Maii uite eu am chef de cioace!!!Va rog sa nu ma judecati,va povestesc doar o chestie(apropo de soti pretentiosi cu mancarea)sa mai stam si noi la barfa ashea...
Anul asta prin iulie se implinesc 7 ani de la povestea cu pricina.Abea ma mutasem eu cu sotul si baiatul(cel mare) in casuta noastra(apartament cu 2 camere),noua abea cumparata,si sotul avea zbor la unitate dupamiaza si urma sa ajunga pe seara acasa de la munca...Vb. ca de obicei la telefon si sotul imi spune sa nu-i pregatesc nimik de mancare,ca el a mancat bine la popota cu colegii si el nu mai vrea nimik,era si vara si f. cald,si a zis noi sa mancam ce vrem dar in legatura cu el sa nu ma preocup sa nu deschid aragaz sau ceva(caldura mare) ca el nu vrea nimik.Eu copsesem de dimineata niste ardei sa-i fac salata de ardei copti(lui nu-i place nimik,dar nimik cu otet,orice sa fie dar nu otet,nici de mere nici un fel de otet)dar mie imi plac f. mult.

Aveam niste piept de pui si am facut rapid pe tigaia de teflon cu riduri pe aragaz niste frigarui cu legume(aratau de revista de altfel nu ca ma laud

)si mananc eu cu baiatul,si cu toate ca sotul mi-a zis ca el nu vrea nimik eu i-am pregatit si lui o farfurie cu frigarui si 2 ardei copti langa,ashea la oha...pe principiul maii ,o vrea bine,no' vrea iar bine,mai bine sa fie decat sa nu fie...Si ma duc la tv. sa vad si eu un film sau ceva...Vine sotzoshenia'',ma pupa,era si f. vesel'',si mai vb. ,si la un moment dat zice:''da' eu daca vreau sa mananc ceva,ce pot sa mananc?!''...Eu ii zic:''Ahhaa,eram sigura vezi ca ti-am pregatit ai portia in farfurie,du' si mananca''...Se duce,ridica,capacul,il pune inapoi,si zice:''AAAaaa,asta-i mancare?!!,nu-mi place nu vreau...''...Ma cunoasteti,atata mi-o fost,mi s-o urcat sangele la cap,m-am ridicat ca o urgie,or' inceput sa-mi joace ochii in cap,si-i zic:''dupa ce ca ai zis ca nu vrei nimik,eu iti pregatesc,si mai ai tupeu sa spui ca aia e mancare???!!!'''Nu mai continui cu amanunte,farfuria s-a spart instantaneu,sotul a avut parte de un sampon,naturel,ce ma inerva cel mai mult si mai mult era ca radea...
Asta fu' cea mai mare cearta in legatura cu mancarea de cand ne stim si e ceva timp...