Daniella, la 15 October 2013 - 09:29 PM, a spus:
Si eu am lucrat imediat ce am terminat anul doi... M-au vanat ei... Si la mine a fost o experienta fantastica pentru ca am avut o evolutie rapida, bazata strict pe dedicatia si pasiunea cu care m-am implicat. Apoi parca si tot ce invatam la scoala mi s-a limpezit, totul era parca in legatura cu ce se intampla in partea practica. ReuSeam dintr-o data sa fac toate conexiunile si sa inteleg toate teoriile economice.
Eu ma gandeam ca e cam devreme inainte de a incepe, doar pt ca eu am facut o facultate f grea cu matematici superioare pana in anul 5, statistici si cele informatici... Iar cand eu am inceput sa lucrez nu lucra nimeni pe vremurile acelea si nici ai mei nu m-ar prea fi lasat, dar si eu curand am ajuns sa castig mai bine decat mama, care lucra de 30 ani in sist bancar...
Inteleg ce spui Mutti, iti confera si o eperienta de lucru cu oamenii, pe care scoala/facultatea nu ti-o asigura... Si eu gasescabsolutpozitiv muncitul in timpul facultatii,iar dc voi ziceti ca la litere se poate face fata inca din peimul an e f bine asa!
La mine jobul a fost hobby timp de 19 ani...nu am simtit ca muncesc... Acum am ajuns sa inteleg si ce spune aura: sunt multe cai de a experimenta necunoscutul, oricand, la orice varsta....
In final e foarte bine pt fiica ta,Destiny, ca si-a gasit asa de rpd un job..., sunt altii care cauta cu lunile .... Felicitari inca o data !
sa dau raspuns? sa nu dau....
mai bine nu , ca eu am facut Litere si bune maniere
Vezi ca te cam intinzi , Daniella...........
Cu grija ...catinel catinel...
Una e o parere ( s-ar putea / nu s-ar putea) si alta....mda , poate ca la voi , ca a fost facultatea usoara.
Imi pare rau sa aflu ca tzi s-a parut grea facultatea pe ca ai facut-o....pacat