Ioana, la 08 February 2011 - 06:42 PM, a spus:
Geany, la 08 February 2011 - 06:35 PM, a spus:
stella, la 08 February 2011 - 06:15 PM, a spus:
Daniella , bine ca ai mers la oftalmolog.
Da Steluto si Danielo! Ma simt ok! acum...Oare de ce daca eu beau a 2 a cafea ma ingalbenesc tremur toata si ma moi asa?! E chestie de tensiune nu?!
Am halit dimineata un sendvish cu paine prajita in care am pus feliuta subtire de branza de la pliculet hohland (pt. tost) si o feliuta de jambon si o frunza de salata verde ,mancat 2 masline si in inteligenta mea inteligenta am inghitit 2 samburi de masline ca stiam eu ca e sanatos asa,ramasese in ibric si cafea,asa ca am mai tras o cescuta de cafea (desi stiam ca nu-mi face bine)...Ce s-o fi intamplat nu stiu dar am crezut ca si mor..pfuaiii ce durere de stomac si alba ca varul,ma lua cu fierbinteli,ba cu frisoane sudori...
Am facut ceai si luat miere de albine,si mi-a trecut.
Nu neaparat, eu beau uneori si 3 cafele, de cele mai multe ori am palpitatii,dar nu stari de genul asta.
O cauza ar putea si scaderea glicemiei,atunic tb sa ai la indemana o bucatica de zahar.
Acu eu nu stiu ce sa zic de samburii aia cat de sanatori furä.
Oricum ai mare grija, cel mai bine e sa faci si un control,sa vezi cum stai cu calciul, fierul....etc, etc.
Paii da ca desi gatesc in disperare fac si dulciuri si tot,nici nu ma ating de frica sa nu ma ingrash...
Sambata si duminica mananc,ca ma forteaza mama

Cum am zis is' isteata rau si cred ca o sa ma imbolnavesc,stiu asta dar cu toate astea tot ma infometez...