Fetelor , zi mai proasta ca azi n-am avut de multa vreme !!!!!!!!!!!
Dimineatza a inceput frumusel, la servici am avut ore de la 9.30 la 11.30, am venit acasa sa mancam............urma sa plec inapoi la servici la o sedintza. Buuuuuuuuuuuuuuuuuun.
Cand vin acasa , fata dormea , tat-su in gradina.....am pregatit mancarea , pana cand sa mancam m-am inchis in birou sa printez ceva pt servici ( sa nu auda fata iprimanta ca-i d-aia cu fax si tot bipaie)....peste vreo 15 min aud BUM, BUM , BUM . Il inchisesem pe al meu pe dinafara in gradina . Bunnnnnnnnnnnn. Il deschid. Aud ca fata incepe sa se miste. Al meu incepe sa vb la tel.....dar tare , mai , parca era surd!!!!!!!!!! Se trezeste fata de tot.
Al meu iese afara ca venise masina de la OBI cu pietrele pt terasa. Imbrac fata , o aduc jos....si astept...astept....astept. Ies afara sa vad , ala descarcase un palet din 4.
Incep sa ma impacientez......in 40 de min a descarcat 4 paletzi!!!! CZU macaraua, da? pai altu' descarca mai iute bucata cu bucata!!!!
Inca 5 min sa prinda paletzii de schimb................
apoi , desi erau platite , el voia bani....incepe cu telefoanele.
Bun , mancam.
Pregatesc mancarea fetii , ii spun la tat-su ce si cum si pe cand sa plec vine nenea cu terasa:
incepem de azi!!!!!!!!!
Bun , incep sa-i dau eu de mancare la fata ( sedintza la servici incepuse deja

) , nu vrea sa manance ca afara era mai interesant. Trag jaluzele , incepe : Iiiiiiiiii , Iiiiiiiii, adica ,
ce faci tu intuneric ziua?
las mancarea , il strig pe tat-su si fug la servici , ajung cu 30 de min intarziere.....
La sedintza un sef de compartiment ma enerveaza de moRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! Dupa ce ca am fost de accord ca la anul sa fac 6 ore pe sapt la clase de vanzatori (= elevi care nu stiu pe ce lume traiesc , pe care de scoala nu-i doare nici in 14 ) , incepe ca ..le cuplam cu magazionerii ( care-s pur si simplu dobitoci) !!!!!
Ii spun ca nu le fac asa ( orele) , ei , se strofoaca si zice ca asta hotarastze conducerea ! Pai sa ma pupe conducerea undeva ca numai ce la inceputul sedintzei bombanea el ceva ca nu se poate sa lucrezi decat in maxim 3 compartimente ( ca-s prea multe sedintze adunate , etc)
Pai eu am tacut si am fost de accord cu 5 !!!!!!!!!!!!! si acum incepe sa intinda coarda???????????????
Vin acasa....pe terasa un morman de pietris imprastiat..............
Sorry , cred ca pt unii am fost incoerenta , da-mi varsai naduful!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai ma luai si de Pisoi degeaba...sorry , Pisoi