Hello! sper ca sunteti cu totii ocupati cu sarmalele si fursecurile, de aia nu mai treceti pe aici. Eu am dat un pas inapoi ca dupa ce am inceput sa "zburd" asa, mai usurel, am facut (intr-un fel) un pas inapoi, nu prea pot sa-mi folosesc mana dreapta ca mi-au implantat un port pentru tratamentul care urmeaza si ma cam deranjeaza. Glumeam ca o fi si un microcip de-a lu' Bill Gates

, acuma gata, chiar stie tot

!
Cred ca maine ii pun pe copii sa monteze pomul, sunt si eu curioasa cum arata.
Dar ziceti-mi si mie de ce a trebuit sa-i spun fiului meu "a grija sa nu strici aspiratorul" inainte sa se apuce de treaba? poate ca a facut cam multe boacane in ultima vreme, marunte dar se aduna... Si cum dom'le poti sa strici magaoaia? Am aflat dupa nici 2 minute: "ummmm, am stricat aspiratorul" ... huh

??? o fi iesit ceva de la loc, m-am gandit. Nope, s-a rupt. Teava de plastic care e in prelungirea furtunului si la care se ataseaza cealalta teava, de metal

. Oh well, intr-un fel m-am bucurat, ca incepusem sa ma gandesc la un aspirator nou acum ceva vreme

, asta ne-a tinut mai bine de 10 ani.
PS Mino, cred ca vor cadea toti bobocii de la craciunica mea, nu vad nici macar unul care sa dea semne de inflorire

.