Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#881 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 January 2011 - 08:29 PM

Vezi postareaGeany, la 12 January 2011 - 08:24 PM, a spus:

Te prinde f. bine Steluto draga...Tabloul din fundal imi place f. mult... :tongue3:

Geaninooooooo, tare-mi place si mie reproducerea asta dupa un tablou celebru al lui van gogh. m-am carat cu afisul dupa mine de la NYork ,
si l-am dat la inramat in...italia...pot sa zic , e un afis plimbat

#882 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 12 January 2011 - 08:40 PM

Apoi , Stella , daca zici ca vine primavara ,tre sa ma tund si io :tongue3:

Te prinde bine :tongue3:

( asa mi-s tunsa si io , asa scurt. Io numesc asta tunsoarea lenesa, dupa ce ies de la dus , beau o cafea si s-a si uscat parul si nu trebe facut NIK :boohoo: O)

#883 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 08:45 PM

Anamaria, nici eu nu fac nik, eu dau cu mainile printre firele de par, si musai sa arat coafata :tongue3:
n-ai sa ma vezi sa stau ore cu peria si "uscatorul de par" sau cum ii zice in cealalta mana :tongue3:

#884 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 January 2011 - 08:54 PM

Draga Steluto,am si eu un tablou...E cu mare stanci si pescarusi...

Fisier atasat  SAM_0705.JPG (56.51K)
Number of downloads: 1

L-a luat mama din Italia de la un tanar marochin,ce ingheta saracul pe marginea strazii,si mama chiar i-a admirat munca(sunt pictate de el),si el atata insista sa cumpere dar mama nu avea decat 10.000 de lire la ea,coborase sa ia paine (cam 5 euro),si i l-a dat cu atat ca era el f. mendru ca mama chiar ii lauda tablourile si talentul...,mie mi-a placut f. mult si mama ni l-a facut cadou de casa noua... :tongue3:

#885 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 12 January 2011 - 09:03 PM

Stella, iti sta tare bine tunsa :occasion15: Eu am fost tunsa asa, dar la stilul meu de par era foarte greu de intretinut. Daca dormeam 2 ore pe o parte mi se facea o "gaura" pe partea aia, trebuia sa-l spal ca sa stea normal.

#886 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 12 January 2011 - 09:24 PM

Vezi postareastella, la 12 January 2011 - 08:19 PM, a spus:

Iacata-ma cu tunsoarea de vara :occasion15:

Stella, mie-mi place bretonul franjurat! Iti sta bine si te intinereste!
Tre' sa ma tund si io...

Geany, ai grija de bubuletz, stimuleaza-l sa fie ambitios si sa ia numa' 10.

Daniela, ce-as vrea sa fie si familionu' meu cu apetitu' omului tau! Iote-asa-i colega mea, o enerveaza cand tb sa manance ceva, dac-ai mai auzit!

Nane, a naibii treaba, cand tre' s-arati mai bine, atunci iese totu' pe dos!

#887 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 January 2011 - 09:46 PM

Mutti, il intreb, dar e cum a spus si Moatza de colega ei, il enerveaza ca trebuie sa manance ceva. In schimb eu sunt opusul: mananc cat 3, ca si tine as manca tot ce prind! Sa vedem fetita pe cine va mosteni ... ne tot intrebam ... . Oricum apetitul asta il am de cand am inceput sa ma ingrijesc de silueta, adica de pe la vreo 14 ani...slabanoaga fiind, nu am vrut sa ma ingras ...asa ca incet incet am renuntat la paine, la sosuri, la dulciuri ... Dar ce am mai dat iama in ele de cand am ramas insarcinata ... ca deh - gravidele au voie orice, chiar si sa se ingrase.
Tati nu doar ca nu mananca, dar e si pe mine cu gura sa nu mananc mult. Iar daca se ingrasa 2 kg, se abtine de la mancare pana le da jos.

Nu, nu stiu ce remediu as putea gasi sa scapam de mofturi ... :occasion15:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#888 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 09:47 PM

Stella sa-ti fie bine!

#889 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 09:50 PM

Maii uite eu am chef de cioace!!!Va rog sa nu ma judecati,va povestesc doar o chestie(apropo de soti pretentiosi cu mancarea)sa mai stam si noi la barfa ashea...

Anul asta prin iulie se implinesc 7 ani de la povestea cu pricina.Abea ma mutasem eu cu sotul si baiatul(cel mare) in casuta noastra(apartament cu 2 camere),noua abea cumparata,si sotul avea zbor la unitate dupamiaza si urma sa ajunga pe seara acasa de la munca...Vb. ca de obicei la telefon si sotul imi spune sa nu-i pregatesc nimik de mancare,ca el a mancat bine la popota cu colegii si el nu mai vrea nimik,era si vara si f. cald,si a zis noi sa mancam ce vrem dar in legatura cu el sa nu ma preocup sa nu deschid aragaz sau ceva(caldura mare) ca el nu vrea nimik.Eu copsesem de dimineata niste ardei sa-i fac salata de ardei copti(lui nu-i place nimik,dar nimik cu otet,orice sa fie dar nu otet,nici de mere nici un fel de otet)dar mie imi plac f. mult. :tongue3: Aveam niste piept de pui si am facut rapid pe tigaia de teflon cu riduri pe aragaz niste frigarui cu legume(aratau de revista de altfel nu ca ma laud :occasion15: )si mananc eu cu baiatul,si cu toate ca sotul mi-a zis ca el nu vrea nimik eu i-am pregatit si lui o farfurie cu frigarui si 2 ardei copti langa,ashea la oha...pe principiul maii ,o vrea bine,no' vrea iar bine,mai bine sa fie decat sa nu fie...Si ma duc la tv. sa vad si eu un film sau ceva...Vine sotzoshenia'',ma pupa,era si f. vesel'',si mai vb. ,si la un moment dat zice:''da' eu daca vreau sa mananc ceva,ce pot sa mananc?!''...Eu ii zic:''Ahhaa,eram sigura vezi ca ti-am pregatit ai portia in farfurie,du' si mananca''...Se duce,ridica,capacul,il pune inapoi,si zice:''AAAaaa,asta-i mancare?!!,nu-mi place nu vreau...''...Ma cunoasteti,atata mi-o fost,mi s-o urcat sangele la cap,m-am ridicat ca o urgie,or' inceput sa-mi joace ochii in cap,si-i zic:''dupa ce ca ai zis ca nu vrei nimik,eu iti pregatesc,si mai ai tupeu sa spui ca aia e mancare???!!!'''Nu mai continui cu amanunte,farfuria s-a spart instantaneu,sotul a avut parte de un sampon,naturel,ce ma inerva cel mai mult si mai mult era ca radea... :floare: :pupic:
Asta fu' cea mai mare cearta in legatura cu mancarea de cand ne stim si e ceva timp... =))

#890 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 09:54 PM

....bre, pacat de cei ardei copti...
eu am mare noroc, ca socrella gateste asa de prost :floare: ,
ca al meu sotz daca nu e nimic pregatit mananca cereale cu lapte :tongue3:.
in rest nu se da in laturi de la nimic , ce e de mancare :occasion15:

#891 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 10:00 PM

Steluto' Aici si nervii mei ca socrela e paralele total cu gatitul..Chiar ea o recunoaste... :occasion15:

#892 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 12 January 2011 - 10:00 PM

Vezi postareastella, la 12 January 2011 - 09:54 PM, a spus:

eu am mare noroc, ca socrella gateste asa de prost :pupic: ,

Stella , kreka d-aia manca si al meu orice :occasion15: :tongue3: :floare:

#893 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 12 January 2011 - 10:15 PM

Vezi postareaMutti, la 12 January 2011 - 10:00 PM, a spus:

eu am mare noroc, ca socrella gateste asa de prost =)) ,

Stella , kreka d-aia manca si al meu orice :tongue3: :floare: :pupic:

aa, pe naiba! soacra-mea stia si facea maxim 5 feluri de mancare, da' al meu tot dupa alea jinduieste. de ex vrea pilaf gen ciorba, sa-l manance cu lingura :occasion15:
si indiferent ce dulce ii fac io, el ii zice placinta, c-atata facea soacra-mea. cre' ca vrea sa ma depreseze, vorba ta, Geany!

#894 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 10:25 PM

Moato' hi hi hi!!! M-ai facut sa rad cu lacrimi...Un singur lucru sunt deacord cu cumnata'mea,nu am mai auzit amandoua de pilaf(orez) si tocanita de cartofi sa mananci cu lingura ca ei,(nu de alta dar in furculita curge...)... :occasion15:

#895 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 10:34 PM

Maii era un banc,f. vechi...Cica nevestica tanara,ia mereu bataie si scandal de la sot ca nu stie sa gateasca...Intr-o zi prinde fasolea,o afuma si se asteapta saracuta la ce-i mai rau...Intra sotul si-i zice fericit:''A venit mamaa?!!''' :occasion15:

#896 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 January 2011 - 10:36 PM

eu am mare noroc, ca socrella gateste asa de prost =)) ,

Stella , kreka d-aia manca si al meu orice :occasion15: :tongue3: :floare:

io cre ca's a treia pe lista :pupic:

#897 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 10:40 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 January 2011 - 10:36 PM, a spus:

eu am mare noroc, ca socrella gateste asa de prost ;) ,

Stella , kreka d-aia manca si al meu orice :tongue3: :floare: :pupic:

io cre ca's a treia pe lista =))

Adriana daca asi fi sotul tau asi avea 200 de kile...Ca te-asi pune sa-mi gatesti cu lista in fata(vreau:''.... ma rog intelegeti voi...) :occasion15:

#898 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 10:55 PM

Mai, eu cred ca socrella mea castiga si palma de aur ( nu va ganditi la bataie, da?!!!, ma refer la chestia aia decernata la festivalul de la cannes)
pai la ea deja patrunjelul este un condiment, asa ca va inchipuiti ce gust are mancarea...daca as fi stat la ea, manechin eram , parol :occasion15:
imi aduc aminte ca a venit odata pustiul unei prietene din italia, si eram la soacra pe 2 zile, si a adus intr-o seara ea ceva de mancare ...
si pustiul a zis : " cosa e questo vomito di camello ?? " , a ramas celebru in familie...clar ca pentru noi am facut rapid niscai paste cu sos de rosii .

#899 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 11:04 PM

In schimb socrella face 2 oale cu ciorba si 4 feluri de mancare pe zi, pe langa, mezeluri, branzeturi, lactate si tot ce mai haladuie prin frigiderul ei. Bune-rele, avea baietul de unde alege! Si daca totusi nici aia, nici aia, si/sau facea circoteca (de la taica-su a invatat, Dumnezeu sa-l ierte: ce e asta?! asta e mancare ...tu nu stii ca mie nu-mi place x, y, z ... ?) iute ii facea mamica o fripturica cu un cartofior sau ce pofteau baietul :occasion15: Ei bine, soacra mea in 1-2 ore, facea tot alaiul asta de mancaruri ... cum-necum, nu vreau sa intru in amanunte ...
Pai noi am avansat muuuult! N-o sa ma vedeti pe mine cu frigiderul plin de cratiti si cu sortul in brau pregatita sa fac ceva extra, doar doar ii fac pe plac :floare: Vrea bine, nu bodoganeala si trimis la muma :tongue3:

#900 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2011 - 11:06 PM

" cosa e questo vomito di camello ?? " :tongue3: astia mici scot niste chestii pe cat de amuzante, pe atat de adevarate :occasion15:

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic