Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1809
  • 1810
  • 1811
  • 1812
  • 1813
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36201 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 October 2014 - 11:12 AM

La noi tocmai a tunat si fulgerat!!! :) In octombrie, la 17 grade orice e posibil.
In sud e vara, in nord sunt inundatii.

#36202 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 October 2014 - 10:39 PM

Hi hi hi! deci eu iar am probleme existentiale mari la ora asta :( tot master chef!..Dany' Moatzo' ati mai urmarit?!...3 concurenti fac clatite din 14-15 clatite de fiecare le arunca shefii la gunoi si abea raman 4-5 (ca sa nu fie cu gaurele,nu cu marginile parajite,nu groase nu necoapte etc ca cica alea merg acasa da' nu la master chef))si raman numa' 2 concurente,astia 2 au la dispozitie 3 min' sa se duca in ''camara'' sa-si aleaga ingredientele sa faca cu clatitele o singura portie de desert in 5 min cum vor ei cu ce vor ei...Una voia inghetzata dar nu a gasit :crying:

Eu primul gand a fost ca asi fi flambat niste fructe (in tigaie un cub de unt ,fructele,zahar si cognac sau ceva de genul si flambat cu flacara ,montat 2 clatite impaturite in 4 pe farfurie cu alea-alea deasupra)sau ideea nr. 2 umplut clatitele cu fructe si prezentat clatita saculet(legata cu un fir de menta sau ceva daca nu macar cu scobitori) dar astea 2 au uns cu dulceata de piersici clatita (a bagat si cutitul cu dulceata in gura si apoi a continuat :crying: ),rulat ca la mama acasa si pus niste fructe crude deasupra ,una fructe de padure sfaramate cu furculita cu zahar ,una rodie si cred ca si nuci-alune ceva :crying:

Asta in cazul ca mai are cineva probleme existentiale in seara asta sau maine :( (eu se vede treaba ca mi le-am rezolvat cu flambeu') :(

P.S O concurenta a zis la moment dat ca chef Patrizia are o privire f. patrunzatoare ba chiar infioratoare uneori...total deacord,moama ce privire poate sa aiba femeia aia..bbrr!!!! :crying:

#36203 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 14 October 2014 - 06:22 AM

Buna dimineatza lume:)
Azi lupte cu chiriasii si vizita la spital cu sufletul trist
Se pare ca vor fi 27 de grade deci ...as vrea sa ma invirt de ceva plimbare
Va pup si o zi frumoasa la han :crying:

#36204 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 October 2014 - 08:08 AM

Daca ma intrebi pe mine, e mioapa de aia se holbeaza asa!

Neatza!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36205 Useril este offline   KoalaBeertje 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 14 October 2014 - 11:47 AM

[quote name='Daniella' date='09 October 2014 - 11:15 AM' timestamp='1412842525'

- de limbi straine fuge ca de nu stiu ce ... Cand incerc sa ii vorbesc in engleza/italiana, se incrunta la mine si imi zice: mami nu mai vorbi asa urat! noi suntem in Romania, aici vorbim in romana. Iar cand suntem undeva plecati din tara, la aceeasi situatie imi zice: noi suntem romani, deci vorbim limba romana! E si f. smechera :crying:
[/quote]

Scuze ca intervin ca musca in lapte, vreau doar sa spun ca asta este fix si reactia piticului meu la 4 ani si 4 luni, pare sa ii placa atat de mult limba romana incat ma opreste de fiecare data cand incerc sa ii vorbesc intr-o limba straina.
Ne-am uitat apoi de cateva ori la episoade din Peter the Rabbit si Paddington direct in limba engleza, i-am explicat ce spune fiecare personaj ca apoi, dupa cateva saptamani, sa ma intrebe de exemplu de ce s-a dus Paddington Brown la London sau de ce s-a dus Mister McGregor la targ. A, carticelele Usborne au avut si ele partea lor de contributie la acceptarea (in curand)a limbii engleze.

Cat despre cartile cu abtibilduri cu animale/Mowgli/meserii, imi amintesc ceva amuzant: ii aratam ca domnul care repara scara din lemn cu ciocanul este un tamplar/carpenter, iar doamna din stanga care scria pe o tabla este o... in loc de invatatoare, a facut el femininul, i-a spus "o intamplare". Pai ce, daca domnul e tamplar doamna de ce nu ar fi o intamplare? :crying:

#36206 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 October 2014 - 02:19 PM

Hello si o zi frumoasa tuturor!
La noi eu zic ca inca e vreme super buna pentru jumatatea toamnei: soare, senin si in jur de 20 grade acum la pranz. De maine poimaine se mai incalzeste, desi inorat., o sa ajunga maximele la 24 grade. in we se mai racoreste la 17-18 maximele, dar tot nu ploua :(

Vezi postareablack_cat, la 13 October 2014 - 07:48 AM, a spus:

V-ati distrat super, ca intotdeauna. La prima citire am inteles ca era vorba despre caciulile voastre si v-am si vazut cu ochii mintii pe amandoua alergand si tinandu-va caciulile c-o mana sa nu sara :crying:

Lol! am iscat harababura cu descrierea ... :crying:! sorry, da, cred ca ai inteles: ghindele au caciulita aia delicat prinsa, astfel ca atunci cand cad din copac, le si sare ... mai rar gasesti ghinda cu tot cu caciula
Acum toate materialele (ghinde cu caciula, separate, frunze colorate, castane) isi asteapta randul sa prindem un pic de timp sa facem cateva planse de toamna ... , dar tot timpul e altceva de facut la rand ... Astfel, domnisoara are azi vizita la Mamaie-sa ca nu a fost de mai bine de o luna ...: maine se duce in vizita la o colega, Anaid, care a invitat-o musai la joaca la ea acasa ... , joi deja si-a programat intalnire cu o alta prietena, Marina, in parc ... si eu dupa ea codita ... :crying: Vineri lectie deschisa, sambata la Buni. Am, n-am treaba, las totul si plimb fata incotro vrea ... Doamne ce-i mai place hai - hui ! :crying: Ei lasa ca acum pana nu incep grijile scolii, poa'sa faca ce are chef ...
Am vazut pe fb ca si tu te-ai plimbat si ca te specializezi in arta fotografica ... sau asta o aveai deja la activ ? Pup si zi frumoasa!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36207 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 October 2014 - 09:06 PM

Draga Koala, Nu e nici o musca in laptele meu, am controlat! :crying: Cu cat mai multe pareri din experiente, cu atat mai mult ne clarificam si cel putin eu consider ca din fiecare opinie si de la fiecare persoana am ceva de invatat ... pentru asta ne e data si fiecare zi, nu?

:(:crying::crying: ce scump e piticul tau! daaa, sunt mari pishicheri! la fel ma opreste si pe mine de cate ori incerc sa ii vorbesc in orice limba straina. In schimb vad ca mai rupe cate un cuvant (cateva cifre, ola si doua-trei versuri) pe spaniola, de la cantece, dar fac si un pic de spaniola cu una dintre educatoare ... Sunt sigura ca toata smecheria vine si de la profesoare. Din cate pricep pe cele de engleza si germana nu le prea placea anul trecut, dar "avem noroc" cea de engleza s-a schimbat anul asta.
Deci:
- filmele in care asculta in engleza si ii povestesti tu nu ajuta? Am observat ca noi avem filme ... , pe care le-a vazut pe fiecare de cateva zeci de ori (pisicile aristocrate, 101 dalmatieni, Frozen, ThinkerBell si piratii etc), uneori uit sa ii pun subtitrarea si nici ea nu zice, probabil ca stie replicile pe dinafara. Am vazut ca de o vreme isi aduce aminte cate o expresie de prin filme/coloana sonora etc...
- jocurile cu meserii v-au produs amuzament! e bine, eu vreau sa invatam in joaca. Anyway ma face sa rad cu pofta de cateva ori pe ora! :crying: Fac asa niste "conexiuni logice" :crying:
carticelele Usborne ce sunt?
Multumesc de opinie, draga mea si spor si voua la invatat ! :(

#36208 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 October 2014 - 09:28 PM

M-am apucat in pauza de pranz sa-ti scriu un raspuns, dar de buna seama ca nu l-am terminat si nici postat!
Ideea este ca imi place mult acest juriu. Concurentii, mi se par mai slabi decat cei din seriile anterioare, desi repet pe alea le-am urmarit mai pe sarite. Imi place inclusiv de Patrizzia, dar este tare dura uneori ...si da, este intransigenta si are flacari in priviri daca nu-i convine ceva la tine! Dar ...e decorativa si vorbeste simpatic ... , aud ca e si buna in domeniul ei. Cel mai mult imi place de "pusti", Oa ii spun? zic bine? si unde l-am mai vazut, ca fata lui mi-e cunoscuta?

Cat despre proba clatitelor: la ce viteza au bagat nu ma mir ca doar 1/3 dintre clatitele rezultate au fost de masterchef si restul pt gunoi. Cat despre proba de servire, iti inteleg frustrarea, ca eu gem de piersici nu as fi pus nici picata cu ceara, la limita de visine sau orice altceva musai acrisor. Problema ramane de viteza: 30 secunde pentru ingrediente si idee, intr-o camara probabil necunoscuta sigur e f complicat. Daca te trimit eu in secunda asta in camara ta arhicunoscuta sa iei in 30 sec ingrediente si inca 5 minute sa montezi, fara conditiile de stres ale unui concurs, o sa vezi ca nu e asa simplu si nu iese asa ceva fabulos ... precum ideile ce ne vin din confortul de pe canapea. Personal, nu m-as duce veci la asemenea concurs din vari motive bineintemeiate, insa am tot respectul pt concurentii care in conditii de stres reusesc totusi sa faca preparate gustoase, apetisante, gastronomy food plating deosebite ce eu habar n-am nici singura cu frigiderul ... . Eu am testul contra cronometru in fiecare zi, ca ajung acasa si in 15-20 min trebuie sa incropesc ceva de mancare:study: sanatos, gustos, apetisant, eventual 2 feluri, cate 1 separat pt fiecare dintre cei doi ..., altminteri sar in dulciuri, in paine/covrigi/sucuri ...aleluia gateala ... Si-mi ajunge acest test + testul mofturuzului :crying:

Mai, tanti aia Elena ... e de coma ...:crying: A facut si bunatatea de T-bone pilaf! nu'sh cum a trecut pana aici!!!! :crying:

#36209 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 October 2014 - 07:51 AM

Eu nu am urmarit decat din lipsa de altceva(ca pe celelalte programe nu era nimic interesant)dar ca sa ajungi atat de departe in concurs la master chef si tot ce poti sa scoti e o clatita cu dulceata rulata ca la mama acasa :crying: Cat despre doamna cea mai in varsta,e carismatica si cum necum o scoate pe maneca :crying: carnea de vita nu a facut-o pilaf ci perfecta,roze' exact cum trebuia sa iasa ,ca nu le venea a crede nici juratilor si nici concurentilor de la balcon care au aplaudat-o .Patrizia i-a spus totusi:'' si unde e creativitate in farfuria ta?! ca nu vede'' :crying: .... :( ,si pe buna dreptate,si cum s-a vazut si la proba pe echipe e depasita de situatie,nu stie sa curete un avocado,nu stie de gaspacio sau guacamole,deci in semifinale la masterchef deja raman cei mai priceputi,aici deja shtacheta se ridica si se ajunge si la chestii mai rafinate,bucatarie internationala etc,ceea ce ea saraca nu are,desi se vede ca e o buna gospodina .Eu cred ca o lasa sa treaca doar pt. ca da o nota de culoare in emisiune .Seful echipei rosii a plecat si ea a ramas ferma pe pozitie.Dar mna' asta e emisiunea,asta e concursul,eu invat din ce fac ei si din greselile pe care sefii li le reproseaza,e instructiv totusi.

Acestea fiind spuse,la noi parca s-a mai incalzit vremea,e soare,o sterg cu domnu' Geany de manuta la cumparaturi.Pe azi am o supa de pui si le mai fac un pui cu smantana,si cam asta e !Hmm!! deci pui pe toate fronturile :''unde cretivitate?'' :crying: ... :(

O zi minunata tururor!

#36210 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 October 2014 - 09:20 AM

Buna dimi! Chiar asa ''unde cretivitate?'' :( ... :( dragelor? ce e cumintenia asta aici, tocmai cand m-a apucat si pe mine logoreea! chiar imi place placa asta pe care o pune Patrizia frecvent... Adevarul e ca un Chef trebuie sa se deosebeasca de un bucatar si una dintre diferentele majore ar fi creativitatea dupa capul meu. Deci, de aia tot insista ea una si buna cu creativitatea!

Eu azi ma simt super, am venit o bucata pe jos la serviciu si ignorand zgomotul strazii complet, parca pentru prima oara am simtit soarele de toamna caldutz cum ma mangaie asa de placut si natura vie ...

Geany si eu am vazut cam pe sarite, faza cu T-bonul nu am vazut decat cand a aterizat d-na Elena cu farfuria si arata f ciudat friptura ei, nu'sh ce era alb pe acolo? T-bonul trebuie sa aiba un aspect de-l mananci din priviri, carnea in sine e o delicatesa. Am vazut apoi cand o certa Patrizzia de creativitate si final ca i-au dat voie sa urce la balcon. Anywayy aspectul farfuriei numai de t-bone nu era, avea vreo garnitura, vreun montaj? trebuia sa o aseze langa niste frunze verzi (o salata mixta, cu rosii cherry, scaglie de parmiggiano aromatizata cu trufe ... dupa mine), sau legume fresh grillate (ceva verde-rosu, eventual un strop de galben) sa aiba pe farfurie, carnea trebuia picurata cu ulei EV si balsamico la montaj ... in fine sunt cativa pasi pe care nu cred ca i-a urmat.

Fisier atasat  T-BONE.jpeg (13.21K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  tbone.jpg (189.04K)
Fisier atasat  imagest.jpeg (10.24K)
Fisier atasat  imagestbone.jpeg (8.45K)

Dar nu am vazut final pe cine au eliminat aseara?

Si ce a facut Gianni de a fost exmatriculat? avand in vedere farfuriile create, dupa mine era favorit, de departe pe langa toti ceilalti..., pacat ca a facut vreo porcarie descalificatoare...

Fazele de la echipe nu prea le-am vazut, nu stiu deloc ce a facut bunicuta, dar am vazut faza cu lingurile si nu mi-a placut de unii concurenti, inclusiv de d-na Elena si mai ales de Petrica.
Raman la ideea ca in conditii de competitie in care nivelul de stres e mai ridicat decat pe canapea sau chiar decat in bucataria unui restaurant pentru ca e surpriza f mare, acum sa afli ce ai de facut si sa ai 30 sec+ 5 min ca sa alegi reteta/ingrediente si sa montezi e putin cam prea prea scurt! Sincer as vrea sa facem o proba, dar pe o tema nestiuta dinainte, fara sa ajungi deja cu ideea conturata, ca atunci da, ai face fata in 30 sec + 5 min. Deci eu la 2 faze aia cu rosia si inca una (dar nu mai tin minte subiectul) ... nu am reusit nici macar sa ma adun catre o idee de master-chef de care sa fiu multumita si asta in ideea ca la mine cea mai dezvoltata este creativitatea dintre toate abilitatile culinare ... , pe cat apreciez eu ... . Apoi ai vazut cum o judeca, daca faci un aperitiv negatite iti zic ca aia nu e gateala ... asta nu mi se pare prea corect. Nu am vazut cum a facut Chef Adrian Hadean (eu il urmaream si inainte pe pagina de fb si are o reputatie solida in domeniul gastronomic, fiind f apreciat pe online) salata lui, dar am inteles ca ar fi marinat un pic legumele tari (broccolli etc ... ) ai vazut cumva mai bine decat mine ce cu ce??? M-ar atrage salata lui de calamar ...

Imi place ca echipa juratilor e foarte echilibrata cumva: Patrizzia e puternic intransigenta, dar macar decorativa si cand zambeste e frumusica; Chef Oa este super pustiul imi place si cum se imbraca si cum taie din cutit :crying: si cum jurizeaza/replici tot (mi-a placut la preselectii si ce duet au facut, mereu unul contra celuilalt cu voturile), Adi Hadean e deocamdata un punct de echilibru. Patrizzia e mereu in negru si cu buzele alea rosii cu rujul care ii depaseste conturul ... :crying:
In fine, una peste alta cred ca ar fi bine sa ne mutam la topicul masterchef pana nu luam un bataitza buna! :crying:

In alta ordine de idei io azi ce gatesc? Cred ca: Paste quattro formaggi tati, lasagna sau paste al pesto de leurda piciulina si je imi fac tzuspaishul de dovlecei cred ... Ah, fi-mea nu e acasa, pardon..

Aseara mi-a zis Bea ca ii place si ei spanacul (pana acum nu a vrut sa-l guste cel putin in ultimii doi ani de cand are personalitate puternica), dar sa i-l fac precum D-na Ligia (bucatareasa lor de la gradi), adicatelea cu orez si cu carnita in el. Aveti reteta? Ma intereseaza daca se poate si cu congelat si cand se adauga spanacelul, chiar la sfarsit ? La fel, mi-a zis sa iau reteta de supa crema de la D-na Ligia ca o mananca pe toata. :crying: Banuiesc ca e o supa crema de cartofi, dar nu stiu sigur ... sa vad de ce o fi sa-i fac fetii poftele :( Astazi am emotii ca se duce in vizita la o colega de la gradi si ma duc si eu mai spre seara sa o iau si sa stau la taclale cu mamica fetii... , pana sa ne faca invitatia nu am mai vorbit cu ea decat 2-3 vorbe la intalnirea de la preluare sau predare copii...
Avem de pregatit pentru maine:
Data: 16 octombrie 2014

Tema:
Ziua Alimentatiei Sanatoase

Mijloc de realizare:
  • - Activitate practic-gospodareasca (salata de fructe, legume, muraturi etc.)
  • - Activitate practica (colaj, poster cu mesaje eco-alimente)
Evaluare:
  • - Fotografii din timpul activitatilor practice
  • - Fotografii cu posterele realizate

Si ni s-a cerut sa ducem ingrediente si planse tematice. Any ideea? M-am gandit sa ii fac un cos cu fructe si legume de toamna (am un dovleac mediu superb portocaliu, de revista, am mar verde si mar rosu, am gutuie, cred ca am cateva boabe de strugure rosu/alb, cred ca tb sa fac rost de para, nuca. La zucchini al meu nu as renunta, ca am 2 din care vreau sa-mi fac ztushpaitz. Sau merge la cosul de toamna, oricum au o culoare tare faina!
Pe de alta parte avem si ghindele si frunzele din parc, intrebarea e: i le pun in cos sa faca ei la gradi, sau fac eu cu ea o plansa diseara? Avand in vedere ca o sa ajungem tarziu tarziu ... hmmm ... ori o iau la vizita sa facem impreuna cu cealalta fetita, ori in cos, impreuna cu o hartie A3 de o culoare tomnatica si cu lipiciuri si sclipiciuri. Sa ii fac eu plansa (in timp ce ea e in vizita) nu are sens...

Hehehe ce dileme ... :(

Astept sugestii si taclale!
Va doresc o zi minunata, a mea este ... fara sa am nevoie de motive exterioare pentru asta, pur si simplu asa am decis :(

PS: Stella condoleante pentru colegul bun plecat de aici si sper ca esti ok, nu te vad de luni. Pup stella-duracella!:(

#36211 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 October 2014 - 09:57 AM

Nu m-am gandit bine la plansa cu ghinde si frunze de toamna, tema fiind Alimentatia sanatoasa, se cere o plasa cu alimentatia - eco ... nu-sh ce mi-a venit mie cu toamna ... :crying:, bine ca pe final am cascat ochii :crying:

#36212 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 October 2014 - 11:34 AM

Daraga Dany iti raspund pe p.m daca nu te superi,ca sa nu ocup spatiul aici cu mastershefii'' :crying:

#36213 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 October 2014 - 12:25 PM

Hallo dragi clienti ai hanului!
Verb concediu relaxant!
Eu compatimesc cu Stella, in ceea ce priveste Ceahlaul- din rufe de calcat, ce sporeste constant si tinde spre Everest.
Dar asta e problema veche.
In rest suntem bine, au inceput in plin scolile, asa ca eu am fost ocupata
cu borcaniada. Acum am terminat. As mai fi vrut sa pun in premiera ceva ardei cu varza tocata la borcan, dar nu am
mai avut....chef.
Nu am chef de frig, ma asez langa fetele de pe plaja, chiar daca nu am sezlong.De aici vom povesti cu Moata care
pe vreme mai racoroasa, e in elementul ei.
Azi musai sa gatesc asa ca va pup pe toate.
Imagine postata

#36214 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 October 2014 - 12:25 PM

Hello la doamne. Dani sunt ok dar cam ocupata.
Cred ca un cosulet cu fructe tomnatice e super ca idee.
Iar plansele nu am inteles daca trebuie niscai imagini decupate, sau abtzibilduri .
si daca ai cauta o carte de colorat cu fructe si legume?

#36215 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 October 2014 - 12:27 PM

Pupaturi Carmencita, si da, Ceahlaul si la mine tinde spre Everest, dar il ignor cu desavarsire :crying:

#36216 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 October 2014 - 12:54 PM

Vezi postareaCarmen L, la 15 October 2014 - 12:25 PM, a spus:

Nu am chef de frig, ma asez langa fetele de pe plaja, chiar daca nu am sezlong.De aici vom povesti cu Moata care
pe vreme mai racoroasa, e in elementul ei.
Azi musai sa gatesc asa ca va pup pe toate.

Carmen nu mi-am cumparat sezlong si vad ca astia de la Lido-uri au strans tot, asa ca ne luam toate cate un scaunel si sedem la malul marii sa-i simtim aroma si sa-i auzim sunetul. Soare este, n-avem nici o apasare!
Spor la treburile de toamna daca mai faci ceva si relax cu noi aici "pe plaja" in timpul liber :( .
Am citit ieri de o statie de calcat Philips ...asa din intamplare, dar nu m-am documentat ca eu si fierul de calcat nu suntem deloc prietene in ultimii 10 ani, oare o calca singura :crying: statia asta? sau ce o fi insemnand ?

Stella, ma bucur ca esti ok :crying: Stiu ca vestile rele sunt cateodata tareee triste :crying:.
Da, ar fi o varianta cu decupajele, caci zice asa: colaj, poster cu mesaje eco-alimente. As fi putut sa fac ceva ..., dar am inceput ziua bine, dar apoi mi-am luat vesti nashpa din plin pe la job (stare de spirit cam vesnica ultimamente) inca nu sunt revenita, numai de colaje si postere nu am chef :crying: Sper totusi sa ma mobilizez ca stare de spirit si sa scot "nasul" din vestile rele sa-mi mut starea de spirit in ale bucuriei, soarelui si fericirii: Fericirea e o stare de spirit! Noi decidem sa fim fericit, pur si simplu ... motivele exterioare chiar nu au putere daca noi avem optimismul necesar.
A propos, am vb cu zoaza zilele trecute, ea e un exemplu prea bun in acest sens! :(

#36217 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 October 2014 - 02:47 PM

Stella, ca de obicei ai un sfat bun, ignor Everestul cat pot :crying: Te pup

Daniella, imi place ca te incurajezi singura si asa si trebuie.Sacaiala la birou
vad ca e in voga si actualitate si are darul de a strica bunul mers al zilei, solutia
ar fi sa ne agatam de ceva ce ne bucura, in cazul tau activitatile cu Bea. Pe noi mereu
reuseau si reusesc copii sa ne binedispuna.
Spor la colaje si distractie placuta Beutei in vizita. Profita si distreaza-te si tu.
Imagine postata

#36218 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 October 2014 - 07:17 PM

Hi hi hi! azi sunt pusa pe off topic rau :crying: da' macar pastrez tema :( Tocmai a inceput pe prima tv. ''cireasa de pe tort'' sezon nou si l-au readus pe Horia Varlan :crying: spui' sincer,mi-a cam lipsit carcotasul :crying: (in ultima vreme avusese momente cand imi fusese cam antipatic uneori,dar dupa ce n-a mai fost el si era celalalt bucatar,parca nu mai avea acelasi farmec emisiunea ...are si el carisma lui ,la fel si cronica,nu asi fi crezut sa o spun dar nici nu se compara acum fatza de cum era ea pe vremuri in formatul ei :crying: si gata nu mai spun mai mult)

Totusi a debutat cam cu stangul cireasa,puteau alege si ei o formula mai inspirata macar in primul episod ca a debutat cu Tonciu...eiii na cu Tonciu,fara Tonciu eu ma uit :(

#36219 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 October 2014 - 07:08 AM

<buna dimineata la han si o zi faina tuturor. Eu azi sunt in *juriu* la angajarea unui nou/noi fagotist/a, asa ca Everestul n-are decat sa creasca linistit.
In rest cica au auntat ca va fi un wend splendid cu temperaturi peste 20 grade; mda , sa vedem, ca m-am saturat de ploaie. Deja musteste pamantul in gradina.
Maine vine si miss pe wend, asa ca o sa -mi dau silinta sa fac ceva mai bunut.
Va doresc o zi "glorioasa" si plina de mici si mari bucurii.

Fisiere atasate

#36220 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 17 October 2014 - 06:09 AM

Buna dimineata la toata lumea. Iaca angajaram pana la urma un svitzar, cu toate ca personal am votat pentru o tanara japoneza.
dar asa-i in democratie, te supui majoritatii >:headbang:.
Aici inca innourat si tot mai picura asa cate un pic....sunt curioasa sa vad cum o sa fie 20 grade pe wend :occasion14:
Azi atacam Everestul , si deja incepe sa arate cum va fi mica alee de dale.
In rest, alea alea; gatesc inca nu stiu ce ca inceput de wend si vine miss basca e ziua unei colege, sa vad daca apuc sa fac o prajitura ceva.
Sa aveti o zi buna

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1809
  • 1810
  • 1811
  • 1812
  • 1813
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou