Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#2721 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 April 2011 - 03:54 PM

in primul rand Hristos a Inviat!

Cat de alergii spunea Maya la un moment dat ca Dan a scapat cu akupunctura.Eu maine ma duc sa-mi refac testul de alergii.Mie anul trecut imi daduse dr sa iau Cetrizin.Norocul meu e ca am o forma mai usoara de alergie,chiar daca sunt alergica la polen, iarba, cereale si inclusiv mesteaca.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2722 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 April 2011 - 04:08 PM

Lori,de ce nu încerci cu o terapie de desensibilizare?Daca nu ajuta,încearca cu tablete.Xusal,Cetrizin...
Daca gasesti prin preajma pe cineva care stie sa "intepe",încearca cu 1-2 sedinte de acupunctura.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2723 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 April 2011 - 04:12 PM

Vezi postareaMutti, la 27 April 2011 - 02:53 PM, a spus:

Lori , te nemtzalishi???? :beer2:

rasau-i ras si gluma gluma....da-mi pare rau ca ai tampenie d-asta. Pe mine , pana acum , m-o ferit D-zeu.

La noi e atat polen ( doar stam in camp , inca B)) ca sterg masa de pe terasa de cel putzin 3 ori pe zi si tot e plina . Si masina e albita deasupra!!!!

Si eu , nik! Multzam Doamne!

Lori , nu se poate face nimic contra alergiei astea pacatoase , nu?

Mama are de peste 15 ani.Deci nu numai aia nemtalizati fac alergii :lol:

Polenul ala ce-l vezi tu pe masa nu mai creeaza probleme,doar face mizerie.Îl urasc!Îti dai seama,eu stau lipita de padure!
Cel mai mult ma enerveaza cînd sînt geamurile pline,si apoi îi mai trage si o ploaie.A doua zi nu mai vad prin geamuri!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2724 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 April 2011 - 06:05 PM

Stelina stiu ca e urat sa postezi in 2 locuri ca am pus si la ce gatim azi dar asta e dedicatie pt. tine ,sper sa-ti placa :beer2:

Fisier atasat  SAM_2216.JPG (67.73K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_2220.JPG (61.19K)

Fisier atasat  SAM_2228.JPG (60.39K)

#2725 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 April 2011 - 06:08 PM

si sa stii ca poftesc si la mamaliga cu branza aia, iar din pozele tale imi rezulta, ca pana :beer2: si cartofii prajiti i-as manca!
noroc ca nu stau aproape de tine, ca te trezeai cu mine pe la usa adulmecand ... :lol:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2726 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 06:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 April 2011 - 06:08 PM, a spus:

si sa stii ca poftesc si la mamaliga cu branza aia, iar din pozele tale imi rezulta, ca pana :lol: si cartofii prajiti i-as manca!
noroc ca nu stau aproape de tine, ca te trezeai cu mine pe la usa adulmecand ... B)

Dani' eu maine vreau sa fac un bors bun si de luni ma apuc de pascut...Dar doar eu asa ca oricum voi posta ce voi gati pt. hunii mei. :beer2:

#2727 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 06:13 PM

Amenintare amenintatoare,cred ca v-a ploua cu pizza si paste dupa cum mi-i cunosc :lol: :beer2: B)

#2728 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 06:15 PM

cand postezi pizza ma omori!
borsul ala de pui ...da si eu am pofta de o ciorba ...dupa atata carnaraie si oua

#2729 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 April 2011 - 07:11 PM

Maya, mersi mult de pont, uite ca la asta nu m-am gandit. Eu vreau un bebica si pana il fac nu vreau sa ma chimizez cu nimic. Plus ca am, in general, reactii adverse la tot felul de medicamente. De cativa ani, de cand am nenorocirea asta am trait cu toate neamurile de pastile, toate care le-ati insirat voi acolo. Degeaba! Cel mai rau este ca imi sunt agresate teribil caile respiratorii si acum, anul acesta si bronsiile. Hîrcai ca o baba. Plus ca zici ca mi-a infundat unul capul cu vata, introdusa prin nas. Nas, urechi totul e infundat, nu am miros si nici gust.

Asa ca Simona, spray-ul ala cu apa marina n-ajuta nici pe naiba, cum sa ajute apa cu sare sa se decomprime mucoasa nazala? Aia e pentru hidratare si curatare atat. Cum spuneam in posturile precendete, polenul asta galben de iti umple masina, casa, ferestrele si puful alb de plop sunt inofensive. Cel care agreseaza organismul nu se percepe cu ochiul liber.

Ioana, incepe usor...si apoi se dezvolta si in directie alimentara sa stii. Nu vreau s ate descurajez, eu am ras cand mi.a spus doctorul insa m.a lovit instantaneu.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2730 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 07:14 PM

Geany, ardei cooopti :beer2: :lol: B)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2731 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 07:23 PM

Sunt gogosari copti si sunt si iuti :beer2:

#2732 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 27 April 2011 - 08:21 PM

Hristos a-nviat!
M-am intors din Grecia! Sunt franta si-am dormit "in rate"! Kilometrajul e dat de tot peste cap:urcat si coborat la greu!
Maine incep munca! Sper sa ma odihnesc! Imagine postata
Va povestesc io cand imi revin!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2733 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 08:23 PM

Deabea astept Zoazo :floare: :pupic: :pupic: Nee sa vezi si pe Stelina ce frumoasa e :love7:http://artaculinara..../page__st__2680

#2734 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 27 April 2011 - 08:27 PM

Vezi postareazoazorel, la 27 April 2011 - 08:21 PM, a spus:

Hristos a-nviat!
M-am intors din Grecia! Sunt franta si-am dormit "in rate"! Kilometrajul e dat de tot peste cap:urcat si coborat la greu!
Maine incep munca! Sper sa ma odihnesc! Imagine postata
Va povestesc io cand imi revin!

Adevarat a-nviat!
Asteptam poze :floare: !

#2735 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 08:32 PM

Auoleu Lapona! deci treaba e f serioasa!?!!!! Imi pare rau sa aud ca ai asa probl! Poate sa deschizi un topic, sa fie mai vizibil si poate persoane care au trecut prin asta sa iti impartaseasca din experienta lor, speram pozitiva ...
Maya, ce inseamna terapie de desensibilizare?

Hm! cred ca si aerul din sistemele de climatizare (nu cel conditionat, ce trage de afara) face rau.

#2736 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 April 2011 - 09:08 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 April 2011 - 08:32 PM, a spus:

Auoleu Lapona! deci treaba e f serioasa!?!!!! Imi pare rau sa aud ca ai asa probl! Poate sa deschizi un topic, sa fie mai vizibil si poate persoane care au trecut prin asta sa iti impartaseasca din experienta lor, speram pozitiva ...
Maya, ce inseamna terapie de desensibilizare?

Hm! cred ca si aerul din sistemele de climatizare (nu cel conditionat, ce trage de afara) face rau.

Daniela,uite aici poti citi despre desensibilizare http://www.sfatulmed...desensibilizare

Lori,atunci cauta neaparat un doctor bun care e specializat pe acupunctura.Sa stii ca Dan a avut cu asta cele mai mari succese.
În primul an a facut vreo 5-6 sedinte,iar dupa,în urmatorii ani doar cîte 1-2 chiar cînd începe sezonul.
Daca nu ajunge la timp,îl mai apuca cîteo criza pe care o rezolva tot prin acupunctura.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2737 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 09:09 PM

Lapona, ai fost la medicul alergolog? Ti-a determinat la ce anume este alergia, prin determinari specifice? Ti-a dat trusa speciala de determinare a alergiilor de mediu si a celor alimentare?

merci, Maya, ma bag sa citesc :floare:

#2738 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 April 2011 - 10:57 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 April 2011 - 07:11 PM, a spus:

Ioana, incepe usor...si apoi se dezvolta si in directie alimentara sa stii. Nu vreau s ate descurajez, eu am ras cand mi.a spus doctorul insa m.a lovit instantaneu.

tot ce e posibil.eu inca sunt in dubiu,fiinca anul trecut am facut de 2 ori testul.prima data a iesit negativ, iar la interval de o luna a iesit ,dar slab.Maine vad eu ce spune testul, sunt sau nu sunt.O mica sensibilitate am,ca simt pe nasul si pielea mea :floare:
Oricum incearca cu acupunctura, n-are ce strica.Eu una am oroare de ace,dar daca ar fi nevoie as face.Norocul meu e ca medicul nostru de familie face, chiar al meu merge, dar pt alte probleme.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2739 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 28 April 2011 - 08:24 AM

Apropos acupunctura , am facut o data la medicul meu de familie ( adica o terapie de vreo 5-6 sedintze ): n-a durut deloc !!!! Dar deloc !!! Eram gravida , deci sensibila , si tot n-a durut. Am facut contra durerilor de cap ca erau groaznice. Mi-a trecut , n-a mai avut nik.

Apoi mi-a facut moasa , prima data pt maini ca aveam porcaria aia de sindrom , a durut mai tare....dar am suportat. Erau alte puncte, care n-ar fi trebuit sa fie asa xsensibile , dar , ce stiu eu? Apoi am facut sedintzele alea de relaxare si alea premergatoare nasterii , ca sa provoace contractzii. Alea de relaxare au fost OK , ma simtzeam asa de toropita dupa...alae pt contractzii insa ....vreau sa spun ca au fost groaznice durerile , si nici contractzii n-am avut!!!!

Un punct a fost foarte dureros , degetul mic de la picior. Si vreau sa spun ca si al medic m-a intzepat in el ( acolo a tzinut acul numai 5 min ca timp indelungat putea sa provoace contractzii) si n-am simtzit aproape nimic.

Cred ca diferentza o fi de la ace. Medicul zicea ca are unele subtziri , japoneze...parca tragea de o spirala cand te intzepa.

#2740 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 April 2011 - 11:27 AM

Vezi postareaMaya, la 27 April 2011 - 09:08 PM, a spus:

Lori,atunci cauta neaparat un doctor bun care e specializat pe acupunctura.Sa stii ca Dan a avut cu asta cele mai mari succese.
În primul an a facut vreo 5-6 sedinte,iar dupa,în urmatorii ani doar cîte 1-2 chiar cînd începe sezonul.
Daca nu ajunge la timp,îl mai apuca cîteo criza pe care o rezolva tot prin acupunctura.

Da Mihaela, sa stii ca asa o sa fac, mai ales ca am putin si toamna, la Rote Buche. Acum cativa ani cand am facut testul am iesit la mesteacan si Rote Buche. Ce simptome avea Dan? Inclusiv mancarime oribila de ochi?

Vezi postareaDaniella, la 27 April 2011 - 09:09 PM, a spus:

Lapona, ai fost la medicul alergolog? Ti-a determinat la ce anume este alergia, prin determinari specifice? Ti-a dat trusa speciala de determinare a alergiilor de mediu si a celor alimentare?

Daniella, cum spuneam si mai sus, da. Alergia polenului declanseaza si altele, ori mai bine spus ele vin in grupulete. Am inclusiv la soare, a aparut si ea in timp si la anumite alimente, respectiv fructe si legume crude. Spre exepmlu Kiwi nici vorba sa il pot manca, anumite soiuri de mere etc. Si nu, nu are legatura cu aparatele de clima conditionata ci cu schimbarea globala a climei, cu transformarea genetica a alimentelor, a modului nostru de alimentatie si in fdoarte stransa corelatie cu stresul. Alergiile sunt boala specifica timpurilor moderne.
Uite aici daca te intereseaza, http://ngm.nationalg...es/newman-text. Este bine sa iti supraveghezi si bebica. Foarte frecvente la copii - mai ales ca au inceput sa se dezvolte si in Romania - sunt la nuci si la lapte - intoleranta la lactoza.

Vezi postareaIoana, la 27 April 2011 - 10:57 PM, a spus:

tot ce e posibil.eu inca sunt in dubiu,fiinca anul trecut am facut de 2 ori testul.prima data a iesit negativ, iar la interval de o luna a iesit ,dar slab.Maine vad eu ce spune testul, sunt sau nu sunt.O mica sensibilitate am,ca simt pe nasul si pielea mea :)
Oricum incearca cu acupunctura, n-are ce strica.Eu una am oroare de ace,dar daca ar fi nevoie as face.Norocul meu e ca medicul nostru de familie face, chiar al meu merge, dar pt alte probleme.

Da, cum spuneam, depinde si de circulatia lor de la an la an. Anul trecut a fost lejer de tot la mine, aproape ca nu a fost si ieseam si la alergat. Anul asta insa...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou