Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1584
  • 1585
  • 1586
  • 1587
  • 1588
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31701 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 26 July 2013 - 11:27 AM

'Mna ziua la popor!
Am revenit pe baricade (aka birou), dupa o mica excursie prin oras. Am avut o intalnire, jupanu' mi-a donat cartela si documentele masinii, asa ca am sofat nitel prin capitala. Am crezut ca poate e mai liber, nemaifiind ora de varf. Tot un drac a fost. La dus parea liber pe sensul celalalt, iar la intors era aglomeratie peste tot. :71: Oricum, se circula repede, nu-s ambuteiaje.
In rest, n-am prea multe noutati. Asteptam cu nerabdare sa se faca duminica seara, avem bilete la Rammstein..... =((
Un sfarsit de saptamana minunat va doresc! :floare:

#31702 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 July 2013 - 12:09 PM

Buna! si la noi e cald,dar parca inca suportabil ,sa vedem ce ne-o mai astepta =(( azi am in plan o ciorbita de legume :71:
Cam atat,o zi minunata tuturor! :floare:

#31703 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 26 July 2013 - 02:05 PM

Buna ,
Eu azi am facut niste pestisori prajiti cu salata din lagumele din curte
Alaturi de un vinisor alb f rece...nimic in plus caci in seara asta mincam la taverna paradisiaco...numai peste
Miine alta taverna,facut valize si poate imi vizitez iar coafeza...daca nu...la LOOS
Pup gasca!!

#31704 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 26 July 2013 - 05:35 PM

Vezi postareaUma, la 26 July 2013 - 02:21 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 25 July 2013 - 12:56 PM, a spus:

La noi s-a mai racorit, sunt 10 grade acum afara, dimineata la 6:30, dar speram sa ajunga pe la 24.

E minunat, se poate respira, te poti bucura de o plimbare pe jos, fara sa fi extenuat si ud de la caldura :floare: Din punctul meu de vedere daca ramane asa, sunt fericita!

+1, si eu, sunt super fericita cu vremea de acum.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#31705 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 July 2013 - 08:51 AM

Vezi postareaFoxyy, la 26 July 2013 - 11:27 AM, a spus:

Asteptam cu nerabdare sa se faca duminica seara, avem bilete la Rammstein..... :biggrin:

e-n concert la Bucuresti?

asta mi-a adus aminte sa va zic ca sambata trecuta am fost la o nunta cu tema love&sweets&rock'n roll
marsul de primire a fost Thunderstruck, "valsul mirilor" - un rock cu Iris, iar tortul a fost adus pe Rammstein :biggrin: cool!

#31706 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 July 2013 - 09:26 AM

Buna! noi am luat deja micul dejun si ma pregatesc sa ies cu bub' la plimbare utza si mici cumparaturi.
E cald si nu pare sa fie nici o sansa sa ploua ,ieri a stropit ezact' 2 stropi dupa care s-a facut iar foarte cald .
Faina nunta cu tema rock'n roll,parca te vad cat ai tzopait Moatzo ,zburdalnica, cum te stiu :biggrin:

O duminica minunata tuturor! :biggrin:

#31707 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 28 July 2013 - 04:01 PM

Salut si eu hangitele!

Raportez: ne-am intors la baza, dupa trei zile de Braila=munca la rupere.Am facut parastasul de an al tatei, (desi anul se va face pe 7 august!) si ieri nici nu mi-am simtit picioarele.Am stat doar la bucatarie, dar sunt fericita ca am vazut-o pe mama multumita si cu totul absolut pus la punct.Mai are de spalat doar fetele de masa.

De rest, cald si bine (pentru mine!), dar au dat cu cod galben pana marti!:biggrin:

Acum am ajuns la Bucuresti, am dezghetat frigiderul si toate-s la locul lor.Mancare am la greu, asa ca...RELAAAX! Pana maine dimineata.

Daca m-am dus cu o saptamana mai repede la munca, ziua aia de-o lucrai mi-am luat-o vineri.Shefu-n concediu, deci...dilallaaaa!:biggrin:

Cam atat de la mine, va pup, ca dor mi-a fost de voi!:floare: :pupic:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31708 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 29 July 2013 - 09:02 AM

hello, la han!
calduri mari, toate v-ati ascuns.

Zozo, mare curaj sa faceti acasa pe caldurile astea! mai ales la pregatiri ma gandesc.

Rasfoind un pic forumul mi-am amintit de Izuk. Oare ce-o fi cu ea?

Haideti la interval, c-acu daca-s mai libera, n-am cu cine ma conversa.
Helloooooo!

#31709 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 29 July 2013 - 09:53 AM

Bonjour la lume!

Fata a inceput la gradi , azi e prima zi. De fapt azi si amine e perioada de obsinuire , am stat cu ea vreo ora apoi fata a fost de accord sa plec pana acasa. Azi o las pana la 11.30 , o iau inainte de masa de pranz , maine dupa masa de pranz si apoi...sa vedem ce o fi.

E tare tacuta , foarte tare m-a mirat , nu cunoaste...se ascunde putzin de un educator ( are 2 femei si un barbat la grupa)

Caut iute sa pun ceva poze din concediu , daca gasesc
.....

#31710 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 29 July 2013 - 10:12 AM

acum am vazut ca pozele-s mari , cand am vreme micsorez cateva...

#31711 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2013 - 10:20 AM

Buna! cald si la noi (nu chiar ca la Bucuresti ,ca tocmai am vazut temperatura de la aceasta ora e de 30 de grade si e in crestere la noi 27 )dar tot cald e :biggrin: ieri am pus aerul conditionat la amiaza ca nu mai puteam de cald,la fel voi face si azi probabil.
Nici nu ma gandesc sa ma focaresc,cu cine stie ce,maxim daca fac vreo 2 paste cu pesto :biggrin:

Am apucat sa vad poza Elenutei la mare in apa,e superba ,se vede cat de mult ii place in apa :floare:

O zi minunata tuturor,eu o sterg cu bub' la blimbare',pe la umbra asa!

#31712 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 29 July 2013 - 11:03 AM

Vezi postareamoatza, la 28 July 2013 - 08:51 AM, a spus:

Asteptam cu nerabdare sa se faca duminica seara, avem bilete la Rammstein..... :floare:

asta mi-a adus aminte sa va zic ca sambata trecuta am fost la o nunta cu tema love&sweets&rock'n roll
marsul de primire a fost Thunderstruck, "valsul mirilor" - un rock cu Iris, iar tortul a fost adus pe Rammstein :pupic: cool!

Daaaaaaaaa, a fost aseara!!!!!!!! :biggrin: Pe la jumatatea concertului, i-am zis (mai bine zis zbierat) jupanului ca vreau sa mergem la Sibiu, la Haggard....... :biggrin: Sa vedem daca ne si iese pasienta ori ba.
Oricum, nemtii au dat un concert de zile mari! Efecte pirotehnice, acustica a fost minunata, spectacolul - nemaipomenit, iar jocul de lumini - ceva de nedescris. Atmosfera (in public) a fost grozava. La Ohne dich, Du Hast si Ich will, a cantat toata lumea. La Du Hast, de exemplu, ei n-au zis nici macar o data Du Hast. Ma si-ntrebam: asta e concert Rammstein ori concert public? :hello: Mai vreau! :71:

#31713 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2013 - 01:10 PM

Am si eu o intrebare,dar: ''RASPUNSURILE MI-ASI DORI SA LE PRIMESC PE P.M (MESAJ PRIVAT)''

Deci mi-asi dori sa plec la sf. lui august inceputul lui septembrie la mare ,dar chiar atunci o sa am acea perioada din luna ,intrebarea este cum asi putea intarzaia cu o saptamana,problema!

Exclus vitamina k,care doar coaguleaza in caz de hemoragie mai mare in nici un caz nu stopeaza,la fel calciu,clorocalcin care doar mai estompeaza+ o.b-uri,exclus,doar sa aman data...deci daca stie cineva alte solutii/pilule ,fara discursurile:'' mvvaaii!! riscurile si dereglarile hormonale si ce mare nenorocire m-ar paste etc'',ca n-am chef,rog sa ma contacteze pe P.M (nu pe forum)
Merci mult! ;)

#31714 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 29 July 2013 - 02:49 PM

Da' bine ca ai pus intrebarea aici si vrei rapunsuri pe privat... ;) Cu OB-urile ai ceva experienta? E singura recomandare pe care pot sa ti-o fac acum, ca de pilule hormonale e prea tirziu acum sa le iei, din cite cunosc eu...

#31715 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2013 - 02:59 PM

Vezi postareaCarmella, la 29 July 2013 - 02:49 PM, a spus:

Da' bine ca ai pus intrebarea aici si vrei rapunsuri pe privat

Daa!! nu-i asa ca sunt tare?! ;)

Glumesc maii!! ;)

Tocmai ca sa nu starnesc polemici,si de ce sa nu recunosc si pt. ca nu e locul potrivit unor astfel de discutii am procedat asa,am primit o gramada de raspunsuri pe p.m si multumesc mult tuturor,pt. cine se simte ofensat sau suparat de ''tactica'' mea cer mii de scuze ,si dau un pupic ,ca sa treaca ;) Si cred ca ar fi cazul sa trecem mai departe ;)

#31716 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2013 - 03:10 PM

Caldura mari'!

Fisier atasat  beach-cocktail-cocktails-28284144-1024-768.jpg (16.76K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  cocktail-maitai-1-m80b9xk12o-1280x1024.jpg (17.33K)

Fisier atasat  detritcocktail.jpg (13.09K)

#31717 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 29 July 2013 - 03:28 PM

Intentionam sa-i raspund lui Geany, dar acum vazui ca ai gasit raspunsul ;)

Caldura mare, mon cher.. ne topim..

Aceasta postare a fost editata de Olguta: 29 July 2013 - 03:30 PM

Imagine postata

#31718 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2013 - 03:47 PM

Vezi postareaOlguta, la 29 July 2013 - 03:28 PM, a spus:

Intentionam sa-i raspund lui Geany, dar acum vazui ca ai gasit raspunsul ;)

Caldura mare, mon cher.. ne topim..

Astept raspuns de la toate prietenele virtuale pe care le am,(si raspunsurile care nu-mi convin stiu ca sunt facute cu drag si ca ar trebui sa le urmez ;) ,dar ci' sa fac'?! asa sunt eu nu cred ca m-oi schimba in veci ;) ,totusi am zis sa nu deranjez pe ceilalti participanti la trafic''..aaaa!! asta,forum ;) ,asa ca am zis sa mutam discutia pe p.m,evident am fost la mai multe farmacii si raspunsul a fost: schimba data concediului la mare,calciu/clorocalcin+ ob-uri,lasa natura sa-si urmeze cursul etc.,ceea ce din partea oricarei farmaciste obiective e si normal,eii bine eu vreau pe riscul meu sa merg la mare fara obeuri,din motive personale,asumandu-mi riscurile si consecinetele,vreau solutii dar pe principiul:''voi sa nu faceti ca mine'' ;) )

In rest caldura mare ,asa e,am noroc de aerul conditionat! am pozat bubu' entuziasmat sa caut poze sa va pun ;)

#31719 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2013 - 03:56 PM

;)

Fisier atasat  SAM_8326.JPG (35.91K)

Fisier atasat  SAM_8327.JPG (32.34K)

Fisier atasat  SAM_8328.JPG (32.45K)

#31720 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 July 2013 - 04:49 PM

Vezi postareamoatza, la 28 July 2013 - 08:51 AM, a spus:

Asteptam cu nerabdare sa se faca duminica seara, avem bilete la Rammstein..... ;)

marsul de primire a fost Thunderstruck, "valsul mirilor" - un rock cu Iris, iar tortul a fost adus pe Rammstein ;) cool!

La nunta noastra la care am fost cand v-am zis, valsul mirilor era Lacrimosa, e drept o piesa lenta!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1584
  • 1585
  • 1586
  • 1587
  • 1588
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul