Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2441 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 06 April 2011 - 10:25 AM

Vezi postareaizuk, la 06 April 2011 - 09:28 AM, a spus:

Buna dimineata.Ce bine arata micul dejun :105:
Am soare , ce ma bucur.Azi ma plimb iar la Timisoara , merg la control . Tot umflata sunt , arat ciudat .Sper sa fie bine , stiu ca e normal sa fiu putin umflata , dar nu ma pot abtine de la ganduri negative.Asa-s eu :headbang:

se plimba soarele prin tara :) azi la noi ploua, a plecat soarele la voi.
izuk, umflatura mai tine, nu te speria. am un coleg de birou care a venit mai bine de o saptamana umflat la munca. a avut opertia pe dintii din fata si noi il tachinam ca si-a pus silicon in buze Imagine postata

#2442 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 06 April 2011 - 06:51 PM

Salut!
Cam pe la ora asta va pot saluta!
Sunt "printesa" ! Stefan ma asteapta cu masa:azi am mancat piure cu oua ochiuri!Imagine postata
Ce de avantaje!Imagine postata
Si la mine plouaaaa!Imagine postata
Merge o bere!Imagine postata
Fisier atasat  berea4.jpg (111.14K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2443 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 April 2011 - 07:16 PM

Neee!!! Bere neagraa!!! La halboaaccaa!!! :)

Sar'na :porc: Stiu eu ca aia e pt. mua' :)

#2444 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 06 April 2011 - 08:41 PM

Seara buna.
Boni , si eu tot la dintii din fata sunt taiata , deci tot buza e umflata si putin falca.De azi dimineata si pana acum s-a mai dezumflat , e mult mai bine.Medicul m-a vazut azi , e foarte bine , se vindeca frumos.Saptamana viitoare merg sa-mi scoata firele , nu voi mai fi Frankenstein in gura.
Bere fara alcool nu se serveste la bar?Iau antibiotic si antiinflamator , nu am voie alcooale.

#2445 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 April 2011 - 08:45 PM

Viinee!!

Fisier atasat  Foto_Bere_Fara_Alcool.jpg (55.22K)

Izuka :porc:

#2446 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 06 April 2011 - 09:05 PM

Fetelor , zi mai proasta ca azi n-am avut de multa vreme !!!!!!!!!!!

Dimineatza a inceput frumusel, la servici am avut ore de la 9.30 la 11.30, am venit acasa sa mancam............urma sa plec inapoi la servici la o sedintza. Buuuuuuuuuuuuuuuuuun.

Cand vin acasa , fata dormea , tat-su in gradina.....am pregatit mancarea , pana cand sa mancam m-am inchis in birou sa printez ceva pt servici ( sa nu auda fata iprimanta ca-i d-aia cu fax si tot bipaie)....peste vreo 15 min aud BUM, BUM , BUM . Il inchisesem pe al meu pe dinafara in gradina . Bunnnnnnnnnnnn. Il deschid. Aud ca fata incepe sa se miste. Al meu incepe sa vb la tel.....dar tare , mai , parca era surd!!!!!!!!!! Se trezeste fata de tot.

Al meu iese afara ca venise masina de la OBI cu pietrele pt terasa. Imbrac fata , o aduc jos....si astept...astept....astept. Ies afara sa vad , ala descarcase un palet din 4.

Incep sa ma impacientez......in 40 de min a descarcat 4 paletzi!!!! CZU macaraua, da? pai altu' descarca mai iute bucata cu bucata!!!!

Inca 5 min sa prinda paletzii de schimb................

apoi , desi erau platite , el voia bani....incepe cu telefoanele.

Bun , mancam.

Pregatesc mancarea fetii , ii spun la tat-su ce si cum si pe cand sa plec vine nenea cu terasa: incepem de azi!!!!!!!!!
Bun , incep sa-i dau eu de mancare la fata ( sedintza la servici incepuse deja :) ) , nu vrea sa manance ca afara era mai interesant. Trag jaluzele , incepe : Iiiiiiiiii , Iiiiiiiii, adica , ce faci tu intuneric ziua?

las mancarea , il strig pe tat-su si fug la servici , ajung cu 30 de min intarziere.....

La sedintza un sef de compartiment ma enerveaza de moRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! Dupa ce ca am fost de accord ca la anul sa fac 6 ore pe sapt la clase de vanzatori (= elevi care nu stiu pe ce lume traiesc , pe care de scoala nu-i doare nici in 14 ) , incepe ca ..le cuplam cu magazionerii ( care-s pur si simplu dobitoci) !!!!!

Ii spun ca nu le fac asa ( orele) , ei , se strofoaca si zice ca asta hotarastze conducerea ! Pai sa ma pupe conducerea undeva ca numai ce la inceputul sedintzei bombanea el ceva ca nu se poate sa lucrezi decat in maxim 3 compartimente ( ca-s prea multe sedintze adunate , etc)

Pai eu am tacut si am fost de accord cu 5 !!!!!!!!!!!!! si acum incepe sa intinda coarda???????????????

Vin acasa....pe terasa un morman de pietris imprastiat..............

Sorry , cred ca pt unii am fost incoerenta , da-mi varsai naduful!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai ma luai si de Pisoi degeaba...sorry , Pisoi :porc:

#2447 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 April 2011 - 09:14 PM

Simo' daca-ti povestesc io',te inveselesc imediat ...Da' daca vrei numa' pe privat ca nu pot da ''pe post'' ca e prea din casa...Un rezumat '' :porc: ''

Si un pupic si pt. tine :)

Toate-s trecatoare pupa printesa si ''atata rau'' o sa radem de astea intr-o zi sigguurr!! :)

#2448 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 06 April 2011 - 09:28 PM

Vezi postareaGeany, la 06 April 2011 - 09:14 PM, a spus:

Simo' daca-ti povestesc io',te inveselesc imediat ...Da' daca vrei numa' pe privat ca nu pot da ''pe post'' ca e prea din casa...Un rezumat '' :blob8: ''

Si un pupic si pt. tine :-*

Toate-s trecatoare pupa printesa si ''atata rau'' o sa radem de astea intr-o zi sigguurr!! =))

Mai ,m-am mai linistit............astept cateva zile si asa il scrofalesc pe seful ala de compartiment!!!!!!!!!!!!!!!!!! Numai sa ma linistesc putzin!

Acasa toate-s intoarse dar asta-i normalitate!

Se pare , totusi , ca o sa avem tersa pana la Paste. Neacoperita la inceput....dar ce conteaza? Avem un pavilion.....

De fapt CE nu avem??????????? BANI ; asta n-avem. Ca si eu si al meu cumaparm de toate , si ce avem nevoie si ce nu..............zici ca suntem bolnavi la cap!!!!!!!!!!

#2449 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 April 2011 - 09:36 PM

Calmeaza-te ! :blob8: Bine ca suntem sanatosi si belele curg.

Io'...Hhhmm!!! m-a enervat al meu teribil dar cand am povestit lui mama si la matusa au ras cu lacrimi...Deci... =))

#2450 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 April 2011 - 10:46 PM

Mutti, bine ca ai povestit ca vroiam sa deschid un topic si nu stiu unde: vreau sa-mi fac curtea si nu stiu ce sa aleg ca sa fie igienic, estetic, durabil si usor de itnretinut. Am vazut si eu la OBI niste dale care imita asfaltul ... si micute si placa mare de 60x 60 ... nu sunt convinsa inca. Cochetasem cu ideea de beton amprentat, dar am inteles ca trebuie lacuit in fiecare an ca se face urat iarna de la inghet. Dalele de beton cica scot ceva praf macinat ... care intra in casa ... hm ... Sunt nehotarata.

Geany zi si mie scumpa, de ras, ca si eu am avut zi dupa zi perioada de kkt de 3 sapt incoa si tot o sa mai am! Mi-a iesit azi zona zoster de stres!

Cand te gandesti ca vine, naibii vreun cataclism si ne linistim cu totii, atunci devin echidistanta de tot si toate si ma gandesc numai la Doamne Doamne si la micimea noastra: un fir de nisip intr-un desert.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2451 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2011 - 07:28 AM

Fiafea?!(cum zice bubuletul) :blob8:

Fisier atasat  cat-coffe.jpg (31.67K)

De halit nu halim nimic azi?!

Fisier atasat  2009320235733_colazione.jpg (58.45K)

Danelo' pe bune ti-a iesit zoster?! =)) Ai fost la medic?! Ce tratament iei?!

Ai grija de tine fata draga. :-*

Uite aici un link http://www.sfatulmed....ro/zona-zoster

#2452 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 April 2011 - 07:47 AM

Buna dimineata. daniella, daca ai z.zoster, fugi la dr ( parca zovirax se da la asa ceva).
sper sa fie doar o urticarie ceva, ca zosterul e urat de tot, poate sa te tina mult. ai grija de tine.
o zi faina la doamne. eu ca de obicei, calare pe matura ( si asta pana maine seara, si duminica seara plec cu orchestra 4 zile in spania )
asa ca iar lipsesc motivat.

#2453 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2011 - 07:55 AM

Vezi postareastella, la 07 April 2011 - 07:47 AM, a spus:

Buna dimineata. daniella, daca ai z.zoster, fugi la dr ( parca zovirax se da la asa ceva).
sper sa fie doar o urticarie ceva, ca zosterul e urat de tot, poate sa te tina mult. ai grija de tine.
o zi faina la doamne. eu ca de obicei, calare pe matura ( si asta pana maine seara, si duminica seara plec cu orchestra 4 zile in spania )
asa ca iar lipsesc motivat.

Iar imi pleci Steluto?! Stai fata sa te pup :blob8: =))

Da eu la zoster am luat aciclovir parca se numea(am citit ca e acelasi lucru cu zovirax),si un preparat de la farmacie ca sa ma ung ...Brrr!!!

#2454 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 07 April 2011 - 07:59 AM

'neata.
Geany, multumesc de cafea Imagine postata

Dani, pai citisem pe undeva ca te intorci de la munca pe la 9 seara... Apai asta nu e viata, zau asa!!!

#2455 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 07 April 2011 - 09:23 AM

Vezi postareaDaniella, la 06 April 2011 - 10:46 PM, a spus:

Mutti, bine ca ai povestit ca vroiam sa deschid un topic si nu stiu unde: vreau sa-mi fac curtea si nu stiu ce sa aleg ca sa fie igienic, estetic, durabil si usor de itnretinut. Am vazut si eu la OBI niste dale care imita asfaltul ... si micute si placa mare de 60x 60 ... nu sunt convinsa inca. Cochetasem cu ideea de beton amprentat, dar am inteles ca trebuie lacuit in fiecare an ca se face urat iarna de la inghet. Dalele de beton cica scot ceva praf macinat ... care intra in casa ... hm ... Sunt nehotarata.

Geany zi si mie scumpa, de ras, ca si eu am avut zi dupa zi perioada de kkt de 3 sapt incoa si tot o sa mai am! Mi-a iesit azi zona zoster de stres!

Cand te gandesti ca vine, naibii vreun cataclism si ne linistim cu totii, atunci devin echidistanta de tot si toate si ma gandesc numai la Doamne Doamne si la micimea noastra: un fir de nisip intr-un desert.

noi avem in fatza pavele de beton d-alea mici , in spate puem in mijloc iarba , pe margina avem tufe de fructe....intr-o parte am straturile :) si acum face sotzul alei din biscuitzi d-aia de beton.

http://www.google.de...=N&hl=de&tab=wi

( sunt al servici si nush de ce nu pot sa copiez pozele)

Dar asta numai pe alei. Terasa o facem din placi de beton de 3 marimi , rosiatice si in mijloc avem un soare tot din placi de beton.

#2456 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 07 April 2011 - 10:21 AM

Buna dimineata!
Daniella mergi la dr pt zona zoster, mai ales ca tu alaptezi.
Pot sa ma pling un pic si eu, de 2saptamini o tinem lant cu boala, a facut dennis scarlatina, apoi am facut eu amigdalita, a racit si sotul si acum sa punem capac si patrick e mucos si a fcaut febra38 :) ;) Da una peste alta viata e frumoasa
La noi sa anuntat azi 25 de grade ;)

#2457 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2011 - 10:26 AM

Vaii ce rau imi pare ca sunteti bolavioare fetelor. :)

#2458 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 07 April 2011 - 06:50 PM

Iar a piedut al meu telecomanda de la garaj !!!!!!!!!!! Si de data asta cred ca nu prin casa......=))

#2459 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2011 - 07:00 PM

Vezi postareaMutti, la 07 April 2011 - 06:50 PM, a spus:

Iar a piedut al meu telecomanda de la garaj !!!!!!!!!!! Si de data asta cred ca nu prin casa......=))

Cred ca esti cu nervii intinsi la maxim.Te enerveaza fiecare detaliu ,incearca sa te relaxezi =))
Lasa ca o gaseste el.

#2460 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 April 2011 - 07:16 PM

Salut!Imagine postata
Sissi, chiar ma intrebam pe unde mai esti!
Sanatate multa!
Dani, vezi ca nu-i de gluma cu Zona Zoster!
Geany, bubulica nimic? Nici o traznaie?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

22 useri citesc topicul