Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1908
  • 1909
  • 1910
  • 1911
  • 1912
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38181 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 August 2015 - 07:11 AM

Vezi postareaverber, la 24 August 2015 - 05:56 PM, a spus:

In rest nimic asteptam uraganu' ce fu' la prietena mea din B

urmaresc si eu vremea din Franta si am vazut avertizari de vant puternic/uragan pe weather underground. la noi la stiri n-am auzit nimic, care-i treaba?

hello, hello! se-anunta o zi calduroasa, da' n-o mai fi cum a fost, asa ca-s oarecum relax.
Giorgi, cred ca participarea se plateste, sigur si mancare ptr animalute...am impresia ca e un concurs totusi, parca asa am inteles io dintr-un promo. Cred ca pana la urma ai sa te duci, tu-mi pari o fire voluntara, n-ai ce pierde, tu-ti stii animalutele cum ar suporta.

Eu am facut vinetele cu iaurt grecesc, nu si-au dat seama ai mei ce mananca :blink:

Fusei sambata la o nunta...babaiete, ori io-s defecta rau, ori...tot asa! Nu-mi mai place deloc, ma eneveaza tzolul ostentativ kitchos, ma enerveaza pupatul cu toata lumea si zambetele de complezenta, puhoiul de lume, predictibilitatea vesnicului meniu de nunta, de furatul miresei nu mai zic...meneaito si brasoveanca, lautarii plangaciosi...noroc totusi ca m-am scutit de vizionarea aruncatului buchetului, dezgatitul miresei si aplauzele de la tort. Am plecat pe la 3 si iar ma enervez ca nu incep nuntile undeva la pranz si pana seara sa fie gata tot tambalaul.
Si ieri am mai auzit ceva, cica au adus un tort fake, f aratos, facut din polistiren colorat si imediat cum a disparut din peisaj, au venit chelnerii cu prajituri obisnuite de cofetarie, monoportie. Pana acum n-am mai auzit de tort de plastic, la propriu, la nunta :blink:

Altfel, munci si planuri-planuri, ganduri-ganduri, de-astea. Numai bine!

#38182 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 August 2015 - 07:37 AM

Moatzo, stiu ca nu ma placi, dar avem puncte comune! Nici eu nu mai am chef de nunti, chiar daca ultima la care am fost a fost neconventionala, fara sarmale, de s-au plans toti de asta pana la 7 dimineata! Si eu zic ca o nunta trebuie inceputa pe zi ca pana 6-7 seara deja mie mi se face somn, ca sunt insomniaca si sunt treaza de la 5 dimineata, daca nu 3-4!
Eu ma pregatesc de un botez dublu ca sunt gemene, parca vad omul zgribulindu-se la auzul notificarii :blink: ! Iar cu tzolul festiv daca reusesc sa-i trag o camasa Adam pe el, e ca si cum l-as duce la opera! Si cu zambetele de complezenta n-o ducem bine nici unul, sa vedem cum o dregem, desi micutele sunt dragute, mie imi iese un zambet sincer, el, mai mult ahaaaa??!!! da!

In alta ordine de idei, vremea asta ii place si omului( e din Buzau, sufera de aceeasi obsesie) si florilor mele le place, deci sunt ok!

P.S. Pisicile au urechile reci dimineata deci a venit TOAMNA!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38183 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 25 August 2015 - 07:39 AM

Neatza lume!
Pin la urma 'uragan' nu fu......!
Acus 15 grade...cam de ploaie cerul...asta e...
azi program de tel si intilniri importante....avem tiganime romaneasca aici si fac buclucuri......ii pica amocu cuiva de la primarie pe Cv meu si ma tot preseaza sa lucru
Lucru,lucru dar vor veni aia de la politie pe la 3 dimineata sa ma ia sa traduc pt un delicvent rom roman...naspa nu mi place
E platit f prost si rar ...e mai mult caritate aici...ok caritate pe alocuri dar fara sculari din somn bruste noaptea!
Deci le zic PAS!
o sa le scot dosarul medical si o sa le bag sub nas....poate asa vor pricepe!
In rest am plamadit ieri o tarta cu dovlecei brinza oua smintina...s a mincat la greu
AM avut si wraps din griu(facusem eu umplutura)....azi seara suntem invitati la un amic
Miine un program scoici si apoi trebuie sa ne facem timp de un resto pt prinz caci pierdem cuponul(e un vaucer)
Cam atit va pup si o saptamina FRUMOASA!

#38184 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 August 2015 - 11:30 AM

A fost o furtuna extrem de violenta in sudul frantei...o prietena de-a mea mi-a spus ca nu a vazut niciodata ceva atat de dezlantzuit.
In alta dezordine de idei, noi am facut acum jde ani un tort fake din polistiren , dar cu crema de cioco si lumanari pe care le-am pus in gaurile facute cu bormasina...era prntru o aniversare de 30 ani a nui bun prieten...saracul s-a chinuit sa taie , imposibil...gagul a continuat cu adevaratul desert un "vacherin" de inghetzata, scos prea tarziu din congelator , iar cand a primit cadoul ( un adevarat ceas f fain) crezand ca e tot in seria de gag-uri, l-a aruncat in tavan :blink:....noroc de svitzari ca fac lucruri "zolide" . :blink:

#38185 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 25 August 2015 - 11:54 AM

Doamnelor sfatuiti-ma si pe mine cu privire la o masina de piine - am gasit un kenwood si ma intreb daca e o masina mai buna ca altele ...de ce kenwood si nu moulinex sau phillips?
Imagine postata
Imagine postata

#38186 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 25 August 2015 - 12:34 PM

Dragelor , aveam, parca, un topic cu decoratziuni si meniuri pentru copii. Nu-lgasesc, din păcate.

#38187 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 August 2015 - 03:39 PM

Vezi postareaLizura, la 25 August 2015 - 11:54 AM, a spus:

Doamnelor sfatuiti-ma si pe mine cu privire la o masina de piine

nu am mașină de pîine dar dacă aș cumpăra nu aș sta pe gînduri și aș alege zojirushi. părerea mea. prietenii mei care au îi cîntă osanale.

dacă vă trebuie rice cooker tot zojirushi sunt cei mai buni. oală automată pe principiul fuzzy logic ... numai japonezii sunt in stare de așa ceva.

#38188 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 August 2015 - 09:35 PM

auleu...unde se gasesc astea?
eu una ma aflu dans la romanie in prezent
Imagine postata
Imagine postata

#38189 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 August 2015 - 10:01 PM

waw!!!f tare faza cu tortul de plastic...era mai la tara nunta?

Vezi postareamoatza, la 25 August 2015 - 07:11 AM, a spus:

Vezi postareaverber, la 24 August 2015 - 05:56 PM, a spus:

In rest nimic asteptam uraganu' ce fu' la prietena mea din B

urmaresc si eu vremea din Franta si am vazut avertizari de vant puternic/uragan pe weather underground. la noi la stiri n-am auzit nimic, care-i treaba?

Si ieri am mai auzit ceva, cica au adus un tort fake, f aratos, facut din polistiren colorat si imediat cum a disparut din peisaj, au venit chelnerii cu prajituri obisnuite de cofetarie, monoportie. Pana acum n-am mai auzit de tort de plastic, la propriu, la nunta :blink:

Altfel, munci si planuri-planuri, ganduri-ganduri, de-astea. Numai bine!

Imagine postata
Imagine postata

#38190 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 25 August 2015 - 10:41 PM

Vezi postareaMutti, la 25 August 2015 - 12:34 PM, a spus:

Dragelor , aveam, parca, un topic cu decoratziuni si meniuri pentru copii. Nu-lgasesc, din păcate.

Draga Simo' eu am gasit doar ceva meniuri http://artaculinara....-pt-copii-mici/,poate ce stii tu era pe celalalt forum?! :blink:

In rest eu nu prea am avut loc azi la calculatorici :71: aglomeratie mare =)) ,am facut o...oooo!! ooceva ;) gen tochitura dobrogeana de la unele localuri ...ai' sa o numim tocana ,cu cuburele de porc,ciupercute,sos de rosii,vin ,foaie de dafin,bobite de piper,usturoi,totul pus pe un pat de mamaliguta moale...bun,bun! ca ma bantuia ..
In rest la noi temp. tocmai perfecta,nu prea cald nu prea frig soare frumos =))
Seara faina tuturor...de fapt mai bine zis somn pufos :blink:

#38191 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 August 2015 - 11:25 PM

Vezi postareaLizura, la 25 August 2015 - 09:35 PM, a spus:

auleu...unde se gasesc astea? eu una ma aflu dans la romanie in prezent

pe amazon? am crezut ca esti in state, in europa nu stiu daca sunt :(

#38192 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,530
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 August 2015 - 11:48 PM

exista :(
nu's daca mere linkul
http://www.amazon.it...words=Zojirushi
sau mai acceptabila
http://www.amazon.it...words=Zojirushi

#38193 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 25 August 2015 - 11:54 PM

Asta cu tortul din polistiren se mai face atunci cand cuplul nu vrea tort in pasta de zahar sa manance, dar il vrea pentru decor. E un fel de compromis.. si mie una mi se pare ok.. decat sa le dau invitatilor ceva ce mie nu-mi place, mai bine fac o macheta si in spate se taie tortul adevarat, delicios, poate nu la fel de aratos. Evident, ar putea sa-l faca in alta parte sa fie si bun si aratos, dar na', gusturile nu se discuta :(
Imagine postata

#38194 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 August 2015 - 06:53 AM

Hello la han, si o zi buna la toata lumea.fug la fizio

#38195 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 26 August 2015 - 07:25 AM

Doamnelor sfatuiti-ma si pe mine cu privire la o masina de piine - am gasit un kenwood si ma intreb daca e o masina mai buna ca altele ...de ce kenwood si nu moulinex sau phillips?

eu luai de la Lidl marca lor si am fost f multumita!
Altceva nu cunosc:)
ps bun,marca ca marca dar stii dupa ce criterii sa alegi o masina de piine?
Intreb si io asa.....

#38196 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 26 August 2015 - 11:10 AM

Vezi postareaverber, la 26 August 2015 - 07:25 AM, a spus:

eu luai de la Lidl marca lor si am fost f multumita!
Altceva nu cunosc:)
ps bun,marca ca marca dar stii dupa ce criterii sa alegi o masina de piine?
Intreb si io asa.....

stiam ca fetele din Italia parca foloseau kenwood
eu am un kitchen aid si asta vroiam sa o iau sa o fac cadou cuiva mai in virsta
Imagine postata
Imagine postata

#38197 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 26 August 2015 - 01:21 PM

Buna! cald si frumos la noi(dar nu canicula,vreme perfecta) :( ,am facut un pilaf cu ciupercute(ca-mi ramasesera de ieri),niste pulpite de pui dezosate facute la tigaie stropite cu vin si o mega salata(luai la oferta diverse de la kaufland pe nimika toata,asa ca salata mea a continut:salata verde,gulie rasa pe randeaua mare,ceapa,ardei gras rosu si ardei iute,uleiul maslinos de ala bun si balsamicul cadou de la sorica :( asi fi putut sa inot in salata aia :( ...siecret' pe portia mea pusei si fulgi de parmezan si miez de nuca,ca hunii nu apreciaza,domnu' geany se plange de nuci crocante la dinti,nu stiu ei ce ie' bun)..

Giorgi' te roaga mult domnu' Geany si Ale' sa le transmiti ce decizie ai luat,cand va fi emisiunea si la ce ora,ca vor sa o vada neaparat,la fel si eu normal :(

O zi faina tuturor!

#38198 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 26 August 2015 - 03:05 PM

Hello!!!

Geany, te-am auzit! Mi-a trimis e-mail-ul in care trebuie sa descriu animalutele, sa pun niste poze, filmulete. Este un formular de inscriere in concurs, care va fi la toamna. Pe mine m-au contactat ei direct, dar am inteles ca sunt preselectii.

Uite aici: http://a1.ro/tv/tv-1...i-id407221.html

La noi este cald, frumos, cam prea cald la soare! Dar este frumoasa vara, dupa aceea o sa-i duc dorul!
GEORGIA

#38199 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,530
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 August 2015 - 05:15 PM

Vezi postareaLizura, la 26 August 2015 - 11:10 AM, a spus:

stiam ca fetele din Italia parca foloseau kenwood
eu am un kitchen aid si asta vroiam sa o iau sa o fac cadou cuiva mai in virsta

nu-mi amintesc cine avea kenwood ca masina de piine de aici
eu o am pe cea de la Lidl, acu n-o mai folosesc aproape deloc, dar parerea mea e ca pentru cit am folosit-o eu a fost foarte buna
imi place la ea ca are 2 palete si piinea iese dreptunghiulara nu patrata si inalta ca la altele
dar cred ca si kenwood si kitchen sunt la fel de bune si nu dai gres daca te hotarasti la una din ele
daca persoana e mai in virsta cred ca ar fi util sa studiezi la care e mai usor de scos piinea din cuva ca pe mine asta m-a omorit mereu, am trintit-o de citeva ori de imi venea sa o arunc de la etaj :( dar e drept ca eu puneam mereu sa aiba coaja tare si asta contribuia sa fie mai greu de scos cred. Desi ungeam mereu cuva cu ulei si scoteam mereu paletele si ungeam si chestiile alea pe care intra paletele

#38200 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 August 2015 - 06:58 AM

Vezi postareaLizura, la 25 August 2015 - 10:01 PM, a spus:

waw!!!f tare faza cu tortul de plastic...era mai la tara nunta?

da :( , aici, la restaurantul unui hotel de 4*

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1908
  • 1909
  • 1910
  • 1911
  • 1912
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic