Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#761 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2011 - 10:07 PM

Deci eu doresc sa-mi dau demisia din functia de hangita.Am crezut ca e perfecta pt. mine si am realizat ca nu e.Asa ca eu predau cheile de la han...

Fisier atasat  chei.jpg (33.4K)
Number of downloads: 1

Sa nu credeti ca sunt suparata sau ceva..Nu nik...sunt smechera,sa va povestesc.
La nunta la noi nu gaseam cavaler si donsoara' de onoare,raspunsul era:''nuu multumesc frumos,am fost si am stat numa' la usa la pus flori in piept ca lumea venea pe rand etc,si in timp ce toti se distrau dansau si mancau,noi la usa''...Asa si eu,vreau sa vin la bar sa stau picior peste picior la barfe si la cioace si sa fiu servita.. :icon_fessee:

Asa ca voi intra la fel de des si voi fi la fel de nebuna,dar nu hangita na'...

#762 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 10:09 PM

Vezi postareaEataly, la 09 January 2011 - 10:04 PM, a spus:

Stai, ca-i si vina mea.Eu am ramas cu acasa ca program tv cu telenovele si ti-am zic ca-i ok.Mea culpa, Geany.
Trebuia sa fiu mai atenta. :lol: Geany scuzele mele!

Sper ca nu am cauzat nentelegeri.Adriana, imi astept pedeapsa.

Eataly,nici nu te gandi e vina mea si numai a mea,asta ar mai lipsi sa implic si alti oameni in ignoranta mea.Regulamentul e destul de clar(si pe mine ,m-a dus in eroare chestia cu acasa)asta e tot ,ne-am lamurit gata...,''end off story''... :icon_fessee:

#763 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 January 2011 - 10:35 PM

Vezi postareaEataly, la 09 January 2011 - 10:04 PM, a spus:

Adriana, imi astept pedeapsa.

Ok, alta duminica la Josè :icon_fessee: dar la primavara sa admiram si floricele nu' numa' inghet :lol:

#764 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 January 2011 - 11:11 PM

Geany :lol: , vezi bine ca nu se inghesuie nimeni la responsabilitati: sa inchida, sa deschida hanul, sa stea pana la ultimul client, sa serveasca, sa gateasca, sa mai faca si cinste. Prin urmare pune cheile in cui, pe panoul din dreapta intrarii. Cine vine primul se stie ... ori nu serveste nimic si asteapta pe cineva mai vrednic, ori pune pe masa ceva ... si ne asteapta la taifas.

... si cu autoflagelarea.... Toata lumea stie ca sunteti cuminti ..., dar nazdravane totusi :icon_fessee: ! Exact cum ii sade bine forumistului ... sa nu se astearna monotonia si plictisul :lol:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#765 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 January 2011 - 11:15 PM

Geaninoooooooooo, fata. greseala recunoscuta, e pe jumate iertata.
haida bre, ditamai siragul de chei, cred ca deja ai avansat chelareasa :icon_fessee:
tu esti inima hanului geanino, cum sa ne lasi asa , lasa ca doar e hanul prieteniei aici, asa ca toti servim sau ne servim, tu esti cu "ambianta" "antren" si dans.
basca , ne mai pove ce-a mai facut bubuletzu' ce-a mai "injinerit" ici si colo.
noapte poarta sfaturi bune, asa ca eu o sa trec mai tarzior pe la han, ca plec cu treburi disde dimineata. :lol: :lol:

#766 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:20 PM

Maii mai mai!!! iar nu ne intelesem,ce suntem turci?!....Io' vin si ma prezint ezact la fel dar sunt''oaspete'' nu hangita...Ce autoflagelare?! suntem prieteni virtuali(voi sunteti cei mai buni si mai loiali si mai calzi prieteni ai mei)...

Apropo de bubulet se pregateste de gradi, a facut pachetelul in gentuta,a pregatit hainute si face baie de o ora, hi hi hi!!!maine pan la 12 am in plan curatenieee!!!!

#767 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:24 PM

Vezi postareaGeany, la 09 January 2011 - 11:20 PM, a spus:

Maii mai mai!!! iar nu ne intelesem,ce suntem turci?!....Io' vin si ma prezint ezact la fel dar sunt''oaspete'' nu hangita...Ce autoflagelare?! suntem prieteni virtuali(voi sunteti cei mai buni si mai loiali si mai calzi prieteni ai mei)...

Apropo de bubulet se pregateste de gradi, a facut pachetelul in gentuta,a pregatit hainute si face baie de o ora, hi hi hi!!!maine pan la 12 am in plan curatenieee!!!!

Geanino topicul asta e fain, ca spui vrute si nevrute si nu esti off si poti posta de la felul 1 la desert fata sa incalci reguli. Io nu vin neaprat cand mi-e sete, sau foame sau frig. Mai degraba vin cand am ceva ceva de impartit cu voi. Insa cel mai fain e ca te gasim pe tine aici si ne inveselesti invariabil cu cate ceva.

Aha! La 11:20 faceti baie! Chiar ma gandeam mai adineauri cu orele de culcare ale bubuletilor anuntate pe topicurile pt cei mici (6-7 jum) si cumpaneam ... , ca eu la ora aia nici nu ajung de la serviciu acasa. :icon_fessee:

#768 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:26 PM

Vezi postareaDaniella, la 09 January 2011 - 11:24 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 09 January 2011 - 11:20 PM, a spus:

Aha! La 11:20 faceti baie! Chiar ma gandeam mai adineauri cu orele de culcare ale bubuletilor anuntate pe topicurile pt cei mici (6-7 jum) si cumpaneam ... , ca eu la ora aia nici nu ajung de la serviciu acasa. :icon_fessee:

Al meu e special,nu-l scot nici cu ordinul procuraturii acum din cada,asa ca... :lol:
L-am invatat prost,face ce vrea si ''se impune''vb. cuiva...Asta e...trag ponoasele...

#769 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2011 - 11:28 PM

Voi rideti si glumiti, dar mie mi-au cerut aseara sa ma imbrac de hangita la Carnaval :icon_fessee:
Cum ma imbrac eu?

#770 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:30 PM

[/quote]

Geanino topicul asta e fain, ca spui vrute si nevrute si nu esti off si poti posta de la felul 1 la desert fata sa incalci reguli. Io nu vin neaprat cand mi-e sete, sau foame sau frig. Mai degraba vin cand am ceva ceva de impartit cu voi. Insa cel mai fain e ca te gasim pe tine aici si ne inveselesti invariabil cu cate ceva

[/quote]

Maii !!!aici la partea asta nu stiu ce sa mai spun,e cam cu semnul intrebarii,asa credeam si eu dar se pare ca m-am inselat...Ma rog....

#771 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:30 PM

Ei, Adriana! Chiar cred ca ti s-ar potrivi! Pai ca o hangita de pe la noi? sau ca o hangita de pe la ei?
Vezi tu, ca hangita, portul ca portul, dar toata treaba e sa faci antren cu toti mesenii, ca mirele si mireasa la nunta :icon_fessee: , parerea mea ...daca vrei sa ai succes sa se intoarca lumea cu drag :lol:

#772 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:31 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 January 2011 - 11:28 PM, a spus:

Voi rideti si glumiti, dar mie mi-au cerut aseara sa ma imbrac de hangita la Carnaval :icon_fessee:
Cum ma imbrac eu?

Adriana ai sa razi de cazi pe burta dar jur,jur pe rosu pe ce vrei tu ia' ce am visat eu azi noapte,nu glumesc nu-i gluma nu-i panarama...

#773 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2011 - 11:35 PM

Hangita de pe la noi, vivandiera :icon_fessee:
Eu ma gindeam la o fusta lunga si larga, am una facuta din resturi de peste 20 de ani, am pus-o pe mama sa o desfaca in talie si sa o largeasca :lol:
Si deasupra tre sa-mi caut o bluza alba dintr-aceea la care se pot cobori umerii :lol:
Da' n-am la ce se intoarce lumea doar ma cunosc toti, e o chestie intre prieteni, fiecare face ceva de mincare, ne mascam de carnaval si ne simtim bine ca intotdeauna cind ne vedem :lol:

#774 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:38 PM

Am visat ca eram o hangita de pe vremuri,aveam un corset rosu cu sireturi in ics in fata dedesupt o iie cu alba cu maneca clopotel''(ca la albacazapada ma rog)si fusta de cenusareasa,si eram urmarita de niste cavaleri cu sabii(eram foarte speriat si fugeam ,spanzuratoare scria pe fruntea mea),si m-am refugiat intr-un turn cilindric,ajunsa sus am daramat scara de lemn,dar am realizat ca turnul a fost inconjurat si eram pandita,asa ca am sarit pe acoperisul unei case am intrat pe fereastra,si fugit pe usa,m-am pierdut intr-o multime furioasa de oameni ce parca erau intr-o revolutie...
Jur ca asta am visat nu pot sa dovedesc in nici unfel dar asta a fost visul meu de azinoapte...

In trecut adoram cartile de al. Dumas: cei trei muschetari,dupa 20 de ani, vicontele de bragelone,carol al IX lea regina Margot,etc Fausta toate,ca-s mai multe ,Pardaillan etc...

#775 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:38 PM

Nu e rau cum te-ai gandit.
Ai si varianta asta:

Fisiere atasate

#776 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2011 - 11:40 PM

Vezi postareaDaniella, la 09 January 2011 - 11:38 PM, a spus:

Ai si varianta asta:

prea indrazneata pentru mine :P

#777 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 January 2011 - 11:42 PM

Nuu pe tine Adriana te prinde ceva clasic de pe timpuri...

Fisier atasat  fara-producator-costum-medieval-hangita-4c230bece2d50.jpg (6.08K)
Number of downloads: 1

#778 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2011 - 11:54 PM

Da, asta-mi place, dar pe de alta parte vroiam sa fie investitie 0, adica sa ma descurc cu ce am in casa.

#779 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2011 - 12:03 AM

Vezi postareaAdriana, la 09 January 2011 - 11:54 PM, a spus:

Da, asta-mi place, dar pe de alta parte vroiam sa fie investitie 0, adica sa ma descurc cu ce am in casa.

Eu spun ca se poate cu un corset pus invers,si o bluzita alba dedesupt,fusta se rezolva...Imi pare rau ca esti asa de departe ca am eu un corset desta de la rochia de cununie...

Faptul ca un corset pus invers releva croiala de pe piept ce vine la spate poate fi mascat cu un sal pe umeri.

Sa nu uiti oricum sa pari''tatoasa'' si de cordeluta de pe cap si hangita scrie pe tine... :P

#780 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2011 - 12:07 AM

Misto ideea de carnaval. Cu ce ocazie il faceti? Ceilalti propun costumatiile, nu alege fiecare?

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic