Hi hi hi! Mancatiasi ciupercile Zoazo'

am mancat la mama ieri dar sotate feliute cu usturoi(sincer erau cam sarate,ocna,da eu nu i-am zis nimik nimikuta mamii ca eu mananc sarat, da'.tata a boscorodit

)
Nea Horica imi place si mie mult desi uneori i-asi face ecranul guler

are momente cand e prea carcotas,prea cauta nod in papura ,shapai ashea peltic si cu figuri tare mai seamana cu cumnatelul meu (sper sa nu ma citeasca

..shapai si daca ceteste' ce?!

)
De ciuperci eu asa stiam de la mama ca pt. umplut sunt bune cele mai palarioase mai mari si ea le despielita pe alea(alea mici nu,nu le belea

)
Hi hi hi! Apai chiar vb. cu Zoaza la telefon si-i povesteam ce m-a amuzat nea Horica acum zilele astea ca invitati la cireasa de pe tort sunt Florentina Opris(de face sport dimineata la tv.,ea e cu alge seminte si destea),Tatu,Florin Bursuc si nea Rica Raducanu.
Cu astia 2 carnivori,semintele si algele Florentinei au mers ezact ca nuca-n parete'

si Horica nu a scapan nici un moment sa nu-l savureze
Ezemplu: ''mda'! imaginati-va,oricare fabrica mare ,si la ora de masa muncitorii,isi desfac frumos,caserola cu salata,si scot din buzunar pumnul de seminte''..apoi:'' o sa traim 800 de ani,da' ce spun eu 800 de ani?,nu o sa mai fie planeta asta ,si noi tot o sa traim,avem in camara sacosa cu seminte,cand ne e foame mai luam un pumn deacolo si uite asa...''
Apai a facut saraca Florentina,salata de icre din alge,ca toti au comparat-o albusul de ou crud (gelatinoasa) toti au zis ca e bleah,nea Rica,cat de bine intentionat a fost el mititelu' si sa pape el tot,pa-aia nu a putut nici el saracu,ba' chiar sa-i vie' rau,a cerut si el o tarie,s-a procopsit cu un ceai..nu se stie din ce era ceaiul..
Radeam cu Zoaza,iti dai seama ca aia dupa ce au scapat deacolo s-au oprit in prima carciuma...
In seara asta gatese Bursuc,l-am vazut la reclame cu catai frigaruia..