verber, la 24 August 2015 - 05:56 PM, a spus:
urmaresc si eu vremea din Franta si am vazut avertizari de vant puternic/uragan pe weather underground. la noi la stiri n-am auzit nimic, care-i treaba?
hello, hello! se-anunta o zi calduroasa, da' n-o mai fi cum a fost, asa ca-s oarecum relax.
Giorgi, cred ca participarea se plateste, sigur si mancare ptr animalute...am impresia ca e un concurs totusi, parca asa am inteles io dintr-un promo. Cred ca pana la urma ai sa te duci, tu-mi pari o fire voluntara, n-ai ce pierde, tu-ti stii animalutele cum ar suporta.
Eu am facut vinetele cu iaurt grecesc, nu si-au dat seama ai mei ce mananca

Fusei sambata la o nunta...babaiete, ori io-s defecta rau, ori...tot asa! Nu-mi mai place deloc, ma eneveaza tzolul ostentativ kitchos, ma enerveaza pupatul cu toata lumea si zambetele de complezenta, puhoiul de lume, predictibilitatea vesnicului meniu de nunta, de furatul miresei nu mai zic...meneaito si brasoveanca, lautarii plangaciosi...noroc totusi ca m-am scutit de vizionarea aruncatului buchetului, dezgatitul miresei si aplauzele de la tort. Am plecat pe la 3 si iar ma enervez ca nu incep nuntile undeva la pranz si pana seara sa fie gata tot tambalaul.
Si ieri am mai auzit ceva, cica au adus un tort fake, f aratos, facut din polistiren colorat si imediat cum a disparut din peisaj, au venit chelnerii cu prajituri obisnuite de cofetarie, monoportie. Pana acum n-am mai auzit de tort de plastic, la propriu, la nunta

Altfel, munci si planuri-planuri, ganduri-ganduri, de-astea. Numai bine!