Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2317
  • 2318
  • 2319
  • 2320
  • 2321
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46361 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,976
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 17 December 2020 - 12:38 PM

Hello! Sa iti traiasca fata, Alpha!
Clau, ce fetita frumoasa ai, sa iti traiasca!

Eu am o luna horror la munca, sper sa nu racesc desi bronsita da semne de revenire! In rest nu am nici o bucurie ca vin satbatorile. Saptamana asta am fost cu soacra la doctori, luni ma duc cu mama, asa ca de sarbatori vreau sa stau acasa si sa ma odihnesc! Copiii nu cred ca vin, iar la mame nu ma duc mai ales daca mi se starneste tusea mai tare.
Edit: mi-am luat o craciunita si-i cad toti bobocii :toothy6:

Aceasta postare a fost editata de mino: 17 December 2020 - 12:40 PM

#46362 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,793
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 17 December 2020 - 05:47 PM

Mino, sanatate :toothy6: ! e greu acum iarna sa stai departe de raceli, mai ales daca iei autobuzul. Imi este si mie groaza de iarna, mai ales ca trebuia sa schimb 2 autobuze, iar unii soferi baga caldura de sunt niste diferente enorme fata de afara. Acu' stau acasa cred ca pana prin iunie :floare: .
Am primit si eu zilele astea un fel de craciunica si i-au cazut din boboci, eu sper sa mai ramana cativa...

#46363 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 20 December 2020 - 07:26 PM

Hello! sper ca sunteti cu totii ocupati cu sarmalele si fursecurile, de aia nu mai treceti pe aici. Eu am dat un pas inapoi ca dupa ce am inceput sa "zburd" asa, mai usurel, am facut (intr-un fel) un pas inapoi, nu prea pot sa-mi folosesc mana dreapta ca mi-au implantat un port pentru tratamentul care urmeaza si ma cam deranjeaza. Glumeam ca o fi si un microcip de-a lu' Bill Gates :lol: , acuma gata, chiar stie tot =)) !
Cred ca maine ii pun pe copii sa monteze pomul, sunt si eu curioasa cum arata.
Dar ziceti-mi si mie de ce a trebuit sa-i spun fiului meu "a grija sa nu strici aspiratorul" inainte sa se apuce de treaba? poate ca a facut cam multe boacane in ultima vreme, marunte dar se aduna... Si cum dom'le poti sa strici magaoaia? Am aflat dupa nici 2 minute: "ummmm, am stricat aspiratorul" ... huh :toothy6: :blink: ??? o fi iesit ceva de la loc, m-am gandit. Nope, s-a rupt. Teava de plastic care e in prelungirea furtunului si la care se ataseaza cealalta teava, de metal :floare: . Oh well, intr-un fel m-am bucurat, ca incepusem sa ma gandesc la un aspirator nou acum ceva vreme :P , asta ne-a tinut mai bine de 10 ani.
PS Mino, cred ca vor cadea toti bobocii de la craciunica mea, nu vad nici macar unul care sa dea semne de inflorire :hungry: .

#46364 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 December 2020 - 10:21 PM

Adi , nu il trimiti si la mine sa se uite la frigider ? :floare: vreau unul nou , si omu asta de langa mine zice ca e musai sa fie defect sa luam altul :hungry: :toothy6: cat despre brad , al nostru a aratat destul de ciudat :lol: l-a decorat dumnealui singurel :P l-am suportat fix o zi si am inceput relocarea globurilor =)) e primul an cand nu ajunge copila acasa , asa ca nu aveam chef de brad ..dar a reusit mandra sa il puna la treaba pe tac`su :P primul craciun in 24 de ani fara copil acasa =(( acu 1001 ani cand scriam pe aici , era la scoala generala :blink:

#46365 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 20 December 2020 - 11:26 PM

Cu placere l-as trimite, sa mai "bucure" si pe altii :floare: . Cat despre lucru dupa ce au "lucrat" altii din familie, stiu foarte bine, dar acum ma fac ca nu vad, sau cel putin incerc :toothy6: ...
Cand au crescut copiii astia??

#46366 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 21 December 2020 - 09:38 AM

Neatza! Abia astept sa stau acasa de sărbători si sa ma odihnesc, ca sunt ruptă de muncă. Eu deja sunt obișnuită sa nu am copii acasă de sărbători, ma bucur că sunt sănătoși in rest ne-om vedea cand se va putea. Deși ma trăgeau câinii, am împodobit doar jumătate din bradul mare si l-am pus la înălțime :floare: ....iaca :toothy6: .

Fisiere atasate

#46367 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 21 December 2020 - 01:27 PM

Mino, ai impodobit bradul pentru pisi :floare: ? Bravo ca ai reusit sa te mobilizezi, eu i-am mobilizat pe altii :hungry: si au montat pomisorul, dar nu l-au impodobit inca. Am vazut ca acum pe Amazon pretul e mai mult decat dublu fata de ce am platit eu in noiembrie :toothy6: .

#46368 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 21 December 2020 - 02:04 PM

Hello! Nu am mai trecut nici eu de-o vreme. Intre timp am impodobit bradul. am mai facut cate un fursec, doua, a nins si am mers la sanius de ne-am saturat de la mic la mare.Astazi e in teorie ultima zi la serviciu pe anul asta. Intru in concediu pana pe 5 ianuarie. Acum sa vedem ca eu sunt personal esential. Daca are vreunul vreo urgenta, trebuie musai sa vin. Dar poate nu e cazul.
Mino o sa reziste bradul la tine? Ale mele mandre cred ca il dadeau jos de mult. Pe la al nostru fac inspectia de cateva ori pe zi si se joaca cu globurile sau cu vreun clopotel la care ajung. Se urca be pe o masuta ba pe ce prind ca sa ajunga cat mai sus, dar de urcat in copac inca nu au indraznit.
La mine am aspirator nou si momentan nu cred ca o sa se strice dar m-am bucurat cand s-a hotarat sotul sa schombe masina de spalat vasele. Nu o foloseam pe cea care a venit cu casa pentru ca era zgomotoasa, iesea miros urat din ea si cand am facut cercetari am descoperit ca era din 1997. Pai eu in 1996 am terminat liceu :toothy6:) Acum sunt multumita ca am noua si silentioasa. Momentan nu vreau sa se mai strice nimic.

#46369 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 21 December 2020 - 02:19 PM

Mâța mea e baba, doarme 23 de ore din 24, asa ca bradul nu mai prezinta interes, dar totuși l-am legat sa fiu sigura ca nu am vreo surpriza :toothy6:

#46370 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 21 December 2020 - 02:34 PM

Hello si din Sibiu! Imagine postata
Noi inca nu avem pomul, urmeaza zilele astea. De impodobit totdeauna l-am imopdobit pe 24, dar cu mici decoratiuni prin casa am inceput deja.
Mai am o zi de munca si apoi intru in vacanta de iarna. Va fi altfel decat de obicei (nu ne putem vedea cu toti cei de care ne este dor) dar tot ne vom bucura de timpul liber.

Ieri, la plimbarea de dimineata din padure am observat ca cineva a inceput sa decorereze copacii de pe marginea cararii. Nu sarea in ochi, gaseai cate un glob la 5-6 copaci, dar asa de tare mi-a placutImagine postata. Mi-a parut rau ca nu am avut telefonul sa va arat si voua...

Va doresc multa sanatate tuturor!

#46371 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 December 2020 - 08:53 PM

Isus se naste, domnul coboară ♪♫♫♪

Crăciun fericit!

#46372 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 25 December 2020 - 01:48 AM

"Mom, looks like we're worshipping Santa", a zis copila dupa ce l-a pus pe Mos Craciun in varful pomului (ca steluta din anii trecuti era prea grea pentru bradutul de anul asta).
La noi a venit Mosul sub forma unor prieteni veniti de la 60km doar sa lase la usa o cutie cu bunatati - prajituri, racituri, de-ale porcului, salata boeuf...
Pe oricine sau orice sarbatoriti, va dorim sa fiti sanatosi, sa aveti liniste si fericire langa cei dragi!

Fisiere atasate

• Fisier atasat  ch.jpg (970.79K)
    Number of downloads: 0

#46373 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 25 December 2020 - 02:05 PM

Sarbatori fericite tuturor, cu sanatate si optimism. Va imbratisez cu drag la gramada🤗

#46374 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 25 December 2020 - 02:46 PM

Craciun fericit !! nici macar vremea nu e ce ar trebui sa fie :floare: la onesti ploua, e mohorat...pfff ..noi sa fim sanatosi :toothy6:

#46375 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 25 December 2020 - 02:55 PM

Craciun fericit, tuturor! Eu bolesc si astept rezultatul la testul covid facut ieri!

#46376 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,005
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 25 December 2020 - 03:50 PM

Craciun fericut tuturor, multa fericire, sanatate si insanatosire grabnica celor careau nevoie 🤗🤗🤗

#46377 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 25 December 2020 - 04:10 PM

Craciun fericit, sanatos si plin de bucurii!
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#46378 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 25 December 2020 - 10:43 PM

Crăciun Fericit! Multă sănătate fericire și împliniri!

#46379 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 26 December 2020 - 12:57 AM

Mino, multa sanatate, sa fie doar o raceala. sper sa-ti iasa testul negativ, ca si mie, l-am facut si eu acum 2 zile, tocmai am verificat online :occasion14: .

#46380 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 28 December 2020 - 10:36 AM

Vezi postareamino, la 25 December 2020 - 02:55 PM, a spus:

Craciun fericit, tuturor! Eu bolesc si astept rezultatul la testul covid facut ieri!
Multa sanatate, Mino🤗

Salutari tuturor. La noi s-a indreptat vremea si vedem soare dupa multe zile intunecate, timp perfect pentru plibare.
Zile frumoase si multa sanatate tuturor!

Arata acest topic

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2317
  • 2318
  • 2319
  • 2320
  • 2321
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul