Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1459
  • 1460
  • 1461
  • 1462
  • 1463
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29201 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 13 April 2013 - 09:26 PM

preteni la pranz, asa deci:
crostini cu salata de vinete, ciuperci cu maioneza (facuta de moa) si fasole frecata cu ceapa
Fisier atasat  IMG_0244.jpg (79.63K)
Number of downloads: 0

un valau de lasagne
Fisier atasat  lasagne.jpg (71.94K)

cartofi la cuptor à la Narnia (pozati direct de la locul faptei) cu rulou de carne - asamblat de nenea macelaru', io numa l-am aruncat la copt in cuptor (atata a ramas dintr-un kg)
Fisier atasat  IMG_0247.jpg (66.27K)

Fisier atasat  rulada carne.jpg (48.81K)

si piesa de rezistenta, ciocolatele - facute de moa, umplute cu (in ordinea aparitiei, de la stanga la dreapta) fondant picant de migdale, visine imbatate imbracate in fondant de zahar (in Italia se numesc Boeri) si martipan cu visine imbatate
Fisier atasat  IMG_0262.jpg (52.8K)

o seara faina sa aveti - atat cat a mai ramas din ea
fiica dacilor

#29202 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2013 - 09:33 PM

Wow, Bristena, ce minunatii ai facut. I-ai rasfatat pe prieteni cu bunatati.

#29203 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 April 2013 - 09:54 PM

Parca niste visine ametite m-ar tenta si pe mine!! Sa va fie de bine!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29204 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 April 2013 - 07:16 AM

Buna dimineata la han, si duminica placuta.
M-am trezit ca babili, sa dau drumul martzanului sa vina acasa,
ca aseara a plecat cu sorcova pe maidan, unde a haladuit toata noaptea.
In rest , au anuntat peste 20 grade, asa ca astept sa vad minunea.
Duminica frumoasa si insorita tuturor ( Pusha, la tine sa dea vreo doi stropi ca sa fii vesela)

#29205 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 April 2013 - 07:52 AM

'neatza cu soare si de la mine! Ba, m-am trezit la 8 si-acum imi sorb cafeaua! Cum azi e duminica, logic, nu fac nimic!Pe la piata putin si, POATE ceva dulce!Dar la cata ciocolata avem...nu cred! Deci, azi, lene totala!:P

O zi frumoasa va doresc!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#29206 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 April 2013 - 01:07 PM

Pfuuaiinlleeii!! Brriiss!! :P

Zoazo' sa-ti podestesc' ,stii ca te-a inebunit bub' ca i s-a stricat masina lui de spalat de jucarie(era inebunit,ca trebuia sa spele ca toate batistele lui miroseau a ceapa si a peshi',in traducere pesti)eii bine s-a rezolvat,am mers cu tati in targ la rusi(asa i se spune la noi) ca ne trebuia o surubelnita f. lunga si micuta in cruce,ca nu puteam sa o desfacem,am stat prima oara anul asta si la o terasa cu umbrela , :P
apoi am instalat atelierul pe balcon(era un fir deslipit,l-a lipit cu tatsu' cu pistolul de lipit) asa ca bub acum spala de zor tote batistele :P
A vazut in targ azi ca e duminica,pui de gaina si ratuste mici,dar si cocosi mari si gaini,a zis ca vrea si el musai o gaina..ci sa faci mah' cu ea?~! :P ,cica sa-i faca oua,si el are grija de ea ,o plimba etc..da ce mah' esti Iulia Albu'?! :P
Acum imi pare rau ca nu i-am luat o ratusca mica sau un puiut ca-l ducea sotul mai apoi la tara!

Meniu acum,ficatel de pui cu ceapa,mamaliguta,mujdei,branza de oi!

O duminica minunata tuturor!

#29207 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 April 2013 - 01:44 PM

Bristena,

felicitari!

Hello fetele,

O rugaminte la voi: de unde luati programul ptr meniurile frumoase pe care le puneti la masa? Am zis sa nu o deranjez pe Maya sau pe Adriana cu asta acum.

#29208 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 14 April 2013 - 01:50 PM

Vezi postareaGeany, la 14 April 2013 - 01:07 PM, a spus:

Pfuuaiinlleeii!! Brriiss!! :P

Meniu acum,ficatel de pui cu ceapa,mamaliguta,mujdei,branza de oi!

O duminica minunata tuturor!

Geany,

Asa ma bucur si privesc in urma cand te aud cu Bubuletzul tau :P bucura`te acum ca atunci cand o creste nu te mai intalnesti cu astea.

Un meniu fain pe ziua de azi ai tu !

Eu foarte simplu ca nu stiu ce am azi parca`s chiauna nu alta.

Eu, am tras o ciorba de mazare uscata in kucta si in cuptor am bagat un muschiuletz umplut cu macinatura de carnati proaspeti de casa, patrunjel, cascaval, ceapa verde,piper si niste zuchinne care trebuia sa iese chiftelutze/tocinei, dar m`am razgandit si am pus in formele de briosa si la cuptor.

Deci, azi sunt tzaca.

#29209 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 02:06 PM

Ehh!! din fericire stiu,draga Cerulina ,baiatul meu cel mai mare are 22 de ani,tot ii mai fur un pup si el se sterge :toothy6: apoi se alinta putin si im cere ceva banuti de buzunar :toothy9;

#29210 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 02:13 PM

Vezi postareaGeany, la 14 April 2013 - 02:06 PM, a spus:

Ehh!! din fericire stiu,draga Cerulina ,baiatul meu cel mai mare are 22 de ani,tot ii mai fur un pup si el se sterge :toothy6: apoi se alinta putin si im cere ceva banuti de buzunar :toothy9;

Mai, Gianny, cum faci tu palariile de ciuperci umplute (fara ceapa, fireste!), ca am vreo 50 de palariute, d-alea mici si dl Zoazorel vrea fripte la cuptor! Nu-ti pot trimite PM, ca ai casuta prea plina!

Pup si Iulia Albu, spalatoreasa de batiste!

#29211 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 02:20 PM

Vezi postareazoazorel, la 14 April 2013 - 02:13 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 14 April 2013 - 02:06 PM, a spus:

Mai, Gianny, cum faci tu palariile de ciuperci umplute (fara ceapa, fireste!), ca am vreo 50 de palariute, d-alea mici si dl Zoazorel vrea fripte la cuptor! Nu-ti pot trimite PM, ca ai casuta prea plina!

Pup si Iulia Albu, spalatoreasa de batiste!

Iubitam',bucatarul de la cereasha' di pi' tort :toothy9; spune sa nu despielitezi palariile,,de spalat tot cam,putin ,eu am invatat si nu le mai dezpielitez,dar curat pielita aia dintre piciorus si lamele,si spal bine sub jet de apa tot lamelele,piciorusele le toci marunt si le inabusi un pic cu putin ulei ca apa lasa ele,si apoi pui in vas la cuptor palariutele cu lamelele in sus si cu lingurita pui umplutura de picioruse si cu putina verdeata de va place si ceva branza topicioasa tip cascaval,pana se gratineaza la cuptor..

Dar pt. astea trebuie palarii mari ,50 mic' vrei sa te apuce pastele?!..treaba ta!.. :toothy9;

#29212 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 14 April 2013 - 02:28 PM

Pup si eu pe toata lumea, din pacate am avut asa de putin timp in ultima vreme de intrat pe-aici, incat ar trebui sa va iau pe rand la pupat si imbratisat.
Dar sper sa imi iau revansa la vara, dupa ce termina fii'miu al mare cu examenele ( e intr-a VIII-a acum ).

Noroc ca mai am timp sa va citesc macar, ca tare bine-mi face... :toothy6:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#29213 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 02:40 PM

Gata, pusei 15 la cuptor.Foc mediu, da? Mai am umplutura pentru vreo 5.

#29214 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 02:51 PM

Vezi postareazoazorel, la 14 April 2013 - 02:40 PM, a spus:

Gata, pusei 15 la cuptor.Foc mediu, da? Mai am umplutura pentru vreo 5.

Trebuie ciuperci mai mari la reteta asta ,dar cum tu faci pt. papusi :toothy6: oricum mici pt. aperitive astea sunt f. frumoase..http://artaculinara....iupercutegeany/

#29215 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 14 April 2013 - 03:43 PM

Vezi postareaGeany, la 14 April 2013 - 02:20 PM, a spus:

Iubitam',bucatarul de la cereasha' di pi' tort :toothy6: spune sa nu despielitezi palariile,,de spalat tot cam,putin ,eu am invatat si nu le mai dezpielitez,dar curat pielita aia dintre piciorus si lamele,si spal bine sub jet de apa tot

Nu am curatat niciodata pielita de la ciuperci. Lasa`l si pe nenea Horia ca ma enerveaza cateodata cand il aud, de imi vine sa ii trag una prin TV.

sz daca este febletea ta, dar zau asa imi vine cateodata.Ashe se manifesta cateodata de zici ca el o descoperit coada la chereasha.

Geany pup si sa nu te superi pi mine ptr nenea.

#29216 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 04:14 PM

Nici eu nu le curat.NICIODATA!

Si iaca primele 24:

Fisier atasat  ciuperci24.jpg (74.43K)

Restul de 26 asteapta alte idei.Intre timp, se racoresc in conge.

Aici ploua cu tunete.De la batrani citire: inseamna ca se va incalzi.Acum, adica de maine, sunt melcii buni de mancat.Se zice ca dupa primul tunet se fac buni.Nu stiu, nu mananc asa ceva.

Finutzooo!:toothy6: Pupa-ma sa-mi treaca!Nenea Horia e febletea mea! Daca promiti ca faci ceva bun, te iert!:toothy9;

#29217 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 05:46 PM

Hi hi hi! Mancatiasi ciupercile Zoazo' =)) am mancat la mama ieri dar sotate feliute cu usturoi(sincer erau cam sarate,ocna,da eu nu i-am zis nimik nimikuta mamii ca eu mananc sarat, da'.tata a boscorodit :toothy9; )
Nea Horica imi place si mie mult desi uneori i-asi face ecranul guler :toothy9; are momente cand e prea carcotas,prea cauta nod in papura ,shapai ashea peltic si cu figuri tare mai seamana cu cumnatelul meu (sper sa nu ma citeasca =)) ..shapai si daca ceteste' ce?! :toothy6: )
De ciuperci eu asa stiam de la mama ca pt. umplut sunt bune cele mai palarioase mai mari si ea le despielita pe alea(alea mici nu,nu le belea :toothy9; )

Hi hi hi! Apai chiar vb. cu Zoaza la telefon si-i povesteam ce m-a amuzat nea Horica acum zilele astea ca invitati la cireasa de pe tort sunt Florentina Opris(de face sport dimineata la tv.,ea e cu alge seminte si destea),Tatu,Florin Bursuc si nea Rica Raducanu.
Cu astia 2 carnivori,semintele si algele Florentinei au mers ezact ca nuca-n parete' =)) si Horica nu a scapan nici un moment sa nu-l savureze =))
Ezemplu: ''mda'! imaginati-va,oricare fabrica mare ,si la ora de masa muncitorii,isi desfac frumos,caserola cu salata,si scot din buzunar pumnul de seminte''..apoi:'' o sa traim 800 de ani,da' ce spun eu 800 de ani?,nu o sa mai fie planeta asta ,si noi tot o sa traim,avem in camara sacosa cu seminte,cand ne e foame mai luam un pumn deacolo si uite asa...''

Apai a facut saraca Florentina,salata de icre din alge,ca toti au comparat-o albusul de ou crud (gelatinoasa) toti au zis ca e bleah,nea Rica,cat de bine intentionat a fost el mititelu' si sa pape el tot,pa-aia nu a putut nici el saracu,ba' chiar sa-i vie' rau,a cerut si el o tarie,s-a procopsit cu un ceai..nu se stie din ce era ceaiul..

Radeam cu Zoaza,iti dai seama ca aia dupa ce au scapat deacolo s-au oprit in prima carciuma... =))

In seara asta gatese Bursuc,l-am vazut la reclame cu catai frigaruia..

#29218 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 April 2013 - 06:10 PM

Din alge se pot face mancaruri bune, eu mor dupa salata de alge cu ciuperci urechi de lemn, seminte de susan si diverse sosuri.Evident ca se poate pune dupa chef si inspiratie, somon afumat, morcov, ridiche alba, omleta feliata... mie imi place!!

Ce-o fi posedat-o sa faca ea " icre"???
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29219 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 April 2013 - 06:17 PM

Vezi postareacerra, la 14 April 2013 - 01:44 PM, a spus:

Bristena,

felicitari!

Hello fetele,

O rugaminte la voi: de unde luati programul ptr meniurile frumoase pe care le puneti la masa? Am zis sa nu o deranjez pe Maya sau pe Adriana cu asta acum.

Tre' sa fug, da' citeste mataluta pe aici: http://artaculinara....post__p__117222
Daca nu te descurci, sau cauti ceva anume (o tema, model, etc), poti sa-mi zici mai pe larg pe privat si "negociem" :toothy6:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#29220 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 06:17 PM

Sunt convinsa ca daca sunt bine preparate si aceste produse pot fi chiar gustoase,aici se vede ca Florentina o fi dat-o putin in bara :toothy9; de vreme ce toti au zis ca era bleaahh!! :toothy6:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1459
  • 1460
  • 1461
  • 1462
  • 1463
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul