Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1678
  • 1679
  • 1680
  • 1681
  • 1682
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33581 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 December 2013 - 04:19 PM

Floricico, frumoase pozele, dar ma lipsesc, parol.
Sper sa se reglementeze rapid. Am citit si pe FB la Uma , ca e fara curent :love7:
daca e o pana de curent si la mine e la fel , incalzire alea alea, toate merg din *boton *
Craciun tovarasesc fericit si spor la sarmalit.

#33582 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 December 2013 - 04:50 PM

Vezi postareaCarmen L, la 23 December 2013 - 04:17 PM, a spus:

Geany, tu esti tare avansata, bravo! Eu am gata doar fursecurile, un cozonac- urmeaza inca doi si abia maine sarmalele, piftia si restul :love7:

Spor la pregatiri tuturor!

Apai nu mai am timp ca maine sotul e de scarbici' vine poimaine,asa ca merg la tata sa o pun de sarmale si tochitura si la el,racituri si cozonac,turto-baclavele ii duc io',si cica vrea oua umplute ca-i e pofta :105: facem bradul si acolo,ma mai intorc pe seara .

#33583 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 December 2013 - 04:53 PM

Wuuaiinlleii!!! Floricico' =)) ,atentie mare la patinaj artistic :105:

Cat despre conditii extreme in care sunt toti mosii si babele pe strada ,asa e si la noi..paii mi-e frica mie sa ies si ei sunt peste tot desi abea se taraie ,saracii :hug: mi-e si mila de ei,cred ca nu are cine le face cumparaturile si nu au incotro .

Pozele f. frumoase de altfel :love7:

#33584 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 23 December 2013 - 05:32 PM

Ei, asa, in poze e frumos, poezie, toti copacii de clestar, strazile la fel, lucioase toate dar realitatea e jale...daca 250 de mii de gospodarii sunt fara curent, apa, caldura pentru inca urmatoarele zile.
La noi in casa s-a declansat razboi ca un amic vrea sa faca sarmale in felul lui, eu vreau in stilul meu si creca ne razboim pe oale :love7:
The more I see, the less I know.

#33585 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 23 December 2013 - 06:22 PM

Aoleu Floricico, va plang de mila. Nu te joci cu freezeng rain, e tare pacatoasa. Sper sa se rezolve cat mai curand si sa aibe oamenii caldura in casa.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33586 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 December 2013 - 06:33 PM

La noi a venit mosu,asa ca de acum relax,ascult muzica,ia dedicatie pt. Dany'(daniella) si pt. toate Danielele :love7:

http://www.youtube.c...h?v=p_xEIUMsMN8

Ashea' fara nici o ocazie speciala :hug: ,mi-e dor de mama,mama e Daniela :105:

Shii!!

http://www.youtube.c...h?v=r3-cbc8AcFY

#33587 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 December 2013 - 06:36 PM

Hello!!!

Eu la ora asta, adicatelea 18,30, sunt inca la servici si se pare ca si maine, in Ajunul Craciunului, lucram tot asa pana tarziu.

Am reusit in acest week-end sa fac putin curat, sa spal geamuri si sa schimb paturile. Mamitza, draga de ea astazi a impachetat sarmalele, poate la ora asta le-a pus si la fiert si omul meu a dat intr-un clocot piftia. Maine tot omul, ca eu nu mai ajung sa fac ceva, a promis ca o pune si de o ciorba acra cu oase de purcel.
Cozonacii i-am primit pe post de cadou de la Mosu', oricum nu aveam timp sa fac cozonaci, decat poate noaptea.

Si cam asta este pe la noi, sa fim sanatosi si le-om duce pe toate!

Pupici la toata lumea si o seara minunata!
GEORGIA

#33588 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 23 December 2013 - 07:02 PM

Vezi postareaaura, la 23 December 2013 - 06:22 PM, a spus:

Aoleu Floricico, va plang de mila. Nu te joci cu freezeng rain, e tare pacatoasa. Sper sa se rezolve cat mai curand si sa aibe oamenii caldura in casa.

Bre nenicule, unul e contra carnii rosii dar maninca piftele si carnati in disperare, unul e contra lactatelor si eu am pus la cuptor placinta cu branza sa avem de rontait si de aia cu ricotta cu pere :love7:. Unul vrea ciorba de perisoare si o face singurel , alta vrea doar legume si ciocolata...ca la turnul Babel cu sinistratii astia astia dar pentru ca n-au incotro sa plece ca e frig si urat la ei acasa ne suportam :105: Oale avem, paturi avem, bad si decoratii avem, muzica este , eu lucrez iar de maine noapte asa ca n-au decat sa faca fiecare ce are chef!

#33589 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 December 2013 - 11:30 PM

Floricico mamă, chiar că la tine acasă e turnul Babbel.

Socrela azi a făcut sarmale monti sub îndrumarea mea. Eu le-am explicat frumușel că dacă ar fi după mine ar visa mult și bine la sarmale, așa că a trecut la treabă.
Eu am făcut un tort de măritat și o tocăniță. Îmi propusesem eu să fac mai multe dar nu mai e are cine.
Mi-e taaareeee somn!
Sorina

#33590 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 December 2013 - 01:22 AM

Fuguta toata lumea a culcare...m-am apucat asa tarziu sa fac baigli, reteta surorii soacrei...acum sunt in cuptor.
Facui si raciturile...de acum sa scot din cuptor si inchin steagu'
maine ma scol disdemorgen ca am fizio.
pup tulemond

#33591 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 24 December 2013 - 02:36 AM

Dupa 48 de ore a venit lumina si la casa lui Uma :hug: Am ramas de sambata seara fara de lumina, caldura, apa si evident aragaz, dupa cum a explicat Floricica si iote-ma in varf de pat cu cartea in mana, lumanari aprinse si lanterna! Astazi n-am mai rabdat si am fugit la prietenii mei unde am apucat sa ma spal, sa ma incalzesc si unde m-au hranit cu mancare calda. Sa aiba parte de un Craciun dupa sufletul lor :love7: Ei m-ar fi pastrat, dar toti prietenii mei au matze si cum a mea e sefa, nu merge sa o iau si nici singura in frig nu puteam sa o las peste noapte..deja in dormitor erau 15 grade C dar in sufragerie 13...si cum ieri a fost prima zi cand am putut sa pun piciorul jos (Geany, tu ai spart farfuria pe podea, eu am dat cu un castron pe degetul mic de la picior de o saptamana am stat numai in pat)
Noroc ca am primit cadoul de ziua mea/ Craciun de la Maya si m-am indopat de ciocolata...ce credeti ca numai bebelusii ciocolatesc?! Si ciocolata rezolva orice problema :105:

Acum ma retrag spre bucatarie unde voi fi de serviciu in noaptea asta ca eu nu mai am incredere in ei...daca nu apuc sa fac sarmalele si cozonacul? Copacul pot sa-l fac si maine!

Sa aveti spor!! Si sper ca restul oamenilor care inca stau in frig si intuneric sa aiba parte de lumina curand...

Edit: Cat de necajita am fost ca s-au rupt foarte multi copaci din cauza greutatii, astazi am vazut un copac inghetat in lumina soarelui,o superbitate! Ziceai ca e din cristal!
A cat is a friend fur-ever !

#33592 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 24 December 2013 - 05:15 AM

Uf, si eu am sentimente amestecate despre gheata asta... Ne-am uitat ieri toata ziua pe geam, cu uimire dar si cu frica (nu pentru noi, pentru vecini ca au un copac foarte aproape de casa), s-au rupt cateva crengi dar fara nici o paguba... Dar cel mai trist lucru mi s-a parut ce mi-a povestit azi o colega, ca a vazut pasari inghetate, pur si simplu acoperite de gheata, sus pe liniile electrice :love7: ...
Nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu ca este caldura si sper sa vina curand si la cei ce nu au.

#33593 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 24 December 2013 - 06:24 AM

Vezi postareaadi_edi, la 24 December 2013 - 05:15 AM, a spus:

Uf, si eu am sentimente amestecate despre gheata asta... Ne-am uitat ieri toata ziua pe geam, cu uimire dar si cu frica (nu pentru noi, pentru vecini ca au un copac foarte aproape de casa), s-au rupt cateva crengi dar fara nici o paguba... Dar cel mai trist lucru mi s-a parut ce mi-a povestit azi o colega, ca a vazut pasari inghetate, pur si simplu acoperite de gheata, sus pe liniile electrice :love7: ...
Nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu ca este caldura si sper sa vina curand si la cei ce nu au.

Oooo...de asta nu stiam :105: Veverite mele din balcon au fost toata ziua/noaptea in cutia lor. Speram ca si pasaretul sa gaseasca locuri ferite :hug:
A cat is a friend fur-ever !

#33594 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 24 December 2013 - 08:22 AM

Buna dimineata!
Oau, fetelor, greu de tot pe la voi, din cate vad...Uma, cum esti cu curentul, totul e ok?
Nasol trebuie sa fie, dar pozele sunt superbe, daca ai putea numai sa admiri peisajul...zici ca e din alta lume.
Eu la servici, pana la pranz, apoi fuguta acasa, la treaba, am facut doar cozonacii, ieri, azi urmeaza papica.
Daca nu mai apuc sa intru, va spun de pe-acum sa aveti sarbatori frumoase si un Craciun fericit!

#33595 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 December 2013 - 08:31 AM

Uma & fetele din Toronta si alte orase *unghetate* , bine ca a venit *electrica* si macar se mai incalzeste in case. Numai bine si un Craciun frumos.
Adi edi , trist cu pasarelele....ofofof.
O zi faina, o sterg la fizio, si apoi la alte umblareli in urbe, ca ieri am tot asteptat instalatoirul ptr masina de vase. saracul era terminat , dar mi-a rezolvat , macar nu tre sa schimb si asta acum in prag de Sarbatori.
pup din mers tulemond...Baigli au iesit faini, cu multa nuca si putin aluat...combinatia mea preferata :love7:

#33596 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 24 December 2013 - 10:48 AM

Hello!!!!

Nu-mi place deloc ce am citit pe aici, dar Sfantul Craciun sa aduca lumina, caldura nu numai in sufletele oamenilor dar si in casele lor, acolo unde este nevoie!

Un gand bun si Sarbatori Fericite pentru toate fetele din Canada!!!!! Si pupici!!!! (Floricica,Uma,adi_edi)

Eu sunt pe baricade, la servici, si avem si urgente pe deasupra care musai trebuie rezolvate azi. :hug: Deci nu stiu cand plec. :love7:

Acasa mamitza a facut sarmalele, omul face azi o ciorba acra de "verisoare" si termina piftia. Alex mi-a promis ca face curat cu aspiratorul si se ocupa de impodobitul bradului, unde cred ca o sa-l ajute si Cody cu Fifi =)) .

Si eu va spun de pe acum CRACIUN FERICIT si tot ce va doriti voi sa se implineasca!!!!!
Sa sarbatoriti cu cei dragi, sa va infruptati din bunatatile pregatite de maini harnice si sa cautati cadourile de sub brad (asta daca ati fost cuminti)!

De la calculatorul de acasa cam greu pot sa mai intru, din motive de cupil. :105:
GEORGIA

#33597 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 December 2013 - 11:28 AM

Salutare!
Dar la noi nu se colinda?
Ia:
http://www.youtube.c...h?v=ix142-vk-EE

E unul din colindele mele preferate!
Sa aveti lumina, caldura, spor le treaba, ca eu fug sa fac torturile!
Craciun fericit si sarbatori cu bine, pace, liniste si bucurii!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33598 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 December 2013 - 12:46 PM

Ma bucur ca ti-a venit curentu', Uma si ca tuesti ok, Adi.

Pe de alta parte o avut Dumnezeu grija de mine si mi Le-a aranjat... Eu imi inchipuiam ca o sa am un Craciun singura, cu munca multa pana pe 2 ianuarie, meniu nu am planificat, din 2 brazi am ales sa il impodobesc pe cel mai mic, asa, fara chef.

Ma cam intristasem ca trebuie sa lucrez atat de mult si acasa nu-i nimeni. Nici prin gand nu-mi trecea ca o sa am casa plina si la mine va fi o forfota si o vorbaraie de nedescris :love7:
Trai-mi-ar sinistratii! :105:
Edit ca vine ninsoarea mare si se simte ca -18 dar cum eu is bufnita si mai am un sinistrat ca si mine, la ora 5 dimineata deja avea cafeaua, si la 7 dam iama la cumparaturi de mancare.
Din nefericire deja avem victime cu gaze ca singurele butelii sunt cele de la barbeque si oamenii si-o bagat gratarele in casa sa se incalzeasca si sa gateasca.

Fisiere atasate

#33599 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 24 December 2013 - 01:08 PM

He,he pup fetele harnice!
Eu am revenit la casa familiei mele dupa perioade altercate intre spital si casa
Primim de la o colaboratoare de a matusii sarmale cozonac tova d astea ....eu am luat cirnati si cam atit...caci la cit se maninca aici...ciinii vor devenii obeji!
Sperca la anul sa petrec si eu un craciun frumos acum am amaraciune si angoase cit casa
Va urez un CRaciun de vis si multumesc fetelor dragi care mi au trimis mesaje :notworthy:

#33600 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 24 December 2013 - 01:52 PM

La ceas de Sărbătoare, vă doresc multă sănătate,
armonie în suflet, un Moș darnic
și mese îmbelșugate alături de familie!

Nu mîncați prea mult, că o să vă doară burticile! :notworthy:

Crăciun Fericit! Merry Christmas!
Joyeux Noël! Fröhliche Weihnachten!
Buon Natale! Vrolijk Kerstfeest! Feliz Navidad!

Fisier atasat  IMG_9908001.png (620.21K)
Number of downloads: 0

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1678
  • 1679
  • 1680
  • 1681