adi_edi, la 09 May 2020 - 04:39 PM, a spus:
Da, Lori, ala cu miere!
iti dai seama ce festin la Veve, neam de neamu' ei n-o mancat asa ceva 
! Sotul nu a uitat, ca nu-i mare spatiul si pe deasupra l-a pus si in ghiveci. Cica nu se da batut, o sa puna altul in ghiveci in casa. Dar e din tufa noastra de trandafir, daca iese nu stiu daca garantat da rezultat si dintr-un trandafir taiat din buchet.

Adi, te rog mult sa mai dai si tu un update in cazul in care reia experimentul, ca sunt foarte curioasa daca reuseste.
Buna dimineata tuturor! Traiasca veveritele, ca se pare ca sunt la putere. Drame demne de invidia marilor dramaturgi greci antici pot provoca nebunele astea, parol! Am si o idee de titlul: Pe vreme de veverita
82d01f732aa0e64b11dcb5c44800cc1b.jpg (36.54K)
Number of downloads: 0
Nu mai stiu daca v-am spus despre cea aparuta hodoronc-tronc in apartamentul din Londra, de la etajul doi...fara absolut nici o logica prezenta ei acolo, pentru ca nu exista copaci in fata geamurilor care sa le poata inlesni accesul...mamaaa, ce mai drama atunci, aud tipete, Loooriiii, ajutor, vino ca!!! Zic fratica ce naiba! Locatara livida toata ca avem un animal. Am intrat , i-am deschis geamul si a zburat de la etajul doi fete...stiti cum a planat?
Ce vorbesti, sambata suna messul in disperare, raspund, fataaaaaaa iar a venit!

Mai ceva ca-n Caragiale, va jur! Iar titlu de piesa: Cum sa consiliezi om terorizat de prezenta unei veverite pe messenger videocall

Venea pe hornul semineului...ce-ai? Ia infunda semineul cu cearsafuri vechi din alea etc. Buuuun, dupa 1 ora de istericale, nu ale mele, pot sa inchid sa imi vad mai departe de viata. Ha! Aiurea! Peste vreo cateva ore iar apeluri disperate. Fataaaaaa, o aud cum tropaie prin pod. Femeie, e in pod nu la tine in bucatarie! Ia un calmant, baga o galeata de tuica, whisky , coniac, ce ai si du-te la culcare, ca eu n-am avion la scara sa vin. Bun...inchidem. Peste o ora suna iar. Agitatie, istericale, a veniiiiit, e iar in sufragerie, ce fac, unde ma ascund?!!??! Ooooh boy! Suna pest control! Etc. etc. Au venit ia , au pus capcane letale, au infundat semineu cu placaje, au cautat tot felul de gauri de acces, nici urma de veverita/toi. Dar nici in capcana nu au prins-o...slava! Creca faceam eu istericale daca o omorau. E una din aia gri si pufosica si cu o coada mare stufoasa. Se pare ca si-a dat seama gagica si pi-ici ti-i drumul. A scapat. Au scapat si nervii mei...aproape intregi.