La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 27 April 2011 - 03:54 PM
Cat de alergii spunea Maya la un moment dat ca Dan a scapat cu akupunctura.Eu maine ma duc sa-mi refac testul de alergii.Mie anul trecut imi daduse dr sa iau Cetrizin.Norocul meu e ca am o forma mai usoara de alergie,chiar daca sunt alergica la polen, iarba, cereale si inclusiv mesteaca.
Postat 27 April 2011 - 04:08 PM
Daca gasesti prin preajma pe cineva care stie sa "intepe",încearca cu 1-2 sedinte de acupunctura.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 27 April 2011 - 04:12 PM
Mutti, la 27 April 2011 - 02:53 PM, a spus:
Lori , te nemtzalishi????
rasau-i ras si gluma gluma....da-mi pare rau ca ai tampenie d-asta. Pe mine , pana acum , m-o ferit D-zeu.
La noi e atat polen ( doar stam in camp , inca
Si eu , nik! Multzam Doamne!
Lori , nu se poate face nimic contra alergiei astea pacatoase , nu?
Mama are de peste 15 ani.Deci nu numai aia nemtalizati fac alergii
Polenul ala ce-l vezi tu pe masa nu mai creeaza probleme,doar face mizerie.Îl urasc!Îti dai seama,eu stau lipita de padure!
Cel mai mult ma enerveaza cînd sînt geamurile pline,si apoi îi mai trage si o ploaie.A doua zi nu mai vad prin geamuri!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 27 April 2011 - 06:05 PM
SAM_2216.JPG (67.73K)
Number of downloads: 0
SAM_2220.JPG (61.19K)
SAM_2228.JPG (60.39K)
Postat 27 April 2011 - 06:08 PM
noroc ca nu stau aproape de tine, ca te trezeai cu mine pe la usa adulmecand ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 27 April 2011 - 06:12 PM
Daniella, la 27 April 2011 - 06:08 PM, a spus:
noroc ca nu stau aproape de tine, ca te trezeai cu mine pe la usa adulmecand ...
Dani' eu maine vreau sa fac un bors bun si de luni ma apuc de pascut...Dar doar eu asa ca oricum voi posta ce voi gati pt. hunii mei.
Postat 27 April 2011 - 06:13 PM
Postat 27 April 2011 - 06:15 PM
borsul ala de pui ...da si eu am pofta de o ciorba ...dupa atata carnaraie si oua
Postat 27 April 2011 - 07:11 PM
Asa ca Simona, spray-ul ala cu apa marina n-ajuta nici pe naiba, cum sa ajute apa cu sare sa se decomprime mucoasa nazala? Aia e pentru hidratare si curatare atat. Cum spuneam in posturile precendete, polenul asta galben de iti umple masina, casa, ferestrele si puful alb de plop sunt inofensive. Cel care agreseaza organismul nu se percepe cu ochiul liber.
Ioana, incepe usor...si apoi se dezvolta si in directie alimentara sa stii. Nu vreau s ate descurajez, eu am ras cand mi.a spus doctorul insa m.a lovit instantaneu.
Postat 27 April 2011 - 08:21 PM
M-am intors din Grecia! Sunt franta si-am dormit "in rate"! Kilometrajul e dat de tot peste cap:urcat si coborat la greu!
Maine incep munca! Sper sa ma odihnesc!
Va povestesc io cand imi revin!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 27 April 2011 - 08:32 PM
Maya, ce inseamna terapie de desensibilizare?
Hm! cred ca si aerul din sistemele de climatizare (nu cel conditionat, ce trage de afara) face rau.
Postat 27 April 2011 - 09:08 PM
Daniella, la 27 April 2011 - 08:32 PM, a spus:
Maya, ce inseamna terapie de desensibilizare?
Hm! cred ca si aerul din sistemele de climatizare (nu cel conditionat, ce trage de afara) face rau.
Daniela,uite aici poti citi despre desensibilizare http://www.sfatulmed...desensibilizare
Lori,atunci cauta neaparat un doctor bun care e specializat pe acupunctura.Sa stii ca Dan a avut cu asta cele mai mari succese.
În primul an a facut vreo 5-6 sedinte,iar dupa,în urmatorii ani doar cîte 1-2 chiar cînd începe sezonul.
Daca nu ajunge la timp,îl mai apuca cîteo criza pe care o rezolva tot prin acupunctura.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 27 April 2011 - 09:09 PM
merci, Maya, ma bag sa citesc
Postat 27 April 2011 - 10:57 PM
Lapona Enigel, la 27 April 2011 - 07:11 PM, a spus:
Ioana, incepe usor...si apoi se dezvolta si in directie alimentara sa stii. Nu vreau s ate descurajez, eu am ras cand mi.a spus doctorul insa m.a lovit instantaneu.
tot ce e posibil.eu inca sunt in dubiu,fiinca anul trecut am facut de 2 ori testul.prima data a iesit negativ, iar la interval de o luna a iesit ,dar slab.Maine vad eu ce spune testul, sunt sau nu sunt.O mica sensibilitate am,ca simt pe nasul si pielea mea
Oricum incearca cu acupunctura, n-are ce strica.Eu una am oroare de ace,dar daca ar fi nevoie as face.Norocul meu e ca medicul nostru de familie face, chiar al meu merge, dar pt alte probleme.
Postat 28 April 2011 - 08:24 AM
Apoi mi-a facut moasa , prima data pt maini ca aveam porcaria aia de sindrom , a durut mai tare....dar am suportat. Erau alte puncte, care n-ar fi trebuit sa fie asa xsensibile , dar , ce stiu eu? Apoi am facut sedintzele alea de relaxare si alea premergatoare nasterii , ca sa provoace contractzii. Alea de relaxare au fost OK , ma simtzeam asa de toropita dupa...alae pt contractzii insa ....vreau sa spun ca au fost groaznice durerile , si nici contractzii n-am avut!!!!
Un punct a fost foarte dureros , degetul mic de la picior. Si vreau sa spun ca si al medic m-a intzepat in el ( acolo a tzinut acul numai 5 min ca timp indelungat putea sa provoace contractzii) si n-am simtzit aproape nimic.
Cred ca diferentza o fi de la ace. Medicul zicea ca are unele subtziri , japoneze...parca tragea de o spirala cand te intzepa.
Postat 28 April 2011 - 11:27 AM
Maya, la 27 April 2011 - 09:08 PM, a spus:
Lori,atunci cauta neaparat un doctor bun care e specializat pe acupunctura.Sa stii ca Dan a avut cu asta cele mai mari succese.
În primul an a facut vreo 5-6 sedinte,iar dupa,în urmatorii ani doar cîte 1-2 chiar cînd începe sezonul.
Daca nu ajunge la timp,îl mai apuca cîteo criza pe care o rezolva tot prin acupunctura.
Da Mihaela, sa stii ca asa o sa fac, mai ales ca am putin si toamna, la Rote Buche. Acum cativa ani cand am facut testul am iesit la mesteacan si Rote Buche. Ce simptome avea Dan? Inclusiv mancarime oribila de ochi?
Daniella, la 27 April 2011 - 09:09 PM, a spus:
Daniella, cum spuneam si mai sus, da. Alergia polenului declanseaza si altele, ori mai bine spus ele vin in grupulete. Am inclusiv la soare, a aparut si ea in timp si la anumite alimente, respectiv fructe si legume crude. Spre exepmlu Kiwi nici vorba sa il pot manca, anumite soiuri de mere etc. Si nu, nu are legatura cu aparatele de clima conditionata ci cu schimbarea globala a climei, cu transformarea genetica a alimentelor, a modului nostru de alimentatie si in fdoarte stransa corelatie cu stresul. Alergiile sunt boala specifica timpurilor moderne.
Uite aici daca te intereseaza, http://ngm.nationalg...es/newman-text. Este bine sa iti supraveghezi si bebica. Foarte frecvente la copii - mai ales ca au inceput sa se dezvolte si in Romania - sunt la nuci si la lapte - intoleranta la lactoza.
Ioana, la 27 April 2011 - 10:57 PM, a spus:
tot ce e posibil.eu inca sunt in dubiu,fiinca anul trecut am facut de 2 ori testul.prima data a iesit negativ, iar la interval de o luna a iesit ,dar slab.Maine vad eu ce spune testul, sunt sau nu sunt.O mica sensibilitate am,ca simt pe nasul si pielea mea
Oricum incearca cu acupunctura, n-are ce strica.Eu una am oroare de ace,dar daca ar fi nevoie as face.Norocul meu e ca medicul nostru de familie face, chiar al meu merge, dar pt alte probleme.
Da, cum spuneam, depinde si de circulatia lor de la an la an. Anul trecut a fost lejer de tot la mine, aproape ca nu a fost si ieseam si la alergat. Anul asta insa...

Ajutor