Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2045
  • 2046
  • 2047
  • 2048
  • 2049
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40921 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 17 December 2018 - 07:46 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 December 2018 - 06:54 PM, a spus:

Uneori ma gandesc ca vreau sa ma intorc de tot in Romania. Voua va trece prin cap asa ceva? Ce ziceti, am luat-o pe aratura?

nope, total pe arătură Imagine postata :)
noi ăștia diasporenii mergem în țara in vacanță și ne place pentru că suntem cu familia, prietenii, etc, toată lumea ne răsfață, nu trebuie să mergem la muncă in fiecare zi.
mie mi-ar fi foarte greu să mă re-adaptezi la realiatea cotidiană când știu că se poate și altfel.
ultima oară când am fost fost în țară a trebuit să rezolv ceva moșteniri, chestii din astea, deci am avut de a face cu avocați, sisteme legale, birocrație, pașapoarte, acte ... a fost iad. atunci am zis că am cam incheiat socotelile pe acolo și nici nu am mai fost.
îmi cer scuze cerora care trăiesc in România, nu vreau să supăr pe nimeni, dar cam așa se vede situația din afară, cel puțin in cazul meu

Aceasta postare a fost editata de Dexter: 17 December 2018 - 07:59 PM

#40922 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 December 2018 - 08:03 PM

Vezi postareaDexter, la 17 December 2018 - 07:46 PM, a spus:

Uneori ma gandesc ca vreau sa ma intorc de tot in Romania. Voua va trece prin cap asa ceva? Ce ziceti, am luat-o pe aratura?

noi ăștia diasporenii mergem în țara in vacanță și ne place pentru că suntem cu familia, prietenii, etc, toată lumea ne răsfață, nu trebuie să mergem la muncă in fiecare zi.
mie mi-ar fi foarte greu să mă re-adaptezi la realiatea cotidiană când știu că se poate și altfel.
ultima oară când am fost fost în țară a trebuit să rezolv ceva moșteniri, chestii din astea, deci am avut de a face cu avocați, sisteme legale, birocrație, pașapoarte, acte ... a fost iad. atunci am zis că am cam incheiat socotelile pe acolo și nici nu am mai fost.
îmi cer scuze cerora care trăiesc in România, nu vreau să supăr pe nimeni, dar cam așa se vede situația din afară, cel puțin in cazul meu

Dex, cam la fel o vad si eu ...stiu ce inseamna, nu traiesc paralel cu lumea de acolo, am toata familia acolo, nu am uitat nimic si nici nu trec nimic cu vederea. Am devenit un obervator foarte incisiv si degeaba ma bag in discutii cu oamenii de acolo. Este greu sa ii convingi de ceva atata timp cat ei nu au un alt sistem de referinta.

Stiu foarte multi din generatia mea, si vorbesc de oameni bine situati, destepti, cu grade universitare, care expun si eu pareri impartite. Eu nici in vacante nu am prea fost, tocmai pentru ca pot extrem de greu sa accept si sa trec prin dezamagiri crunte. De fiecare data cand plec de-acolo imi mai las o farama din inima :(

Pe de alta parte, nu pot sa nu ii dau dreptate acestui domn:
https://www.youtube....gNtvTqShA&t=27s
Tu de cand traiesti in afara tarii? Ma rog, voi, in general, diasporenii de aici.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 17 December 2018 - 08:05 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40923 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 17 December 2018 - 08:13 PM

Exact! Imi place sa merg in vacanta. Doar parintii ne mai leaga de tara tara- fratii sunt si ei raspanditi prin lume, la fel prietenii care ne-au mai ramas de prin tinerete.
Aici unde sunt e greu cu vacanta pentru ca avem putina si nu prea putem sa o luam pe toata odata si cand mergem ne trebuie cel putin 2 saptamani. De multe ori am vrea sa mai vedem si alte colturi de lume..

Dar vreau sa merg cu baiatul sa fac o vacanta de iarna acolo, acum cat ii mai avem pe ai nostrii.

#40924 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2018 - 09:22 PM

Si eu am familia raspandita peste tot, dar ai mei sunt toti in tara. Ambele surori au fost plecate, una in LA, cealalta in Germania insa nici una nu a ramas, s-au intors la glia muma. Si sa nu va imaginati ca le e usor...dar pentru ele, acolo e acasa.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40925 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,590
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 17 December 2018 - 10:19 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 December 2018 - 09:22 PM, a spus:

...dar pentru ele, acolo e acasa.

Lapona, uite raspunsul tau ! Eu am invatat ca nu exista solutie generala, valabila pentru toata lumea. Viata e scurta, fiecare gaseste fericirea in alt fel si alt loc. Si ca sa raspund si eu la intrebarea ta, nici eu nu m-as intoarce in tara, mai am doar pe tata acolo, cand s-o prapadi si el nu ma mai vad mergand acolo nicicum. Ultimii ani am mers des , cam la 2 luni, am avut de a face mult cu spitale si doctori - nu pentru mine adica ci pentru ai mei, apoi cu administratie, notari, autoritati....
brain loading....please wait....

#40926 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2018 - 07:35 AM

Dexu, cand a fost la tine ultima data? Stai sa vezi...ca si eu trebuie sa ma ocup de niste chestii, acte etc. Acum, habar nu am de unde sa incep, ca unii din familie is prin cele colturi de lume, altii nici nu vor sa auda...io habar nu am de unde sa incep. Aici as sti, ma duc la un consilier in dreptul de familie, ii platesc onorariul, ies de la el dupa doua ore si stiu clar pasii pe care trebuie sa ii urmez. Dar in tara...de unde incepi?

Vezi postareaWowerful, la 17 December 2018 - 08:13 PM, a spus:

Exact! Imi place sa merg in vacanta. Doar parintii ne mai leaga de tara tara- fratii sunt si ei raspanditi prin lume, la fel prietenii care ne-au mai ramas de prin tinerete.
Aici unde sunt e greu cu vacanta pentru ca avem putina si nu prea putem sa o luam pe toata odata si cand mergem ne trebuie cel putin 2 saptamani. De multe ori am vrea sa mai vedem si alte colturi de lume..
Dar vreau sa merg cu baiatul sa fac o vacanta de iarna acolo, acum cat ii mai avem pe ai nostrii.

A-propos de asta, Wowy, tocmai ce am avut o conferinta de familie cu unchiul meu din Canada. Baiatul lui , nascut si crescut acolo, a vizitat si el odata, acum aproape 10 ani si visul lui e sa revina :(

Vezi postareablack_cat, la 17 December 2018 - 10:19 PM, a spus:

Lapona, uite raspunsul tau ! Eu am invatat ca nu exista solutie generala, valabila pentru toata lumea. Viata e scurta, fiecare gaseste fericirea in alt fel si alt loc. Si ca sa raspund si eu la intrebarea ta, nici eu nu m-as intoarce in tara, mai am doar pe tata acolo, cand s-o prapadi si el nu ma mai vad mergand acolo nicicum. Ultimii ani am mers des , cam la 2 luni, am avut de a face mult cu spitale si doctori - nu pentru mine adica ci pentru ai mei, apoi cu administratie, notari, autoritati....

Of, inteleapta mea Imagine postata
Concluzia: Atata timp cat esti sanatos tun, ai toata puterea si bunavointa de munca si nu prea ai nevoie de sistem...fericirea se poate gasi si acolo. Deocamdata, multumesc ca mi-ai adus aminte de cuvantul asta , conceptul l-am uitat cu desavarsire Imagine postata Dar am inteles care-i trick-ul...atata timp cat iti reduci asteptarile la minim, nici dezamagiri mari nu ai. Cam asta ar fi fericirea dupa capul meu de acum, plin de paracetamol si cu nivel redus de cofeina.
Din toti prietenii mei, una singura a ramas acolo. Foarte isteata si razbatatoare, o supravietuitoare. Detine marele talent de a se descurca, in toata acceptanta semantica si metaforica a acestui verb :( Cred ca este verbul definitoriu al romanului, a se descurca :)

Eu , in schimb, am fost o natatoala toata viata mea...am vrut sistem, il am. Aici insa m-am lovit de niste aspecte care, acum ceva anisori, erau inca foarte discrete, de substrat, invizibile cu ochiul liber. Intre timp chestiunea cu pricina a luat proportii si se labarteaza la libero , e pe cale a deveni iar, parte a vietii normale. Personagii, ca altfel nu le pot numi, care atunci imi spuneau ca bat campii, simt pe pielea lor acum ce atunci refuzau sa vada. Iar eu ii cam invidiez admirativ. Cum e cel mai bine sa alergi prin viata asta? Probabil ca cu eyes wide shut, vorba ceea. Ce nu cunosti, nu are cum sa te raneasca, vorba ceea.

Ia, gata cu barbologia, sa ne luam intai combustibilul, inainte de a derapa major. Asadar, in afara de mine, cine mai doreste o intravenoasa? Neagra si amara, ca sufletu' mio? Nope, nimeni?

Okaaaaay, atunci poftiti de aici:
Fisier atasat  a8a25d310562e015c51e8074742760c4.jpg (119.13K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  464bb3a91c74415bd38c032150ec1a31.jpg (25.48K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40927 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2018 - 09:35 AM

Ras cu plans:

Fisier atasat  48360689_475069589686918_5058943717696602112_n.jpg (54.19K)
Fisier atasat  48375105_303332403623877_7891605478407405568_n.jpg (40.62K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40928 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 December 2018 - 09:52 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 December 2018 - 09:35 AM, a spus:

Ras cu plans:

Hahhaha! Cica se fac angajari la cfr.se prezinta unul si zice.''Va rag sa ma scuzati ca am intarziat ''..''Felicitari sunteti angajat'' :)

Alta ''Shoc' la cfr. trenul plecat alaltaieri din Timisoara a fost depasit de trenul plecat de ieri din Timissoara'' :(
Ca aia cu cfr. va ureaza pashte pericit e deja fumata :)

Fisier atasat  d25fe1cebe4d6e091ef8f218ae78200f.jpg (37.52K)

Aceasta postare a fost editata de Geany: 18 December 2018 - 09:59 AM

#40929 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2018 - 03:34 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 December 2018 - 07:35 AM, a spus:

Dexu, cand a fost la tine ultima data?Dar in tara...de unde incepi?

2009 :) in țară primul pas e la avocat de incredere care să te sfătuiască ce și cum. eu am avut noroc că suntem prieteni din facultate și mi-a făcut plan cu pasul 1, pasul 2, mi-a pus algoritmul pe hârtie și am putut suna de o sută de ori pe zi câd deraiam din plan. foarte important pentru mine a fost că a știut unde și cât să dea șpagă ca să miște lucrurile mai repede Imagine postata
ce nu am putut termina eu a terminat avocatul, de exemplu pașaportul meu in regim de urgență a durat ... 3 săptămâni cu multiple vizite cu inghionteli și injurături finuțe la coadă in Iorga

#40930 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2018 - 04:21 PM

Un dulce jumara pentru mine va rog frumos. Intre timp eu imi i-au o cafea.
Cu CFR-ul nu merg ca am alergie la... curenti :)

Lori- daca juniorul o sa vrea sa se intoarca in Romania, e alegerea lui. Peste 20 de ani multe o sa se schimbe- oameni, situatii si asa mai departe. Poate si eu o sa vreau sa ma retrag acolo.
Nu pot sa spun de pe acum ce va fi, dar stiu ca acum nu ma bat ganduri de revenire. Iar asta al meu, desi a fost in vara si si-a vazut bunicii, nu sta nici de frica fara mine.

Apropo de copii mamosi- buei, egzista vreo luminita la capatul tunelului? Mie mi-i drag de numa-numa dar parca as vrea si eu niste independenta! Imagine postata

#40931 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 December 2018 - 05:10 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 December 2018 - 04:21 PM, a spus:

Mie mi-i drag de numa-numa dar parca as vrea si eu niste independenta! Imagine postata

independenta va veni impreuna cu cresterea, ai sa vezi ca o sa-ti fie dor de vremurile astea :) binenteles ca vor fi alte satisfactii si impliniri si bucurii dar perioada asta de dragalasenie dependenta e unica :(

#40932 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2018 - 05:26 PM

[quote name='Wowerful' timestamp='1545142893' post='245039']

Lori- daca juniorul o sa vrea sa se intoarca in Romania, e alegerea lui. Peste 20 de ani multe o sa se schimbe- oameni, situatii si asa mai departe. Poate si eu o sa vreau sa ma retrag acolo.
Nu pot sa spun de pe acum ce va fi, dar stiu ca acum nu ma bat ganduri de revenire. Iar asta al meu, desi a fost in vara si si-a vazut bunicii, nu sta nici de frica fara mine.

Apropo de copii mamosi- buei, egzista vreo luminita la capatul tunelului? Mie mi-i drag de numa-numa dar parca as vrea si eu niste independenta!
[/quote]

Vai, o sa sun ca baba acum, dar da-mi voie sa-ti spun ca ce dor o sa-ti fie de anii astia..... Asa ma intrebam si eu, al meu acum are 25 de ani, ani care nu stiu unde au trecut. Asa aveam si eu momente cand era el mic, in care ma intrebam daca mai e si altceva pe lume decat tot ce tine de copil, acum am momente in care parca regret si orele in care el era la gradinita/scoala si eu la servici.
Pe de alta parte am niste prieteni de varsta mea care au mers in vara asta au fost pentru prima data in concediu fara copii cu ei - copiii fiind mari si ei, cea mai mica are 21 de ani, si nu au stiut ce sa faca cu timpul lor petrecut in 2.

Ia, gata cu barbologia, sa ne luam intai combustibilul, inainte de a derapa major. Asadar, in afara de mine, cine mai doreste o intravenoasa? Neagra si amara, ca sufletu' mio? Nope, nimeni?

Okaaaaay, atunci poftiti de aici:
Fisier atasat  a8a25d310562e015c51e8074742760c4.jpg (119.13K)
Fisier atasat  464bb3a91c74415bd38c032150ec1a31.jpg (25.48K)
[/quote]
Lapo, eu o vreau pe aia mica, ultima. Vai di capu meu ce-mi place cafeaua aia, am baut acum de curand cand am fost in Italia la cafele de am zis ca o sa-mi stea ceasu. In Canada nu face nimeni degetar din asta de cafea, iar esspresorul meu de acasa face si el ce poate saracu .

#40933 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2018 - 07:34 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 December 2018 - 05:10 PM, a spus:

independenta va veni impreuna cu cresterea, ai sa vezi ca o sa-ti fie dor de vremurile astea :) binenteles ca vor fi alte satisfactii si impliniri si bucurii dar perioada asta de dragalasenie dependenta e unica :(

Vezi postareablack_cat, la 18 December 2018 - 05:26 PM, a spus:

Vai, o sa sun ca baba acum, dar da-mi voie sa-ti spun ca ce dor o sa-ti fie de anii astia..... Asa ma intrebam si eu, al meu acum are 25 de ani, ani care nu stiu unde au trecut. Asa aveam si eu momente cand era el mic, in care ma intrebam daca mai e si altceva pe lume decat tot ce tine de copil, acum am momente in care parca regret si orele in care el era la gradinita/scoala si eu la servici.
Pe de alta parte am niste prieteni de varsta mea care au mers in vara asta au fost pentru prima data in concediu fara copii cu ei - copiii fiind mari si ei, cea mai mica are 21 de ani, si nu au stiut ce sa faca cu timpul lor petrecut in 2.

E adevarat ca acum parca imi lipseste perioada cand era un bebe...
Faptul ca nu avem pe nimeni aici, el nu a fost lasat niciodata la bunici sau sa mearga la somn fara mine sau sa se trezeasca fara mine acasa. Avem o legatura puternica, cateodata taica-su parca nici nu conteaza pentru el. As vrea sa fie mai independent, sa se joace si singur, sa petreaca cateva momente singur. Azi de dimineata a simtit ca vreau sa plecdin pat (da, dormim impreuna) si a vrut sa vina dupa mine la dus Imagine postata

#40934 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2018 - 11:40 PM

eu o vreau pe aia mica, ultima. Vai di capu meu ce-mi place cafeaua aia, am baut acum de curand cand am fost in Italia la cafele de am zis ca o sa-mi stea ceasu. In Canada nu face nimeni degetar din asta de cafea, iar esspresorul meu de acasa face si el ce poate saracu

Blackie, dacă bagi un ochi la topicul de cafele o să vezi cu ce cafele mici ne desfătăm. eu o iau după mine daca nu trebuie sa zbor; face lumea cruce când mă vede că mă cazez cu valiza și cutia cu mașina de cafea (intre timp am luat una mai mică, tot Illy)

cafepedia

#40935 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2018 - 12:36 AM

Vezi postareaDexter, la 18 December 2018 - 11:40 PM, a spus:

eu o vreau pe aia mica, ultima. Vai di capu meu ce-mi place cafeaua aia, am baut acum de curand cand am fost in Italia la cafele de am zis ca o sa-mi stea ceasu. In Canada nu face nimeni degetar din asta de cafea, iar esspresorul meu de acasa face si el ce poate saracu

Blackie, dacă bagi un ochi la topicul de cafele o să vezi cu ce cafele mici ne desfătăm. eu o iau după mine daca nu trebuie sa zbor; face lumea cruce când mă vede că mă cazez cu valiza și cutia cu mașina de cafea (intre timp am luat una mai mică, tot Illy)

cafepedia

Iti jur ca fix asa facem si noi, avem un nespresso pe care il caram dupa noi in vacante, pana si la New York l-am luat in septembrie cu noi. Iar acasa am un breville , e bun dar zau ca nu e ca si cafeaua pe care o bei in Italia la cafenea sau bar :) Degetarul ala de cafea care e aproape la fel de vascoasa ca o crema....mmmmmm .

Later edit, m-am delectat uitandu-ma la jucariile voastre. Merci .

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 19 December 2018 - 01:05 AM

#40936 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2018 - 06:54 AM

Vezi postareaDexter, la 18 December 2018 - 03:34 PM, a spus:

2009 :( in țară primul pas e la avocat de incredere care să te sfătuiască ce și cum. eu am avut noroc că suntem prieteni din facultate și mi-a făcut plan cu pasul 1, pasul 2, mi-a pus algoritmul pe hârtie și am putut suna de o sută de ori pe zi câd deraiam din plan. foarte important pentru mine a fost că a știut unde și cât să dea șpagă ca să miște lucrurile mai repede Imagine postata
ce nu am putut termina eu a terminat avocatul, de exemplu pașaportul meu in regim de urgență a durat ... 3 săptămâni cu multiple vizite cu inghionteli și injurături finuțe la coadă in Iorga

Nu stiu unde e Iorga...dar coada cu inghionteli si injuraturi...cred ca mai exista si astazi , in functie de regiunea tarii, institutie, ziua saptamanii, gradele de-afara...in 2003 a trebuit sa dau si eu spaga, pentru grabirea tot a pasaportului parca. Plecam in SUA, aveam biletul, nici un act.
S-au schimbat totusi multe de atunci, sunt atatia ani. Se misca lucrurile in tara, dar incet...lucru care nu e de mirare, dragilor, daca ar fi sa rezumam putin istoria poporului astuia :(Este specializat in dreptul de familie prietenul tau? Sau...in tara nu e pe caprarii, cum e in Germania? Aici ai de finante, de familie, de mostenire, de aia, de ailalta...

Vezi postareaWowerful, la 18 December 2018 - 04:21 PM, a spus:

Wowy, o sa ramai cu nostalgia. Daca ai trait cateva decenii acolo, mai greu sa te retragi. Ma uit la unchiul meu, viseaza cu ochii deschisi. Insa a reusit sa vina de doua ori doar in cei peste 30 de ani. Duc munca de lamurire cu el sa vina la vara.
Personal ador sa merg cu trenul. Buba e ca infrastructura specifica a ajuns in tara vraiste si pe distante pe care in MEDCs (more economically developed countries) 300 km se fac in maxim 3 ore...tu faci 7 in tara. Daca va spun in ce conditii am mers in 2016 de la Brasov la Iasi, bai , mai ceva ca in filmele de groaza , ma...

[quote]

Blacky, eu una nu rad deloc. Pentru mine poa sa fie hotelul cu 7 stele. Daca nu am cafea de calitate si saltea si perne de calitate plus liniste...le dau naibii de 7 stele. Cu espressorul inca nu am ajuns sa ma duc la cazare, dar cu perna da...in 2015, in tranzit din tara spre tara adoptiva, am plecat cu pernute de la mama, pe care mi le-am uitat in hotel la Budapesta. Dinn efericire mi-adusesem aminte cand eram deja prin Austria, dar le-ad dat telefon sa mi le trimita. Cu ditamai gradina de morcovi am condus pana acasa de ciuda. In doua zile pernele ajunsesera. Not bad!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40937 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2018 - 07:01 AM

Ok, babies, there's your coffee! Dar va asezati toti in spatele lui Blackie , fara inghionteli, fara calcat pe bataturi, ca avem cofeli pentru tätz!

Fisier atasat  a0ba68a10539921eeca5933293b82e9b.jpg (34.24K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  89b033f9719d7b01386504cfcdea5ad8.jpg (33.6K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  885b1b59aba50daab85aaf181a0c8b62.jpg (36.63K)

Gata, ma duc sa ma maschez, nu de alta dar trebuie sa pot iesi din casa fara sa fiu pericol public...
Sa aveti o zi super cu totii!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40938 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2018 - 07:55 AM

Fisier atasat  GenerousValuableGermanshorthairedpointer-max-1mb.gif (787.72K)
Number of downloads: 1

Cam asa arat eu dimineata la cafea :)

#40939 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 19 December 2018 - 08:55 AM

Vezi postareaGeany, la 19 December 2018 - 07:55 AM, a spus:

Atasament GenerousValuableGermanshorthairedpointer-max-1mb.gif

Cam asa arat eu dimineata la cafea :)

:( 'Neata

#40940 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2018 - 10:31 AM

Vezi postareaany_annette, la 19 December 2018 - 08:55 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 19 December 2018 - 07:55 AM, a spus:

Atasament GenerousValuableGermanshorthairedpointer-max-1mb.gif

Cam asa arat eu dimineata la cafea :love7:

=)) 'Neata

Dap' apoi ma fac fremoasa! :notworthy:

Fisier atasat  SparsePerkyAmmonite-max-1mb.gif (850.11K)
Number of downloads: 1

O ultima aruncatura de geana in oglinda

Fisier atasat  tumblr_mxz6feUpM91s2wio8o1_400.gif (841K)

Si o sterg la cumparaciuni'

Fisier atasat  giphy.gif (729.56K)

Cam asta e programul meu in fiecare dimineata =))

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2045
  • 2046
  • 2047
  • 2048
  • 2049
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul