli cu copanel de gaina alergata pt picea. Friptura de vitel la cuptor pt mine si un muschi mai grasut de purcelule, pe care l-am taiat ca pe scaricica, cu cartofi prajiti la cuptor pt iubi. 10 clatite din 2 oua, tati cu dulceata de capsuni eu si picea cu dulceata de soc de la Foxyy :D
I-am dat cep Foxyy :D ...buna, nu mai mancasem de vreo 20 ani!

Am adus si la han:

Fisier atasat  IMG_5443.jpg (70.8K)
Number of downloads: 2

Fisier atasat  IMG_5451.jpg (70.4K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  IMG_5453.jpg (59.12K)
Number of downloads: 1

#14886 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 03 March 2012 - 07:18 PM

Vezi postareaOana S, la 01 March 2012 - 10:40 PM, a spus:

Astazi tot am cautat bilete de avion spre RO ,directie Iasi de data asta, ca nu vreau sa mai fac cele 8 ore cu offtobuzul din Bucuresti pana in Botosani, mai bine ma opresc la sorela mea si apoi ma duc la Bt.
Dar...of viata mea!! dupa ce sunt atat de scumpe, imi vine romani cu niste planuri de zbor de inebunesc!! americanii au scos 16 ore cu 2 stopuri, ceea ce este acceptabil ca mai astept si in Franta 2 ore si apoi in Bucuresti iarasi 2 ore...etc dar, romani mi-au dat 31 de ore la intoarcere spre Miami, sa inebunesc nu alta!! si cel mai putine ore am gasit 25 si trebuie sa platesc 2000$ wow!! :D :D
Voi unde mai cautati pe net pt zboruri? ca eu inebunesc cautand si greu ...

Oana, ai incercat kayak.com? Iti arata cele mai bune preturi si te directioneaza pe site-urile unde le gasesti,. fie site-uri ca si orbitz sau chiar direct la compania de zbor daca la ei e mai ieftin. Tot la ei poti sa cauti si hoteluri. In felul asta nu inebunesti cautand pe diferite site-uri.

#14887 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 March 2012 - 07:21 PM

Nu Dani' nici o melancolie ,intuneric va fi doar cina mea din aceasta seara :D gen: gaura de la covrig,gaura de la gogoasa etc...
Am savurat la amiaza tarziu mici cu mustar si bere la mama,asa ca sper sa nu mi se mai faca foame.

Uau ce fain arata clatitele ,sper sa nu le vada ai mei :D ca nu vreau sa le fac azi :D

P.S Am uitat sa va spun ca am tv. paprika mai nou ,si-mi place f. mult :D

#14888 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 March 2012 - 07:27 PM

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 07:04 PM, a spus:

de distrat s-ar distra, dar ce face el ? e al de face singurel? Arata micut si usurel. Dex are o intuitie buna :D
Bucurestiul asta e tare pacatos in ceea ce priveste praful. Eu sunt disperata. Se aduna imediat dupa o zi, numai pe la colturi, probabil ca atunci cand noi trecem prin casa, curentii de aer il imping spre zonele periferice ale camerei si se uneste in somoioage mici.

eu nu-l consider practic, mai ales la cei care stau la casa.nu urca, nu coboara, nu intra sub canapele.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#14889 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 07:28 PM

Daniella, inghetata ai tu acolo?de care?
vreau si eu clatite

Acasa la mine

#14890 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 07:40 PM

Vezi postareakoral, la 03 March 2012 - 07:04 PM, a spus:

Dănuţo, şi eu am multe de rezolvat, dar acum am căpătat încredere, mai încerc şi cu retul, vorba ta, pe rând.

Copiii mei fac bine, ăl mare se pregăteşte din greu pentru olimpiada pe judeţ la matematică şi astronomie ( acum e la pregătiri la astronomie, mă tot tachinează că el vede tot ce fac eu când se uită-n telescop :D )ăl mic colorează, decupează, mă mai ajută la bucătărie, Jamie Oliver scrie pe el! :D

Eu, în locul tău, ( da" nu-i musai să am dreptate, doar povestim, nu-ţi dau sfaturi)aş vizualiza vreo 2 săptămâni problema aia cu temenelele... :D Dacă vrei , te ajut şi eu, ne concentrăm amândouă , seara, pe problema asta. :D

:D daaaa, vreau sa ma ajuti, sa ne concentram sa nu mai comenteze decat pozitiv, sa faca temenele. Ce formula sa gasim?
azi a fost prima oara cand si.a exprimat o dorinta: nu faci si tu clatite? Imediat m-am executat :P , ar fi fos si pacat, dupa ce ma plangeam de 4 ani ca nu zice ce vrea ... A ramas fara cuvinte ... Ca si eu intai am comentat, ca se face fum (Am bucatarie deschisa)

Woaaaw! ai Jamie la tine in bucatarie :D ! ce bine de tine :D Cel mare cuminte si studios si cu inclinari in astronomie, woaw ... Daca tot citeste in stele ce faci, oare o fi avand inclinari si spre astrologie ? :D Good, sa-ti faca astrograma!
nici tu nu ai aspirator mic, usor si puternic?

#14891 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 March 2012 - 07:49 PM

Alina acum am inteles in legatura cu permisul.
Dani, arata super clatitele, azi ai stat deci in bucatarie.
Dulceata de soc n-am mancat niciodata. Dar vad ca ai dulceturi de la Ikea, le-am recunoscut.

#14892 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 03 March 2012 - 07:51 PM

Vezi postareaIoana, la 03 March 2012 - 07:27 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 03 March 2012 - 07:04 PM, a spus:

eu nu-l consider practic, mai ales la cei care stau la casa.nu urca, nu coboara, nu intra sub canapele.

Hai mai Ioana, ca nici un aspirator normal nu urca si nu coboara, nici nu intra sub canapele! Da. e-adevarat ca nu poti aspira scarile cu Roomba, pe cand un aspirator normal il ridici tu pe fiecare treapta. Si Roomba poti sa-l ridici pe fiecare treapta si sa stai langa el pana aspira treapta cu treapta da' e cam aiurea. Eu am si aspirator normal si Roomba. Folosesc Roomba la curatenie normala de zi cu zi (nu ca aspir in fiecare zi) si face treaba buna. Ii dau drumul sa mearga cand eu plec de acasa, ca urasc zgomotul de aspirator (desi asta nu face atata galagie ca un aspirator obisnuit). Urca si coboara de pe covor, gresie, parchet, deci orice denivelari de teren care nu-s prea mari. Poti sa ii delimitezi un teren in care vrei sa aspire daca nu vrei sa se plimbe peste tot. Mie-mi place tare de el. Aspiratorul normal il folosesc cand si cand pe covor ca dau cu el exact unde vreau (unde a aruncat pruncu' pufuletii pe jos de exemplu), pe cand Roomba se invarte peste toata suprafata, desi are si el optiune sa se invarta in cerc intr-un anumit loc. Mie-mi place si mi se pare foarte practic.

Edit, ca am uitat sa specific faptul ca la Roomba trebuie curatata periile dupa fiecare aspirare ca se aduna par pe ele si daca nu le curatati nu mai e asa de eficient la urmatorul aspirat. Da' nu-s greu de curatat ca are su ustensile cu care cureti periile.

#14893 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 03 March 2012 - 07:57 PM

Eu am un aspirator mic, Bosch, albastru si foarte bun. Bun pentru mine, care stau in apartament de bloc, nu stiu daca e bun si pentru o casa mare.La mine nu se aduna chiar mult praf, eu stau la etajul 4 pe o strada mai putin circulata de masini mari, autobuze, camioane etc. Nu ma intrebati date tehnice, ca nu ma pricep, dar e foarte usor, copiii lucreaza cu el mai mult decat mine. :D
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#14894 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 07:59 PM

Geany tine-mi pumnii ca in seara asta framant aluatul tau de pizza.

#14895 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:11 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 March 2012 - 07:59 PM, a spus:

O sa-ti iasa f. bine! Sa vii cu impresii...

Nici nu mi-e fuoame' in seara asta! :D nu,nu deloocc!! :D nttzz!!..MMMMmmm!...Nuuu??!! :D

:D :D

#14896 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:12 PM

Vezi postareaGeany, la 03 March 2012 - 08:11 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 03 March 2012 - 07:59 PM, a spus:

O sa-ti iasa f. bine! Sa vii cu impresii...

Nici nu mi-e fuoame' in seara asta! :D nu,nu deloocc!! :D nttzz!!..MMMMmmm!...Nuuu??!! :D

:D :D

Imi pare rau dumneata ai mancat pizza saptamana asta!
Vin cu impresii diseara!

#14897 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:20 PM

Geany zi-mi un pic, eu framant cu robotul. In cazul asta pot sa framant normal ca la paine sau e obligatoriu pentru reteta cum ai scris tu?
Adica intai o parte din faina cu apa si apoi restul.

#14898 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:23 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 March 2012 - 08:20 PM, a spus:

Geany zi-mi un pic, eu framant cu robotul. In cazul asta pot sa framant normal ca la paine sau e obligatoriu pentru reteta cum ai scris tu?
Adica intai o parte din faina cu apa si apoi restul.

Any! Nu stiu sincer ce sa spun ca eu nu am robot,eu asa fac,cum am scris acolo dar daca vrei cred ca poti sari pasul ala.. :D

#14899 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:37 PM

Gata, e la crescut. Cred ca la 9 mancam :D .

#14900 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:37 PM

Vezi postareaCarpatica, la 03 March 2012 - 07:51 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 03 March 2012 - 07:27 PM, a spus:

Hai mai Ioana, ca nici un aspirator normal nu urca si nu coboara, nici nu intra sub canapele! Da. e-adevarat ca nu poti aspira scarile cu Roomba, pe cand un aspirator normal il ridici tu pe fiecare treapta. Si Roomba poti sa-l ridici pe fiecare treapta si sa stai langa el pana aspira treapta cu treapta da' e cam aiurea. Eu am si aspirator normal si Roomba. Folosesc Roomba la curatenie normala de zi cu zi (nu ca aspir in fiecare zi) si face treaba buna. Ii dau drumul sa mearga cand eu plec de acasa, ca urasc zgomotul de aspirator (desi asta nu face atata galagie ca un aspirator obisnuit). Urca si coboara de pe covor, gresie, parchet, deci orice denivelari de teren care nu-s prea mari. Poti sa ii delimitezi un teren in care vrei sa aspire daca nu vrei sa se plimbe peste tot. Mie-mi place tare de el. Aspiratorul normal il folosesc cand si cand pe covor ca dau cu el exact unde vreau (unde a aruncat pruncu' pufuletii pe jos de exemplu), pe cand Roomba se invarte peste toata suprafata, desi are si el optiune sa se invarta in cerc intr-un anumit loc. Mie-mi place si mi se pare foarte practic.

Edit, ca am uitat sa specific faptul ca la Roomba trebuie curatata periile dupa fiecare aspirare ca se aduna par pe ele si daca nu le curatati nu mai e asa de eficient la urmatorul aspirat. Da' nu-s greu de curatat ca are su ustensile cu care cureti periile.

N-am spus ca cele normale fac singure.Dar de ex asta in cauza se presupune ca merge singur pe ideea de senzor.De ce as avea 2 aspiratoare cand nici unul nu face 100% treaba singur?

Pe Daniela de ex o intereseaza unul usor ca sa-l care pe trepte
Da eu sunt mai dilie si mi se pare munca in zadar.Adica , ok cum zici tu, pleci ii dai drumu´,da cand vin acasa tot tb sa fac restul si iara ajung la aceeasi dilema, de ce as avea doua ca nu ma ajuta sa curete peste tot.

Acasa la mine

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 743
  • 744
  • 745
  • 746
  • 747
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou