Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1600
  • 1601
  • 1602
  • 1603
  • 1604
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32021 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 28 August 2013 - 05:04 AM

Destiny, o imbratisare si din partea mea. Poate ar fi bine cum zice
Alpha, sa-i faci o vizita, si-ti mai potolesti dorul.

Geany, vacanta placuta asa cum iti doresti,
Si un voiaj in conditii mai bune decat cel
Descris de tine.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#32022 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 28 August 2013 - 06:25 AM

NEATZA fetelor
Mariana nu mai plinge ca cobesti?
Ai si tu prilejuri sa te duci la Buc sunt 90 km pina acolo sunt autobuzuri, masina ,tren....se rezolva
Si fetitza ta e sanatoasa, e la facultatea pe care si a dorit o ....si i ai facut rost si de servici.Deci totul e minuinat.....de ce sa fi trista??
lasa ca daca imi fac astia telefonul te sun si ti mai versi naduful
te pup

#32023 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 August 2013 - 07:19 AM

Vezi postareastella, la 27 August 2013 - 07:26 PM, a spus:

asa ca
ar fi deplasat din parte-mi )

nici n-am vrut sa zic nika, ca prea faceam nota discordanta. la mine n-a plans nimeni, si nici n-a suferit. de fapt, a fost si inca mai este o perioada f frumoasa ptr toata lumea, din punctul asta de vedere. si cum vine-acasa saptamanal, chiar n-am nicio suferinta. astea cu empty nest nu-s de niciunul dintre noi.

in rest, hello dintr-un inceput de toamna, toate bune si frumoase, ieri am avut spor in toate. Dom'le cat poate sa ma influenteze vremea pe mine!

scularea :tongue3:

#32024 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 August 2013 - 07:32 AM

Neata la lume. Motzulino , eu mereu am fost de principiul ca cu cat ii inveti mai devreme sa fie independenti si nelegati de mamitza, le e mai bine apoi in viata, si sunt mai caliti. de eu mi-s mama cu copil facut tarziu, poate de asta :tongue3:
o zi faina tuturor, si o mare imbratisare destiny. gandeste-te ca ea e happy, si asta ajuta enorm.

#32025 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 28 August 2013 - 08:26 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 August 2013 - 10:05 PM, a spus:

Mutti, sa-ti traiasca Elena, sa fie sanatoasa, sa aiba noroc, sa va bucurati de ea. Felicitari pt party! esti curajoasa sa serbezi acasa cu copii! Un an scolar usor!!!
A noastra a scris pe canapele anul trecut, era mai micuta. Am scos maj dungilor cu solutie de spalat geamuri (Ceva spirtos e). Dar alea de le-a facut cu sete au ramas. De curand vad ca si masa din living e ciobita ...
Una peste alta ai o fetita f cuminte, nu ai de ce te plange.
Eu sunt intr-o continua adoratie cu a mea, deci acum spune niste perle si vorbeste asa de dulce de mor dupa ea! Imi place enorm cum sunt la varsta asta. s vrea sa treaca timpul mult mai incet, parca zboara ... ieri eram insarcinate, acu'fac 3 ani!
Ai povestit cum a fost in Franta? ati fost singuri pana la urma? cat ati platit pt cazare (Ce ati luat? viluta mica cu curte singuri, sau garsoniera?si la ce distanta de mare ati fost?

daniella , cred ca am povestit , dar daca vrei mai povestesc pt ca a fost superb!

Am inchiriat o casa cu 1200 pt 2 saptamani. A fost destul de mare , jos cu bucatarie si living deschis + o camera , o baie cu dus si un coltz de joaca. Sus 3 camera , una pt noi , una pt Elena si inca o camera de joaca pt d-ra :71:. Si o baie cu vana.
Totul frumos aranjat , decorat cu gust , ordonat ( jucariile erau ordonate pe varste). Am avut chiar si biciclete.
O curte cu coacaze si zmeura :tongue3:
Eram la 1 km de una dintre plage si cam la 1 km si ceva de centru ( si de boutique-uri).

I-am cumparat la Elena haine in dusmanie! Mai ales roschitze si fustitze. Si la gradi o cam trimit mai mult in pantaloni ca e veci pururi in mocirla si nisip! Azi a vrut rochitza. Macar sa n-o distruga de tot!

Ne-am relaxat si odihnit in concediul asta cum nu am mai facut-o de ani de zile. Daca am fost singuri nu a mai fost stres , am facut ce am vrut .
Dimineatza ne trezeam , ne pregateam si mergeam sa luam micul dejun la o cafeanea. ( Acasa nu ne placea cafeaua , aveam masina de filtru obisnuita si nu mai pot sa beau asta. Deh , mofturi :( De fapt , masina de cafea a fost singurul punct negativ al casei :hug: )
Apoi la apa! Dupa apa la masa si dupa asta acasa la nani. Elena dormea cam 3 ore. Si noi cu ea :(
Dupa-masa la apa iar.

Printre picatzele la cumparaturi.

La anul nu mai mergem acolo , vrem sa mergem altundeva, dar peste 2 ani SIGUR.

#32026 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 August 2013 - 09:15 AM

Mutti vroiam si eu cu voi la apa!! Si cu Elena care e o fetita care banuiesc ca de aia imi place ca face lucrurile cam ca mine, n-am fost un inger de cumintenie, dar cred ca percepe lucrurile importante!

Aici sta sa ploua, nimic nou ca toata noaptea a picaturit! De unde stiu, ca nu m-au lasat genunchii sa dorm! Si va zic eu ca o sa mai ploua, la mine la birou, radeau de mine la 38 de grade cand ma vaitam de genenuchi, zicea sefa ca ma bate ca ea se duce la expozitie de flori! Aiurea, se ducea acasa ca la orele 17.30 ploua torential!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32027 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 28 August 2013 - 10:09 AM

Neaţa. La noi a venit toamna. Puşa, ţi-o dedic, poate pleacă spre tineImagine postata
Nu mă deranjează temperatura mai scăzută (se poate umbla încă în tricou dacă nu eşti prea friguros), dar mi-ar plăcea să plouă doar noaptea, să pot să plec pe bici de dimineaţă. Azi s-a pus pe plouat cu 5 minute înainte să ies din casă. :hug:

În rest toate bune, suntem harnici şi ne umplem cămara. Am pus vinete coapte la congelator, deja am 10 pungi, porţii mari de vre-o 6 vinete. Am mai pus şi vinete crude, tăiate cubuleţe, pentru gătit. Mai urmează vinetele cu roşii şi usturoi la borcan ale lui Kiken, pe care eu le fac în loc de zacuscă de când le-am descoperit. Apoi ardei copţi şi kapia şi ardei cruzi, tăiaţi julien pentru congelat, şi apoi murături. Cam ăsta e planul. Apoi mai vedem pe parcurs. E aşa de plină piaţa de toate bunătăţile că ar fi păcat să nu profit acum şi apoi să plâng la iarnă după ele.

Destiny, şi eu te înţeleg. Pe mine mă doare dorul de Maia mea şi când doarme o noapte la bunica.
Stella, sunt total de acord cu tine referitor la independenţa copiilor şi încerc să-i dau libertatea pe care şi-o revendică, chiar dacă înăuntru tremur toată. Dar cred că sunt mai protectivă cu ea tocmai pentru că am avut-o ceva mai târziu. Dacă aş fi fost mai tânără poate aş fi fost mai puţin. Uf, greu e Imagine postata

Vă doresc tuturor multă sănătate şi o zi aşa cum v-o doriţi :tongue3:

#32028 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 28 August 2013 - 05:15 PM

Buna! va pup de pe acum pe toate la gramada :( am facut azi bagajele (totul a mers brici dupa lista :tongue3: )am pus si catel si purcel,ce mai?! :( :(
La noi ploua de rupe ,frig :71:
Ne vedem peste o saptamana :hug:

#32029 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 28 August 2013 - 05:22 PM

Milena,Stella,Boni multumesc de imbratisari si imbarbatari.
Carmen,nu-i vorba ca e aproape sau departe,eu oricum sunt in fiecare weekend in Bucuresti cu munca,dar nu prea e timp de intalniri...printre picaturi,ne mai vedem.De varsta la care am avut-o pe Simona ,ce sa zic...pot sa va spun ca practic am ''copilarit''si am crescut impreuna tinand cont ca ea are 19ani si eu 35 :tongue3: ,poate de asta sunt asa atasata de ea.Oricum,cu timpul o sa ma invat ca nu mai e zi de zi langa mine.
Prietenii advarati sunt rari

#32030 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 August 2013 - 08:20 PM

Drum bun Gianino si vacanta placuta. Destiny, moama, pai eu aveam 39 fara o luna cand nascui copila mea :tongue3:...
as putea fi bunica fetei tale :hug:.

#32031 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 28 August 2013 - 09:02 PM

Vezi postareastella, la 28 August 2013 - 08:20 PM, a spus:

Drum bun Gianino si vacanta placuta.

Sarumana Stelin '! :tongue3: :71: Acum tocmai am venit de la o pizza,ca nu mai au astia stare in casa,mai inchidem ape ce mai e,si mergem la unchiul si la matusa(ca ei stau in gara) mai stam la cioace,pan' la doishpe' juma' cand vine trinu' :hug:

#32032 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 07:48 AM

Buna dimineata, raorel bine la mine. fug la repetitii.

#32033 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 29 August 2013 - 08:47 AM

Buna dimineata din Abu Dhabi :) La mine e o umiditate infioratoare, in 5 minute de mers pe jos sunt fleasca de transpiratie.
Am fost aseara la epilat, la un salon la intamplare, si m-am jurat ca nu mai merg in veci la salonul ala. Madama care m-a epilat n-a avut rabdare si mi-a lasat pe picioare cam jumate din firele de par, asa ca maine trebuie sa pun si aparatul la treaba. In plus, m-a fript, cred ca ceara era prea calda (desi la momentul ala nu mi s-a parut) si azi dimineata la dus am avut un soc sa vad pete rosii uriase pe picioarele mele :) :( Si eu care voiam sa imbrac rochite scurte we asta, ca ma duc in Dubai sa-mi vad sotul si sa ies cu prietenii. Pe naiba! Tot pantaloni sau rochii maxi :) :( Moaaama, ce nervi am....
Giani, vacanta placuta si vreme pe placul vostru :(
Va pup pe toate, la gramada, si va doresc un sfarsit de saptamana placut :)

#32034 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 29 August 2013 - 10:01 AM

Vezi postareastella, la 29 August 2013 - 07:48 AM, a spus:

Buna dimineata, raorel bine la mine. fug la repetitii.

neatza si la mine,basca ceatza!!

#32035 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 August 2013 - 12:01 PM

In primul rand salut! In al doilea rand urasc inceputul toamnei, toamna tarzie imi place mai mult!

In al treilea n-am mai ajuns la concert, ceea ce m-a lasat indiferenta, ca ma dureau genunchii, dar la laptop s-a adaugat o memorie de 4 Giga, deci castigator la puncte!

Imi aduc aminte cand m-am dus la un concert la 9 seara si la 6 dimineata eram in tren in delegatie, desi era noros si cam racoare, era octombrie, mi-a priit si nu m-am plans! Acum prima halta catre concert o faceam la farmacie! Ce palaria mea de jucarie mai e si asta!! Mai bine cu mai multa memorie la laptop!

Si pentru moatza, si eu am innebunit cu prunele, mananc ca un animal care mananca prune nu stiu care o fi ala!!Zilnic, macar 3-4 acolo, sa fie! Cica sunt bune ca au magneziu!

#32036 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 29 August 2013 - 01:15 PM

Hello la han Imagine postata
De dimineaţa am tot vrut să vă scriu da' n-am apucat că am tot fost plecată. Vă salut iute şi vă pup pe toate la grămadă Imagine postata.

Vroiam să vă spun că am văzut ieri cel mai frumos curcubeu din viaţa mea. A fost ne-mai-po-me-nit!!! Stăteam în geam cu domnul Boni, privind înspre munţi şi ne minunam.
Am găsit o poză pe facebook şi o pun aici, să îl vedeţi şi voi. A fost puţin prelucrată poza, e o panoramă, să încapă tot, dar aşa arăta şi pe viu.
Fisier atasat  curcubeu_20130828_1830_mic.jpg (30.25K)
Number of downloads: 0

De aici am luat poza.

#32037 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 01:17 PM

Splendid Boni. ioana, compatimesc la durerile de genunchi.

#32038 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 29 August 2013 - 01:20 PM

Superb Boni!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#32039 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 August 2013 - 01:56 PM

Frumos Boni!

#32040 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 August 2013 - 02:25 PM

Vezi postareazerda, la 29 August 2013 - 12:01 PM, a spus:

In primul rand salut! In al doilea rand urasc inceputul toamnei, toamna tarzie imi place mai mult!

In al treilea n-am mai ajuns la concert, ceea ce m-a lasat indiferenta, ca ma dureau genunchii, dar la laptop s-a adaugat o memorie de 4 Giga, deci castigator la puncte!

Imi aduc aminte cand m-am dus la un concert la 9 seara si la 6 dimineata eram in tren in delegatie, desi era noros si cam racoare, era octombrie, mi-a priit si nu m-am plans! Acum prima halta catre concert o faceam la farmacie! Ce palaria mea de jucarie mai e si asta!! Mai bine cu mai multa memorie la laptop!

Si pentru moatza, si eu am innebunit cu prunele, mananc ca un animal care mananca prune nu stiu care o fi ala!!Zilnic, macar 3-4 acolo, sa fie! Cica sunt bune ca au magneziu!

Salut!
Boni, e superb curcubeul!
Zerda, felicitari pentru memorie.Cat despre concert...chiar m-am gandit la tine aseara!Dar stiam eu ca vei da de veste ce si cum.
Si, ca sa nu fii singura, si pe mine ma dor genunchii! Doar ca eu-s mai batrana!
Hai sa te pup, sa-ti treaca!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1600
  • 1601
  • 1602
  • 1603
  • 1604
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul